- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
-
MrSealRD
veterán
válasz ToniSlow #29210 üzenetére
Ez nem semmi. Azért ilyenkor jó érzés, hogy anno ezt a telefont vettem.
Mellesleg ma jött meg az ebay-ről az új akksi. Kis bénázás után kB 20 perc alatt kész voltam némi bameszkodas is volt. Szép a belseje na.
Első töltés 100ra meg is volt. Amúgy 2019. 07 a gyártás ideje. Az előző 2016 augusztus. Nagyon nem mértem de a régi már elég gyenge volt.
Kíváncsi leszek pár ciklus után milyen lesz érzésre...
Es hogy miért? Mert vennék én 7t pro-t. De szerintem mocsok drága. Ha ez így még használható lesz 1-2 évig akkor megérte azt az 5-6 ezret.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
-
asturel
őstag
válasz ToniSlow #28699 üzenetére
Köszi, akkor marad a PDC-s megoldás, csak pont amiatt amit írsz is akartam volna az EFS-es megoldást, de akkor kilőve. Viszont ha 'Cellular network type' alatt IWLAN-t ír, akkor megy a VoWiFi? (plusz ikon nincs status baron, csak a VoLTE). (Még 8.0.0./5.0.8 -on vagyok /1+3T -- az ottani topicban még efs szóra sem volt találat, guide meg ugyanaz)
-
HDAdriano
tag
válasz ToniSlow #28636 üzenetére
VoLTE miatt belenyúltam, de ez még oreo alatt volt, és utána még müködött a 4G. Első gondoltaom nekem is ez volt de visszaállítottam az eredeti beállításokat, és semmi... Valamiért azután lett baja, hogy felraktam az OxygenOS 9-et. Most azon gondolokozom, hogy visszarakjam az oreo-t vagy LineageOS-t felrakom. Javaslatok?
Mondjuk nagyon furán viselkedik ez az android minden alkalmazást úgy nyit meg mintha meg akarna halni, meg nem tudom, hogy ez normális, hogy pixelesen jelennek meg az alkalmazások[ Szerkesztve ]
-
HDAdriano
tag
válasz ToniSlow #28632 üzenetére
Telekomnál vagyok, ha beraktam LTE only-ba nem tudott hova csatlakozni. SIM beállításokkal nem játszottam mivel előző androidnál (oreo-n) volt LTE... nem tudom mit csesztem el :/ Ha bemegyek a telefon adataiba ezt írja ki: TD-SCDMA/CDMA/UMTS, de mint mondtam berakom LTE only-ba semmit nem csinál.
Valakinek oneplusos fórumon volt ilyen problémája csak nem értem, hogy oldották meg.. -
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #28543 üzenetére
Adatvesztés nélkül lehet frissíteni az előtte lévő bétárol?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Freeman007
senior tag
válasz ToniSlow #28502 üzenetére
Szia, igen én is ott kerestem de nem találtam. Feltehetőleg a stock gapps miatt két tárcsázó app van most fent, az egyiket tiltottam és ami maradt abban nem találtam, most hogy újra engedélyeztem, abban megtaláltam, bekapcsoltam, de nem működik. Pedig abból a telefon appból indítottam a hívást ahol be tudtam kapcsolni.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
pècsimunkás
addikt
válasz ToniSlow #28465 üzenetére
Èn is szeretem az OOS - t , ès a jó kamerát. Azt is tudom , h nem szokott lenni 3 főverzió frissítés . De szó volt a 9.x.x.- ről , azèrt kèrdeztem , hátha ... 15 hónapja volt FR , ha hó vègèig nem èrkezik a pite , megcsinálom újra. Töröltem a gyorsítótárat , a recoveryben a cache - t . Egy darabig jó lesz megint.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
TomMusic
őstag
-
L4mie
veterán
válasz ToniSlow #28253 üzenetére
Szuper, köszönöm az infórmációt!
Érdekes és hasznos cucc kérdés, hogy dual SIM esetén mi a helyzet, mondjuk ha voda és telenor?
Voda nem támogatja telenor igen. vagy dual SIM el alapból felejtős? /hülye kérdések? /Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Kikike
tag
válasz ToniSlow #28238 üzenetére
Nem értek a mobilhálózatokhoz. Én úgy gondolom, hogy látja valós időben, hogy milyen típusú készülék csatlakozik a hálózathoz.
Soha nem vettem Telenornál telefont, csak SIM-et.Szerk.: De nem értem, miért fáj nekik bekapcsolni. (Függetlenül attól, hogy tudja e a telefonom vagy nem.)
[ Szerkesztve ]
-
Kikike
tag
válasz ToniSlow #28236 üzenetére
Igen van lista, de az volt a válasz, hogy az adminisztrációs rendszer szerint nem VoLTE képes készüléket használok.
Most azon gondolkodom, hogy kinek van az ismeretségi körben Telenor listán szereplő készüléke, akivel cserélhetnék pár napra, amíg regisztrálják a kártyákon a szolgáltatást. -
őstag
válasz ToniSlow #28226 üzenetére
Leírásod szerint csináltam, de nincs siker
Persze, backup volt, azzal kezdtem
Szolgáltató oldaláról elvileg engedélyezve van, anno ezzel indítottam, de erős a gyanúm hogy mégsem aktiválták, szóval holnap futok még egy kört náluk.
Köszi az eddigieketWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz ToniSlow #28224 üzenetére
Telekom
Felmásoltam közben a Deutche Telekom mappa tartalmát de volte még mindig nincs
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
-
ilyr
tag
válasz ToniSlow #27949 üzenetére
Na lehet elhamarkodtam a szerviz kapcsán a véleményemet... Kicsit használtam az OP2-őt az új akksival és azon is túl gyorsnak tünt a merülés. Először csináltam egy kalibrálást teljes töltöttség mellett, ami picit segített legalább abban, hogy valamivel egyenletesebben jelezze a merülést, de valahogy még mindig nem volt az igazi, így hát ismét elővettem az USB tesztert, lemerítettem a telefont teljesen, majd a teszterrel feltettem töltésre. Az eremény nem volt túl lenyügöző, úgyhogy most írtam is egy levelet a szerviznek, amiben egyelőre csak annyit írtam, hogy a kicserélt akkumulátort kicsit gyengének érzem, ezért szeretném megkérdezni, hogy a cseredarab milyen gyártmányú/kapacitású...
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz ToniSlow #27958 üzenetére
Az én álláspontom, hogy nagy teljesítményű akkukból a rossz minőségű veszélyes lehet.
Tehát én ha módomban állna, biztosan gyári (nem gyári szerű vagy gyári kompatibilis, hanem gyári) akkut raknék bele cserének, csakis megbízható forrásból. A saját akkumra pedig vigyázok, mint a szemem fényére, minél tovább bírja. Még olyan szűk 2500mAh körül van, bő két évesen, ha szerencsém van, még egy darabig kiszolgál majd.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz ToniSlow #27954 üzenetére
"OEM jellegű"
Pfff....
Szóval, a csere kis rutinnal szerintem nem nagy para, csak tényleg az akkunak megfelelő minőségűnek kell lennie, mert 4A nem kevés, amivel megkínálja a töltő, illetve erős terhelésen is komoly terhelést tud adni a 820-as snapdragon.... Nem véletlen volt visszahívva a Note 7 [link], nem olyan egyszerű minőségi, biztonságos akkukat gyártani. -
HSM
félisten
válasz ToniSlow #27952 üzenetére
Az a kisebb baj, mennyit állt a polcon, az sokat nem ront rajtuk.
Viszont, hogy milyen minőségű, az izgalmasabb kérdés. Bírni fogja-e a 4A-es Dash töltést, vagy elegánsan lángra lobban? Vagy terhelés alatt, ugyanez a kérdés. Illetve hány gyorstöltési ciklust fog elviselni? Elvilsel-e vajon majd legalább 3-500-at, mint a gyári, vagy megy a kukába 50-100 után?
Én ezektől félek, ha majd esetleg akkucserére kerülne a sor..... -
ilyr
tag
válasz ToniSlow #27949 üzenetére
Na reggel 10 körül megpróbáltam felhívni a weboldalon megadott telefonszámot, de az nem volt elérhető. Kicsit késöbb megpróbáltam elérni, de még mindig semmi. 11 után kicsöngött, de aztán megszakadt és nem lett ismét elérhető. Ekkor már kezdtem volna úgy lenni vele, hogy hagyom őket a francba, de egy pár perc múlva visszahívtak, hogy volt egy nem fogadott hívásuk. Megkérdeztem, hogy mivel Tatabányáról megyek fel és a közelben van dolgom, megoldható-e egy OnePlus 2 akksi csere ott helyben? Megnézték, hogy van pótalkatrész, mondták, hogy egy órán belül tudják cserélni.
Az iroda és a kiszolgálás szimpatikus, öt percet kellett várnom, átvették a telefont, kaptam egy papírt, hogy azzal mehetek vissza érte, aztán egy órán belül csörögtek is, hogy mehetek a telefonomért. Visszakaptam a telefont, meg a csere akksi zacskójában a régit és fizettem 8000 Ft-ot. A telefon szemmel láthatóan gyorsabb lett valamennyire a csere után és végre nem szemmel követhetően csökken a töltöttség mértéke már csak attól is, hogy be van kapcsolva a képernyő...
A tapasztalataim mindent összevetve abszolút pozitívak, ha garancián túli gondom lesz az OP3T-vel, tuti azzal is oda fogok menni...Köszi az ajánlást!
-
HSM
félisten
válasz ToniSlow #27931 üzenetére
Gyakorlatilag az is ugyanolyan scripteket futtat, mint amilyen az enyém is.
Azt mondjuk nem tudom, AKT-ben kezelték-e, hogy a friss OOS-ek (5.0.3 már biztos ilyen volt) imádják visszaállítani a gyári beállításokat bizonyos helyzetekben, azért kellett nekem is csinálni egy "öntesztelős" verziót belőle, ami rendszeresen ellenőrzi, aktív-e a profilom, és ha nem az, akkor újra alkalmazni a beállításokat. És persze mindezt a lehető leginkább akku takarékos módon.
Nálam pl. éppen 13 napja fut a terminál emulátor, ez idő alatt 552 alkalommal kellett visszaállítania a profilom....[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz ToniSlow #27929 üzenetére
A standby idő növelésére a legjobb, ha hagyod aludni a telefont, azaz ha a legkevesebb alkalmazás ébresztgeti a háttérben a CPU-t. Azzal sajnos sokat finomhangolni nem nagyon lehet.
Én leginkább netezésre, videózásra, és "általános nyomkodásra" próbáltam finomhangolni a scriptem, hogy lehetőleg a telefon maradjon a lehető leggyorsabb és fürge, pörgős érzetű, ugyanakkor mégis ésszerűbben használja a CPU-t, mint a gyári profil. Ugyanakkor ez a készenléti időn is közvetetten javít, ha nyomkodás közben kevesebbet merül, több marad az akksiban készenlétre.
-
HSM
félisten
válasz ToniSlow #27927 üzenetére
[link]
Valamikor a közeljövőben tervezek frissíteni 5.0.6-ra, akkor lesz közelebbi infóm.Próbálkozni lehet a különböző AKT profilokkal, az alap ötlet a scriptemre tőlük van, viszont engem nem győzött meg, ahogy azok működnek, ezért is csináltam sajátot. Viszont próbálgatni érdemes, mindenkinek mások a preferenciái és használati szokásai, simán lehet hogy másnál meg azok közül fog valamelyik beválni.
-
őstag
válasz ToniSlow #27905 üzenetére
Már visszaálltam custom rom-ra, de azért elmentettem, majd ha olyanom lesz megpróbálom ismét.
Azért kösziWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
-
őstag
válasz ToniSlow #27892 üzenetére
Elvileg most már jó, de ugyanúgy levált 3G-re, pedig az előfizum Volte képes. Mindegy, csak mint érdekességképp próbáltam mert alapvetően custom romot használok.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz ToniSlow #27887 üzenetére
Kis korrigálás az előző kommentemhez
OEM_Overseas_CDMA-Commercial volt az eredeti, ami el is tűnt , de ezután mindig visszaáll a OEM_Overseas_NoCDMA-Commercial profilra, bármire lövöm át
-
őstag
válasz ToniSlow #27880 üzenetére
Te magad kipróbáltad? Reboot után nálam visszaáll a törölt profilra, bármit csinálok
-
flegga92
senior tag
válasz ToniSlow #27580 üzenetére
Szerintem ez teljesen jónak számít. A két nap csak két nap készenlét, pláne ha éjszakára nincs repülő üzemmódban.
Más:
Nem lehet valahogy rávenni a telefont, hogy itthon váltson át az 5 GHz- es wifire? Külön SSID-n vannak, de a 2,4 Ghz-re már a lépcsőház aljában kapcsolódik, fent pedig nem vált át. Régen mintha lett volna ilyenre opció, de nem találom. 2,4 GHz nagyon rossz, teljes jelerősséggel 11 hálózatot lát a telefon, kb használhatatlan. -
flegga92
senior tag
válasz ToniSlow #27501 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen benne, köszi!
Vissza írt a support, kérnek egy olyan tesztet is ahol úgy használom a telefont ahogy megszoktam, tegyem vissza a FB appot nyugodtan. Annyit kértek, hogy az akku optimalizálás legyen bekapcsolva, kivéve ha az értesítések sokat csúsznak.
-
Macika66
őstag
válasz ToniSlow #27454 üzenetére
Így van, emiatt szükséges, mindenki találkozott már különböző okos programokkal, amik kivetköztették magából szegény készüléket.
Gyári alapállapotban kell hoznia a készüléknek a gyári értékeket, különben gariban javítaniuk kell a hibásnak talál részegységet, külön kérés nélkül is.
-
NerV
tag
válasz ToniSlow #27446 üzenetére
Első törött kijelzőm, nincs vele tapasztalatom. De láttam, hogy kétféle árú alkatrészt lehet kapni, 30 és 80 euróért.
Meg ezt a videót találtam:
https://youtu.be/YqvghFmOdUs
Profin, melegítő kemencével ragaszt a srác.
Ha ezt valaki tudja itthon, és kevesebbet kér, mint az utángyártott kijelző + munkadíj, nekem ez lenne a legjobb opció.Éva Ádámnak: '' Hogy érted, hogy a gyerekek nem is rád hasonlítanak?!''
-
zhata
senior tag
válasz ToniSlow #27411 üzenetére
Már reggel jelezte nálam is az 5.0.5-ös frissítést. Figyelmeztetett, hogy a rootom utána elvész, mint ahogy az mg is történt az 5.0.4 esetében is. Full ROM jön le, de utána telepíthetném a TWRP-t is (mint múltkor is) a rootoláshoz. Inkább megvárom a "hivatalos" helyről telepíthető full romot.
-
snyper990
őstag
válasz ToniSlow #27409 üzenetére
Elnézést kérek, azt hittem, Te is az oxygen updateres felhasználók táborát gyarapítod. Köszi a linket, azóta az én telóm is meglelte a frissítést.
Akkor mindig van róla thread, ha globális a frissítés, de múltkor az updater app feldobott egy indiai régióst is, amit sokan telepítettek, szerintem (legjobb esetben) feleslegesen. Ezért írtam azt, amit -
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #27223 üzenetére
Köszi a infót akkor nem nyomkodom a frissítés keresés gombot
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #27179 üzenetére
Jól értettem hogy novemberig él még a Béta? Addig kapunk még újításokat is?
Esetleg van esély hogy megkapjuk mi is a 8.1 és a OnePlus 6 Oxygen OS funkcióit?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest