- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Ezt ismeri valaki?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
hard74
senior tag
válasz sparks #19990 üzenetére
Nálam szintén ua a helyzet, mint nálad(SafetyNetailed), és a magiskhide-ot engedélyezve, otpsmartbank pipa a hide-ban, így simán működik. Igaz a teló egy Lg G4 Aicp11 rommal.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
sparks
senior tag
Még mindig küzdök ezzel a Magiskel. Teljes formatálás után sem jó. Van a boot során egy dm-verity hibaüzenet, lehet az kavar be. Azt hogy a bánatban lehet eltüntetni? Próbáltam már fastboot oem enable_dm_verity parancsokkal, de arra errort kapok, unknown command. Azt olvastam, hogy ez már nem megy a 4.0.3.-on sem, gondolom a Beta 12-n sem jó. TWRP van fent, nem is akarok stock recoveryt, megoldható ez? Hátha végre jó lesz a Magisk hide ezután
Szerk.: közben megtaláltam, fel kell flashelni 4.0.2.-es fw-t és modemet előbb. Na csinálom...
[ Szerkesztve ]
-
zaphod78
tag
Kezdhetem előröl az egészet. Beta 12 fut, ki milyen root-olási metódust javasol?
-
azvagyok12
csendes tag
válasz azvagyok12 #20091 üzenetére
megoldva. (apn elállítódott valamiért)
-
Pug
veterán
válasz azvagyok12 #20087 üzenetére
Ma volt gond a Vodkás hálózattal, mondjuk olyan du 1-2 fele elmúlt. Nyomj egy repülő üzemmódot és vissza, nálam az segített miután helyreállt a szolgáltatónál a gubanc.
-
azvagyok12
csendes tag
Van még valakin aki vodafoneos beta12n van és nincs mobilnetje? Nem tudom mitől van, azt se, hogy akkor kezdődött-e amikor telepítettem az új betat vagy esetleg már korábban se volt. Vagy esetleg csak a Voda hálózata nincs toppon épp?
-
ToniSlow
senior tag
Sziasztok!
Aki felrakta a 12-es bétát az ajánlja hétköznapi használatra?
-
ratobi
senior tag
válasz BornToBePuli #20084 üzenetére
Örök hálám!
-
t181
senior tag
+ 1, itt sincs baj az r12-vel és xda-n sem láttam, hogy panaszkodtak volna.
Más:
Még a hétvégén felraktam az OB11-et és nem érzem jobbnak sem az omni-nál, sem a 4.0.3-nál (ezt a két rendszert használtam mostanában huzamosabb ideig). Rosszabb sem lett, úgy teljesít kb, mint az előző két rendszer.
A mai nap pedig különösen jól sikerült: 18 órája akksiról, 9 óra csak LTE kapcsolattal, 2,5 óra SoT, akksi pedig 48%-on. Operát, Instagramot, XDA appot, Gmail, Talont, Driveot, Egg.inc-et használtam (utóbbi nagyon kajálja az akksit). De a legfontosabb talán, hogy egyik app sem rakoncátlankodott a háttérben.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
ratobi
senior tag
Nem értem.. Most a beta-is bekapcsolja a Bluetooth-ot, mikor kikapcsolom a repülő módot.. Eddig nem csinálta, de nem jövök rá, most miért.
-
Rolanddd
tag
Betört kamera borító ügy UPDATE:
Konkrétan egy hete volt a baleset, és ma már a kezemben tartom a javított készüléket Mindezt a biztosításon keresztül, szóval össz-vissz 8e Ft-ot fizettem.
Múlt szerdán jelentettem a kárt rögtön a baleset után, csütörtökön reagáltak, pénteken már vitte is a futár.
Tegnap, azaz kedden reggel jött a mail, hogy megkapták a készüléket. 10 percre rá jött a mail hogy fizessem be a 8ezret, amit azonnal meg is tettem PayPal-on keresztül. Egy óra múlva jött a mail, hogy megkapták a pénzt. 3 órával később már jött a UPS-től a mail, hogy valszeg csütörtökön érkezik a csomag, ennek ellenére ma délután pedig hívott a UPS-es srác, hogy 10 perc múlva itt van. Nem tudom hogy csinálták, hogy tegnap fizettem, ma már a kezemben, de igen gyorsak voltak -
Rick4
félisten
Lehet szempont lesz másoknak is, beírom, utólag hogy kellett volna csinálnom.
Nos, ha valaki eladja a telefonját, ugye alapesetben megy vele az account is. Erre tök egyszerű módszer létezik, átírod a jelszót valami 123456-ra, majd megváltoztatod a mailcímet a vevőért, onnatól az övé az account, meg a készülék is. Ha azonban úgy jársz, mint én, hogy a melévőre vetted meg a zúj készüléket, és nem tudod átadni az accountot, akkr sincs baj, leleveleztem a supporttal, konkrétan mit kell tenni, ha valakinek van készüléke, de nincs accountja.
We can still cater the device for repair even if the new owner doesn't have a OnePlus Account. You just need to tell him/her to contact us via Voice Support: > Go to Oneplus.net > choose your country > scroll down and check on contact details on the bottom right side.
Chat > go to oneplus.net > Support > Scroll down click on Live Chat > fill in the information needed and session will start.
Or create a ticket so we can further assist him/her in sending the device for repair. You just need to provide the Order Number to the new owner and if he/she wants to send the device for repair we will inform you through the ticket so you will be notified. For the warranty the new owner will still have a 1 year warranty of the device for North America customer and 2 years warranty for EU customer. Please be informed that the warranty will depend on the country that you purchased the device.
Szóval a lényeg, hogy a telefon, és pár adat birtokában simán tudod javíttatni account nélkül a készülékedet.
És ahogy olvashat, az usa készülékek mellett a kicsit olcsóbb árért még annyi se szól, hogy a gari ugyanannyi lenne, ott csak egy év. És mikor fogja magát megadni? Lehet soha, de az 1 éven túli időpont mindig valószínűbb. Szóval óvatosan.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
klooo
tag
Abból nem lehet gond ha úgy frissítettem Open Béta 12-re a hivatalos 4.03-ról, hogy egész egyszerűen helyi frissítésként raktam fel a gyökér könyvtárból a .zip-et? Így elsőre teljesen jól működik. Csak meglepődtem, hogy működik így egyáltalán. Nem gondoltam volna...
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
sto1911
veterán
Gyari uveget nem nehez felrakni az iv miatt? Nem lehetseges, hogy csalen fog allni a vegen? Mar nagyon le akarom cserelni a kinai gagyit, egyre jobban zavar. Annal ugye nem volt ilyen gondom, mert nem ert ki szelre
-
kentucky
őstag
valaki megtudná mondani mennyi a stock dpi beta 12 előtt?
-
nagyúr
fel is pukkantottam a beta-t, majd írok hogy ha látok valami extrát
(OP3)
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
válasz gyurma888 #20052 üzenetére
Bakker, nem... Érthetetlen teljesen. Nem ma kezdtem az okostelefonos pályafutásom, de azt hiszem ez az első olyan bajom, amit nem sikerült orvosolnom rövid időn belül.
(#20049) kentucky
Természetesen be, de az már lényegtelen is a SafetyNetes fail után... És a teljesen friss rendszeren, totál csupaszon, kizárólag Magisk installálva és úgy is fail. -
sparks
senior tag
Magisk (és OTP) kanosszajárásom a Beta 12-vel sem ért véget. Clean install, Magisk flash, Magisk manager, Hide bekapcs és a helyzet pontosan ugyan az, mint előtte Úgy, hogy semmi más nincs installálva a telefonon
Most már csak egy dologra gyanakszom: volt sok rendszerrel ezelőtt egy Freedom OS-em, aminek a logója minden bootkor ott virít, ha ez ott maradt belőle, lehet valami mást is hátrahagyott. Bár egy clean install után nem értem, hogy hogyan lehetséges ez. Most már csak egy esélyem maradt: leformázom a telefont teljesen 0-ra és onnan ismét újrahúzom. De ezt majd egy következő körben, mert bár asszonykám egy angyal, de az ő türelme sem végtelen[ Szerkesztve ]
-
YAS-dude
őstag
A hangerő lenullázhatatlansághoz, meg notif. slider működéshez nem nyúltak :/
update: és a fényképezőgépben is megmaradt a kézikönyv mód
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz rankesz #20044 üzenetére
7.0 alatt ha default a DPI akkor a developerben a Smallerst width 360 dp, ha eggyel kisebbre veszem a DPI-t akkor az változik 411 DP-re. Ha ez segít. Szerintem állítsd 360 dp-re és kb olyan lesz mint a 7.0 alapból.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
-
rankesz
veterán
Szerintetek rá merjem engedni munkában az év végi 4.0-s rom-ra? Van pár zip-es modom fent, meg franco kernel, stb. Én azt mondom hajrá...
-
PistiSan
addikt
Feltettem körülményesebben korábban a kérdést, akkor nem kaptam rá választ!
ROOT mellett a legfrissebb gyári TWRP-vel, lehet titkosított fájlrendszert használni?
Lehet ebből gondom később? -
ToniSlow
senior tag
Aki már felrakta és nyomogatta is az írja majd meg hogy napi használatra alkalmas-e.
Előre is köszi! -
sparks
senior tag
Kint van az Open Beta 12
Már töltöm is lefelé 7.1.1.-es alapokon.Upgraded to Android 7.1.1
New Shot on OnePlus wallpaper option
Gallery Improvements
New photo editor with watermark and photo straightening options
Newly added media will be highlighted in Photos section
Image location will be displayed on grid view
Media can be grouped by month and year
Folders and individual media can be hidden
General bug fixes[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Ha most CM/LOS van a telón és TWRP, de vissza szeretném az egészet tenni gyári állapotba, viszont titkosított a rendszer partíció (már a TWRP ugye kódot/mintát kér, hogy felcsatolja), akkor az ugye nem érdekes, hanem elég fastboot módban visszatenni a gyári Oxygen recoveryt, és utána sideloadolni a gyári ROM-ot, ami mindent töröl úgyis, ugye?
-
tucsok.
senior tag
Kijelző csere Oneplus-on keresztül. A lengyel CTDI vállalat javítja a telefont oda vissza UPS futár szolgálat szállít amely szállítást a CTDI kéri az ügyfél nevében a UPS-től. A kijelzőcsere díja 95,17 EUR volt az én esetemben (full bepókhálósodott kijelző, egyébként kifogástalanul működő telefon) ez az ár tartalmazza az oda vissza fuvart is. A javítás árát a telefon kiérkezése (szerviz általi vizsgálata) után kellett utalni előre bankon keresztül (sajnos paypal, egyéb bankkártyás fizetés nem lehetséges).
Egy max. kettő munkanap alatt kiérkezik lengyelbe majd ugyanennyi idő alatt vissza is jön. A javítás sajnos az én esetemben 2 hetet vett igénybe, nem tudom mi volt a gond a szervizben, viszont tökéletes munkát végeztek a telefonon, kicserélték a kijelzőt és kaptam ajándékba egy crystal clear szilikon tokot.
Fontos, hogy a telefonom olyan állapotban jutott vissza hozzám amilyenben kiküldtem (elküldés előtt csináltam képeket).
Most pattintottam fel a külön rendelt glass protector-t a telefonom előlapjára...Mindenkinek ajánlom ezt a gyári megoldást meglepően pontosan illeszkedik, magas minőségben.Mindent egybevéve pozitív tapasztalattal gazdagodtam és nem ördöngösség kiküldeni a telefont szervizeli.
"So say we all"
-
Cry0
őstag
Újra raktam a romot (Béta 11)
és valamiért nem akarja leszinkronizálni a játék mentésemet holott eddig mindig sikerült neki.
valaki valami tipp?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Hujikolp
őstag
Az én véleményem erre:
" ha a root miatt valami exploit le tudja nyúlni a pénzed a számládról "A banknak kutya kötelessége megírni úgy a saját appját, hogy az biztonságosan tudjon kommunikálni a szerverével. Legyen az akármilyen" handshake" a szerverrel, programkódvédelem pl visszafejtés ellen, egyéni homokozó létrehozása, a felhasználói felületen lévő egyéb védelmek (pl print screen készítés tiltása, url vagy formok védelme lekérdezés ellen, chapcha vagy hang alapú felismerés stb). Nemhogy inkább kihasználná esetleg a root adta extra lehetőségeket
Egy app sokkal biztonságosabb lehet véleményem szerint, mint ugyan azon a készüléken egy webes bankolás. Ezt bárki megtudja cáfolni?
Ha nem, akkor nem értem, hogy a bank miért eröltet olyat, ami bosszúságot okoz sok felhasználónak!
Ha én írnák valami szaftos vírust, akkor tuti olyat csinálnék, hogy megakadályoznám az app futtatását és a böngészőt támadnám (gondolom az lenne egyszerűbb, mint minden appnál más és más dolgot visszafejteni, plusz rájönni, hogyis meg a dolog az appon belül.CIB és ERSTE alkalmazásom van root mellett, egyik sem panaszkodik. (kapna is a bank minden nap egy panaszt tőlem, az biztos!)
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Ki milyen képernyő kalibralast használ? Srgb vagy alap?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
FingR86
őstag
-
Willhunting
aktív tag
Ritkán, viszont vannak olyan kínai webshopok amik előszeretettel tesznek módosított rendszert az általuk forgalmazott készülékekre, amit egy átlag felhasználó ha észre is vesz, lecserélni már nem biztos hogy le tudja. Most erre írhatod hogy megbízható helyről kell venni a kínaiakat is, de ettől még ugyanúgy megveszik ezektől a webshopoktól meg más kétes forrásból. Ez az otp nyilatkozatában is ki volt emelve.
Én is találkoztam olyan Xiaomival amin hiába cseréltem romot globalra, kínaira, fejlesztőire mégis mindig az arcomba tolta a szemetet meg a felugró reklámokat. Nem tudom hogy hegesztették rá, rafkósak a kis kínaiak. -
oba
addikt
Lehet, hogy vannak olyan netbankok amik mennek rootal, de tudom, hogy vannak olyanok amik már nagyon régen nem.
Most nem rólad van vagy rólam van szó, hanem az átlag gyökkettő userről. Neki nincs semmi védelem telepítve (de ha lenne sem jelentene teljes biztonságot, ugyanúgy ahogy pcn sem). Ő simán public wifin netbankol, úgy, hogy előtte már 8 millió veszélyes linkre rányomott a Facebookon és mindenféle fingós meg hasonló appnak adott tucatnyi hozzáférést (amik a rootal szintén nagyobb kárt tudnak okozni mint anélkül).[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
zhata
senior tag
-
K82
őstag
Ne feledd h a felhasználók nagy része egység sugarú júzer, aki ha esetleg eljut a rootig, akkor sem tudja igazából mit csinál. Az "advanced user" pedig megoldja... Akármennyire is felháborítónak találod az OTP hozzáállását, szerintem jogos h rootolt telón ne fusson.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
zhata
senior tag
Bocs, hogy két részletben válaszolok.
"ha a root miatt valami exploit le tudja nyúlni a pénzed a számládról"
Ezért van a telómon az ESET Mobile Security (online).
Sokkal, de sokkal nagyobb veszélynek tartom, ha valaki windowsos számítógépről bankol, mintha az androidos mobilról tenné.
-
oba
addikt
Miért lenne felháborító? Más netbank már ezelőtt sem ment rootolt eszközön. Gondolj bele: ha a root miatt valami exploit le tudja nyúlni a pénzed a számládról (amit esetleg a rendszergazda jogosultság nélkül nem tudna megtenni), te pedig mész sírni a bankhoz, hogy hová lett a pénzed. Én is így tennék a helyükben.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
zhata
senior tag
Felháborító az OTP hozzáállása, azt hiszem, hogy a helyetekben már rájuk rúgtam volna az ajtót!
-
B.Gaboo
tag
Custom rommal sikerült már valakinek beizzítania az új OTP appot? (Resurrection Remix)
Magisk fent van, SafetyNet Passed, Supersu teljesen kiírtva, OEM unlocking + debbuging kikapcsolva, Hide megvolt, de nem enged be az app. Csak ezért lusta vagyok viszemenni OOS-re.
Gondolom, kb. esélytelen egyébként...
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest