- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Járt már valaki úgy hogy a gps hosszú percekig nem talál jelet? Jópár hónapja vacakol már.
Csak a készüléken üzemmódban eltartott neki vagy öt percig is. Jelenleg nagyon pontos módban használom de így is sok idő. Ha sétálok min 5 perc, kocsival ugyanazon az útszakaszon talán két perc alatt van jel.
Másik érdekesség: minnél tovább szüneteltetem a gps app használatát annál lassabban találja meg magát. Ha pl 1 órán belül újra használom akkor nagyon hamar talál jelet még ha ki is volt kapcsolva a helyzetmeghatározás.
Ötlet, tipp?
Persze, szervíz, de már nincs gari, nyilván alaplapcsere nem nagyon éri meg."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
snyper990
őstag
-
HSM
félisten
válasz snyper990 #28395 üzenetére
"Mindenben, ami újítás az 9-es Androidban."
Mint például? Én, mint felhasználó mit fogok profitálni ebből?
Kíváncsi vagyok, mert én se a hivatalos oldalán nem találtam semmi forradalmit, se az egy hete használt Android 9-es új telefonomon.
Személy szerint a valamelyik korábbi bétában belengetett vízszint visszajelzőt és hisztogramot a kamera alkalmazásban komolyabb érvnek találnám a lelkesedés mellett, mint ezt. -
klooo
tag
Pár napon belül jön friss meleg pite. 😁😁
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
HSM
félisten
válasz syler123 #28385 üzenetére
Én ezért is preferálom a Brotect Airglass protektort, jó, tartós, és mindig ugyanaz a jó minőség jön. Mondjuk a Oneplus 3-ason nem ér ki a szélre, de cserébe nem is jön fel és ez üveg. És bónusz, rendelés után 3 munkanappal már ott is volt a postaládámban
[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
Privát számokat még mindig nem tud blokkolni az OxygenOS?
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
gezatata
aktív tag
válasz syler123 #28385 üzenetére
honnan rendelted 2600 ért?
elnézést közben megtaláltam az előző hozászolásban
[ Szerkesztve ]
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
syler123
veterán
válasz flegga92 #28384 üzenetére
Semmi gond, van ilyen, nem volt drága. Ultimateshield viszont ajánlható, rendeltem is egyet, feliratkozva van 10%-os kupon, kb 2600ft-ra jön ki és egy gyerek is felteszi, mivel szappanos vízbe kell mártani és csúszik a kijelzőn, kinyomkodjuk a vizet és kb csak várni kell, meg ugye hagyni száradni. Az első kihúzott kb 2 évet (vissza tudtam tenni leszedés után bubimentesen, mosás után). Most is csak azért cserélem mert az alja nem túl esztétikus már.
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
-
syler123
veterán
válasz flegga92 #28183 üzenetére
Tanulópénz volt, de ez a fólia akkora hulladék hogy csak az ellenségeimnek ajánlanám, had szívjanak vele. Úgy tapad, mintha ragasztó lenne a hátulján, lehetetlen feltenni normálisan, az applikátor vagy micsoda, az ferdén áll a typeC csatiban, de könnyen mozog is, lehetetlen feltenni vele. A fólia olyan vékony, hogy még ilyet nem is láttam, amikor húzom le az első védőfóliát, úgy tapad rá a fólia, hogy a felső rétegről is lejön, közben hajlik össze vissza.
Sikerült visszatennem a már karcos UltimateShield-et, nem is javaslok mást senkinek, ha jót akar magának.
-
TomMusic
őstag
-
UberMutant
őstag
válasz Bigemperor #28376 üzenetére
meg is válaszoltad. viszont eladhatatlan aru nincs, csak magas ár. add olcsóbban és végül elviszik.
-
Bigemperor
senior tag
Skacok, én kedvelem ezt a telómat,de most szeretnék egyéb okból váltani,viszont ez gyakorlatilag eladhatatlan jelenleg,pedig szuper kis gép.tapasztalt valaki hasonlót,esetleg még mindig túl kevesen ismerik a típust?
-
félisten
Srácok, normális, hogy ennyire szar a kép?
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Alap állapotú, de rendszeresen frissített op3-am egy ideje nem jelez villogó leddel gmail-re kapott üzenetek után
átnéztem az értesítési beállításokat be van állítva a gmail az alkalmazáson belül is be van állítva az értesítés....merre tudom még megnézni? Viberrel, sms-el működik a led, eléggé bosszantó mert rendszeresen lemaradok e-mailekről...mert megszoktam, hogy villog a telefon ha jött e-mail.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
PistiSan
addikt
-
-
PartyShan
aktív tag
-
TomMusic
őstag
válasz pècsimunkás #28355 üzenetére
A legfrissebb van fent.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
PistiSan
addikt
válasz B@ldrick #28346 üzenetére
Én a hivatalos LineageOS 15.1-ről frissítettem 16-ra az útmutató szerint, viszont amit azóta észre vettem: Nincs média hangerő, semmilyen hang nem jön ki ami a média hangerőt használná, ha hívok valakit akkor nem hallom, és ő sem hall engem, kivéve ha kihangosítom....... basszus..... legutóbb vártam 1 hónapot amikor fő verzió frissítés volt, lehet most sem ártott volna várnom.
Ja, az AddonSU sem működik még, mivel 16-os verzióhoz még nem adták ki.
Lehet elkapkodtam ezt a frissítést.
Nem tudom hogy ez egyedi hiba, vagy a frissítés miatt lehet gubanc, tehát az teljes újratelepítéssel lehet nem lennének ilyen gondok.
14.1-15.1-16 mindig csak flasheltem eddig, hogy semmit ne kelljen újra rakni. -
MrSealRD
veterán
válasz PistiSan #28345 üzenetére
Kameraképességek milyenek? Úgy eleve a LOS-on milyen a teló kamerája?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
TomMusic
őstag
válasz pècsimunkás #28344 üzenetére
-
Prego
senior tag
válasz TomMusic #28338 üzenetére
Nekem is ez a verzió.
Ez alapján próbáltam, kimásoltam a holdatAki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
snyper990
őstag
válasz defcom #28339 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod végigcsinálni az unbrick eljárást, de nekem hardverhiba gyanús a dolog (memóriára vagy CPU-ra tippelnék).
(#28336) syler123: Ezért használom a telefonomat és a számítógépemet is angolul. Meguntam, hogy azon kell gondolkozni, hogy mi lehetett az eredeti szöveg, amit lefordítottak. Érdekes módon sokszor könnyebben meg lehet érteni pl. egy-egy menürendszer logikáját is, és így sokszor könnyebb megtalálni a dolgokat...
-
defcom
csendes tag
sziasztok!
Néhány hete a telóm töbször is befagyott random módon és újraindítás után töbször megakadt a bootiolási animációnál és csak forog-forog... és ha többszöri próbálkozás után végre sikerül belépni, akkor pár órán belül tuti, hogy újra befagy.
Most untam meg és nyomtam egy factory resetet de ez sem segített, ugyanaz fogad bootolásnál.
Valakinél volt már hasonló? Mit kéne tennem?
-
-
snyper990
őstag
válasz syler123 #28333 üzenetére
Állítsd be, hogy csak a telefonon lévő névjegyeket mutassa, aztán exportáld őket egy .vcf fájlba, aztán azt importáld Google fiókba. Elvileg így mennie kéne.
Csak utána töröld a telefonról a névjegyeket, és/vagy állítsd be, hogy csak a Google fiókban lévő kontaktokat mutassa -
snyper990
őstag
válasz syler123 #28330 üzenetére
A 3T topikban volt nemrég egy hasonló eset. Átírogaatni semmiképp nem érdemes, főleg ha jól van kitöltve. (Ha meg nem, akkor gépen sokkal egyszerűbb a Google kontaktok szerkesztése, egyszer kell jól megcsinálni.) A telefonkönyv beállításaiban van lehetőség a megjelenítési sorrend beállítására, csak a fordítással meg van kavarva, ha jól emlékszem (legalábbis nem volt egyértelmű régen, amikor nálam is ilyen gond volt.) Nekem (bár angol) keresztnév szerint + keresztnév elöl van beállítva, és így jó a sorrend. De csak 4 kombináció lehet, próbálgasd végig.
SIM kártyáról Google fiókba átrakni meg Névjegyek app/jobbfelül 3 pötty / beállítások / import/export / importálás SIM kártyárólLátom nem erre van szükség[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Rendesen van beírva és vesszőt ír közé, akkor nincs vessző, ha a vezetéknév mezőbe írom az összeset.
A másik gond, hogy igazad volt, sok névjegyem a telefonon van és az istenért se találom hogyan lehetne átvinni a google-re. Simről lehetne, de nem a simen vannak a számok, hanem a telefonon.
-
Rick4
félisten
válasz syler123 #28330 üzenetére
Nekem nincs vesző, utónév elől és ennyi, bár most megnéztem 5-6 nevet, mindenhol a keresztnév van a vezetéknév helyére írva. Szerintem ha a gmail címtárban jól vannak kitöltve a mezőz, azaz pl a vezetéknév a Kovács, és a keresztnév/ utónév a József, akkor helyesen fogja kiírni, vessző nélkül. Az a vesszőzős megoldás nekem amerikai megoldásnak tűnik, ahol ugye a keresztnév van előle, de a vezetéknév kezdőbetűje alapján rakja sorrendbe..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
syler123
veterán
Köszi!
Google-n tárolom a névjegyeket, de akkor lehet az lesz hogy átírom a kontaktokat úgy hogy a keresztneveket is a vezetéknévhez írom.
Azt nem lehet kikapcsolni hogy vesszőt tegyen a kereszt és vezetéknév közé?
Azt sem tudom hogy lehet a telefonon tárolt névjegyet áttenni a google-re.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz syler123 #28325 üzenetére
Neked is az lehet, mint nemrég ugyanitt másnak, a simen tárolod a kontaktokat. Ez esetben kiváló megoldás az, ami másnak már bevált az ajánlásom alapján, mentsd le az egészet a google-re, akkor egyszerűen tudod szerkeszteni pl egy asztali gépen a gmail-en belül a címtárban, ráadásul jól is jeleníti meg.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
szpali
addikt
Feleségem OP3-a és az én OP5-öm is átváltott dark mode-ra
(minden gyári, nincs root)
Mint sok minden, ez is szerver oldali opció lehet. Nekem pl. 1 hónapja jelent meg az új messenger felület ,neki meg már tavaly október környékén...iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Prego
senior tag
Állítólag bekapcsolható FB Messengeren az éjszakai mód, félhold elküldésével. Nekem valahogy nem jön elő a funkció, ismerőseimnél igen. Esetleg valami frissítést kell várnom vagy felejtsem el?
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
syler123
veterán
A névjegyzéket nem tudom normálisa beállítani, vesszővel választja el a neveket. Soha nem volt ilyen gondom, jött valami frissítés? Nem találok semmi beállítást erre, hogy beírás szerint írja ki a neveket, ne rendezgesse a vezeték és keresztneveket vesszővel elválasztva.
Azt látom hogy most írhatom át az összes nevet egy mezőbe, mert szétválasztotta őket, úgy működik, de elég sok pluszmunka.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Akinek van Xbox 360 vezetékes kontrollere és OOS 5.0.8-a, dugja már össze a telóval működik-e még. Nekem most nem akar, a controller gépen működik, és több otg kábellel is próbáltam. Köszi.
-
Rick4
félisten
válasz Winner_hun #28321 üzenetére
Persze, ez egy belső rendszer app, nem külső, nem kell semmit se állítani, és egy az egyben ugyanazt hallod, ami a hangszórón kijön, meg ami a mikrofonon bemegy, maga a felvétel gomb is, ami a sor legvégén, jobbra található ( automatán vesz mindent, de ki-be tudod kapcsolgatni) is a tárcsázóban van.
tárcsázóban jobb felül katt a három pöttyre, és ott a call record beállítás:
És a call recordon belül is a többi beállítás:
Csak egy magisk kell hozzá, ott feltenni ezt a call recorder modult, restart és megy. A-Z-ig mindent vesz, nem hibázik, nem lép ki, nincs probléma. Miután kiderült, hogy a 9-esen egyik külsős program se fog menni, aggódtam, de ez mindennél tökéletesebb megoldás lett.
Hab a tortán, hogy nem csak kompletten ezzel a 6-ossal, hanem az új android rendszerrel is teljesen elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
Jon Lineage OS-bol is a Pie
-
Rick4
félisten
válasz Winner_hun #28318 üzenetére
Én már 3 hónapja 6-osra váltottam, ott a pie-nél nem működik a call recorder, a 9-esnél maga a google cseszte szét ezt, tehát sejtésem szerint itt se fog menni, viszont a 6-os rendszerén magisknál van egy oos native call recorder opció, mai tökéletes minőségben rözgít.
-
Winner_hun
titán
Ha majd kijön és valaki feltette + call recordert használ, legyen szíves írja meg hogy lehet-e vele ugyanúgy rögzíteni mint a 8-as droidig. Öcsém op5-ös készülékén megy a hangrögzítés, de rosszabb minsőgében. Valakinél semennyire se megy...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
FNZ
őstag
-
TomMusic
őstag
Hali,
Némítani gyorsan az erre dedikált gombon kívül hogy lehet?
A felső sávban van minden, csak ilyen nincs.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
PistiSan
addikt
Én már a sima kijelzőt is vissza sírom, szerencsére az OP3-mon még nincs ilyen notch, vagy kamera lyuk, meg ilyen baromságok, remélem addig még bírni fogja a telefon, amíg ezek a "divatos" dolog eltűnnek.
Az összehajtható kijelzőt azért meg nézném mennyiért cserélik ki, meg hogy hány hajtogatást bír, van most az új ketté hajtható telefon, az pl ha leesik, biztos hogy a kijelző kapja az ütést, vagy a hátsó, vagy az első oldalon. -
PistiSan
addikt
válasz TomMusic #28309 üzenetére
Vásárlás után nem sokkal már kihajthatós tokban használtam, nem ejtem el sűrűn, de volt már pár esése nekem is, azóta a 2. tokomat nyúzom.
Viszont eldöntöttem, hogy a következő telefonomnál a kinézet nagyon nem fog semmit számítani, mert így is el van rejtve, csak a kijelző látszik semmi több. -
flegga92
senior tag
válasz TomMusic #28309 üzenetére
Én úgy megszoktam már a gyári tokot, hogy fura nélküle. Néha leveszem, hogy megtisztítsam, nézegetem picit majd rájövök hogy jobban tetszik.
Nem bántam meg, hogy nem sajnáltam rá a pénzt, sokszor megmentette. A tok egy sarka kicsit repedt már, de nem látszik, jól állja a sarat már 2,5 éve. -
TomMusic
őstag
Hát srácok, mindenkinek ajánlom hogy használjon valami tokot. Az elmúlt pár napban többször is elejtettem a telót, és ha nincs tok (+ üvegfólia), akkor búcsút mondhattam volna kb a telónak.
Sokszor sajnálom hogy el van rejtve így a külleme (szerintem az egyik legszebb teló), de ilyenkor megnyugtat, hogy e nélkül már kampó lenne.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
-
-
errrtu
aktív tag
Köszi
Ha pc-re kötöm akkor látja mint usb eszközt de nem tudom betallózni a belső tárhelyet
"vakon" kellene eljutnom valameddig ahol már láthatóvá válik de egyenlőre képtelen vagyok rá, nagyon rég mókoltam a készüléket....
perpill. azt sem tudom, hogy mire váltsak?
OnePlus3
-
ilyr
tag
válasz errrtu #28301 üzenetére
Túláram vagy beázás miatti rövidzárlat lenne az én tippem. Eléggé úgy fest, hogy alaplapcserével lehet csak javítani, ami szerintem 60e Ft körüli árral számolható (durva saccolás csak részemről). Adatmentéshez próbáld meg, hogy ha PC-re kötöd USB kábellel, felismeri-e még a számítógép? Ha nem, akkor nem sok jóval kecsegtetnélek. Azt kétlem, hogy a OnePlus szervíz ilyesmivel foglalkozna. Esetleg próbálkozhatsz erre szakosodott cégekkel (lásd Kürt Kft.), de esélyes, hogy az is horror áron lesz, szóval maximum ha nagyon fontos adatok voltak rajta, akkor éri meg...
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre és rég is olvastam bele a fórumba de remélem akadnak még itt szakik akik segíthetnek rajtam illetve a telefonomon.
Pár napja egy disznóvágás utáni este felébredve azt tapasztaltam, hogy a telefonom nem működik. A kijelzője először kék pixelekkel talán csíkokkal volt tele és mintha a háttérben "derengett" volna valami mozgás lapozáskor de egy ki- bekapcsolás után már full fekete, nem reagál semmire sem. Sajnos a temérdek pálinkának és az én mértéktelenségemnek hála nem tudom, hogy mi történ és azóta sem tudok rájönni. Külsérelmi nyoma nincsen fizikai behatásnak, csak annyi mint előtte volt (egy kisebb repedés a jobb felső sarokban) tehát el nem ejthettem/dobhattam. Esetleg vizet kaphatott ?!
Milyen megoldások lehetnek akár egy javításnak akár egy belső tárhely mentésnek ebben az állapotban? Ebben kellene segítség! Van aki ilyen dolgokkal foglalkozik és hajlandó segíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
üdv,
errrtuOnePlus3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest