- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz StarDeLuxe #29231 üzenetére
Azt ugye vágod, ha nem töltöd 100%-ra, a képernyőhasználatot nem nullázza? Sem a teljes feltöltés részt. Ez a kép / amit bekarikáztál semmit sem ér...
-
zolikaDB
veterán
válasz StarDeLuxe #27520 üzenetére
Koszi!
Garis ugyben hova kell kuldeni? Geekbuying?
-
pècsimunkás
addikt
válasz StarDeLuxe #26461 üzenetére
Köszi azèrt . Nekem is elèg az ujjlenyomat , de kipróbáltam volna az arcfelismerèst .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
ToniSlow
senior tag
válasz StarDeLuxe #26459 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ToniSlow
senior tag
válasz StarDeLuxe #26456 üzenetére
A smart lock-ot ne keverjük ide, az a google saját megoldása és évek óta a rendszer része.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz StarDeLuxe #26456 üzenetére
Ez nekem is új infó. Mikor került be?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
bl0ck
tag
válasz StarDeLuxe #26272 üzenetére
Köszönöm. Szoktam tisztogatni, csak úgy néz ki nem elég alaposan. 20 perc kotorászás után egy fél vatta pamacs után hibátlan
-
pècsimunkás
addikt
válasz StarDeLuxe #26035 üzenetére
Èn nem .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Pug
veterán
válasz StarDeLuxe #26035 üzenetére
Yepp, merulok is miatta rendesen.
-
zhata
senior tag
válasz StarDeLuxe #25709 üzenetére
Egy száraz közepesen erős fogkefe is megteszi.
-
bAtt001
addikt
válasz StarDeLuxe #25707 üzenetére
Legyen inkább fogpiszkáló, főleg a töltő körül ne piszkáljunk vezetővel
-
ToniSlow
senior tag
válasz StarDeLuxe #25312 üzenetére
Nekem automatikus ment. Lehet ez okozza.
-
pècsimunkás
addikt
válasz StarDeLuxe #25145 üzenetére
A gyári zenelejátszó tènyleg gyengus szerintem is .
A megnèztem a linkedet , mindjárt meg is vettem ezt . Amit eddig használtam , az sem rossz , de ez jobb ,ès reklàm mentes .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Zamasun
aktív tag
válasz StarDeLuxe #24708 üzenetére
Ipari hulladék kategória, ami néhány hónap alatt tönkremegy. A képek es kultúrált leírás ne tévesszen meg. Dogee-val egy kutya, nem véletlenül kerül annyiba.
-
sszemtelen
őstag
válasz StarDeLuxe #24697 üzenetére
Nem biztos hogy márkán belül kellene.
(#24698) gyurma888: Ezt a kettőt nézem én is, aztán majd kiderül az árazással. -
ratobi
senior tag
válasz StarDeLuxe #24514 üzenetére
Persze azért erre is van alternatíva... ☺
-
ToniSlow
senior tag
válasz StarDeLuxe #24510 üzenetére
Mint ha azt olvastam volna OP fórumon hogy ez a funkció régió függő, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.
-
Macika66
őstag
válasz StarDeLuxe #24288 üzenetére
De. Tönkrevágja.
Hihetetlen...El kellett fogadni az új ÁSZF-et, erre ott van bent a bankkártyám, de nem tudom aktiválni érintőfizetésre...
-
Winner_hun
titán
válasz StarDeLuxe #24288 üzenetére
Bárcsak így lenne... ha bármely kártyával lehetne akkor nem kéne a másik banktól való kártyáról elutalni erre a pénzt hanem arról vonná le.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
dbius
veterán
válasz StarDeLuxe #24286 üzenetére
Nincs mit. Örülök, hogy rendbejött!
-
Boli77
tag
válasz StarDeLuxe #24268 üzenetére
Szia ! Na én megejtettem a kártya törlést ,majd vissza regisztráció. Majd egy próba . De sikertelenség :-( :-( . Fogom és törlöm a kártyámat majd az alkalmazást azt csinálom elölről azt holnap ki próbálom. Amúgy és is használtam majdnem napi szinten de mintha onnét lett volna rossz mikor frissitettem .
-
dbius
veterán
Igen, én általában naponta használom. Nálam működik rendesen.
Korábban nekem is volt hiba, de az appon belüli kijelentkezés és visszajelentkezés után a kártya újbóli regisztrálását is beleértve (ilyenkor és Rom frissítés esetén is kell) működött megint és azóta is megy (volt Rom frissítés is)
Jelenleg openbeta 23 van fent, Magisk root mellett.
-
MrSealRD
veterán
Tegnap előtt fizettem vele. Minden oké volt.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
PowerBuldog
veterán
válasz StarDeLuxe #20486 üzenetére
vegyél rá egy skint és meg van oldva.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
kentucky
őstag
válasz StarDeLuxe #20485 üzenetére
Az az app nettó baromság, légyszi ne használjátok.
-
Boli77
tag
válasz StarDeLuxe #18968 üzenetére
Köszönöm egy próbát meg ér . Veszteni valóm úgy sincs .
-
bAtt001
addikt
válasz StarDeLuxe #18804 üzenetére
Tegyetek fel másik launcher-t és elmúlik a gondotok, Nova-t használok már évek óta, tökéletesen működik.
-
cd334
tag
válasz StarDeLuxe #18801 üzenetére
Igen, OOS 4.0.2 verzió és az utolsó homescreen oldal állandóan eltűnik.
-
bAtt001
addikt
válasz StarDeLuxe #18719 üzenetére
Semmit, először is az cache és nem cash, másodszor annak nem is kell f2fs-nek lennie, marad ext4-en. Ne piszkáld tovább
-
metal01
őstag
válasz StarDeLuxe #18698 üzenetére
Utána. De a data partíciót is wipe-old (recoveryben). Akkor lesz f2fs. Előtte mentsd a mi fontos.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz StarDeLuxe #18329 üzenetére
Most rákerestem mert én is rendelni akarok kábelt, és lehet egy ilyen pakkot veszek inkább [link]. 5 ezerből megvan igaz annyi hogy amerikai csatlakozós de egy átalakító meg filléres cucc
-
ToniSlow
senior tag
válasz StarDeLuxe #17664 üzenetére
Ha lesz full zip már tolom is fel.
-
metal01
őstag
Remélhetőleg a rezgő mód vissza lesz állítva...
-
szpali
addikt
Kanadai VPN?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Cry0
őstag
-
SharpSA
veterán
válasz StarDeLuxe #16781 üzenetére
Kissé érdekes a betűtípus. Leírhatnád, hogy pontosan mit látunk a képen. Melyik widget, milyen betűtípus és ikon készlet.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
veterán
válasz StarDeLuxe #15347 üzenetére
Hát ez zsír, köszi a tippet!
-
Gabbbb
senior tag
válasz StarDeLuxe #14508 üzenetére
A kijelző fölé nyúló perem elég szorosan rajta van-e ahhoz, hogy másfél méterről kijelzővel lefelé betonra-ejtve megvédi-e a kijelzőt.
-
silvergod
őstag
válasz StarDeLuxe #14491 üzenetére
ez azért szinte rugged armor kinézet...
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
kentucky
őstag
válasz StarDeLuxe #14497 üzenetére
Szerintem ezt bevállalom, remélem olyan anyagból van a sima része, mint a tiédnek és nem fog csúszni.
-
Gabbbb
senior tag
A Kapaver tok "lip" része mennyire nehezen válik le? S6-on lévő neo hybrid tokon nagyobb esésnél nem érne semmit, azért érdekel, mert erre jobbat szeretnék.
-
kentucky
őstag
Nekem meg ez tetszett meg
-
kentucky
őstag
válasz StarDeLuxe #14485 üzenetére
Igaz, én amazon.de-t néztem. Na majd meglátjuk melyiket rendelem. Eléggé tetszik tőlük a tough armor is.
-
kentucky
őstag
válasz StarDeLuxe #14475 üzenetére
Néztem azt is, de azt írják nehéz vele a csúszkát állítani + Magyarországra nem szállítanak
[ Szerkesztve ]
-
ChrYsler
aktív tag
válasz StarDeLuxe #12687 üzenetére
Nekem ebben ami a legjobban tetszett, az a legutolsó kiírás volt a video végén.
Egyébként meg gyönyörű helyeken jártak! -
szpali
addikt
válasz StarDeLuxe #12928 üzenetére
Én ilyet rendeltem:
www.ebay.com/itm/152270438645
Létezik fehérben isiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
PAPSZIMax
tag
válasz StarDeLuxe #9698 üzenetére
Ha új oldal kell akkor oda húzod ki az alkalmazást
-
Tibko8
senior tag
válasz StarDeLuxe #9692 üzenetére
Igen sajnos ez ilyen. De tudom helyette ajánlani a Novat. Sokkal jobban testreszabhato.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
DjBlero
őstag
válasz StarDeLuxe #9690 üzenetére
Google keresősáv:
A kezdőképernyőn hosszan nyomsz ► testreszabás ► egyet jobbra ► Keresés / nincs
Annyi, hogy így eltűnik a sáv, de a helyére nem lehet mást rakni.sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest