Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
emeron
üzenetére
Nincs mit, örülök, hogy sikerült

Piloss azt akarta mondan szerintem, hogy miután felraktad a legújabb OOS-t, csinálj még egy gyári visszaállítást. Akár meg is csinálhattad volna, bár friss, sideload-os telepítésnél nem hiszem, hogy sok értelme lenne
És igen, OOS-nél egyelőre nincs jobb OnePlus-ra szerintem -
emeron
tag
válasz
snyper990
üzenetére
Köszönöm, ezzel sikerült megoldani!
@Piloss sajnos a te javaslatod nem volt jó az én esetemben, de azért köszönöm a tippet! 
Most hogy újra visszakerült a gyári ROM elmondhatom, hogy nincsen párja.
Nem szaggat, nem döcög, gyors mint a villám. Remélem a pitét is ilyen jól tudják majd optimalizálni a srácok. -
N_A_S
veterán
Tegnap megkapta az 5/5T az OOS 9.0-át, úgyhogy mostmár tényleg nem sokat kell várnunk a pitére. Én türelmetlen voltam és a múlt héten elkezdtem romolgatni, de egyik sem olyan kiforrott szerintem (sőt..) hogy mindennapi használatra érdemes legyen. Bár most pár napja Nitrogen OS van fenn, még talán ez a legjobb, meg a Lineage ami szóra érdemes. A többi nem igazán
-
Winner_hun
félisten
Sikertelen face unlock képeket el lehet menteni, később megnézni?
-
Üdvözlöm a Topiclakókat és egyben nagyon boldog karácsonyt kívánok mindnyájatoknak!
A kérdésem az, hogy az alábbi hibajelenség ismert, típusos történet-e:
Úgy két hete egy sima 3-as töltőről levéve tök süket volt, csak hosszú gombnyomásra indult, ráadásul azt is nehezen, többszöri próbálkozásra. Már bootolás közben is többször úgy akadt el, hogy kisebb területeken szemetelt a kijelzőre. Amikor viszont beindult, sokáig kifogástalanul működött.
Ezt a mutatványt aztán pár naponta megismételte, tegnap aztán már már működés közben is eljátszotta, hogy egy vékony csíkban szemetet rajzolt, de egyben le is fagyott. Azóta már kétszer is megcsinálta ugyanezt, a hiba tehát progresszív.A kérdés tehát az, hogy ez egy tipikus hiba-e, illetve, hogy tudtok-e szervizt ajánlani Budapest közepe táján.
Köszönettel: MaCS
-
emeron
tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt vissza szerettem volna térni LineageOS 15.1-ről a legfrissebb OOS-re (nagyon akadozik vele a telefon), azonban a flash-elés után nem hajlandó a boot logón túljutni a telefon.
Visszatelepítettem a legfrissebb LineageOS-t, illetve kipróbáltam PixelExperience ROM-mal is a telepítést. Mindkettő szépen felmegy, ahogy az a nagy könyvben megvan írva.
Letöltöttem újra a legfrissebb OOS-t, hátha sérült a fájl. De semmi, ugyanúgy bootloop az eredmény. Megpróbáltam OOS bétával is, szintén bootloop.
TWRP legfrissebb változatát használom.
Van valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
Most a PixelExperience van fent, szép és jó de sajnos nem az igazi. Pedig jó a pite...
Előre is köszi a tippeket

-
snyper990
őstag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Cache törlést csináltál? Egy próbát megér
-
-
silvergod
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
nálam viszont igen..eddig nem volt ilyen,ebben biztos vagyok.
nekem akkor ezek szerint jót tett
-
-
silvergod
őstag
nekem ezzel az új frissítéssel érezhetően gyorsabban nyílik meg minden program/menü a telefonon
szerintem gyorsabb..nálatok is? -
Bambusznád
tag
Teljesen friss szerviz tapasztalat kijelző törés kapcsán, hátha valakinek érdekes lehet.
12.09. - sikeresen össezetörtem a telefonom kijelzőjét.
12.10. - leadtam a szerviz igényt online
12.12. - reklamáltam válasz hiányában
12.14. - délután 5-kor megjött az elfogadtott szerviz igény értesítés és a UPS cimke.
(Lengyelország kellett küldeni. Velük még nem volt tapasztalatom. Cégünk több készüléket is vett biztosítással, és csak ilyen módon küldtünk vissza készüléket, ezek mind Csehországba mentek. Ott ha hétfőn elküldtem, péntekre visszaért)Itt jött ugye a hétvége
12.17. - délután elvitte a UPS
12.18. - délelőtt megérkezett a szervizbe, estére meg is érkezett az ajánlat a kijelző cserére amit be is fizettem (88.53 EUR áfával)
12.19. - a telefon elkészült, és fel is adták.
12.20. - vissza is érkezett hozzám
Az elején aggódtam, hogy már nem lesz csere kijelző, mert nekem a soft gold verzió van, és így már nem lesz fehér, de úgy látszik felesleges volt.
-
snyper990
őstag
válasz
TomMusic
üzenetére
VPN csak ahhoz kell új frissítéseknél, hogy megtalálja azt. Ha megtalálta, ki lehet kapcsolni, mielőtt a letöltésre nyomsz. (Sőt, ajánlott is, mert gyorsabban tölti, mint VPN-en keresztül). Ugyanonnan fogja tölteni, mint a világ bármely más részéről. Nem tartanak fenn minden országban külön szervereket... Tényleg csak ahhoz kell, hogy a szerver engedélyt adjon a letöltésre, de a fájl ugyanaz, és ugyanonnan jön.
Nem akkora boszorkányság ez mint ahogy itt a megnyilvánulások alapján sok ember számára tűnik... -
TomMusic
őstag
Na bátorkodtam én is frissíteni.
Pikk-pakk pár perc alatt leszedte, felrakta. Egyelőre jónak tűnik, úgy néz ki megmaradt minden.
-
Crabface
senior tag
Teljes rendszer, nem csak patch. Elvileg minden cuccod ugyanúgy a helyén marad frissítés utan
-
Boli77
tag
Kaptunk frissítést de valaki meg mondaná,hogy miért ilyen nagy ? 1.5 Gb. Köszönöm
-
TomMusic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mondjuk ez végülis akár még biztató is lehet, köszi.

-
TomMusic
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Jéé tényleg, megtört a jég!

Kérdés, vajon minden beállítás meg minden megmarad?
Próbálta már valaki? (Nem a németet, hanem magyar címről!) -
thomasvold
őstag
Nekem most jelzett a telefon, az új frissítésről, de 1543 mb-ot jelez nekem is. Soha nem volt mókolva, bootloader nyitva, rootolva. Semmi ilyesmi. Erre kíváncsi leszek.
-
ilyr
tag
Új probléma... A javíttatott telefonomat most lakom be újra. TWRP backupból vissza lett állítva a mentés, este úgy feküdtem le, hogy az akksi 96%-on volt. Reggel ránéztem, 63%... Cirka 6 óra alatt 30+%-ot fogyasztott.
BetterBatteryStat-al nyomozgattam kicsit és kiderült, hogy a Google Play Services a felelős, mert a "Significant Motion Sensor" ébren tartotta a készüléket több mint 5 órán át. Az érdekes az, hogy amikor a backup készült, ilyen gondom nem volt, szóval nem értem hogy bukkant fel ez így a semmiből, hacsak nem frissült valami az elmúlt 1-2 hétben. Másnak nincs ilyen gondja? Esetleg ötlet a megoldásra? Keresgélek, de egyelőre még nem találtam tutit... Jah és OOS 4.1.6-on vagyok. -
ilyr
tag
válasz
bAtt001
üzenetére
Na így már értem akkor...
Néztem róla videókat, de nem értettem miért csak a két szélére rakják, az aljára/tetejére nem. Aztán amikor felraktam az üveget, feltünt, hogy a két szélén ott a világos csík, ezt töltötte ki az olaj. Én meg azt hittem valami ragasztó és várni kell vele amíg megszárad... 
-
bAtt001
addikt
-
ilyr
tag
Velük tégy próbát, nálam az első benyomások még pozitívak, találsz az oldalukon árakat is:
https://oneplusszerviz.com/ -
VSZM
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy talán már késő, de azért hátha:
Szekrényemben találtam meg egy korábbi Oneplus 3T modell-t, aminek törött a kijelzője. Budapesten tudtok ajánlani olyan szervízt, amelyikkel érdemes próbálkozni és a héten még meg is tudják javítani? -
snyper990
őstag
válasz
FingR86
üzenetére
Igen, mehet. Mondjuk én csak a OnePlus hivatalos oldaláról letöltött ROMot raknék fel. Ott most az 5.0.6 az elérhető legfrissebb, utána ha felraksz egy vpn-t (én ThunderVPN-t használok), Németországra állítva megleli a legújabb frissítést is (bár az 5.0.6-tal sem volt semmi gond, de ha már úgyis telepítgetsz, az a plusz 5 perc már mindegy).
Meg természetesen előtte érdemes minden szükséges dolgot lementeni. (Esetleg egy gyári visszaállítás/összes tárhely wipe is belefér, mielőtt megint belakod, hogy biztosan tiszta lappal indulj) -
FingR86
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
-
FingR86
őstag
Hali mindenki
az utóbbi időben elkezdte nagyon szívni vmi az akksit és van, hogy már egy napot is alig bír ki a teló.
gondoltam egy merészet, hogy itt lenne az ideje váltani vmi frissebbre.
hogy kellene 1 lépésben eljutnom a legfrissebb rendszerig?
Nekem tökéletesen megfelel a gyári rendszer, eddig is így volt végig, root soha nem volt.
-
Tibko8
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ahogy elnézem a eredményeket a MA teszt óta a pontszámok durván 27 000 ponttal lett több. Kiváncsi lennék mindek tudhatóbe. A programnak vagy a telefon lett optimalizáva azóta jobban.
Bár én soha nem ez alapján választottam. Jobban izgat az hogy milyen a felhasználói felület és mennyire működik stabilan.
-
G4bi89
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
28035, 280036
Root,custom recovery vagy valami rendszer módosítás sincs?
Persze ezekhez nyitott BL kellett volna, de hátha utána lett lockolva.Fura, de végeredményben nem számít, hogy full zip vagy csak incremental.
-
ToniSlow
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Furcsa, pedig eddig így működött. Lehet olyan javítás van benne amihez kell a teljes rom.
-
ilyr
tag
Na visszajött a garanciában javíttatott telefonom Varsóból... A CTDI javította és a papír szerint Ezek lettek cserélve:
- Button and battery FPC
- Lithium charger @3300/3.85V/1.5C BLP633 396381 DA B790
- LCD BTB high temperature adhesive tape EB101
- Battery cover left waterproof foam (Left New) EA017A töltő kábel végre nem csúszik ki magától és ha minden igaz, kaptam új akksit is minden plusz költség nélkül. Mindezt úgy, hogy hétfőn elvitték, ma (csütörtökön) pedig visszahozták a telefont...
Az egyetlen bánatom, hogy a kijelzőn lévő fóliát leszedték és most perpillanat nincs másik amit fel tudnék tenni, szóval pár napig még nem fogom tudni magammal ciperészni, de ez legyen a legnagyobb gondom. -
liba1
tag
Nekem talált 5.0.8-at, német terület vpn, tölti lefele. 1543mb-t kicsit sokkalom.
-
snyper990
őstag
válasz
TomMusic
üzenetére
Gondolom volt benne valami hiba, ami sokaknál előjött. Én nem tapasztaltam semmit.
Úgy lehet, hogy a múltkori 5.0.7 volt, azt állították le, most meg 5.0.8 jött ki, de ez is inkrementális, és úgy néz ki, a német tulajokat használják tesztelésre
Amúgy OnePlus fórum, vagy Google a barátod, ha további információkra lenne szükséged -
tailor
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Neem, csak gondoltam most az egyszer jelzem, hogy vannak még elhanyagolt felhasználók! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HSM
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
Én még mindig 5.0.3-on vagyok...

Amúgy az 5.0.6-ban benne van már a frissített kamera UI, amelyiket valamelyik bétában teszteltek?
-
-
tailor
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Nekem sincs

-
-
TomMusic
őstag
Még mindig nincs update.

-
ilyr
tag
Na visszaküldtem a telefonomat, hogy amíg tart a garancia, addig megcsináltatom a laza USB port problémát és ha már ott van a készülék, akkor kérek egy akksi cserét is, még ha fizetnem is kell érte.
Hétfőn elvitték a telefont, ma pedig már hozzák is vissza. Ez mind szép meg jó, de nem jött semmi árajánlat, így kicsit aggaszt, hogy ebből nem lesz akksi csere. Az se hat túl megnyugtatóan, hogy a javítás nyomonkövetésénél ugyanaz az időpont arra, hogy a service center megkapta a készüléket, elkezdte a javítást, befejezte a javítást és visszaküldte a telefont...

-
Tüsi0627
újonc
Ha valakit érdekel, elég jó kis akció:
https://orzly.com/collections/oneplus-3-3t/products/oneplus-3-3t-orzly-case-and-accessory-bundle-pack -
-
TomMusic
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Most indítotam újra, de semmi.
(#28004) UberMutant
Szerintem még olyan 5 - 6x
(#28005) HSM
Van pár bug, amire hátha csinálnak javítást, illetve a biztonsági frissítés.. -
Rick4
félisten
válasz
bAtt001
üzenetére
Én meg amerikai autók alkatrészeivel foglalkozom, tudom mi az, ami egy jónevű gyártónál nem üti meg a szintet, vagyis selejt lesz, ezért nem adják el, hanem megsemmisítik. Mások meg eladják a selejtet olcsón, aztán majd lesz valahogy. Mivel ezt a töltőt senki se tudja, melyik sztori öleli körül, van némi bizonytalansági faktor, venni én is tudtam volna ilyet, de jobbnak láttam a gyárit..
-
válasz
bAtt001
üzenetére
"kvázi ugyanabban a minőségben" -> Ha ez így van akkor az nekem elég. De itt fentebb a minőség lett megkérdőjelezve. Ami ugye visszavezetve az árra egy jogos kérdés. Mert a közel harmad áron vett kvázi ugyanolyan minőség szerintem full rendben van...De ha gyengébb az nyilván nem annyira...
De nem is azért írtam, mert nagy hitvitát akarok ezzel indítani... Igazából csak egy alternatívát akartam mutatni annak, akinek hasonlóak a preferenciái mint nekem ebben az esetben... A döntést mindenki maga hozza meg, én ehhez minden információt átadtam elfogultság nélkül.
-
bAtt001
addikt
-
A belsejével kapcsolatos félelmek jogosak...azt nem látom. Szétszedni meg csak azért nem fogom...de azért gondolkodtam a témán. Igazából a Dash Charge működéséről azt gondolom, hogy mivel ez egy saját megoldás ezért annyira nem egyszerű a másolás/hamisítás, hogy bárki a sufniban legyártson egy ilyet...Mivel ezt tudja ezért nem hiszem, hogy valami gagyi lenne...
De benne vagyok akár egy külső összehasonlításban is hátha kiderül valami...
-
Rick4
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Mindez szuper, csak van egy nagy dolog bizonytalanság a dologban, nyitva marad a kérdés, kik és hogy gyártották, milyen a belseje, és van-e esély arra, hogy egyszer csak pukk, és annyi volt a telefon. Akkor is ez lesz az olcsó megoldás? Én két 3T-t, holnaptól 2 6-ost töltök a kocsiban, nekem megérte a gyári azt a tizenezret, nem éreztem, hogy spórolnom kellene ezen. De legyen vele szerencséd, és sose csináljon bajt.
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ahogyan azt ígértem korábban beszámolok az autóstöltő rendelés fejleményeiről. Ezt a terméket rendeltem meg november 15-én és ma érkezett meg.
Azonnal ki is próbáltam a kocsiban és hibátlanul működik. Természetesen a Dash Charge is megy. Jóval olcsóbb volt mintha a Oneplustól rendeltem volna és elég gyorsan itt is volt. Én a szivargyújtó+kábel kombót rendeltem. Ha valamibe bele kellene kötni akkor a kicsit karcos felülete az amibe lehet. Amúgy rendben van termék.
Csatolok is róla néhány képet:
Használat előtt
Telefon nincs csatlakoztatva
Dash Charge közben -
-
TomMusic
őstag
Na nem akarok türelmetlenkedni, de még mindig nincs frissítés

-
ilyr
tag
válasz
ToniSlow
üzenetére
Na lehet elhamarkodtam a szerviz kapcsán a véleményemet...
Kicsit használtam az OP2-őt az új akksival és azon is túl gyorsnak tünt a merülés. Először csináltam egy kalibrálást teljes töltöttség mellett, ami picit segített legalább abban, hogy valamivel egyenletesebben jelezze a merülést, de valahogy még mindig nem volt az igazi, így hát ismét elővettem az USB tesztert, lemerítettem a telefont teljesen, majd a teszterrel feltettem töltésre. Az eremény nem volt túl lenyügöző, úgyhogy most írtam is egy levelet a szerviznek, amiben egyelőre csak annyit írtam, hogy a kicserélt akkumulátort kicsit gyengének érzem, ezért szeretném megkérdezni, hogy a cseredarab milyen gyártmányú/kapacitású...
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

@Piloss sajnos a te javaslatod nem volt jó az én esetemben, de azért köszönöm a tippet! 
Nem szaggat, nem döcög, gyors mint a villám. Remélem a pitét is ilyen jól tudják majd optimalizálni a srácok.

Neem, csak gondoltam most az egyszer jelzem, hogy vannak még elhanyagolt felhasználók! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)