- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz TomMusic #29616 üzenetére
Én 2 simmel használtam de mind2 4G volt fent. Beállításokban bekell kapcsolni kettős 4G módot
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
4 év használat után kisebb nagyobb megszakításokkal véglegesen lecserelem a telefont amelyt rögtön a bemutató után vásároltam. Természetesen megtartom a dobozában fog pihenni tovább. Eddigi telefonjaim közül a legjobb választás volt.
Volt alkalmam fél évig Xiaomi Mi 9T használni de a MIUI megsem kozelíti azt amit Oxigén OS tud. Hiába volt frissebb a hardver a MI 9T-ben sebességben közelében sem volt a OnePlus 3-nak.
Aztán most sikerült nagyon (nagyon) alacsony áron hozzá jutnom egy OnePlus 7T Pro-hoz. Ilyen áron már azt mondom hogy megéri rá a váltás (számomra).
További szép napot mindenkinek.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
LineageOS szeretném kipróbálni. Mivel 2 éve nem piszkalatam a telefont csak gyári ként használtam így valaki leírná hogy milyen mostanában a custom ROM világa?
Esetleg egy egy linket is meg köszönnék.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz takacsbotond #28995 üzenetére
Ha erre gondolsz akkor a képen bekarikazott részre nyomj. [kép]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz emeron #28586 üzenetére
De néha előfordul. Béta1-en nem tapasztaltam.
Egyébként csak nekem érződik lassabbnak a telefon?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #28543 üzenetére
Adatvesztés nélkül lehet frissíteni az előtte lévő bétárol?
-
Tibko8
senior tag
Pie community aki használ nálatok értesítési sávban megjelenik a Bluetooth ikon ha bekapcsoljátok?
Nálam akkor sem látni ha bármilyen eszközre csatlakozom.
Zárt bétánál nem volt ilyen gond.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz pècsimunkás #28458 üzenetére
Zárt béta verzió kint van egy ideje most már a open bétának kéne megérkeznie és utána jönn a stabil. Szóval szerintem 3 hét biztos mire jönn a stabil.
-
Tibko8
senior tag
TWRP-be belepsz rádugod a gépre a telefont és ezután hozzá férsz a belső tarhelyhez.
-
Tibko8
senior tag
Lehet jelentkezni zárt béta tesztelőnek. [link]
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
Térerőben, frissítésekben gazdag boldog új évet
-
Tibko8
senior tag
válasz pècsimunkás #28054 üzenetére
Ahogy elnézem a eredményeket a MA teszt óta a pontszámok durván 27 000 ponttal lett több. Kiváncsi lennék mindek tudhatóbe. A programnak vagy a telefon lett optimalizáva azóta jobban.
Bár én soha nem ez alapján választottam. Jobban izgat az hogy milyen a felhasználói felület és mennyire működik stabilan.
-
Tibko8
senior tag
válasz flegga92 #27858 üzenetére
Az bőven jó. Mennyire melegszik a telefon töltés közben?
-
Tibko8
senior tag
válasz MrSealRD #27853 üzenetére
Én ezt rendeltem elméletileg a vélemények alapján működik is[link] Nekem még sajnos úton van hozzám. De ha meg érkezik írok róla.
Állítolag a Huawei gyorstöltés is megy ezt is megnézem mert van itthon egy P20 Pro is a családbanLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz Ed_007 #27827 üzenetére
Galéria majd alul Gyűjtemények(középen van) és utána legalul Nemrég törölve (de ha nincs ott akkor a további gyűjtemények között keresd.)
Ha meg van akkor jobb felső sarokban Kiürítés.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz TomMusic #27776 üzenetére
[Tok]
Ez nem felelne meg olcsóbban? Nekem ilyen van és semmi probléma vele.
Üvegfoliat pedig direkt olyat rendeltem ami nem er le a kijelző széléig teljesen, mert a tok felnyomja. [Üvegfolia]
Mivel most rendeltem nálam van 2 meg ami a telefonon van. Ha kell akkor írj rám. Most egyenlőre ez a 2 csak porosodik. Tartalékba vettem.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
És ilyen esetben is tudd folyamatosan futni a [ez a script? ]
-
-
Tibko8
senior tag
Ha minden igaz rootolt telón nem működik a OTP SmartBank app.
Van rá valami mód hogy rootolt legyen a telefon de a OTP app is működjön?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz G4bi89 #27719 üzenetére
Hát nem tudom lehet akkor inkább ezt a pár hónapot valahogy kibírom inkább. Amúgy is kéne bootloader nyitnom ami full törlés lenne. Aztán 2x már nincs kedvem belakni teljesen újra. Majd elég lesz végülis ha kijonn a gyári Pie. Akkor kap egy full gyalulást.
Amióta nyáron vissza jött a szervizből (akksi csere de végül valahogy a listára nem került fel az akksi) nem volt időm vele foglalkozni.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz gezatata #27725 üzenetére
Szerintem fullra lemerült az akksi. Ilyenkor kell neki 1 perc minimum míg normálisan tölt.
Nekem egyszer sikerült úgy lemeriteni a 1+1 hogy 2 percig csak világított a led de semmi más élet jelet nem adott.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Custom romok közül van mostanában olyan ami nagyon jó akksi idővel rendelkezik?
Android 9-ből custom stabil rendszer van ami ajánlott mindennapi használatra?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Kéne egy kis segítség.
Múltkor volt róla szó amikor kérdeztem hogyan lehet root nélkül teljes képernyősé tenni az alkalmazásokat. Meg is lett a megoldás de nagyjából 1-2 hete már nem tudom alkalmazni.adb shell settings put global policy_control immersive.full=com.google.android.apps.maps
adb shell settings put global policy_control immersive.full=com.android.chrome
Ezt a két appot szeretném teljes képernyősként használni. A probléma az hogy csak egyszerre csak az egyik marad úgy. Vagyis ha a Chrome-ot teljes képernyőre teszem ami működik is majd utána beírom a térképet ami szintén jó DE ezután ha vissza megyek a Chrome-ba már nem teljes képernyős. De ha térképpel kezdem és utána Chrome folytatom szintén ez a helyzet. A két parancs között már újraidítás is volt vagy csak simán USB le-fel csatlakozás. Összefoglalva csak egyszerre csak az egyiknél alkalmazza.
Ja és valami oknál fogva tök random vissza áll alapra annál az egy appnál is.Remélem van rá megoldás
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz ratobi #27636 üzenetére
Kapsz majd egy papírt amin rajta lesz a cserélt alkatrészek.
-
Tibko8
senior tag
válasz AcCEsS #27629 üzenetére
Nekem fólia nélkül küldték vissza. Pedig 1 hónapos fólia volt rajta és nem raktak rá másikat csak leszedtek.
-
Tibko8
senior tag
válasz szpali #27614 üzenetére
És lehet még valahol kapni? Ebay néztem de ott én nem láttam OP3-hoz.
-
Tibko8
senior tag
válasz flegga92 #27612 üzenetére
Egyenlőre nekem is úgy van. Csak én szilikon tokot használok és átlátszik. De akkor valszeg ilyen tok nem létezik.
-
Tibko8
senior tag
Lehetséges valahogy a mobiladat figyelésből kivétel közé tenni egy alkalmazást hogy annak az adatát ne vegye figyelembe?
+ keresek olyan tokot ami mágneses. Mágneses tartó van a kocsimba és ahoz keresek mágneses tokot. Ha létezik.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz G4bi89 #27601 üzenetére
Ahogy élet hozta.
De falról csak is a gyári töltő.
De egyébként sokszor xioami 20 000 mAh külső akksi.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz Cabrio #27597 üzenetére
Szintén zenész.
Már gondolkoztam a Xioami Redmi Note 5-ben is akksi miatt. De ott a kamera még nem hozza azt a szintet + hátul van a ujjlenyomat olvasó.
Remélem 2 év elég lesz hogy a kijelző alatti ujjlenyomatolvasó rendesen működjön.
Bár lehet nem lesz a következő telefonom OnePlus ha így növekszik évről évre az ár.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz Carvus #27590 üzenetére
OnePlus 8T várom.
Jó lenne új telefon de annyi plusz pénzt nem ér nekem. Egyedül jobb akksi idő miatt vennék új telefont.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Köszi tényleg nem volt nagy feladat. Kb 1 perc se volt az egész. Csak a parancsot kellet kimásolni.
Jobban néz ki. Meg most már nem félek hogy az egész napos navigáció miatt a felső sáv beég.
-
Tibko8
senior tag
Köszi akkor nem úszom meg BL nyitás nélkül. Amióta vissza jött akksi csererol nem volt időm kinyitni. Addig marad a fektetett módban a navigáció. Majd ha megjött a P verzió akkor gyalulok mindent.
-
-
Tibko8
senior tag
Google térképet lehetséges valahogy teljes képernyőre rakni? A felső értesítésítési sávot szeretném elrejteni. Van rá valami módszer? OOS béta használok.
-
Tibko8
senior tag
válasz ribarszki #27323 üzenetére
Én pont azért küldtem akksi cserére vissza mert tudtam hogy én még vígan +2 évet elleszek vele. Ha nem is jött volna a P android akkor is maradt volna. Egy biztos hogy ha új telefont fogok nézni akkor nem fogok sokáig keresgélni. 4 éve csak OnePlus-t használok.
Egyébként míg garanciában volt. Volt lehetőségem 1 hétig használni egy Huawei P20 Pro. Jó volt szép volt de örültem annak hogy vissza kaptam a kis OP3. Ami meglepő volt számomra hogy a Huawei sebességre nem volt gyorsabb sőt. Volt hogy a OP3 hamarabb töltött be.
Kamera nem igazán nyűgözot le. Volt alkalmam és témám is fotózni bőven. Egyedül a portré mód tetszett aminek hála tök jó képeket lehetett lőni. De sima fotozásnál olyan elmosódás jelent meg a kép széleken amitől nem nevezném a legjobb kamerás mobilnak. Tudom hogy ez minden kameránál jelen van de a P20 pro-nál sokkal inkább észrevehető mint pl az OP3-nál.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #27223 üzenetére
Köszi a infót akkor nem nyomkodom a frissítés keresés gombot
-
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #27179 üzenetére
Jól értettem hogy novemberig él még a Béta? Addig kapunk még újításokat is?
Esetleg van esély hogy megkapjuk mi is a 8.1 és a OnePlus 6 Oxygen OS funkcióit?Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz storm3 #27084 üzenetére
Én nem kértem hogy nézzék meg a hangszórót pedig nekem is már nagyon halk volt. Viszont hogy vissza jött sokkal hangosabb lett. Jó újra vele telefonálni. Ahogy nézem talán lehet hogy kitakarították úgy mint a jack csatlakozót is.
Viszont akksira még nem jöttem rá hogy cserélték vagy sem de eddig úgy néz ki hogy nem. Igaz most a légfrissebb stabil van. És én eddig csak bétát használtam. Ha a héten kijonn az új béta akkor azt rakom is felrogton.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz storm3 #27080 üzenetére
Ne foglalkozz vele nekem is pont ez volt. És beszéltem a OnePlussal és mondták hogy még érvényes a garancia. Nekem tegnap jött vissza 4 nap szerviz után.
Aki vissza küldte a telefont akksi cserére másnak sem írták rá a papírra az akksit? Nekem minden más rajta van amit nem kértem hogy cseréltek. Csak az akksi nincs.
-
Tibko8
senior tag
válasz Macika66 #27043 üzenetére
Tényleg nagy piros pont a OnePlusnak. Ilyen gyors ügyintézést nem láttam még soha. Tegnap írtam hogy szar. És este már jött az UPS email hogy holnap vagyis ma viszik is. Kíváncsi vagyok mikor ér vissza.
-
Tibko8
senior tag
Ha garanciába vissza küldöm a telefont akkor adnak valamit amibe bele kell raknom a tefont? Zacskó vagy bármi. Azt tudom hogy a telefon saját dobozába kell raknom a telefont. Töltőt be kell raknom?
-
Tibko8
senior tag
Valaki eltudja mondani hogy miért írja azt a OnePlus hogy május 2-én lejárt a garancia a telefonról? Tudtom szerint akkor még a bemutató sem volt. Hivatalosan a telefon megsem jelent
Első darabot is június 20 környékén lehetett megvenni. Én június 20-án vettem meg és 23 kaptam kézhez.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz Richee11 #26945 üzenetére
Xioamit használok jó pár éve. Bátran ajánlom gond nem lesz vele.
-
Tibko8
senior tag
válasz Csorbi #26936 üzenetére
Elég baráti az a 2500 Ft.
Csak úgy mellékesen az iPhonehoz 18 000 Ft az akksi csere.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz PistiSan #26886 üzenetére
1 óra használat után eltűnt.
Google kamera képes Full HD 60 FPS-ben rögzíteni? (Nem lassított)Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
[kép]
Ezt el lehet rejteni? Minden alkalmazásnál megjeleniti.Long Screenshots-ra van valami megoldás Lineage OS alatt?
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz PistiSan #26875 üzenetére
OnePlus Switch működik rajta? Jó lehet alkamazások biztonsági mentésére Titanium backup helyet? Mennyire stabil? Mindennapi használatra alkalmas?
-
Tibko8
senior tag
Érdemes Lineage OS használni? Akku időben ad annyi pluszt OOS képest? Kamera működik rendesen(kép minőség) ?
-
Tibko8
senior tag
válasz eladogeppc #26792 üzenetére
Szerintem még max 1 hónap. Talán még egy utolsó frissítést kidobnak. De ez sem biztos. Főleg annak tudatában hogy 1 hete "késik" a béta új verziója.
De custom rom szempontból kb végtelen ideig
-
Tibko8
senior tag
válasz flegga92 #26708 üzenetére
Google Naptár alkalmazáson belül be van kapcsolva az értesítés?
Értesítés ezen az eszközön. Ez legyen bekapcsolva [kép]Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz randras_83 #26642 üzenetére
Mennyire gyakori hogy karcosan jönn vissza a telefon? Én nem rég vettem le a fóliát szóval hibátlan állapotú és most fogom vissza küldeni akksi cserére.
Érdemes előtte körbe fotózni? Vagy fóliát rá tenni?
-
Tibko8
senior tag
Van hely bőven [kép]
Egyébként még mindig a bal gomb hosszan nyomására zárom a képernyőt. Így fél nap használat után. Úgy érzem kicsit hogy azért tettékbe mert kellet valami új funkciót kiadni. Ne legyen üres a lista.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Abban egyetértek veled hogy lassítja gombra állítva a reakciót mert várja a második nyomást. De a launchernél az üres részén mit lassít? Üres részén egy kattintásra semmi műveletet nem kell elvegeznie. Appra kattintva 2x pedig nem zárja le ha nem mire másodjára nyomnek már fut a program. Szóval csak egy plusz kényelmi funkció.
Bár én már megszoktam nagyon a bal gombra való hosszú nyomásra való kikapcsolást.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Ez a legjobb uzemido amit kitudok hozni ezzel az akksival. [kép] [kép]
Csak itthon voltam 2G-re átrakva és éjszaka kikapcsolva amit automatikusan tesz meg. Játék nem volt. 1 óra 14 perc Youtube meg kb 35 perc böngészés. Többi mind messenger beszélgetés.
Áprilisban küldöm vissza akksi cserére.Esetleg aki küldte már ez miatt vissza áttudná küldeni azt az angol szöveget amit elfogad a OnePlus és megérti a problémámat. Több rendszert is kipróbáltam már egyikkel sem jobb a helyzet. 1 hétig még az első OOS közül is volt fent ami akkoriban 6 órás SOT és 1,5 nap készenlét jött össze.
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz StarDeLuxe #26456 üzenetére
Ez nekem is új infó. Mikor került be?
-
Tibko8
senior tag
válasz pècsimunkás #26453 üzenetére
Ugyanott ahol az ujjlenyomatot is hozzáadod. Az alatt van rögtön.
Megjegyzés csak OOS Bétaban van jelen.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz horvath85g #26448 üzenetére
Még soha. Nálam még megsem jelent a fogyasztók között.
-
Tibko8
senior tag
válasz vranyek #26405 üzenetére
Nekem is megjelenés óta van meg első rendelők között voltam.
Szintén ezt tapasztalom. Én tervezem cseréltetni majd május közepe felé. Remélem garanciában megoldjak.
Nálam 5-6 óra képernyőido és 2 napos készenlét helyett 3 óra SOT és nehezen de reggeltől estig bírja.Viszont most is annyira jó hogy úgy érzem ebben a telefonban van még 2 év. Életem eddigi legjobb befektetése volt
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Igen ez miatt :
sutszi Nem tudom. Ha jól tudom havonta kéne arra frissítés jönni.
Béta egy kicsit gyakoribb. (2 hetente) Igaz most volt egy nagyobb szünet.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
-
-
Tibko8
senior tag
válasz Strangerpro #26308 üzenetére
Nálam is szarakszik a viber pár napja. Én telenoros vagyok és van hogy nem küldi el az üzenetet. De WiFi-n is ez a probléma.
-
Tibko8
senior tag
Van most valami kínai ünnep hogy késik a új OOS béta?
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
Használ valaki valamilyen custom kernelt OOS béta alatt?
Akku idő szempontjából egyébként megéri cserélni?[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz PartyShan #25878 üzenetére
Térerőben gazdag Boldog új évet mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Én csak ezt a nagy hírverest nem értem ami körülötte van. Még az ezer éves Asus tablagepem is tudja amit már csak órának jó.
Egyébként sok érteleme nincs. Az ujjlenyomat annyira jó és kézre esik hogy felesleges.
-
Tibko8
senior tag
Csak nekem nem nagy újdonság ez a cucc? Már jó pár éve volt a telefonokban. Talán Galaxy S3-ban láttam először, aztán az LG G2-ben, és mostanra mintha kikopott volna.
-
Tibko8
senior tag
Második töltés volt már.
De most idő hiányában maradok ezen aztán ha ki jött Lineage os-bol a Oreo akkor rá nézek arra.
Gondolkoztam valami jó kernelt keresni de inkább megvárom ezt a hetet hátha tényleg csak ez a pár nap kell neki.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz PistiSan #25615 üzenetére
Én is olyan rendszert keresek amit csak egy gomb nyomás frissíteni. Régen volt még időm/kedvem a cserélgeteshez de most már semmi.
De eddig úgy néz ki megyek vissza OOS bétára.
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz PistiSan #25607 üzenetére
Kézi mód van? Akksi nagy átlagban hogy bírja?
Mikor várható belőle 8.0?[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Ki mit ajánl custom romok közül?
Most béta 28 vagyok de nagyon rossz az akkumulátor idő. Egy éjszaka 8-10% merül úgy hogy minden kivan kapcsolva.Igazából ami fontos lenne GPS, akkumulátor idő és kamera (full hd 60FPS, kézi mód)
-
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #25454 üzenetére
Nem lehet állítani itt sem mert nincs benne.
Leddel nem volt nekem gond villogott mindig ha jött email.Cellakeszenlétre nem emlékszem pontosan de mintha a első helyen lett volna tegnap.
-
Tibko8
senior tag
Én így vettem csomagban. [link]
De külün is van [link]Nagyon jó stabil. Szilikon tokon keresztül használom és nem esetle még le soha és nem mozdult odébb sem.
Ja és észre sem lehet venni annyira vékony.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz Kikike #25297 üzenetére
Nem rég írtam hogy TV-vel nem megy a tükrözés béta Oreo alatt.
-
Tibko8
senior tag
Oreo bétán megy valakinek a képernyőtukrözés tv-vel?
Itthon lévő Samsung tv kapcsolódás után azt írja Érvénytelen videóformátum.
Oreo előtti bétán ment. Csak Oreon nem megy.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Ugyan ez itt nálam is
Nem érzek még kicsi kéztetést sem. De még a 6-ra sem fogok cserélni.
-
Tibko8
senior tag
válasz plejik #25096 üzenetére
Nekem elsőre szokásos módon simán felment.
Egyébként meg van az első probléma is.
A kapcsolási panel alatt van egy üres rész ami eddig nem volt ott és nincs ott semmi.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Jó. Első pillanattól használom. Nagy problémák nincsenek. Akkumulátor idő jó is meg nem is. Készenléti állapotban jobban bírja mint az előző beták ami 7.0 alapú android volt. Viszont 1-1,5 órával kevesebb a SOT. Talán az ujjlenyomatolvaso pontatlan de ez talán azért is lehet nálam mert most csak egyszer vettem fel a hüvelykujjamat és előző rendszeren 2x volt.
Kamera az ugyan olyan. Sebességre minimálisan jobb a rendszer.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz pècsimunkás #24926 üzenetére
Én is inkább azt használom. Jobban tetszik. Csak azzal nem tudok letolteni.
Egyébként már jó ideje kerestem valami értelmes letöltő programot.
-
Tibko8
senior tag
válasz pècsimunkás #24924 üzenetére
Ha esetleg a másikat is ki akarod próbálni akkor itt a [link] hozzá. A xda első oldalán lévő nem jó. Ezt a XDA hozzászolásai közt találtam.
-
Tibko8
senior tag
válasz pècsimunkás #24921 üzenetére
-
Tibko8
senior tag
válasz Nagytoll #24869 üzenetére
Nálam a SuperSU működik.
SR5-SuperSU-v2.82-SR5-20171001224502.zip
Ez van fentLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Valaki kérdezte mi az a Picture and picture mode.
Itt a válasz:
Open you tube from google crome (click on Request to dekstop) then go to full screen mode then press home button. (You tube from chrome and google maps working with Picture and picture mode)Én teljesen másra gondoltam. Ezt már az első nap próbáltam és tökre tetszik
Egyéb infó az oreo OOS betáról OOS béta Oreo
A hiba listán lévők közül mind jelen van nálam is. Full full wipe után is.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz LaPedite001 #24827 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest