Komolyabb frissítést kapott a OnePlus 3

A OnePlus 3 remek készülék, főleg az árcédulájához mért tudással (Snapdragon 820, 6 GB RAM, 64 GB-os tároló, 16 megapixeles kamera optikai képstabilizátorra), ám nem mentes az apróbb szoftveres bugoktól, és ezek egy részére gyógyírként szolgál a pár napja elindított, ám globális startlámpát most kapó update. Az Oxygen OS 3.2.1-es verziója kapásból két olyan hibát is orvosol, amit felróttunk neki pár hete a tesztünkben: a fejlesztői beállítások között elérhető sRGB mód pontosabb képernyő kalibrációt hoz, a memória gyorsítótárában pedig jóval több alkalmazás marad eltárolva.

Legalább 50%-kal nőtt a gyorsítótár korlátja a 3.2.1-es frissítéssel Legalább 50%-kal nőtt a gyorsítótár korlátja a 3.2.1-es frissítéssel
Legalább 50%-kal nőtt a gyorsítótár korlátja a 3.2.1-es frissítéssel (balra: OxygenOS 3.1.2, jobbra: 3.2.1 [+]

A változások dokumentációjában még apróbb kamerás javítások (működik a komolyabb zajmentesítést használó HQ mód), a hangminőség növekedése, jobb GPS (bár eddig sem panaszkodtunk), friss Google biztonsági csomag és új ikonkészletek szerepelnek, azt viszont a gyártó elhallgatta, hogy a Real Racing 3-at végre pattogós, zavaros hangok nélkül lehet élvezni. Az alábbi már lehet, hogy placebo, ám mintha a felület és az ujjlenyomat-felismerés is gyorsabb volna. A mintegy 400 megabájtos csomag vezetékmentes hálózaton letölthető.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

  • Nem használja ki a 6 gigabájt RAM-ot a OnePlus 3

    Az ár/érték bajnok csúcskészülék drákói szigorral bánik a szabad memóriával.

  • Super AMOLED kijelzőt kaphat a OnePlus 3

    Egyre több forrásból érkeznek a pletykák az új OnePlus-szal kapcsolatban, szóba került a 6 gigabájt RAM, a gyártó új gyorstöltési technológiája és a Qualcomm Snapdragon 820 is.

Hirdetés