Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Aki bankol a telón:
Ha nem jön több security update a telóra, Ti meddig fogjátok használni? -
ilyr
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A legegyszerübb módja a csökkentésének, ha kikapcsolod a WIFI-t...

-
Winner_hun
félisten
Ház elől elindulok kocsival. Kell a telefonnak vagy 20 mp amíg rájön hogy nincs wifi és átvált mobilnetre. Sok-sok utcával odébb vagyok már ilyenkor. Ezt a felesleges wifire való várakozási időt le lehet valahogy csökkenteni?
-
alevan
őstag
Sziasztok.
Hosszú ideje fennálló probléma, hogy amikor beszélek valakivel, az illető visszahallja magát, mintha ki lennék hangosítva. Eddig annyira nem fogalkoztam a dologgal, ám most úgy is reseteltem a telóm, gondoltam megoldja. Nem oldotta meg. Feltettem egy CFW-t, hátha megoldja, nem oldotta meg.
Valakinek tapasztalata ezzel a problémával?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Bakker...tényleg... -
Ha nem akarok várni kínai forrásra, akkor hol érdemes fóliát nézni. Nem kell tempered glass, meg semmi extra... csak egy normál átlagos fóliát keresek.
-
Prego
senior tag
Próbaképp kikapcsoltam a készülékemen az autoscout alkalmazás értesítőjét és tádáám: 1 óráról 2 fölé növekedett az egy töltéssel kibírt kijelző működés ideje.
Persze a készülék biztos optimalizál, észrevehető hogy néha magához tér, akkor felmegy a netre, lehúzza mik történtek azóta, stb stb. -
Helló!
Igen. Bocs, nem jártam erre egy ideje. Minden okés. Nem tapasztaltam hibajelenséget, sem gyanús körülményt. Az akku minden alkalommal rendben veszi a töltést ahogy kell. És tudja azt ami miatt az egész csere történt. A kapacitása rendben van. Nagyon kijön a használat során, hogy mennyire el volt használódva a régi. Simán megérte az a ~5K forintot a történet... Én bátran ajánlom másnak is. -
storm3
senior tag
Fel eve mas telefont nyuzok, de nem vagyok lenyugozve tole. Ma bekapcsoltam a kis kedvenc o3 at es hasznalhatatlanul lasssunak talalom. Az utolso par update vihette el igy rekettyesbe, vagy valami haldoklik benne? Sosem volt romolva, meg csak factory resetet sem kapott soha.
-
zhata
senior tag
Vettem másodkészüléknek egy Redmi 8-t, és úgy tűnik, hogy a bootloadere legálisan nyitható, tehát rootolható is. Eddig azt hittem, hogy ez csak OP-k esetében van így.
-
Prego
senior tag
Ráállt e már az aftermarket piac az OP3 akksi cserére?
Novemberben múlt 3 éves a készülékem, kicsit szomorúan tapasztalom hogy már csak 17 órát bír az akkumulátora, eddig, azért még megvolt a kerek nap, új korában a másfél.
Persze szép az OP7 Pro, de most nem szánok 260-at telefonra ha nem muszáj. -
syler123
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Ez így rendben van, nem gond. Akkor holnap kipróbálom.
-
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Van bármi akadálya, hogy 1db simen csak a mobilnet menjen? A másikon csak a hívások? Úgy alakult hogy lesz egy mobilnetes simem, de semmi másra nem szeretném használni, csakis mobilnetre.
-
C64
őstag
Sziasztok.
Aa kamera fókusz hiba és a halk hangszóró hiba akkor is javítható ingyenesen garancián túl, ha másodkézből van a telefon a tulajdonomban nem tudja valaki?
Köszi előre is
-
ilyr
tag
válasz
SzAndras00
üzenetére
Az a gond, hogy Androidban biztonsági okból ha USB-re kötöd, akkor alapból az USB töltés opció van beállítva, azaz nem látszanak a fájlok. Ahhoz, hogy látszódjanak, a telefont át kell állítani File Transfer módba. Ezt vagy kézzel a képernyőn keresztül lehet (ami nálad nem játszik ugye), vagy ha az USB Debugging be volt kapcsolva (ezt külön kell bekapcsolnod, szóval ha nem emlékszel, akkor valszeg nincs bekapcsolva), akkor ADB interface-en keresztül még elérhető a teló. A Fejlesztői beállításokban amúgy van olyan is, hogy mi legyen az alapértelmezett USB csatlakozási mód, ott be lehet állítani a File Transfer-t alapértelmezettre az ilyen esetekre, csak azzal az a gond, hogy hiába titkosított mondjuk a telefonod, ha valaki megszerzi, simán le tudja szedni róla a fáljaid USB-vel...
-
ilyr
tag
válasz
SzAndras00
üzenetére
Ha az USB Debugging be volt kapcsolva a fejlesztői beállításokban, akkor igen. Ha nem, akkor maximum szervizeltetés után. OnePlus-hoz nem küldeném vissza javításra, mert ott törölnek minden adatot. A [OnePlusszerviz.com] oldalon kijelző csere 29000 Ft.
-
gezatata
aktív tag
válasz
SzAndras00
üzenetére
a mobilod bekapcsol még? a kijelzőn csak az érintés érzékelés nem működik vagy már nem is jelenít meg semmit?
-
SzAndras00
csendes tag
Sziasztok! Sikeresen összetörtem a OP3-am, de annyira, hogy az érintőképernyő sem működik. Szerintetek van valami esélyem arra, hogy le tudjam szedni a telefonról a képeket? Köszi!
Kijelzőt cseréltetett valaki mostanában, mennyibe került? -
okkena
csendes tag
Szállítási galiba és türelmetlenség miatt feleslegessé vált 2 utángyártott sima OP3 (3000mAh) aksi. Egyik sem volt beépítve.
Ha te is ugyanabban a cípőben vagy mint én voltam, azaz, megvárnád az OP8at de az aksi már alig bírja, akkor ez az 1500 forintos (ebayen, alin kb duplája) beruházás ideális lehet.
Van hozzá csavarhúzó szett, feszítő pöckök, tapadókorong, meg az egyikhez ragasztó csík, bár az utóbbi nekem nem kellett, pont elég maradt a vason a régi aksi után.
Ha érdekel pls privátban keress. Köszi
U.I.: Ha nem lehet alkatrészt árulni akkor elnézést és pls töröljétek. -
ilyr
tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Mondd meg az ismerősödnek, hogy nem feltétlenül kell várnia, ha akksit cseréltet, jó eséllyel ismét gyorsabb lesz a telefonja...
Nem tudom biztosra, hogy ez már a 4-es iPhone-nál is így volt-e, de elég nagy balhé volt belőle, hogy az Apple direkt belassítja az iPhone-okat ahogy gyengül az akksi, hogy ne rövidüljön annyira az akksi idő. -
PistiSan
addikt
Pár éve a szolgáltatóm amikor telefont akart rám sózni, mondtam hogy nem kell, tökéletesen jó az op3, meg is kaptam egy kis sajnálatot az ügyintézőtől.... Most meg már több helyen látom hogy op7-et árulnak. Ezekre vajon milyen garancia vonatkozik? Rootolni gondolom ugyan úgy lehet mint korábban.
-
-
NORBl
aktív tag
Köszi emberkék.
Nagyon gatya már a fólia, meg a tok is, azért gondoltam, hogy kicsit upgradelek.
Nemrég lett három éves a masina.
Gondolkodom, hogy mi tévő legyek, nagyon bejön a 7T a bangi kamerájával, szürkében.

Bár ezzel sincs még gondom igazából. Mindent visz ami kell, bár érezhetően már kezd nagy ritkán gondolkodni, akadozgatni.
-
flegga92
senior tag
Én egy ideje Ultimate Shield fóliát használok, nagyon bevállt. Könnyű feltenni, mert vizesen kell és tudod mozgatni, széleken szépen tapad. Most 1 év után keleltt cserélnem, mert véletlen felkapartam a szélét és aláment a por. Valamilyen szinten "öngyógyító", ha meg is karcolódik, pár óra alatt a zsebben kisimul.
Elsőre drágán hangzik, hogy 3500 Ft, de megéri. Angliából jön 3-5 nap alatt itt van. -
NORBl
aktív tag
Tudtok jó minőségű fóliát? Eddig mindig sima átlátszó fóliám volt, érdemes üvegfóliát inkább rárakni?
GearBest en találtam párat, el kéne lőni pontjaimat.

-
L4mie
veterán
Hát Srácok
megjött a céges P30, lassan átmigrálom magam arra.
Op3, feltöltve, megpucolva megy a dobozába
Eddig legszeretettebb telefonom, pedig volt pár. -
#Akkucsereután #1hét
Többen kértétek, hogy írjak az új akkuval kapcsolatban. Kicsivel több mint 1 hét és néhány töltési ciklus után nem történ semmi negatív dolog, ami izgalmat okozott volna. Az akku az első pillanattól kezdve vette a töltést. Ugyanúgy gyorsan töltődik és bírja is a gyűrődést.
2 dolgot kell látni.
1. A korábbi akku elhasználódása miatt elveszített kapacitást most visszakaptam. Ez látható tapasztalható. Képernyőképek, meg számok nélkül fogadjátok el ezt most...mert nagyon hektikusan használtam a telefont. Nem volt értelme a képernyőzésnek. Amit látok, hogy csere előtt kb ugyanolyan átlag használat mellett 50%-ot evett meg 1 nap alatt. Most 30-35%. De ez inkább kevesebb lesz/lehet majd. Okosan kijöhet a 3 nap. Igaz az a saját használati szokásaim alapján értendő. De szerintem így is látható, hogy ugyanolyan körülmények között van változás.
Ez egyébként csak annyit bizonyít, hogy az új akku valóban képes annyi energiát tárolni mint amit ráírtak és úgy egyáltalán tényleg működik.
2. Azért a szoftveres oldalt is nézni kell. Most 9.0.6 van fent. Dirty update. A vásárláskor meg 7.1.1 volt talán...? Szóval az sem mindegy, hogy a rendszer, hogyan kezeli az erőforrásokat.
A BT és a GPS-t ha bekapcsolom, akkor néhány alkalmazás sokszor indokolatlanul képes ráülni ezekre és akkor azért nagyobb az étvágy. De ez meg akku független dolog. Volt, hogy a rendszer jelezte, hogy az Aliexpress app nagyon szívja az akkut... például. Ezt lehet, le is vágom a fenébe majd...
Itt az a nagy kérdés, hogy hosszabb távon mennyire lesz hibátlan az akku működése. De azt majd pár hét múlva tudom megírni...
A rövid távú tapasztalatok alapján megérte ebbe az irányba menni, mert más problémám nincs a telefonnal. -
pècsimunkás
addikt
válasz
PartyShan
üzenetére
Gratulálok hozzá !
Én majd az OP10 -10t - nél vissza térek az OnePlushoz .
Az OP3- at még használom média lejátszónak . Amióta megvettem a Samsungot , nincs vele töltési probléma . Ma este le is töltöttem a frissítést . Az OP3- at így használom tovább netes rádiónak , GPS- nek , meg jó , hogy van egy szuper tartalék telefonom . -
PartyShan
aktív tag
Üdv!
Eljött a búcsú ideje. Lecseréltem szeretett 3-asom. Maradtam a márkánál (7T PRO). Jó volt ez a közösség, sokat tanultam
Semmi baja nem volt a telefonnak csak jött egy kihagyhatatlan ajánlat, egyébként még évekig maradt volna.Sziasztok
-
AcCEsS
senior tag
-
ilyr
tag
Eredeti akkut csak a OnePlus tesz bele. Minden más csak másolat, mivel a OnePlus nem ad el alkatrészeket. Ettől eltekintve lehet ugyanolyan jó is akár, a különbség ott van, hogy ha gondot okoz az akksi és a OnePlus tette bele, akkor azért garanciát kell vállaljanak. A másolatnál minden rizikót te vállalsz.
-
-
syler123
veterán
válasz
StarDeLuxe
üzenetére
Azt ugye vágod, ha nem töltöd 100%-ra, a képernyőhasználatot nem nullázza? Sem a teljes feltöltés részt. Ez a kép / amit bekarikáztál semmit sem ér...
-
StarDeLuxe
tag
Még én is aktívan használom, remek állapotban van, eredeti fóliával, nagyon jól bírja. Pedig rendeltem anno pár üveg fóliát hozzá, de nem tettem rá. Még karcolás se nagyon van az eredetin. Az akksi is elmegy még egy napot aktív használat mellett, de amilyen gyorsan feltölt , teljesen élhető. Bár munkából hazatérve rátöltök. Csak reggel töltöm 100-ig, egyébként csak max 89%-ig. Így elvileg kitolhatóak a ciklusok :
Én nagyon szeretem ezt a telót, még semmi nem indokolja 3+ év után sem a cserét. Jövőre ha rosszabbodik az akksi, felkuldom nekik cserére. Én is úgy tudom 10-be belefér mindennel együtt. Én neki nem állok szétszedni az tuti. Csak jobb ha a gyári szervíz csinálja meg.
Ha lecserélem akkor már csak 5G-s re, jövőre szerintem már azzal jönnek.
Meg persze mennyibe fog kerülni, de az OP supportot nehéz űberelni. Bár ha a Xiaomi még aktívabban lesz jelen itthon...Oxygen Updater már jelzi a 9.0.6-ot!
Feltette már valaki? Ha igen, minden rendben vele? -
Gyári utat én nem láttam...vagy drágábban ahogy PistiSan írja...
Megpróbáltam olyan eladót keresni, ahol jó eséllyel eredeti akku van...
thomasvold : Kezdetnek annyit, hogy tegnap este fullra töltöttem. Reggel még 100-on volt. Kíváncsi vagyok a nap végére... De kell pár ciklus, hogy az akku toppon legyen.
-
válasz
syler123
üzenetére
Én konkrétan ezt a terméket rendeltem meg. [link]
Okt. 30-án rendeltem meg és ma érkezett meg. Ha úgy vesszük nem is rossz sebesség.thomasvold: Ennyi idő alatt belemegy annyi ciklus, hogy jó eséllyel számottevő mértékű a kapacitásvesztés.
g0dl : Sebességgel nincs gondom nekem sem. Az akku nálam a saját használati szokásaim mellett kb 2 nap. Tehát első nap reggel levettem a töltőről és másik nap este tettem fel... SOT-ot nem szoktam nézegetni, mert nem érdekel általában. Viszont amikor 1 óra navigáció + BT-n zene lejátszás lerántott 50%-ot az fájt... Persze kocsiba többnyire töltőn van, de nem akarom mindig töltőre tenni emiatt. Egyszerűen egy jó telefon... Viszont használt ára nagyon lent. Ez most az a pont volt, amikor el kell dönteni, hogy eladom, vagy aksi csere pici pénzért és használom amíg lehet. Majd ha lesz kicsit nagyobb fejlődés kamera terén, meg lesz tényleg annyi előrelépés piaci szinten amiért megéri kiadni ennyit, akkor elgondolkodom.
FNZ : Biztosan írok még róla, hogy alakul a sorsa. Ez viszont időbe telik... Kb 3-6 hónapig megtartom a régi akkut, backupnak. Ha úgy látom, hogy rendben van akkor kidobom.
Az biztos, hogy 1 hét után már több tapasztalat lesz azzal kapcsolatban, hogy mennyire volt értelme a cserének.
Amúgy én is YT videó alapján cseréltem ki. De azért van pár észrevételem:
1. Nagyon kell figyelni, hogy hol próbálod szétpattintani, mert rohadt nehéz.
2. SOHA! ne a sim tálca nyílásánál próbáld.
3. A spec 2 csavarhoz(ami az aljában van) való csavarhúzó amit az akksihoz küldtek túl nagy hozzá. Viszont a készletben lévő csillagfejű simán ki és becsavarta. Nagyon finoman kell használni.
4. Végig nagyon óvatosan kell bánni vele.
5. Az normális, hogy a régi akku nehezen jön ki. Bele van ragasztva.
6. A panelt és az alu hátlapot is érdemes finoman eltisztítani valami pici kefével(pl fogkefe). Mert rengeteg szösz, meg koszt szed össze az évek során.#akku #akkucsere #csere
-
FNZ
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
a napokban én is elgondolkodtam a telefoncserén, pedig jó kis telefon, szeretem (3 éves). Nagyobb kijelzős és nagyobb aksisra gondoltam, de ha beválik az aksid, engem is érdekelne, hogy kitől vetted és mennyiért.
már nem is sokat használom az aksi miatt, mert mire hazaérek délután jó ha 20% marad. -
g0dl
addikt
válasz
MrSealRD
üzenetére
Én lassúságot nem tapasztalok még most is remek telefon ez. Ha összevetem bármelyik mai ajánlattal, akkor nem nagyon van olyan képesség ami megérne nekem egy váltást. Csak a volte mókolás bosszant.
Nekem még az akku is jó.
Érdekesség, hogy még a gyári fólia van rajta, az is jó ( pedig van a spájzban tartalék), csak a sarka jött fel picit, de azt én toltam el még az első napokban.
És akkor ott vannak még a lineageos nyújtotta nyugdíjas évek.
Csak az új (irracionális) varázsa csábíthat cserére jelenleg. A jó választás valszeg az, hogy majd ha lesz rendes 5G. -
válasz
ToniSlow
üzenetére
Ez nem semmi. Azért ilyenkor jó érzés, hogy anno ezt a telefont vettem.
Mellesleg ma jött meg az ebay-ről az új akksi. Kis bénázás után kB 20 perc alatt kész voltam némi bameszkodas is volt. Szép a belseje na.
Első töltés 100ra meg is volt. Amúgy 2019. 07 a gyártás ideje. Az előző 2016 augusztus. Nagyon nem mértem de a régi már elég gyenge volt.
Kíváncsi leszek pár ciklus után milyen lesz érzésre...
Es hogy miért? Mert vennék én 7t pro-t. De szerintem mocsok drága. Ha ez így még használható lesz 1-2 évig akkor megérte azt az 5-6 ezret. -
N_A_S
veterán
válasz
horvath85g
üzenetére
bootloader sincs nyitva?
-
ToniSlow
senior tag
-
N_A_S
veterán
válasz
horvath85g
üzenetére
Magisk -al Hide Rootot alkalmazni a meki appra + a Magiskot átnevezni, mondjuk arra amit alapértelmezettként felkínál, "Manager" -re.

-
lkksioskdl3
aktív tag
Szóval, egyszer meg tavasszal vissza akartam küldeni, de költöztem szoval nyomtam egy cancelt a hibajegyre. Es most oktober végén eszembe jutott, h zavar h nincs kamera mert nekem már semmit nem fókuszált. szoval nyiottam egy újat. Az emailt egyből megkaptam h sikeresen fogadták a kérést. Majd kaptam is többi emailt h mikor jönnek begyűjteni, hogyan keszitsem össze a telefont. Eközben megneztem a Oneplus fiokom, amiben viszont semmi nem latszik csak regi visszamondott jegy. Ujra irtam a supportnak h nem latszik semmi. Közben összeszedték a telefont es arról is jott email, h összeszedték. Valaszoltak h no para minden rendben van, ismert bug h ha volt egy cancel akkor nem latszik az új jegy. Rendben akkor várok, pár nap mulva irtak, h a szervizzel felvették a kapcsolatot de nem tud pontos updatet adni. ugyan ez még 2x meg történt. erre irtam ha már ennyit keslekednek nem küldenek valami kupont, mert gondolgodtam h megveszms a 7t pro t. mondta h meg nincs forgalmazva. aztán eltelt egy hét es jött ez a valasz, h elhagyták telefont.
elnézést h az eredeti választ masoltam csak be.
-
noorbertt
őstag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Ba+ :D
Van egy régi oneplus 2 és 3 is a fiókban, szerintem elkuldom őket hátha alapon xd -
PistiSan
addikt
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Az angolul kevésbé tudók kedvéért azért összefoglalhattad volna a választ magyarul is, miszerint eltűnt a telefonod szállítás közben, és teljesen ingyen kapsz egy OnePlus 6T Mirror Black 8GB+128GB EU A6013 modellt.
Ő..... tehát hogyan is küldted vissza a telefonod pontosan? Lehet el kellene nekem is küldeni javításra. -
thomasvold
őstag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Security update-et, ha nagyon hiányzik, custom ROM-okkal is beszerezhet az ember.

Bakker...tényleg...