Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
feldobtam,a cella készenlét újra alacsony,nálam megugrott 15-20% ra most 1%.
az olvasó, most veszi akár a koszos zsíros lenyomatot is,ez az előzőnél gond volt...
a merülésre még kíváncsi leszek.
elsőre jobbnak tűnik..nálam a menüt elqrta,felrakás után....hiába voltam sötét témán,fehér lett ,és nem is tudtam állítani, kellett egy alaphelyzetbe állítás,most jó.
-
TomMusic
őstag
Állítólag lehet downgrade-elni.
(#28898) L4mie: nálam viszonylag jól működik.
Két dolog zavar: az amúgy is siralmas SOT még kevesebb lett, illetve néha hiába húzom le az ujjam a főképernyőn, nem jön le az értesítési sáv.
Igazából csak a security patch miatt vállaltam be a frissítést. Ha már nagyon gáz lesz, akkor leveszem a tokot meg a fóliát, hogy legalább szép legyen, aztán amíg bírja a gyűrődést, addig használom.
-
L4mie
veterán
Ma jött új frissítés, kinél hogy szuperál?
-
DvP
tag
Megjelenése óta ez a telefonom van. Ez volt ez első teló, amit nem akartam egy év után lecserélni másikra. Nagyon jó kis készülék volt, amíg meg nem jött az új Android rendszer. Azóta csak szívok vele. Hihetetlen, hogy egy ennyire jó telefont, ennyire el tudnak baszni.
Kár érte, most kereshetnek másik telefont. Régen samsungom volt, azt hiszem megint az lesz -
FNZ
őstag
szia!
tegnap a 4.1.7-ről telepítettem 4.5.1-re, majd a 5.0.8-ra. tesztelem és meglátom hogy válik be. egyenlőre nem gáz, gps gyorsabban talál jelet, mint a 4.1.7-ben.
akkuidőt még tesztelem.
azt nem tudom még, hogy hol lehet azt beállítani a fényképezőnél, hogy hány MP-es képeket készítsen (minek készít 7-10 MByte-os képeket, baromi sok helyet foglal és sosem fogom A3-ban vagy nagyobban kinyomtatni). van rá lehetőség a gyári appban átállítani vagy rakjak fel egy másik appot? -
SPeti1984
senior tag
Létezik Oneplus 3-nál olyan beállítási lehetőség, hogy ha 2 sim kártyát használok és mondjuk alapból azt szeretném, hogy a Digi-s mobilnetet használja de ha mondjuk ahova megyek ott nincsen akkor automatikusan átálljon a másik telenoros kártya mobil netére? Én csak azt láttam, hogy magam állíthatom át, hogy melyik működjön de automata beállítást nem találtam.
-
ToniSlow
senior tag
-
snyper990
őstag
Az utolsóval, ami a support oldalról is letölthető (5.0.8) nem volt semmi problémám (3T-n).
Mondjuk azt nem tudom, hogy a hívásrögzítés megy-e rajta, sosem próbáltam -
TomMusic
őstag
válasz
szpali
üzenetére
Ja, valami ilyesmi.
Amúgy nálam egyelőre jónak tűnik frissítés után, bár nem sokat nyomkodtam, de a gyakran használt funkciók okésak (GPS, net, kamera, alkalmazások sebessége, működése).
Frissítés előtt csináltam Google drive-ra egy full backupot (a beállításoknál), és frissítés után full minden visszaállt, sehova semmi jelszót nem kellett beírni sem. Azért ez tetszik
-
szpali
addikt
Megjelölöd a parkolást és vissza vezet az autódhoz?
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Melyik verziós android 8-ban javították a 7-es droidoban (4.1.7) levő GPS problémát? Váltanék 7-ről, csak az a kérdés számomra, hogy melyik verzióra.
-
snyper990
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én sem, csak amikor keresek egy beállítást
-
snyper990
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Developer options (fejlesztői beállítások?)/Default USB configuration (alapértelmezett USB konfiguráció?)

-
snyper990
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen.
-
Winner_hun
félisten
Az beállítható ha PC-re rádugom a telefont akkor a fájlátvitel legyen az alapbeállítás, ne kelljen ezzel vacakolni?
-
zhata
senior tag
Én az OP7-Pron (sajnos) a pitét használom. A még meglévő OP3-nál az OOS 5.0.8-at. Eszem ágában sincs frissíteni!!!
-
snyper990
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Helymeghatározás beállításaiban a Google Location Accuracy (nem tudom, hogy fordították, gondolom pontosságnak) alatt kapcsold ki a helymeghatározás pontosságának javítását, hogy csak a telefon GPS-ére támaszkodjon. Úgy max. 10 másodperc alatt szokott nekem fix pozíciót adni (mondjuk 3T-n, de nem hiszem, hogy nagy lenne a különbség)
-
TomMusic
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mármint frissítés után? Googlemaps is ezt csinálja?
-
Winner_hun
félisten
Na a GPS-es probléma tényleg borzasztó. Waze-t elindítottam, nem mutatta a pozíciómat. Néha ide-oda pozícionált, de ennyi. Mintha fél percenként kért volna pozíciót - az értesítési sávot lehúzva mutatta, hogy az alkalmazás GPS-t használ.
Úti cél nélkül indultam, csak fusson. Rákerestem egy célra, azt írta nincs GPS jel... majd kis idő múlva lett és utána jó volt. -
TomMusic
őstag
Ha frissítek az új Androidra/ OxygenOS-re, utána ha úgy alakul, vissza lehet váltani a mostanira (Android 8.0.0 & Oxygen 5.0.8).
-
pècsimunkás
addikt
Bocsánat
! Igyekszem majd jobban figyelni a helyesírási hibákra !
Olyan sokszor előfordult , hogy ideje volt figyelmeztetni 2 fórumtársnak is !
Köszönöm szépen a segítséget
! -
szpali
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
lyól van az, ne báncsad
-
Winner_hun
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nálam ez nincs engedélyezve.
-
pècsimunkás
addikt
A sötét hívások , nem azèrt vannak , mert engedèjezve van a " hívások fogadása kèzmozdulattal " ? Èn egyszer engedèjeztem , akkor volt sötét a kijelző . Előtte sem , meg mióta nem engedèlyezem , azóta sem.
-
PistiSan
addikt
válasz
tailor
üzenetére
Nálam LineageOS van évek óta, Android 7 volt az alap rendszer, majd 8, később pedig 9.-re frissítettem dirty flashhel, a bankos app "problémát" én is tapasztaltam, de szerencsére mással soha nem volt gond. Nagyon meglepett, hogy gyári rendszer alatt ilyen hibák vannak.
-
tailor
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Megvolt a full reset, semmi változás.
Közben beszéltem a bankkal, álljon itt egy kis infó, hátha másnak segít: a Magnet Bank app az oprendszer változás miatt új készülékként érzékeli a telót, így újra engedélyeztetni kell a netbankban a push üzenet fogadást. E miatt mindenképpen legyen bekapcsolva az sms kódszó fogadás is, különben úgy jár az ember mint én - mehet be személyesen a bankba...

A teló full reset után sem ébred fel híváskor, egy valag hívást elszalasztok e miatt

Az ujjlenyomat-olvasó katasztrófa a 8-on megszokotthoz képest, 2-3x annyi idő, amíg beolvassa az ujjat, és van, hogy elsőre nem sikerül, csak zizzen. Azt hittem, ez is a dirty upgrade hibája, de ezek szerint nem. -
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Tudok olyat, hogy megnézem valahogy, hogy adott hónapban mennyi hívást kezdeményeztem mondjuk 30 - as irányba, 20, 70. Vezetékes irányba ?
-
Winner_hun
félisten
Most se kapcsolt be beérkező hívásnál. Pár napja egy újraindítás után PIN kódot kért - de ez nincs beállítva, csak minta, ujjlenyomat és arckép. Újraindítást újraindítás követett, utána már a mintát kérte. Megállt bennem az ütő egy pillanatra, azt hittem mindent lehet elölről kezdeni...
-
azvagyok12
csendes tag
Sziasztok, kamerát autófókusz probléma miatt cserélnek még garin kívül? mondjuk egyszer már cseréltek, nem maradt sokáig jó... vagy érdemesebb magunknak cserélni, ha igen, akkor tud valaki valami megbízható helyről alkatrészt(jack csatlakozó is kéne)?
-
dbius
veterán
Bejövő hívásnál több alkalommal nekem sem ébredt fel a készülék, ill. többször volt olyan, hogy hiába kapcsoltam be a képernyőt bejövő hívásnál emiatt, csak a lezárt képernyőt mutatta, a hívást nem. (9.0.3)
Én a Lastpass authenticator-t használom, az menti a beállított két faktoros hitelesítésű oldalakat és gyalulás esetén backupból (felhőből) visszarakja. Igaz jelszókezelőnek is a lastpasst használom, nem tudom, hogy regisztráció nélkül tud-e felhőbe menteni.
-
Winner_hun
félisten
Nekem volt full gyalu, egyszer nekem se éledt fel a kijelző hívásnál...
-
tailor
őstag
SOS help

Sziasztok!
A Magnet app a Pie frissítés óta nem küld push üzeneteket, így nem tudok utalni, és sos szükségem lenne rá. Van valahol erre beállítás? A beállításokban minden értesítés engedélyezve van hozzá. App kényszerített leállítása, újraindítás megvolt, nem segített. A store-ban jelzem ezt a fejlesztőknek is, de addig valahogy meg kéne ezt oldjam...

Amúgy borzasztó sok bug van a frissítés óta: híváskor nem éled fel a kijelző, appok nem jeleznek. Azt hiszem, kell neki egy teljes gyalu, majd minden újra feltenni, hátha jó lesz.
-
-
B@ldrick
aktív tag
Működik valakinek a digi VoWifi OOS9.0.3-on? Commercial_VDF profillal nálam csak VoLte van.
-
HSM
félisten
-
pècsimunkás
addikt
Egy kèrdèsem lenne : a fènykèpező zárhangját hol lehet kikapcsolni ? Èn nem találom sehol.
Szerk .: Megvan .
-
pècsimunkás
addikt
Nekem tetszik . Jó az üzemidő , minden gördülékenyen , gyors . Èn a telepítés után nyomtam egy resetet.
Ami nem tetszik : az óra bal oldalt , ès a hangerő gombal nem a telefon csengőhangjât tudom állítani . -
snyper990
őstag
válasz
SPeti1984
üzenetére
Javaslok akkor egy tiszta telepítést. Nekem különösebb problémám nincs vele, jobban tetszik, mint az eddigiek. Vajsimán, számomra logikusan működik. Talán kicsit kevesebb a SOT, de azt a fáradó akksi/nagy meleg, illetve a Chrome energiaéhségének számlájára írom.
(Ja, mondjuk nekem 3T-m van, de nem hiszem, hogy akkora különbség lenne köztük) -
L4mie
veterán
válasz
SPeti1984
üzenetére
Én se vagyok elégedett...
Óra bal oldalt szarul néz ki, kikapcsoltam...hiányzik.
Darabos az egész működés, felébresztem a kijelzőt, fél másodperc helyett 1.5-2 mire kivilágosodik. Akkut idle-ben jobban kíméli, használatban jobban eszi....durván jobban zabálja szóval sztem SOT nekem erősen esett.
Hangerő csak a médiát halkitja-hangosítja ezt aki kitalálta komolyan....instant ki kéne rúgni, de az összeset akin átment az ötlet....WTF.
Összességében amennyire vártam annyira elégedetlen vagyok. -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Ki hogy van megelégedve az android 9 frissítéssel? Nekem mióta frissítettem darabosabban működik a telefon. Ma reggel pl nem tudtam bizonyos menübe belépni, mondom újraindítom a telefont erre 10 percig csak körözött újraindítás felirattal és fekete képernyővel mire hosszan nyomba a kikapcsoló gombot hajlandó volt kikapcsolni és újra be. Egyenlőre nekem nem a legjobb a tapasztalatom. Amúgy vissza lehet valahogyan állni a korábbi 8-as verzióra? Ha igen hogyan? -
AcCEsS
senior tag
Mindenkinek köszönöm az USB-C <-> Jack átalakító témában írt hozzászólásokat!
-
snyper990
őstag
válasz
snyper990
üzenetére
Leltem egy jó cikket, ebben minden benne van a témáról:
How USB-C headphones work -
snyper990
őstag
válasz
AcCEsS
üzenetére
Régebben próbáltam, akkor nem ment. Utánaolvastam, leltem is jó cikkeket róla, de már nem találom őket. Viszont akkor arra jutottam, hogy - cd334 fórumtárs hozzászólásával ellentétben - az Android és az USB szabvány is lehetővé tenné régóta, a OnePlus a saras, hogy - vagy hardveres, vagy csak szoftveres szinten - nem implementálta. 9-esen még nem próbáltam, mert ahhoz meg kéne keresnem a USB Type C - 3.5 TRS-aljzat átalakító kábelt, amit anno vettem... Vagy kipróbálni egy eleve Type C-s fülhallgatóval, amiben beépített DAC is van ellentétben a kábellel. (Bár a telefon DAC-át preferálnám inkább)
A telefon fejlesztői beállításaiban pl. van "disable USB audio routing" opció, továbbá az alapértelmezett USB konfigurációban is volt audio kimenet (vagy vmi hasonló, már nem emlékszem) opció még Oreo alatt (Pie alatt már nincs).
("USB3" csatlakozó nincs, ne keverjük a szezont a fazonnal. Az USB Digital Audio nem USB 3 feature.) -
AcCEsS
senior tag
Használ valaki Oreo alatt USB-C <-> Jack átalakítót fejhallgatóhoz? Rendeltem kétfélét is, de egyik sem működik, a telefon egyszerűen nem érzékeli a fejhallgatót. Találtam olyan infókat, melyek szerint engedélyezni kell a Speciális menüben az/ OTG tároló kapcsolót, de nálam ez sem vezetett eredményre. Van valami átalakító típus ami tuti működik? Vagy más lehet a gond?
-
zhata
senior tag
Bejelntkezett a telefon, hogy van frissítési lehetőségem Pie-ra. Root veszik, ez mindjárt komikusan hangzik, tehát "ab ovo" NEM.
Az OP7-Pro-n semmi lényeges előnyt sem nyújtott a Pie. Elvileg az akkumulátor időt talán növeli, de a telefon hívásrögzítési letőségei lényegesen csökkennek. -
szpali
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Nekem SIM2 internet, SIM1 hívás és SMS.
Ha nem vagyok WiFi közelben, akkor SIM1 át van irányítva SIM2-re, így így bejövő hívás esetén is van mobilnet a SIM2-vel (igaz, hogy 4G+ helyett általában csak 3G)
Hátránya, hogy a bejövő hívások is a te számládat terhelik, de azt a pár alkalmat kibírom
-
L4mie
veterán
válasz
TomMusic
üzenetére
az nem befolyásolja
csak a hívás.3 éve használom úgy, hogy a
privát vodafone-s kártyám socket 1 ben net nélkül,
céges telenor kártyám socket 2-ben nettel
akkor volt "problémám" 1x belőle amikor műszaki boltban hívás közben rá akartam keresni valami termékre és nem volt net.
De letettem felhívtam a céges számomról és hívás is volt meg net is,
problem solved. -
PistiSan
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
A telefon hívás minden esetben felépül, a mobilnet pedig megszakad. Ha VoLTE-t tudna a telefon (külföldi profilokkal rá hackelhető azt hiszem) akkor menne a net is simán a telefonhívás mellett 1 SIM kártyáról, nem tudom VoLTE mellett a másik sim-el mi történik, lehet megszakad a net úgy is.
-
TomMusic
őstag
Olyat lehet, hogy egyik SIM hanghívásra van, a másik pedig netezésre? Ha igen, olyat lehet hogy két külön szolgáltatótól van a két SIM?
-
PistiSan
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ez itt nagyon off topic lenne, gyere át a topicba, ott segítünk, meg hát többen is vagyunk, szóval lehet jobb megoldás is lesz mint vártad. [link]
-
TomMusic
őstag
Valaki megnézné nekem, hogy lehet-e tiltani a rejtett számú hívásokat az új rendszerben?
Előre is köszönöm! -
dbius
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én esetleg a helyedben, ha már ennyit kínlódtál vele és úgyis van twrp recovery megpróbálnám felrakni a magiskot, és abban pedig a modulok közül a channel bonding zipet, ami elvileg ugyanezt csinálja meg! Mást már sajnos tényleg nem tudok javasolni.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Érdekes ... Én úgy szoktam csinálni ahogy írtam,de még soha nem törődött a fájl tartalma. Esetleg másik fájlkezelő alkalmazással még megnézheted. Én a mixplorert használom. Apkmirrors-on megtalálod.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Látom mit csinálsz a videón. De mi lenne ha az eredeti fájlon amit a rendszer is felrak csak azt modositanád amit írtam? Nem törlöd nem illesztesz oda másikat, hanem egyszerűen átírod a 0-t 1-re. Mentesz és restart. Nem kell még jogosultságot sem állítani .
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

teszteljék aztán jöhet,mert van mit javítani,remélem benne is van.