- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cabrio
aktív tag
Nekem ismét kezdi, hogy feltöltés után órákig 100%-ot mutat az akku, majd később elkezdi a Titanicot játszani és hirtelen elkezd merülni, végül gyorsan kikapcsol kb. 18-20% körül...
Gyaluval ez helyrehozható? Egyszer itt olvastam, hogy kikapcsolt állapotban kell tölteni 8 vagy 10 órát, majd pont le kell húzni a töltőről időben. -
Cabrio
aktív tag
válasz Crabface #27678 üzenetére
Oneplus előtt, nekem is Sony Z ultra volt, de azért az már túl nagy készülék volt. Nem volt rossz, de kényelmetlen volt nadrágzsebben cipelni. Szerencsére a nagyobb kijelző ma már nem akadály, kisebb méretű telefonban, mivel alig van keret.
Mi8 lenne nálam is az egyik kiszemelt, de szívem szerint maradnék O+
-
Cabrio
aktív tag
válasz storm3 #27669 üzenetére
Nem tudom merre lehet elmozdulni innen, mert engem a gyorstöltő ragadott magával, pikpakk tele van az akku indulás előtt, otthonról sose megyek el alacsony töltöttséggel. Meg úgy az egész rendben van, minőségi szinten is. Volt sok telefonom az évek alatt, leginkább csúcs készülékek, de utólag visszagondolva, valami szarság mindig volt velük
-
Cabrio
aktív tag
Rosewood tokot nem adja el valaki?
-
Cabrio
aktív tag
válasz gezatata #27625 üzenetére
Gondoltam már én is arra, hogy ticketet nyitok, de még nem vitt rá a lélek, ha cserélik, arra a pár napra telefon nélkül legyek...
Vagy előveszem a régi Windowsos mobilt, aminek szerintem szintén megpurcant az akksija. Na kíváncsi vagyok, neked mit fognak írni, tenni. -
Cabrio
aktív tag
Pedig sok új telefon tetszik, de annyira jól szuperál még a Oneplus 3, az akksit leszámítva, hogy még fizetnék is érte, hogy kihúzza egy darabig, mert nincs szívem lecserélni. Eddig még 2 évet egy telefonom sem volt meg, ez meg nagyon hozzám nőtt és kíváncsi vagyok milyen lesz a 9es Pie verzióval. De már naponta 2x töltöm, mondjuk sokat is netezek vele és minden be van kapcsolva rajta, wifi, mobilnet, bt, gps...
-
Cabrio
aktív tag
Na rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, mennyibe kerülne összesen munkadíjjal és szállítással együtt az akksi csere, erre azt a választ kaptam, hogy a Oneplus 3-hoz nincsenek alkatrészek, frissítsem az eszközöm...
Egy rohadt akkut nem cserélnek gari után pénzért??? -
Cabrio
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni abban, ha a garancia letelte után szeretnék akkut cseréltetni a hivatalos megoldással, azt pontosan hogy tegyem? És a 7eurón kívül még mennyi összeg jön rá? Munkadíj, posta, stb...?
-
Cabrio
aktív tag
Autós tartónak én ezt használom, minőségre teljesen rendben van, nem remeg benne a telefon.
Trust -
Cabrio
aktív tag
Felesleges rosewood tokja van valakinek?
-
Cabrio
aktív tag
Múltkor jelzett a telefonom, hogy OTA frissítés érkezett. Gondoltam ez az Oreo lesz és most legyalultam mindent a telefonról, feltettem a frissítést, erre csak a 7.1.1 javító csomagja volt... Most próbáltam VPN-el kanadai vagy német szerverrel, de nem talál Oreo frissítést. Mitévő legyek, mert most már valahogy fel kéne tennem, mert máskor nem fogom rászánni magam az újbóli gyalulásra.
-
Cabrio
aktív tag
Hogy kell frissíteni, ha gyári rendszer van nekem root nélkül? Eddig simán ment a frissítés, de most valami mást dob be, amiben install from Adb, meg wipe van... Meglévő rendszerre szeretném feltenni, nem akarok törölni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Cabrio
aktív tag
Normálisnak mondható vr játékokat tudtok rá? Párat leszedtem, de sok a gagyi köztük. Inmind 1-2 és a Lamper 1-2 jópofa
-
Cabrio
aktív tag
válasz SuperMario #13110 üzenetére
-
Cabrio
aktív tag
válasz PowerBuldog #11972 üzenetére
Nekem is állandóan be van kapcsolva a gps, wifi, bluetooth és a mobilnet is. 1x sem indult újra
-
-
Cabrio
aktív tag
válasz thebear007 #11573 üzenetére
Nekem is karbon tok van rajta és elég jó a fogása, ilyen puha gumi gumiszerű. De egy rózsafára még pályázom azért.
Tegnap feltettem én is egy üveg lapot, az még nem is lenne baj, hogy nem ér ki a széléig, de a home gomb körül és a kijelző szélein jobbra-balra fel sem tapad. Csúnya, mintha egy lehasznált telefont tartanék a kezemben, viszont a színeket nem torzítja.
Nilkin legalább feltapad rendesen?[ Szerkesztve ]
-
Cabrio
aktív tag
Az alkalmazások ledes értesítési színét alapból meg lehet változtatni vagy csak külön program képes erre?
-
Cabrio
aktív tag
Gyári kamera appban nincs zoom vagy csak én nem találom?
-
Cabrio
aktív tag
Ha dash töltőfejjel töltök más készüléket micro usb kábellel, akkor abból baj nem lehet?
-
Cabrio
aktív tag
Van aki Sony Z Ultra telefonról váltott OnePlus 3-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest