Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Anyira azert nem szar😁 de a 200+ os ára az blődség.
-
-
-
venom8888
őstag
Emlekszem,mikor az eredeti weblaprol eendelrem a 3 asomar kb 120 k volt. Azota kixsit elszaltak az arakkal. Nem szep dolog
-
FNZ
őstag
sziasztok!
folyamatosan feldobálja, hogy frissítsem 9.0.6-re.
jelenleg az utolsó verziós 8-as van fent, érdemes frissíteni? -
-
törölt tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Igen tudom mi az meg a tobbit is. Amugy nincs minden mogott ott es van jopar app foleg open source appok amik mogott egy tracker sincs. Inkabb nekem kene sirnom, hogy szerinted ezek normalisak mert nekem ez jon le a reakciodbol. De tenyleg hagyjuk mert latom te sem vagy nyitott mas velemenyere.
-
válasz
üzenetére
Bocs, de ebbe nem megyek bele. Mert fullra elviszi az időm, és úgyis ragaszkodsz a meggyőződésedhez. Abszolút nem vagy nyitott más vélemény megfontolására. Különben nem linkelted volna nagy lendülettel azt az 5 darabb GOOGLE trackert ami kb minden mögött ott van. Ráadásul Firebase? Tudod egyáltalán mi az? Bakker...sírok...
Mi is használjuk mert a sokkal egyszerűbb user adatok tárolására ez mint egy saját üzemeltetésű DB-t használni. Ráadásul a rakás jogi szarsággal sem kell foglalkozni, mert nem leszünk adatkezelők... -
FNZ
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
amikor feszítettem a pajszerrel, akkor ezek szerint az tört bele?
na mindegy IJ -
-
FNZ
őstag
válasz
SunyaMacs
üzenetére
na, megszenvedtem a szétszedéssel, 3/4 óra volt. előkerült hegyes kés, reszelő, nagykalapács, fogó és így már sikerült szétszedni.

egy kicsit megszadiztam a műanyag részt, de annyira nem vészes.
most töltöm és majd meglátom 1-2 hét alatt, mennyire válik be vagy visszarakom az eredetit. -
válasz
üzenetére
Szerintem alapjaiban egyetértünk. A skála két végponja a biztonság és a kényelem... Az egyiket csak úgy tudjuk közelíteni ha távolodunk a másiktól. Ez ilyen...
Mondjuk én pont nem banki app-tól fogok félni. Őket folyamatosan zaklatják/auditálják. Ráadásul célkeresztben is vannak, mert az ő appjukat már érdemes megtörni és sebezhetőséget keresni a rendszerben... -
törölt tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ez igy is van, viszont azt is nezd meg mennyi permissont hasznal az app. Szinte mindenhez hozza tud ferni, ami azert nem tul jo es biztonsagos.
Valamit valamiert ugye. Ha kenyelem kell az embernek hasznaljon app-ot, legyen barmirol is szo. Amennyiben a biztonsag a fontosabb, egy jo bongeszo (DuckDuckGo, Brave, Bromite, Chromium, Firefox, stb.) a nyero megoldas. -
válasz
üzenetére
Azért megnézném, hogy Android fő képernyőről indulva, melyikünk tud hamarabb elvégezni egy utalást. Natív OTP-s SmartBank, ujjlenyomat azonosítással beenged. Majd utalás, gomb, aztán napszemüveg. Te meg még pötyögöd a számlaszámod.
Szóval mégis sokat lehet veszíteni így... -
törölt tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Mondom a Play store potolhato Auror Store-al. Gyakorlatilag egy az egyben Play store copy. En onnan toltok olyan appokat amik az FDroid-on nincsenek fent. Hasznalhatod ezt anonymouskent es ugy tolthetsz le, kiveve a fizetos appokat, vagy akar be is lephetsz a google fiokodba es akkor mindent tolthetsz le.
-
PistiSan
addikt
válasz
noorbertt
üzenetére
Ezt használom en is, pont ezt mondtam a kollégának, hogy én nem tudnám jelenleg elképzelni a telefonom ilyen google szolgáltatások nélkül. Leginkább a play store kínálata hiányozna. De drukkolok a huawei-nek a HMS hez, az nekünk jobb lenne, ha nem lennénk ökoszisztémához kötve.
-
törölt tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Most raktam ujra a masik telefonom. Arra sajnos nem tudom feltenni a Lineage OS-t mert a bootloader nem nyithato ki. Ott pl. ugy laktam be, hogy nem adtam meg Google account-ot es minden Google app-ot disable-re raktam.
Siman exportaltam minden fontos dolgot mielott ujraraktam es csak beillesztettem az export file-t es meg van minden. Egyedul a Google Play Store-ban megvett appjaimat nem tudom visszavarazsolni mert ahhoz be kene lepnem a Google fiokomba amit nem akarok. De mindenre van ingyenes Open Source alternativa hala istennek. Talan
Siman tudok pl. letotleni appokat ha akarok a Play store-bol anonymuskent (Auror Store, de az Fdroid is jo store) Google account nelkul, csak fizetoseket nem tudok.
Szoval nagyjabol minden megoldhato. -
PistiSan
addikt
válasz
üzenetére
Ami nekem hiányozna, gmail, telefon számok szinkronizálása, drive, google kepp, meg egy csomó app aki a play áruházban elérhető, de az f-driodban mondjuk nem, banki app is hiányozna, apkmirrorrol meg nem szívesen szedek le ilyeneket. Egyenlőre úgy érzem magamat szivatnám a google appok nélkül. Nalad mi a helyzet ezekkel a dolgokkal? Nyugodtan fejtsd ki, nem annyira aktív már a topic hogy szóljanak egy kis off miatt.
-
törölt tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Teljesen szuz rendszer volt rajta mielott felraktam a Lineage OS-t. Kislanyom hasznalta csak meseket nezett rajta.
En arra tippelek amit te is mondtal, hogy joban gazdalkodik as uj rendszer as energiaval, plusz a Google appok hianya nagyon pozitiv hatassal van szinten az akkura. -
PistiSan
addikt
válasz
üzenetére
Én 2 naponta töltöm általában, de keveset is használom, inkább üres járatban merül a telefon, igen jobban gazdálkodik az akkuval szerintem is az LOS. Amúgy az is lehet, hogy mivel teljesen újra raktál mindent, a sok évek alatt felgyűlt szeméttől meg szabadult a rendszer, sokszor egy újra rakás, vagy gyári beállítások visszaállítása csodákra képes.
-
törölt tag
Amugy azt vettem eszre, hogy amiota fent van a Lineage OS azota eszmeletlen sokat javult as akku teljesitmenye. Amig aludtam csak 1 szazalekot merult standby-ban. Ez nagyon rendben van. És napi szinten eleg egyszer tolteni a korabbi 2-3 helyett.
-
PistiSan
addikt
válasz
üzenetére
Ha nincs titkosítva a telefonod, akkor ha el hagyod/el lopják, akkor be kapcsolják, és akár twrp alól simán le tudják menteni a telefon teljes tartalmát.
Ha titkosítani akarod ezt olvasd el előtte mindenképpen: link Ha esetleg ezek után titkosítasz a gyári twrp-vel, írd meg volt e gond, remélhetőleg javították már. Örülnék ha lehetne friss twrp-t használni. -
SunyaMacs
aktív tag
válasz
üzenetére
A belső tárhely titkosítása fájlrendszeri szinten, amihez a telefon indításkor meg kell adni a mintát / PIN-t, ami feloldja (és ez független a képernyőzártól, de amúgy lehet ugyanaz), enélkül csak egy katyvasz lenne a direktben kiolvasott adat. A Linux kernel dm-crypt titkosítási eljárását használja hozzá.
A TWRP-ben is fel kell oldani ahhoz, hogy hozzáférj a tárhelyhez. -
válasz
SunyaMacs
üzenetére
még annyit, hogy a tapadókoronggal húzás sokat segített a "pengető" benyomásában , amit fentről lefelé / majdnem függőlegesen érdemes nyomni, nem vízszintesen oldalról.
viszont tényleg vigyázni kell, hogy ne a képernyőt kezdje szétszedni az ember ( az ifixit leírásban külön felhívják erre a figyelmet).sajnos én kifelejtettem a leszorító pántot összerakáskor, remélem nincs rá szükség a mindennapokban.
-
SunyaMacs
aktív tag
Ajánlom az IFIXIT leírását, elég mutatja a lépéseket. A hármas pontban mutatja, hol vannak a pántok, amik tartják és hogy alul hol nem érdemes feszgetni. Nekikezdésnek a hangerő és slider gombok közötti részt ajánlom, utána jobb oldalt lent. Persze mielőtt nekikezdesz, ne felejtsd el kiszedni a SIM tálcát
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha megnyomod a bekapcsoló gombot, átugordja azonnal azt a képernyőt, összesen 2x kell egymás után. Ha visszazárod a bootloadert, akkor elméletileg eltűnik.
#29360: Akkor nekem ezért nem ment egyszer az OTA frissítés, én a gapps-re gyanakodtam. Szeptember óta nem is frissítettem az LOS-t
-
PistiSan
addikt
válasz
üzenetére
A bootloader és a nem gyári szoftver miatt van, anno olvastam kacifántos leírásokat az eltüntetéséhez, de nem sikerült, utána már nem is érdekelt, most is ott van bekapcsoláskor. Viszont, milyen verziós TWRP-t hasznalsz? Titkosítva van a telefon? Ha gyári a twrp és titkosítva van, csináltal már ota frissítést? Pár hónapja a fenti kombóval nekem mindig használhatatlan lett a telefonom frissítés után. Azóta sem merek gyári, friss twrp-t használni, bár azóta lehet javították.
-
FNZ
őstag
válasz
PistiSan
üzenetére
nem sérült még sehol. próbáltam óvatosan csavarhúzóval is, de inkább azt elraktam, nehogy sérüljön valami, vagy eltörjön az üveg.
hajszárítóztam is de sehol sem tudom megkezdeni, hogy benyúljak az üveg és a tok közé. Videón tök egyszerűnek néz ki pedig.örülök neki, hogy ilyen jó kis strapabíró, jól összerakott telefonom van, de akkor is b@ssz...k meg, hogy nem lehet szétszedni. Pedig van olyan videó is, ahol simán, minden eszköz nélkül szétszedik
.asszem máskor megpróbálom megint, mielőtt kárt teszek benne direkt
, most jól felidegesített. -
törölt tag
Sziasztok. Egy gyors kerdes LineageOS felhasznalokhoz.
Feltettem a LineageOS 16-at (official release) es frankon be is laktam, mukodik gond nelkul. Ez az elso alkalom, hogy ilyet csinaltam egesz buszke vagyok magamra, hogy osszejott.
Viszont van egy dolog amit nem ertek. Mielott betoltene a LineageOS animalos logoja bootolaskor egy masik kep fogad ami automatikusan eltunik. Azt hiszem azert van ott, mert nyitva van a bootloader es ha ezt el akarom tuntetni akkor zarjam be. Jol ertelmezem en azt? -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani tokot amit még lehet kapni és relatív minőségi is?
-
B@ldrick
aktív tag
-
PistiSan
addikt
válasz
thomasvold
üzenetére
Én is 2 naponta töltöm, viszont én keveset használom, ja és nem játszok vele egyáltalán már.
Már kezd szűkös lenni a két nap, én akkor fogok akkut cserélni, amikor már 1 napot nem bír ki ilyen használat mellett.
Szeretem ezt a telefont nagyon, a Notch, és a kamera lyuk sem tetszik, szerintem mire cserélem ezt a telefont, már megint lehet sima kijelzős telefonokat kapni. Legalábbis nagyon remélem, tök jó lenne a teljesen sík képernyős telefon, tok és fólia szempontjából sokkal jobb, nem érzem a hajlított kijelzőben a plusz funkcionalitást. -
B@ldrick
aktív tag
Enyém 2016.08-i, most a 9.0.6-tal használom, ez eszi a legkevésbé az akkut, 30napja bekapcsolva, 91% deep sleep, és a little mag max 1478MHz, a big max 1824MHz-re korlátozva.
Használattól függően hozza 1 simmel, éjjel repülőben a 3nap/6óra, 4nap/5óra vagy 5nap/4óra kijelző+hívásidőt ~20%-ig merítve. Most pl. nem volt repülőben és 4nap/2+1óránál van 38%-on. Custom rom kiírta a töltési ciklusát és olyan 300 körül lehet most ~2600mAh-t becsült a 3000-re. -
thomasvold
őstag
Két nap 3 évesen?
Én is használom és naponta kétszer kell tölteni
Az enyém is elmúlt 3 éves. -
FNZ
őstag
összefutottam egy kollégámmal és kérdeztem tőle, hogy hogy milyen a telója, jól bírja e még az aksi, mert az enyém már gyengélkedik. Az mondta, hogy mivel már 3 éves, ezért neki is gyengélkedik és gondolkodik az aksi cserén, mert sajnos már csak 2 napot bír ki és neki igen is bírja már ki majd 5 napig.
örülnék, ha az enyém 1,5 napot bírna, nem szar aksival 2 napot.
sokat nem tudtam vele beszélni, de azt mondta, hogy használja és így bírja 2 napot. nekem egy kicsit furcsa, de mutatta, hogy délután 3 órakor 81% volt még az aksija. -
flegga92
senior tag
-
SunyaMacs
aktív tag
Az FRP-ről: [link]
-
ilyr
tag
Érdekes ujítás a Google-nél, legalábbis egy ismerősöm telefonját újratelepítve figyeltem fel rá úgy egy éve, hogy ha egy új telefont beüzemelsz egy Google accounttal, akkor hajlamos megjegyezni, hogy az a telefon ahhoz az accounthoz tartozik. Aztán ha késöbb egy másik accounttal használnád, akkor kéri az eredeti account jelszavát először és csak utánna tudod a másik accounttal használatba venni...
Ezt egyébként teljes wipe és factory image-ből való visszaállítás után is eljátszotta, szóval a dolog nem a telefonon volt elmentve. -
pècsimunkás
addikt
Kijelentkeztem a fiókból, és utánna nyomtam egy resetet a recoveryből.
De mondom a tesómnak, vigyàzzon rá, mert kb makulátlan a telefon, és pót telefonnak, GPS- nek, médialejétszónak kiválló. Ha nem szarakodott volna párszor töltésnél nyáron, még mindig használnám. Persze, amióta megvettem az A50- et, semmi gond az OP-al
-
L4mie
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
vagy nyomj egy gyári beállítást
így tiszta lappal kezd. -
dbius
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Szerintem csak el kell távolítani a google fiókot a beállítások/fiókok menüből.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a google fiókból , hogy tudok kijelentkezni? Öcsémnek kölcsön adnám a telefont, de a reset előtt kilépnék. -
-
L4mie
veterán
válasz
UberMutant
üzenetére
Logikád szerint akkor: Hsz gyűjtésnek számít az ilyen hsz-t számonkérni..
És számonkérni a számonkérést
? ohh banyek én is hsz. gyűjtő lettem.
Mellesleg amikor én leváltottam, tiszteletből köszöntem be, sokat segítettek itt a topicban, és kijár egy elköszönés. (modnjuk nekem a fiókban póttelefonkodik a op3 )
-
g0dl
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Mire gondolsz, hogy az Apple IOS-ben, meg a CISCO (szintén IOS) rendszerében ott virít az NSA kódja, a HUAWEI-ben (mobil, és hálózati eszköz) meg a Kínai hasonló szolgálaté?
Nemmmm moondóóóódSzerintem a mobil piacon nem nagyon vannak kis gyártók, esetleg nagy gyártók kis márkái.
-
TomMusic
őstag
Ok, nincs ezzel gond.
Viszont ha egy gyártó ártalmas kódot rak bele (és nem a giganagyok, mert ők "megtehetik") és kiderül, akkor azzal lehúzhatja a rolót. Vagy legalábbis csilliókat bukik. Ezt egyetlen gyártó se fogja bevállalni.De valószínűleg váltok majd én is, ha már x hónapos lesz az utolsó security update (ami sanszos hogy a mostani).
-
t181
senior tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Persze, nem is úgy értem, hogy attól, hogy valami nyílt forráskódú, azonnal 100%-ig biztonságos lesz.
De minden issue, minden PR, MR, a legapróbb változások is teljesen publikusak, akárki láthatja mi megy be. Ettől függetlenül nyilván lehet bent ártalmas kód, de erre szerintem kisebb az esély, mint arra, hogy egy nagyobb gyártó rendszerében lenne okosság (és most már lassan rendszeres lesz, hogy kiderüljön, hogy ilyen-olyan adatok mennek ilyen-olyan szerverekre).Ugyanis egy OS kódját teljesen átlátni bitről bitre gyakorlatilag lehetetlen. Ezt el kell fogadni tényként.
Áprilisban kerültem egy projektre, de még mindig van olyan kód, amit nem láttam, pedig nem OS-t fejlesztünk.
Szerk.:
Abszolút semmi bajom a gyári rendszerekkel (csak némelyikkel), és nem is a LOS-t akarom védeni (utoljára akkor használtam huzamosabb ideig, amikor még CM volt), csak így látom a dolgokat.
-
TomMusic
őstag
Ezeknek a rendszereknek mind fent van valahol a forráskódjuk
Ez nem garancia semmire.
Sokan félreértik az informatika ezen részét. Attól még hogy valami nyíltforrású, nem jelenti azt, hogy nincs benne ártalmas kódrészlet.
Ugyanis egy OS kódját teljesen átlátni bitről bitre gyakorlatilag lehetetlen. Ezt el kell fogadni tényként. -
t181
senior tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Szvsz kb jobban bízhatsz egy ismertebb custom ROM-ban, mint egy gyári OxygenOS-ben, MIUI-ban, One UI-ban, akármiben. Ezeknek a rendszereknek mind fent van valahol a forráskódjuk (ha nincs, nem kell használni), tehát kiderülne, ha valami turpisság lenne bennük elrejtve valahol.
-
PistiSan
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Naponta van frissítés, de én feleslegesnek tartom felrakni, így havonta szoktam 1x amikor már bele került a havi biztonsági frissítés. OTA frissítés van, nem kell semmit bajlódni vele.
Amúgy annyi, hogy TWRP-ből a blu_spark féle verziót kell használni, mert a hivatalossal régebben gond van. Teljes tapasztatom 2019 júliusból, nem tudom most mi a helyzet, de akkor ez volt, olvasd el mielőtt bele vágnál: [link] -
flegga92
senior tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Elég sok lehetőség van Kínából kevés pénzért, vagy ha van rá keret nagyon jókat lehet itthon is kapni, nekem egy Xiaomi Airdots van (fehér ez a jobb, a fekete picit rosszabb). Ez se egy high tech cucc, de amire nekem kell arra tökéletes.
Közepes hangerőn 3-4 óra megvan, a kis tokja kb 4x tudja feltölteni. Lehet csak az egyiket használni, én rendszeresen így megyek az utcán, nem szeretem ha nem hallom a külső zajokat. -
PistiSan
addikt
válasz
flegga92
üzenetére
Ha jót találtam meg, akkor ez egy vezeték nelküli cucc, nem szeretem a kábeleket a fülhallgatónál, sokszor egyszerűbb lenne a vezeték nélkül kivitel, de amíg az akku technológia nem fejlődik, addig köszönöm, de nem kérek még egy 1-2 naponta töltendő eszközt.
Van fülhallgatóm amit 8 évig használtam, heti szinten többször, az ilyen javíthatatlan beépített akkus fülesek mennyit bírnak? Applenél azt hiszem 1 év után ha megadja az akku magát akkor olcsóbban kapod az újat. -
g0dl
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Nem gyári, de a Linux kernel sem az, és biztos lehetsz benne, hogy a banki utalásaid során a közreműködő rendszerek többsége Linux alapú. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem fekete-fehér kérdés ez.
Egyébként ha a gyári
-Kínai, akkor az Amerikaiak mondják, hogy mennyi backdoor van benne
-Orosz, akkor szintén az Amerikaiak mondják, hogy mennyi backdoor van benne
-Amerikai (NSA), akkor az Oroszok, és a Kínaiak mondják, hogy mennyi backdoor van benne -
g0dl
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Szerintem ez a telefon elég népszerű ahhoz, hogy sokáig legyen lineageos támogatása.
HW szempontjából én nem érzem lassúnak, csak az akksi lehet kérdés.
Ha lenne, valami nagy műszaki dobás, akkor lehet meggondolnám a cserét, de nem látok most ilyet, viszont az újdonságok nagyobbik része szerintem felesleges farokméregetés. Ilyen a notch körüli dili, vagy concept féle kamera eltakarósdi is teljesen érdektelen számomra.Engem inkább a nem csicsa képességek löknének a váltás felé
. dual volte ( bütykölés nélkül)
- vízállóság
- korszerűbb cpu miatt jobb teljesítmény/fogyasztás
- teljes nemzetközi frekvencia támogatás
- 5G??? -
flegga92
senior tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Én is sokallom az árát, ezért kezdtem rá külön gyűjteni, mert 100-150e Ft között nem lesz olyan telefon amit elfogadnék. Jack hiány engem is sokáig zavart, de karácsonyra kaptam egy TWS fülest, soha többet nem kell más.
Már csak abban reménykedem, hogy nem ez a "kilőtt" szelfi kamera dizájn lesz. Inkább legyen notch, de még jobb a motoros kamera. -
-
szpali
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
az engem lepne meg a leginkább...

BTW hasznos lehet olyanoknak az infó, akik X készülék típusról váltanának Y-ra és tapasztalatokra kíváncsiak. Mi9T topikban is számos olyan kérdéssel találkoztam, hogy váltott-e valaki OP5(T)-ről, stb...
-
-
szpali
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Bántja a lelkedet?
-
-
szpali
addikt
Búcsúzom a csoporttól, a héten megérkezett feleségem Mi9 Lite készüléke.
Az OP3 megy majd fel hardverapróra, köszi a sok segítséget.
-
-
flegga92
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
A 6T-t is egész sokáig lehetett kapni párhuzamosan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, most jól felidegesített.

Én is használom és naponta kétszer kell tölteni