Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
Szerintem csak az UltimateShild az amit érdemes feltenni
bár fontos, hogy milyen tokkal akarod használni. Mert ha valami szilikonnal akarod használni akkor le kell vágni a szeleiből.
De csak ezt érdemes feltenni. -
NORBl
aktív tag
Kéne a telómra jó minőségű fólia.
Sima, meg üveg is. Tudtok ajánlani eladót, terméket távol keletről ?
-
ilyr
tag
válasz
Macika66
üzenetére
Ha a Root meglétét nem látja, próbáld meg a Phh féle SuperUser appot feltenni. Anno az AKT appja is pont emiatt nem ment és amíg a SuperUser fel van telepítve, működik a root detektálása.
https://www.apkmirror.com/apk/pierre-hugues-husson/phhs-superuser/ -
Macika66
őstag
Ez így kevés.
Rootolt telefonon sem megy, nem is ismeri fel a root meglétét.
Most próbáltam.
Azért keresgéltem újra hívásrögzítő programot, mert a BoldBeast-nál (és az összes, Google Play-ről letöltött hívásrögzítő programnál) letiltotta a Google a hívószám elmentését a hívás neveként. Csak 'Unknown' lehet a név.
A Callrec programot anno megvettem, akciósan egy ezresért, megint rápróbáltam, nem megy.Szóval ha Nálad megy Android Pie alatt Oneplus készüléken, akkor kérlek, ennél többet írj le!
-
Rick4
félisten
Nyilván egyre zártabb rendszer kell ahhoz, hogy az egyre biztonságosabb is lehessen, ezzel nem lehet mit kezdeni. Ilyen pl a -9-esen a külső programos felvevők, kinyírták őket, mert oka volt, cserébe van más megoldás.
Nyilván én sem mélységében vizsgálom a dolgot, hanem mint egyszerű felhasználó, és ha van is hátrány, arra rendszerint van megoldás, az előny meg vagy hoz valakinek, vagy nem, én elégedett vagyok, de szerintem az alap és a profi felhasználó is jó irányba van terelve. -
HSM
félisten
Igazából én éppen ezekre voltam kíváncsi.
Én nem tapasztaltam semmi említésre méltó előrelépést, ahogy írtam is, de nem vetettem el a lehetőségét, hogy más meg tapasztalt és kíváncsi voltam. 
Sokszor van sok minden a motorháztető alatt, de nem mindig mindenkinek jók a változások. Pl. amikor kiesett a Flash támogatás valamikor a 4.1.2 magasságában az elég rosszul érintett, a jogosultságkezelés sem mindig előnyére változott, stb... -
Rick4
félisten
Feltettél egy kérdést: "A 9-es droid mit hozott, amit nem tud a 8-as? ", válaszoltam a tudásom és tapasztalatom szerint.

Nyilván költői kérdés volt, de akkor ezek szerint neked is van tapasztalatod, ezt- azt biztosan látsz, nyilván sejthettük, hogy nem kell egy nagy durranást elképzelni, a start gomb, meg a vezérlőpult ma is ott van, ahol anno az XP ben volt, a win 10 mégis kissé másabb.... Gondolom itt is az a cél, hogy a nem látható dolgok jobbak legyenek, ha csak a BT és a nagyító változott volna, nyilván egy 1MB-os frissítés is elég lett volna, és nem váltottak volna verziószámot, szóval van ott biztos sok más is.

-
HSM
félisten
Igen, a kis nagyítóért jár a pirospont azt én is szeretem. Bár nem vagyok benne biztos, hogy ez rendszerszintű, mert a Mix2s-en pl. böngészőben megy a Pitével, de az SMS íráskor ugyanazt a régi sima nagyító nélküli csúszkát kapom, mint az 1+3-on Oreo-val.
Én legutóbb az 5.0.3-as OOS-el 4742 üzemórát mentem el kikapcsolás és minden probléma nélkül, az több, mint 197 nap.
Csak azért indítottam újra, mert kíváncsi voltam, mit alkottak az 5.0.8-as OOS-el. 
Mire gondolsz, hogy szerintem nincs értelme váltani? 9-es droidra, vagy modernebb telefonra? Én mivel sokat netezek, és asztali oldalakat, ott sokat számít a SoC sebessége, így én simán váltottam volna pl. 1+6-ra, ha nem lenne bajom az AMOLED kijelzőkkel.
A 9-es droidnál sincs semmi bajom az új rendszerrel, viszont eddig az első két erős érvet tőled hallottam róla (nagyító, BT dolog).
A hangvezérléses dolgokra nem tudok mit írni, nem használok ilyesmit.

-
Rick4
félisten
pölö sms íráskor a karakter beszűrásnál egy kis felületen nagyítva látod, hol is jár a kurzor, tök jó lett a zövegmásolás- kivágás, azon túl, hogy a menü, és a beállítások logikusabbak lettek, pl a night mode, az adaptív fényerő szabályzás is sokkal jobb lett, és egy érdekes dolog, beülök a kocsiba, benyomom a telefonon a bt-t, felkapcsolódik a kocsi gyári kihangosítójára, és ha csörög, felveszem, beszélek, amivel nincs is baj, de közben megy a waze, ami a 8.1-essel az aktív BT kapcsolat miatt néma volt, a 9-esen meg működik a megoldhatatlan, hogy a hívás a kocsin szólal meg, a waze pedig a telefon hangszóróján szól. Hab a tortán, hogy amíg telefonálok, a waze néma.... Meg még biztosan van jópár dolog ami fel sem tűnik, esztétikai vonalon nekem mindegy, mert sok éve, sokadik készüléken nova launchert használok, de a pitében (OP6 oxygen gyári OS) van pl alapból beépített telefonhívás alatt is működő hangfelvétel- készítő, ami kristálytiszta minőségben vesz fel, hanggal lehet a menüt vezérelni, arra már nem emlékszem, ilyen volt-e a 8.1-esben, de a menüben rá tudsz szavakra keresni, pl "sim", és nem kell kotorásznod, a sim beállításokhoz dob, stb stb, beépített VPN és DNS dolgok, stb stb.
Lehet van átfedés, mert nem mindenre emlékszem, volt-e a 8-asban, de ebben ezek egész biztos benne vannak. Az már csak apróság, hogy a gyári rendszer egy jó blu spark kernellel és egy magiskkal gyakorlatilag tökéletes, most épp 443 óránál járok, valamiért restartoltam, Asszonyé 536 óra.
És még csak nem is játszom, vagy nem vagyok hardcore user, szimplán felefonálok, ha csörög felveszem, ha kell a waze-t indítom, vagy e-mailt írok.És akkor halljuk az ellenoldalt, szerinted miért nincs értelme váltani?
-
HSM
félisten
Nálam is nagyon jó szolgálatot tett a 3-as, az eddigi magasan legjobb okostelefonom.

(#28480) g0dl: A keret nélküli kijelzőre azért akadnak szuper megoldások. Én pl. egy Mi Mix 2s-re cseréltem az Oneplus 3-at, és azért eléggé jól megoldották a kijelző keretnélküliségét.
Persze, nagyon rossz trend, nincs sok értelme, a hasznos kijelző területem kb. tökugyanannyi így 6"-on, mint amennyi az Oneplus 3-on volt 5,5-en, mert hát a gombnak a kijelzőn is hely kell, a videók is ugyanúgy 16:9-es, stb... Az meg a legeslegidegesítőbb, amikor 16:9-es videóknál elrejti a gombokat, és akkor még az elővarázsolásukhoz is varázsolni kell, nem úgy mint a fizikai gomboknál, amik mindig kézre állnak és azonnal bevethetőek.Ja, és amúgy tökéletes rá a szilikon tok, és mivel sík a kijelző, így tökéletesen passzolt rá az üveg, ráadásul teljes kijelzőt lefedő kijelzővédő is, nem úgy, mint az Oneplus 3-nál, ahol a két szélen egy kis csík kimaradt, vagy silány 2,5D-s vackokkal kellett próbálkozni. Szval ezt is meg lehet azért értelmesen oldani.

(#28481) syler123: Azért a 845-ös Snapdragon jól érezhetően elveri a 820-asat. Pl. böngészési tempóban jóval hamarabb betölt minden oldal, azt a részt én nagyon élvezem.
(#28482) Rick4: A 9-es droid mit hozott, amit nem tud a 8-as? Nekem az új fónon 9-es van, de semmi előnyét nem tapasztaltam a 8-ashoz képest, csak a MIUI marhaságai bosszantanak rendszeresen. Azért visszasírom elég gyakran az OOS-t. Sajnos nem tudtam márkán belül maradni, mert nem szeretem az AMOLED kijelzőket és nincs IPS-es 1+6.

-
Rick4
félisten
válasz
D1Rect
üzenetére
6-ost vettem decemberben, 112K volt az új 6/64-es, 135 volt a 8/128-as, a 3T-hez képest sebességben ég és föld, a 9-es android a 8.1-eshez képest ég és föld, a fényképező a 3T-hez képest ég és föld. Minőségi váltás volt, nem bántam meg. Ja, és ugye ez valós összehasonlításból eredő vélemény, sorolhatnám a kézzelfogható, eddig tapasztalt előnyőket is. Jó az a 6-os úgy ahogy van.
-
g0dl
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Abba valszeg olyan ujjlenyomat olvasó technológia került, amilyennél már van jobb, az ultrahangos.
Szerintem rengeteg a kísérletezgetés (nem csak oneplus) mostanság, notch, vagy kiugró kamera, kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, és mindez egy teljesen felesleges dolog, a keret nélküli kijelző miatt. Abból ugyanis a használó keze fog kitakarni, ha kézben kell tartania, ráadásul ezért nincs jó fólia, tok stb megoldás. -
válasz
Freeman007
üzenetére
Az 6T tetszik, a többiért én nem fizetném ki a felárat.
-
HSM
félisten
válasz
Freeman007
üzenetére
Nekem az 5-ökről hiányzik az OIS, az 5t-ről a gombok is.

Az újabb csipszet pedig nem biztos, hogy megéri a jóval magasabb árat. Amúgy jók, természetesen.
-
Freeman007
senior tag
-
HSM
félisten
válasz
Freeman007
üzenetére
Kérdés, hogy egy olyan készüléken milyen lesz a felhasználói élmény... Az Oneplus 3-as azért szerintem igen erős ajánlat ilyen téren. Nem véletlen tartja az árát is jól.
-
snyper990
őstag
válasz
Freeman007
üzenetére
A GPS jelfeldolgozó az SoC része, azt javítani nem lehet, legfeljebb cserélni. Az meg annyira bonyolult és drága lenne, hogy nem nagyon érdemes megpróbálni sem. Jobban jár így a vevő is és a szerviz is
-
bAtt001
addikt
válasz
Freeman007
üzenetére
Ez teljes alaplap cserének tűnik, tényleg elég borsos, ennyiért kapsz használtan másik oneplus3-at is már.
-
Milyen lépéseket kell végigcsinálni, hogy teljes legyen a "reset" a telefonon?
Csak cache wipe vagy kell más is?P az jön már lassan?
Márciusra volt ígérve, de még mindig csak zárt bétát találok róla. -
pècsimunkás
addikt
válasz
ToniSlow
üzenetére
Èn is szeretem az OOS - t , ès a jó kamerát. Azt is tudom , h nem szokott lenni 3 főverzió frissítés . De szó volt a 9.x.x.- ről , azèrt kèrdeztem , hátha ... 15 hónapja volt FR , ha hó vègèig nem èrkezik a pite , megcsinálom újra. Töröltem a gyorsítótárat , a recoveryben a cache - t . Egy darabig jó lesz megint.
-
ToniSlow
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Tudom hogy ez egy 2016-os készülék, és tök jó hogy beígérték az android P-t, viszont szánalmasnak tartom hogy tavaly kb. július vége óta mostanra sikerült egy zárt beta-t összehozni, mindezt úgy hogy az említett időszak alatt csak az ígérgetés ment, gyakorlatilag nem adtak konkrét tájékoztatást (ahogy persze most sem). Ha ebben a tempóban haladnak akkor ebből nem hetek, hanem hónapok lesznek kb. a támogatási időszak végére érünk. Open beta viszont szerintem tuti nem lesz, abba az irányba nem fognak visszatáncolni ennyi idő után. És persze csodálkoznak hogy kiszivárog a closed beta ROM....
Tudom tudom ott vannak a custom ROM-ok, viszont szeretem az OOS-t és a kamera minősége is számít. -
Tibko8
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Zárt béta verzió kint van egy ideje most már a open bétának kéne megérkeznie és utána jönn a stabil. Szóval szerintem 3 hét biztos mire jönn a stabil.
-
-
pècsimunkás
addikt
Pite várható lassan ? Azèrt kèrdezem , mert laggol nagyon a telefonom az utóbbi időben , ès nyomnèk egy resetet . A pitère várok , nincs kedvem 2 x is rövid időn belül belakni a telefonom.
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem (volna) a Magisk-et. Újraindítottam, azóta nem tölt be - csak forognak a pöttyök. Recovery bejön, wipe volt, de semmi.
Egyelőre szeretném elkerülni a factory resetet. Milyen módszerrel tudnám életre kelteni? Vagy hogyan tudnám lementeni a belső tárhely tartalmát? Sajna nem volt fenn a legutolsó rom, hogy újra húzhassam. Valahogy esetleg fel lehet ebben az állapotában rakni?
Vagy bármilyen ötletet szívesen fogadnék
-
viger
tag
Ilyennel találkozott már valaki?
Beállt az akkumulátorom töltöttségi szintje mint a gerely 50%-ra(elötte 75-ön megakadt újra indítottam a telót)(2-3 alkalommal csinált már ilyent, de azt hittem a rendszer hülyült meg, újraindítás eddig mindig megoldotta)
Jelenleg teljes telefon törlés és legfrisebb gyári rom van rajta(total WIPE-al). A hiba ugyanúgy fennáll.
Rádugom a töltőt, felvillan a led, kiírja hogy töltés, majd rá 3 másodpercre elalszik a led és nem tölt.
Ha kikapcsolt állapotban dugom rá a töltőt ezt írja ki a telefon.
Próbáltam másik OnePlus töltővel, másik Type-C töltővel ugyanez a hiba.
Ötlet hogy mit lehetne vele tenni?
Persze gari 1 hónapja járt le! -
ToniSlow
senior tag
válasz
horvath85g
üzenetére
Passz, ezt nem tudom. Havoc-nál pl. látom a feature-ök között felsorolva, de nincs részletezve hogy ez most pontosan melyik megoldás.
-
PistiSan
addikt
válasz
Freeman007
üzenetére
OTA, gyári root adott, magiks, root elrejtésre nincs ötletem, LineageOS mindent tud alapból a fentiek szerint.
-
ToniSlow
senior tag
válasz
Freeman007
üzenetére
Itt egy gyűjtemény, lehet válogatni. P-ből Havoc OS és Linage OS eléggé népszerűek.
-
ilyr
tag
válasz
Freeman007
üzenetére
Az Ingress Prime például átnézi az SD kártyádat olyan fájlok/folderek után kutatva amiknek a nevében benne van a Magisk. Állítólag ha Titanium Backup van fent (amihez ugye root kell), azt is figyeli. Hiába volt hide-olva a Magisk rendesen, amíg ezek nem lettek átnevezve, nem indult el.
-
ToniSlow
senior tag
Tudtommal van erre "megoldás".
-
HSM
félisten
válasz
ndavey
üzenetére
Egy-két esetben simán lehet, hogy valami szoftveres gubanc, ugyanakkor ez egy tipikus hardveres hiba, öregszik, koszolódik a hangszóró.
Persze, lehet szoftverből "javítani", hogy nagyobb kakaót küldesz rá, pl. root-al, valószínűleg ezért terjedt el a nézet, hogy szoftveres hiba.
"Javítani", így általánoson nem valószínű, hogy fogják, mivel nincs probléma. Nekem pl. tökéletes a hangszóróm. -
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Van ajánlott custom rom ami ota tud frissülni és megbízhatóan működik? Jó a gyári OS de minden frissítés után újra kell rootolni. A cél: full gyárinak látszó (safetynet) rootolt telo. Eddig gyári OS volt magisk-kal rejtettem a rootot és saját magát, safetynet-en átment de egy app nem indult rootolásra hivatkozva. Lehet hogy maradt valami háttértáron ami miatt megbukott.
Köszi előre is a tippeket. -
ndavey
tag
válasz
alevan
üzenetére
Amíg garanciás volt gondolom. Nekem is nagyon gyenge a beszédhangszóró erőssége, próbáltam már tisztítani fogkefével finoman, rágóval, gyurmával, isopropil alkohollal kicsit kitisztogatva, mindhiába.. azt írják, hogy szoftveres probléma, ezért is várom nagyon ezt a frissítést, ha nem oldódik meg vele akkor szerintem a közeljövőben leváltom az OP3-am mert ez így botrányos :/
-
zhata
senior tag
Mostanában egyre halkabban hallom a hívó vagy hívott fél hangját. Pl utcán már szinte sehogy. A telefon 2 éves és 8 hónapos. Valakinek van ötlete mi okozhatja?
-
Bembee12
aktív tag
Igen, eddig teljesen hibátlannak tűnik
-
Bembee12
aktív tag
Closed beta ota (stock recovery-vel felmegy, de wipe kell előtte)
[link] -
Tibko8
senior tag
Lehet jelentkezni zárt béta tesztelőnek. [link]
-
ilyr
tag
válasz
Freeman007
üzenetére
Ha csak a műholdas rendszerre támaszkodhatnak, akkor ne csodálkozz, ha egy percig is eltart mire csatlakozik...

-
ilyr
tag
válasz
Freeman007
üzenetére
Olyan telókban amelyikben nem volt GPS, a helymeghatározás a környező WIFI kapcsolatok térképezésével, illetve a mobil cellainformációk alapján zajlott, ami többnyire csak városban működött. Ha volt a telóban GPS chip, akkor is sokat számíthat, hogy mennyire volt jó a készülék antennája. Mindenesetre az A-GPS csak gyorsít a kapcsolaton, negatívan nem kéne, hogy befolyásolja...

-
snyper990
őstag
válasz
Freeman007
üzenetére
Szerintem érdemes lenne, csak egyszerűbb megoldás, mint újra belakni.
Plusz lehet, hogy pont az a baj, hogy letiltottad őket a netről. Ezeket én mindenképp kipróbálnám factory reset előtt, mert ha meg utána ugyanúgy állítod be, valószínűleg a probléma is visszajön -
Freeman007
senior tag
válasz
snyper990
üzenetére
Akkor már inkább factory reset, az tuti töröl minden fölösleges adatot. - gondolok itt arra hogy hátha visszamarad valami szemét a gps- app-okból. Egyébként AFWall+ -szal kordában tartom hogy mi hol mehet ki. Egyik gps status app sem kapott külön engedélyt így csak a műholdas rendszerre támaszkodhatnak.
-
snyper990
őstag
válasz
Freeman007
üzenetére
Vagy olvastam valakitől, vagy velem esett meg, már nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, hogy egyes GPS appok el tudnak valamit rontani a konfigurációban. Próbálj meg minden GPS appot letörölni (Google térképek meg a GPS toolbox maradhat, azokkal sosem volt gondom), indítsd újra, és csak készülékre állítva a GPS-t próbáld ki a toolbox-szal, mennyi idő alatt talál fix pozíciót (persze azért net kapcsolat legyen, hogy az a-gps adatokat letöltse, lehetőleg wifi, mert azt hiszem külön engedélyezni kell a toolbox-nak a mobilnetes letöltést)
-
Freeman007
senior tag
Ezt így ebben a formában nem tudtam.
Azt viszont igen, hogy a korábbi telo csak a-gps-es volt és szűk utcában eldobta a jelet, a kereszteződésnél meg észhez tért - persze nekem a két kereszteződés között kellett volna a jel. Emiatt írtam hogy a csak a-gps számomra nem szimpatikus, kell a rendes gps (is).
Régebben ahhoz képest hogy a helymeghatározás csak a készüléken -re volt állítva (vajon ekkor is használ adatforgalmat?) gyorsan talált jelet. Most meg nagyon pontos mód-ra van állítva és szörnyű.
Van egy redmi 4x tartalék telo, osmand offline navit mindkettőre feltettem. Ablaktól kb 70-80 cm-re van a két telefon. A redmi fél perc (csak készülék), oneplus 3as 3 perc (nagyon pontos módban) mindkettőn kikapcsolva a wifi/adatforgalom.A factory resethez még erőt gyűjtök..
-
ilyr
tag
válasz
Freeman007
üzenetére
Minden mobilos GPS az A-GPS alapján dolgozik...
Ugye ahhoz, hogy a helyzetedet ki tudja számolni a teló szüksége van a műholdak aktuális pozíciójára. Ezt vagy a műholdakról tölti le qrva lassan, vagy az interneten keresztül jóval gyorsabban. A régi kézi GPS kütyük ezért kapcsolódtak jóval lassabban a műholdakhoz mint manapság a telók. -
snyper990
őstag
válasz
Freeman007
üzenetére
Ha nem jön be, akkor ahogy UberMutant fórumtárs is írta, factory reset. Ha meg az sem segít, akkor sajnos tényleg csak a szerviz marad
-
t181
senior tag
-
snyper990
őstag
válasz
Freeman007
üzenetére
Esetleg kipróbálhatod a GPS Status and Toolbox nevű appot, ha eddig még nem tetted. Nekem is volt már, hogy lassú volt a helymeghatározás valamelyik appnál, de ha ezt megnyitod mielőtt használnád a navigációt, ez frissíti az a-gps adatokat és általában pár másodpercen belül megtalálja a pozíciót
-
válasz
Freeman007
üzenetére
szervíz előtt egy factory resetet megér a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én nem tapasztaltam semmi említésre méltó előrelépést, ahogy írtam is, de nem vetettem el a lehetőségét, hogy más meg tapasztalt és kíváncsi voltam. 

Csak azért indítottam újra, mert kíváncsi voltam, mit alkottak az 5.0.8-as OOS-el. 
Persze, nagyon rossz trend, nincs sok értelme, a hasznos kijelző területem kb. tökugyanannyi így 6"-on, mint amennyi az Oneplus 3-on volt 5,5-en, mert hát a gombnak a kijelzőn is hely kell, a videók is ugyanúgy 16:9-es, stb... Az meg a legeslegidegesítőbb, amikor 16:9-es videóknál elrejti a gombokat, és akkor még az elővarázsolásukhoz is varázsolni kell, nem úgy mint a fizikai gomboknál, amik mindig kézre állnak és azonnal bevethetőek.