Elvileg már úton az arany OnePlus 3


OnePlus 3 Soft Gold

A múlt hónap óta elérhető OnePlus 3 elvileg két színváltozatban lett volna kapható, ehhez képest eddig csak a grafitszürke árnyalatot választhattuk - vagyis a választás mint olyan kissé túlzás, ez volt. Persze panaszkodni senkinek nem jutott eszébe, hiszen a teljes fémházba csomagolt, 6 GB rendszermemóriával és Snapdragon 820 SoC-kal szerelt, 64 GB tárhellyel bíró készülék a lényeges aspektusokban egyrészt kiválónak bizonyult, másrészt általánosan elfogadható szempontok szerint megállapítható, hogy szép. Még ha nem is válogathatunk kedvünkre a színvariációk között.


Hivatalos képen a hamarosan elérhető arany változat

A OnePlus társalapítója, Carl Pei júniusban egy Twitter-kérdés kapcsán irányozta elő a OnePlus 3 színkínálatának bővülését, mégpedig valamikor július második felére. Az eredetileg Weibo-ra ma kikerült képek szerint tehát okkal bízhatunk benne, hogy hamarosan forgalomba kerül a diszkrét, vagy fáradt aranynak fordítható Soft Gold változat is. Az illusztráció alapján a mattított arany fémház roppant elegáns és visszafogott, karakterében viszont nem tér el az alap verziótól. Míg a grafit OnePlus 3 fekete előlapot és ezüst éleket kapott,addig a szóban forgó nemesfém áranyalatú verzió fehér előlappal és – igen, mindenki jól tippelt – arany részletekkel ékeskedik.

Azóta történt

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Komolyabb frissítést kapott a OnePlus 3

    Több apró javítást is eszközöl a globálisan elérhetővé tett Oxygen OS 3.2.1-es frissítőcsomag.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés