- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz Carvus #27590 üzenetére
OnePlus 8T várom.
Jó lenne új telefon de annyi plusz pénzt nem ér nekem. Egyedül jobb akksi idő miatt vennék új telefont.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
FeRkE
őstag
válasz Carvus #26516 üzenetére
Jaja ez van nekem is. Szerintem a kinaiak lemásolták a kinaiak technikáját Nem melegszik az akksi a toltestol, eddig párszor töltöttem, ugyanúgy tölt erzetre mint a gyári töltő, navi alatt is pakolja bele a szuflat rendesen. Kábellel rendeltem, dash kábel, műxik jól az asztali toltovel is.
-
lesoma
csendes tag
válasz Carvus #24566 üzenetére
Én!
Igazából egyszer felfrissítettem nougatra, de nem tetszett, talán az akku időm picit jobb volt. (Bár egy full töltéssel, a mai napig kibír 6+ óra sotot.)
A lényeg, hogy írtam onepluséknak, hogy szeretném visszarakatni a marshmallow-t, kaptam egy időpontot, hogy mikor legyek gépnél, és egy kb. 20 perc alatt vége volt a procedúranak. Nekem 3T-m van, amit OOS 3.5.4-el kaptam, most is az van rajta. Tökéletesen működik minden. Talán majd az oreonak is adok egy esélyt... -
szpali
addikt
válasz Carvus #23776 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy szabványos 1/4"-os kameramenetes eszköz rogzíthető-e rá?
Azt látom, hogy GoPro csatlakozó van rajta, de az leszedhető vajon?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
SharpSA
veterán
Nem hülyeség, rendes áfás számlát kap róla. Cégre elszámolni jobb, mert jelenleg 118.031+áfa, tehát még jobban is jár, mintha kintről rendeli, mert ugyebár az is nettónak számít. Persze nem értitek, mert nem vagytok vállalkozók. Ha 2 év garancia lenne rá, akkor én is nyertem volna vele kb. 7e Ft-ot. A garancia már más kérdés, hogy miért csak 1 év...
Egyébként most komolyan... gondoljátok már át kissé a dolgot. Nyerészkedés? Miért? Ezzel foglalkoznak. Veszteséggel adják el a készüléket? Ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan...[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest