- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
-
snyper990
őstag
válasz Csorbi #28683 üzenetére
Úgy látom, kettőnk közül nem én vagyok nagyobb fogalomzavarban... A posztod alapján pont te nem tudod, mi micsoda...
Az OTA csak a terjeszési módszer, amire te gondolsz az pedig az inkrementális frissítés. Ahhoz pedig megfelelő kiindulási szoftververzió kell, ez a módszer új főverzióra váltás esetén nem működik.
Azok bizony full ROMok. Ha nem azok lennének, nem lehetne tiszta telepítést végrehajtani vele pl. wipe-olt telefonon...
De ha nem vagy benne biztos, előbb inkább olvass utána legközelebb...
(Az meg hogy min mérgelődöm /pl. téves információk magabiztos terjesztésén/ , legyen az én gondom )[ Szerkesztve ]
-
ilyr
tag
válasz Csorbi #28683 üzenetére
Az a helyzet, hogy a full ROM-ot is OTA-ként adják ki...
Oneplus 3: OnePlus3Oxygen_16_OTA_082_all_1905110006_fdc22.zip
Oneplus 3T: OnePlus3TOxygen_28_OTA_082_all_1905110010_f09a2bfe8e361d.zip -
snyper990
őstag
válasz Csorbi #28679 üzenetére
Tudom, hogy meg fogja kapni mind előbb vagy utóbb, elolvastam a hivatalos fórumbejegyzést, tisztában vagyok a folyamattal. De épp azt próbálom magyarázni épp a Te példádból kiindulva, hogy a Microsoft is közzéteszi egyből a frissítéseket a saját supportjukon keresztül is, hogy kicsit haladóbb felhasználók felrakhassák egyből, ha akarják. Ettől vágják el és kényszerítik szürke utakra a haladóbb felhasználókat OnePlus-ék, mert azok így is, úgy is megoldják. De akkor már jobb lenne hivatalos forrásból. Te pl. ellenőrizted a zip tartalmát, mielőtt felraktad? Honnan tudod, hogy érintetlen, ha összehasonlítási alapod sincs? Ha meg valaki belenyúlt, honnan veszed észre? És ha mégis valahogy észreveszed, kihez fordulsz panasszal?
Ha meg valami gond van és visszavonják, azok a felhasználók, akik megugorják a manuális frissítéshez szükséges szintet, valószínűleg meg tudják oldani önállóan a downgrade-et is. És pont azok a felhasználók nem is a 1+ fórumait terhelik, ha megakadnak valahol, mert hamarabb kapnak használható segítséget pl. xda-n. Szóval abszolút semmi érv nem szól a hivatalosan elérhetővé tétel ellen, mellette meg annál több. Ha tényleg elővigyázatosak lennének, pont hogy nem kényszerítenék szürke zónákba a felhasználóikat...
Írod, hogy "Full ROM-ot nem szoktak közzétenni publikus oldalaikon", pont azután, hogy belinkeled a publikus oldalukat a legutóbb közzétett full ROM-mal... Most akkor hogy is van ez? (És igen, ezt az oldalt emlegettem kezdetektől a telefon support oldalaként... És nemrég még visszamenőlegesen is elérhetőek voltak ugyanitt a régebbi full ROMok)[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
válasz Csorbi #28676 üzenetére
Pontosan!
Windows update -> OTA
Update Assistant, elérhető friss iso-k -> elérhető friss ROM a telefon hivatalos support oldaláról
Nem érdekel, ha nem OTA jön, de akkor leglább tegyék letölthetővé az új ROM-ot hivatalos oldalról, hogy az is frissíthessen, akinek nincs türelme kivárni az OTA-t.
Ennél egyértelműbben már nem tudom elmagyarázni, hogy mit kifogásolok, ha valak így sem érti, az már úgy marad -
snyper990
őstag
válasz Csorbi #28666 üzenetére
Tudom, hogy OTA nem egyszerre elérhető. Pont azt kérdeztem, hogy a support oldalon miért nem teszik letölthetővé a ROM-ot, hogy akinek OTA nem érkezik, az saját felelősségre felrakhassa. Valószínűleg aki azt meg tudja csinálni, annak nem okoz gondot megoldani, ha mégis valami gubanc van.
Oxygen updater-t soha nem fogok használni, mert nekem fontos, hogy hivatalos helyről érkezzen a frissítés.
A Windows Update-es példád meg pont nem állja meg a helyét, mert főverziós frissítés esetén a honlapjukról egyből elérhető az update assistant meg a frissített iso-k, hogy az is felrakhassa, akinek még a Windows Update-en keresztül nem elérhető...[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
válasz Csorbi #28123 üzenetére
Tudom, kezdetektől követem a topikot
Éppen hogy arra próbáltam rábeszélni FingR86-ot, hogy gyári szervizben cseréltesse, ne utángyártott akksival kísérletezzen. Ezek szerint nem voltam elég egyértelmű(#28124) Laybee: Nekem ezek a hirtelen merülések mindig gyanúsak. Mármint olyan szempontból, hogy a legtöbb mögött szerintem felhasználói szokásbeli változás vagy egy új / frissítés során elrontott alkalmazás állhat. Vagy csak a tudat, hogy már nincs rajta garancia befolyásolja, mit vesz észre a tulaj a telefon működéséből.
Nekem 3T-m van 2 éve. Nem vettem észre soha hirtelen változást, bár biztos feltűnő lenne, ha lenne mellette egy új is, hogy már nem olyan. De lehet az is, hogy csak szerencsés vagyok(#28125) FingR86: Nem akarlak elkeseríteni, de valószínűleg leveszik. Az akksi cseréhez ki kell venni a kijelzőt, ahhoz pedig fel kell melegíteni, hogy könnyebben elengedjen a ragasztás. Azt pedig ugye a fólia nem nagyon bírja. Viszont így biztosan újraragasztják a kijelzőt, így az elválás meg fog szűnni
[ Szerkesztve ]
-
Kindar
tag
válasz Csorbi #27867 üzenetére
Gondoltam rá, hogy megírom nekik, de sok hasznot nem várnék tőle, éppen elég volt "levelezni" a szervizzel.
Többek között azért is gondolom így, mert amikor a gyártó felvette a kapcsolatot a ticket miatt, ott is volt kérdésem a javítással kapcsolatban, de válasz nem érkezett csak a csomagfelvétellel kapcsolatos információk... Eladni azt tudnak ha valaki venni akar, de ez a cég már nem más mint egy webshop. -
citkar
addikt
válasz Csorbi #27549 üzenetére
Ha kézbe veszi az ember jó tudni. Nem tudom, hogy az OP3 ROM-tól függetlenül írja-e ki a modellszámot (illetve néha ebbe is belepiszkálnak a kínaiak), de az érintett webshopnál hiába írják felül, hogy A3003, lejjebb az egyik képen a menüben már A3000 szerepel. Persze lehet, hogy csak egy másik OP3 képét tették oda (általában csak copy-zzák a teljes leírást, ahogy látom), de az is megeshet, hogy csak ráhagyták, hogy A3003, aztán mégse. Szerintem csak azután derül ki, ha megérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Csorbi #26936 üzenetére
Tisztázzuk azért, hogy ezek nettó lengyel árak, tehát a kinti 23% áfa rájön, és persze ebben még a szerelés nincs benne, elképzelhető, hogy valamennyit még rákérnek a másik akksi beszerelésekor munkadíjként,azért ez egy pontosítást mindenképp megérne.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Tibko8
senior tag
válasz Csorbi #26936 üzenetére
Elég baráti az a 2500 Ft.
Csak úgy mellékesen az iPhonehoz 18 000 Ft az akksi csere.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
ToniSlow
senior tag
válasz Csorbi #25891 üzenetére
A full ROM linkeket eléggé késve szoktát frissíteni. Ezt az alkalmazát feltelepítve szerintem meg fogod találni amit keresel. Miután letöltötted úgy tudod telepíteni ahogy Rick4 is írta, vagy recovery-ből. Attól függően hogy milyen verzió van most a telefonodon el kell dönteni hogy incremental vagy full rom-ot szedsz le.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Csorbi #25891 üzenetére
Itt megnézed, mi a legfrissebb: [link], letöltöd, a download mappából átmásolod a belső tárhely gyökerébe, a beállítások, frissítéseknél jobb felül lesz egy fogaskerék, ott helyi frissítés, és telepíted. Nem kell semmiféle vpn.
Amúgy ezek szerint visszavonták...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
racerx
őstag
válasz Csorbi #24645 üzenetére
+ még nem árt, ha a google fiókban a neten is, kitörüljük a régi telefont.
De a google a factory reset protectionra sok találatot hoz, emlékeim szerint meg lehet kerülni egy kis trükközéssel, valahogy el lehet jutni a chrome böngészőhöz, onnan meg már lehet accot hozzáadni.. Már nem emlékszem pontosan -
veterán
válasz Csorbi #24582 üzenetére
Mondjuk ettől még a kolléga vélhetően ugyanolyan beállításokkal (ide értve a fényerőt is), illetve felhasználói szokások mellett használja a készüléket, ergo ha üzemidő csökkenésről számol be, akkor az jó eséllyel úgy is van. Nálam is 4.5 vqn fent, nekem ie úgy tűnik, hogy csökkent valamelyest a SoT, de nem érzem különösebben drasztikusnak, volt már ennél jóval rosszabb is.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Csorbi #24254 üzenetére
És azt, hogy a Dash néha nem működik mégis melyik lépés szűri ki? Mivel a Dash CSAK saját töltővel és kábellel megy. Ha valamelyiket kiveszed a láncból akkor nyilván nem fog működni a Dash charge.
Más telefonnal meg eleve nem fog a Dash működni, a környéken meg nem fogok elkezdeni másik OP3-at vadászni.[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Azazael
aktív tag
válasz Csorbi #17497 üzenetére
Ugyan én még nem frissítettem N-re, de az utóbbi hónapban nem tapasztaltam újraindulást, és mostanság megy a Spotify BT-n keresztül, telefonálok is rendeszeresen kihangosítva, és a Waze is pörög az autóban.
A korábbi felvetésre reagálva amúgy ez szerintem inkább a Waze sara volt, mert a frissítésekkel hol előjött a softreboot a kocsiban, hol megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest