Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Sziasztok,
szerettem volna aktiváltatni a VoLTE -t a Telekomos kártyámon. Mivel céges, nem én intéztem, de azt írták vissza a kollégának, hogy az aktiválást elindították (még aug.30.-án), és mivel 10 napon belül nem történt meg, valószínűleg nem VoLTE képes a telefonom.
A készüléken VoLTE kapcsoló aktív, Commercial-VDF profil aktiválva. (Bár ezt csak most csináltam, eddig nem volt aktív, meg akartam vele várni a VoLTE bekapcsolását) Esetleg az nem tudom befolyásolhatja-e, hogy a 2-es SIM a Telekomos, az 1-ben egy Telenoros van. De a 4G a Telekomosra van beállítva.
Én rontottam el valamit, vagy a szolgáltató?
-
ilyr
tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Nem tudom ez az említett autofocus hiba-e de nálam ez jött elő, mondjuk még garanciaidőn belül és cserélték a kamerát (lásd bal alsó sarok): https://youtu.be/is0clYOGqhk
-
N_A_S
veterán
Visszaküldéshez szükséges számla vagy valamilyen papír? Az enyém A3000 kínai verzió, amit használtan vettem apróról.
-
TomMusic
őstag
Ez az autofocus hiba hogy jelentkezik? Mik a tünetek?
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Egy villámkérdés: mi lehet az oka, hogy a Waze némára állított telefonnál is "beszél"? App hiba, vagy a telefonbeállítás a ludas? Más applikáció "néma", ha a kapcsolót némára állítom...
Bocs, ha láma kérdés
-
enigmawutash
tag
Szisztok!
Op3-hoz keresek oem bamboo tokot. Nincs valakinek esetleg?
🙏 -
Robag74
csendes tag
Engedjetek meg egy friss szerviz tapasztalatot!
A OP3-as telefonom lassan 3 és fél éves lesz, és engem is utolért a hátlapi kamera autófókusz hibája.
Nyitottam szerda este egy ticketet és már írták is, hogy másnap reggel jönne a UPS a telefonért. El is vitték, sajnos hétvégére ért oda, így hétfőig nem is történt semmi, de hétfő reggel 10-kor írták, hogy a telefont garanciálisan megjavították és adják is postára, így kedden meg is hozták.
Tehát az autófókusz hibát 3 és fél év után ingyen kicserélték, még a fuvart sem kellett fizetni. És mindez 4 munkanap alatt meg is volt.

Ezek után azt hiszem a következő telóm is OP lesz! Engem megvettek!

-
vereschp
friss újonc
Sziasztok!
Nem nagyon értek a kínai telefonokhoz, ez a B20 mit jelent?
-
plejik
addikt
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Az újaknál már nincsen. Ha a B20 ra gondolsz. Persze a töltő más.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hat akkor lass itt az ido valtani. Meglatom mennyire mennek le az arak majd az uj bejentesek utan.
Van kulnbseg USA es Eu s keszulekek kozott? -
cd334
tag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
LineageOS vonalon valószínű
-
plejik
addikt
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Biztos, hogy nem. Ez a 9 -is már nyögve nyelősen jött.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Van valami trükk arra, hogy az egyik SIM-en ne tudjanak hívni, viszont mobilnet legyen rajta? A másik simen pedig a hívások mennének csak.
-
Boli77
tag
válasz
bAtt001
üzenetére
Szia ! Van fejlemény. Akkor a hangszoró javítás költsége 24 Euro . Munka+anyag költség. Kerek 8000 ft . Posta állítólag ingyen van de ezt nehezen hiszem el. Akumlátort nem kértem de remélem ha szét szedik akkor vetnek rá egy pillantást és ha gond van akkor cserélhetnék azt is. Kértük de nem nagyon értették meg.😥😥.
-
g0dl
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Így van, ami nekem hiányzik, az részben szoftveres hiányosság ( korrekt volte támogatás barkács nélkül), részben olyan, amit az újabb modellek sem tudnak ( min 3 napos akkuidő, vízállóság).
Ráadásul az új modellek sokszor számomra érdektelen, vagy inkább negatív irányban fejlődtek, mint a keret nélküliség, az előlapi kamera bohóckodással, és a normális tok/fólia megvalósíthatatlanságával.Azt nem értem miért kínálnak pl. 3 mm-rel vastag, de 2,5-ször ekkora akkuidővel rendelkező modellt.
-
TomMusic
őstag
Hát amúgy nem semmi ez a teló. 3 éve dobták piacra, és (szinte) még a mai napig tudja azokat amiket a mostani telók nyújtanak (NFC, memória, kinézet, OS update, sebesség, képminőség...). Bár mondjuk egy Huawei P30-al nyilván nem tudja felvenni a versenyt, de nem kell szerintem szégyenkeznie.
-
Boli77
tag
válasz
storm3
üzenetére
Szia ! Köszönöm de nem probálkozom már semmivel . 2 órája ,hogy a futár el is vitte a szervizbe. Hát elég gyorsan . Szerdán délután jelentve most meg már vitte is épp 48 óra . Még lesz egy kis meglepetés de ez van . Kíváncsi leszek mennyi lesz a vége és mit akarnak még cserélni a hangszorón kívül mert más baja nem volt .
-
klooo
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a letiltott alkalmazás (youtube, google fotó) feloldja magát? Ráadásul le is frissíti saját magát úgy, hogy ki van kapcsolva az automata frissítés. Nagyon sűrűn ezt csinálja. Fura. OOS 9.0.5. -
törölt tag
Hali.
Oneplusnal mennyibe kerül a javítás, ha a garancia már lejárt.
Írtam nekik emailt, hogy meghalt a felső, kijelzo feletti hangszóró, érdeklődnék az árakról, a szállítás módjáról, minden koltsegrol.
Erre jött email hogy ups jön a csomagert.
Ilyenkor mi van? -
-
tailor
őstag
Édesapámnak nemrég vettünk egy OP3-at használtan, aminek borzasztó halk volt beszéd közben a hangszórója. Beadta egy mobilszervizbe, ahol állítólag valamilyen kóddal előhoztak egy rejtett menüt, és ott "felhúzták" a hangerőt - azóta tökéletes... (Sajnos nem emlékezett rá pontosan, hogy mit mondtak neki, milyen menü volt.)
-
-
ToniSlow
senior tag
válasz
Boli77
üzenetére
Szia,
Többen belefutottak már ebbe a problémába. Az alábbi lehetőségeid vannak.
1. Nyitsz egy hibajegyet a gyártónál és javítást kérsz. Elviszik, visszahozzák, kifizeted.
2. Megkeresed hogy milyen megoldást ajánlottak itt a fórumon a hangszórórács tisztítására (ha jól emlékszem akkor valami gyurma állagú ragasztó volt).
3. Ha nem a kosz okozza akkor root-olt készülére van magisk modul ami javulást hozhat. -
Boli77
tag
Szép napot ! Olyan gondom van ,hogy a készülékem teljesen gyári még . Vagyis ez még nem gond. Első perc óta én használom és most lesz közel 3 éves. A gond az ,hogy a hangszorón nem hallani a másik felet😥. Vagyis nagyon de nagyon halkan. Lehet ezzel valamit kezdeni ?? Mivel nincs gari gondolom csak valami maszek megoldás jöhet szoba . De hol és mi ?.
-
liba1
tag
Érdekelhet valakit egy gyári bőr hátlap? Szinte új állapotban van. 5 napot volt használva kb.
-
silvergod
őstag
feldobta nekem is a frissítést..javult valamit a 9.0.5 a 0.4 hez képest?
-
N_A_S
veterán
válasz
TomMusic
üzenetére
9.0.5 -ön vagyok, nem tapasztaltam semmi problémát. Napi szinten megy nálam GPS (Waze / iGO), először volt olyan hogy nem nagyon akart GPS jelet találni a Waze, de akkor SIM nélkül volt indítva a telefon, és menet közben raktam be a SIM kártyát, egy újraindítás megoldotta, azóta nem is jött elő.
-
TomMusic
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Na akkor aszem' maradok még a 9.0.4-nél

-
szpali
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
Nekem a Smart lock-ba belépve csinált ilyet az OP5, hogy üres volt a menüpont.
Már nem emlékszem, hogy mi lett a megoldás.
-
szpali
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
Kipróbáltam a feleségem telefonján, készülék felemelésre rendben működik
-
thomasvold
őstag
Nektek működik az ambient display 9.0.5 alatt?
-
liba1
tag
Hello. Közel 3év után lecserélem szeretett telefonom ,de nem azért mert baja van.nagyon elégedett vagyok vele csak kaptam egy p20 pro-t és akkor az megmarad. A kérdés a következő: nagyon megszerettem az a funkciót op3-ban ,hogy az ujjlenyomatolvasó hosszabb érintésére lezár a telefon. Tudtok olyan louncherröl vagy programról ami ezt tudja? Előre is köszi.
-
mászka
csendes újonc
sziasztok, az ébresztő órában beállított időpontokat hogyan lehet törölni? köszönöm
-
S.ATi
tag
Egyik fórumtárs visszaállította a 4.5.1es frissítést ,az még 7es android. Nagyon meg van vele elégedve. Viszont azon elavultak a biztonsági frissítések.Bár ez nem tudom mennyire jelent problémát egy átlag júzernek.
Tartok tőle, hogy nagyon letojják már ennek a telónak a frissítéseit, vagy valami kezdő fejlesztők gyakorolgatnak rajta. Próbáltam már pár custom romot, de valamiért mindig visszatértem OOS-re, ha más nem.lesz megy vissza a nougat.
Összességében szeretem ezt a telefont, megtartanám, amíg teljesen le nem rúgom. Igényeimnek megfelel. -
Colos1
őstag
Köszönöm, így már megnyugodtam, hogy nem én csesztem el.

Viszont érdekes, hogy eddig sosem volt ilyen gondom, pedig minden éjjel repülő üzemmódban van.(#29023) PistiSan: nálam konkrétan sehogy sem megy a gyári backup a készülékadatoknál, csak az, amit más alkalmazás csinál. Amit ez az alkalmazás csinálna, ott "várakozik" valamire...
-
S.ATi
tag
válasz
Colos1
üzenetére
Igen,nálam dettó ez volt.Éjjel.leraktam ,szinte teljes töltöttséggel,repülő mód be, reggel meg az volt a fura ,h nem ébresztett.Hát lemerült teljesen,ki volt kapcsolva. Akku infonál meg nem mutat semmit, ami merítette volna. Nekem nincs rootolva a telóm, Titanium bacupom sincs. Szerintem szimplán bugos az OOS, 9.0.4 ben biztosan benne van ez a hiba,meg előtte talán 9.0.3al is próbáltam. Talán ma este kipróbálom 9.0.5is ezt csinálja e.
-
PistiSan
addikt
válasz
Colos1
üzenetére
A gyári biztonsági mentés eléggé felemásan működik, vannak appok amiknél belépve marad, van ahol újra be kell jelentkezni, van ahol a beállítások is meg maradnak, van ahol mindent be kell állítani, szóval meg lehetne ezt normálisan is csinálni, a kérdés az hogy az app fejlesztője mennyire törődik ezekkel.
Repülő módban még sosem volt ilyen merülésem, nekem amúgy az automatizált repülő mód bekapcsolás, kikapcsol miatt van leginkább root telefonomon, ha ezt lehetne root nélkül, szerintem nem rootolnám meg, kézzel meg nem szeretek kínlódni ezzel. -
Colos1
őstag
Ezt úgy érted, hogy másnál is ilyen merülést okozott? Mert a másik tippem beragadó program lett volna, a Titaniumbackuppal kínlódtam még tegnap este, ezért azt szedtem le ma reggel. De ha nem az, akkor sztem teszem vissza, mert a gyári biztonsági mentés a drive -ra valamiért nem működik rendesen. Gyanítom a root miatt.
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
A múltkor rootoltam a telót, és újratelepítettem a SW -t így, hátha javul az üzemidő. Ez be is jött, valóban jobb lett.Azonban ma reggelre olyan 22:30-tól 9-ig 95%-ról 0%-ra merült úgy, hogy repülő üzemmódban volt. Az akkustatnál nem írja, hogy mi zabálta meg az akksit.
Ami még érdekes, hogy eltűnt róla a root hozzáférés, de ezt egy újraindítás megoldotta. Meg ki volt kapcsolva a mobiladat...
Van valakiken ötlete?
-
S.ATi
tag
Ki is kapcsolt random a telefonom :D
-
silvergod
őstag
aki feldobja majd a 9.0.5 frissítést, írja majd meg változott e valami benne ,jobb vagy rosszabb lett
köszi -
S.ATi
tag
Kijött az új update 9.0.5, remélem ez már rendben lesz.
-
N_A_S
veterán
válasz
PistiSan
üzenetére
Visszaálltam OxygenOS-re AquariumOS-ről, jeleneleg 5.0.8-on vagyok
Reménykedtem, hogy a kamera focus probléma csak szoftveres, de sajnos nem...
TWRP -ből próbálkoztam többször 9.0.4-gyel, de mindig bootloopba kerültem. Most 5.0.8-ról bedobja a frissítést, de ma már harmadjára töltöm le, és újraindítás után mindig Installation failed hibával elszáll.Volt már full wipe TWRP-ből és stock reecoveryből is
Bocs, nem válasz akart lenni
-
S.ATi
tag
válasz
syler123
üzenetére
Használtam Lineage OS-t, annyi bugot talaltam benne, hogy a telo fogta magat, es elnemult. Volt egy rahedli nem fogadott hivasom. Restart utan megszolalt ismet.Azt hiszem kb julius kozrpi build volt amit hasznaltam. Illetve a beepitett kamera csapnivalo kepeket keszit.Open kamera.egesz normalisan mukodott.
-
S.ATi
tag
válasz
syler123
üzenetére
Legelso lepes a telefon lementese.Aztan ha osszekotod a telot a pcvel, oneplus drivert kell feltelepiteni, ezt a telorol meg tudod tenni.Aztan engedelyezned kell a fejlesztoi beallitasokat a telefonon a beallitasoknal (build számra 5 katt).Majd a fejlesztoi beallitasoknal engedelyezned kell az USB hibakeresest es az OEM feloldast.Ha ez megvan Oneplus toolkitet leszeded 4.7 verzio.Illetve erdemes letolteni a TWRP recoverybol a 3.3.0.0 verziot.A toolkitben erdemes atnevezessel kicserelni a twrp telepitot erre.Ha ez megvan ,toolkit indit, majs bootloadert kell kinyitni.Ha sikerult telo ujraindul gyari beallotasokkal(torli a telo tartalmat).Miutan elindult ismet engedelyezned kell az USB hibakeresest, OEM feloldast.Toolkit elindit, majd flash twrp recovery.Kozben Oneplus honlapjarol ROM letolt.Ha recovery elindul par hozzaszolassal ezelott leirt lepeseket kell megcsinalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest