- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz thomasvold #29792 üzenetére
-
PistiSan
addikt
válasz thomasvold #29744 üzenetére
link google kamera, nem tudom már melyiket használtam, de lassabb volt a hdr készítése, viszont eszméletlen jó képeket készített.
-
g0dl
addikt
válasz thomasvold #29727 üzenetére
"nincs akadozás, minden pöccre nyílik"
Pont ezért egy esetleges cserére én azt a következtetést vontam le, hogy nekem nem kell top procis, a középkategória (nord) is kétszer gyorsabb a jelenleginél, pedig sebességre a OP3T is megfelel.
-
PistiSan
addikt
válasz thomasvold #29729 üzenetére
KH biztosan nem megy.
-
TomMusic
őstag
Nálam a gyári legutolsó verzió van fent, és ugyanolyan gyors mint anno. A Google Maps lassú kicsit, de még elviselhető szinten. Minden más hasít. Mondjuk nincs fent sok alkalmazás.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
PistiSan
addikt
Én telefont cseréltem, kh mobilbank nem működik lineageos alatt. Pedig nagyon sueretem azt a rendszert.
-
N_A_S
veterán
válasz thomasvold #29637 üzenetére
Én ezért mentem vissza anno Nougatra, sokkal pörgősebb lett a régebbi rendszer alatt. Szerintem is mesterségesen lassítják.
https://tinyurl.com/phnas
-
tailor
őstag
válasz thomasvold #29534 üzenetére
Igazán nincs mit Nekem is csinálja már sajnos, illetve az usb-c úgy viselkedik, mintha sima usb lenne: egy bizonyos oldallal felfele van csak gyorstöltés (eredeti kábeléről van szó).
Több, mint 4 év után én is továbblépek lassan, úton a 7T -
PistiSan
addikt
válasz thomasvold #29534 üzenetére
Mondjuk ez lehet rövid úton ki fogja nyírni az akkut/töltőt! Lehet piszkos a csatlakozó, próbáld meg ki takarítani. Fogpiszkáló, egy darab le vágott hegyes pet palack pont jó erre.
-
tailor
őstag
válasz thomasvold #29530 üzenetére
Szerintem kikapcsolni nem lehet. Némítsd le, mielőtt felteszed töltőre, akkor nem pittyen.
-
PistiSan
addikt
válasz thomasvold #29530 üzenetére
LineageOS-ben, beállítások/hang/Töltés jelzése menüpont.
-
PistiSan
addikt
válasz thomasvold #29341 üzenetére
Én is 2 naponta töltöm, viszont én keveset használom, ja és nem játszok vele egyáltalán már.
Már kezd szűkös lenni a két nap, én akkor fogok akkut cserélni, amikor már 1 napot nem bír ki ilyen használat mellett.
Szeretem ezt a telefont nagyon, a Notch, és a kamera lyuk sem tetszik, szerintem mire cserélem ezt a telefont, már megint lehet sima kijelzős telefonokat kapni. Legalábbis nagyon remélem, tök jó lenne a teljesen sík képernyős telefon, tok és fólia szempontjából sokkal jobb, nem érzem a hajlított kijelzőben a plusz funkcionalitást. -
PistiSan
addikt
válasz thomasvold #29187 üzenetére
TWRP-Ből ezt a verziót használd.
twrp-3.2.1-x_blu_spark_v8.61-op3_op3t.imgAz összes többi, gyári frissebbel is gondok vannak ha ota frissítés jön és titkosítva használod a telefonod.
-
cd334
tag
-
N_A_S
veterán
Első hsz / Mélyvíz alatt első link
most látom hogy törölték azt a hsz-t, de ha tudsz angolul ott az XDA-s pl, vagy van rengeteg youtube videó is, csak keresni kell "install lineageos Oneplus 3"
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
TomMusic
őstag
válasz thomasvold #29044 üzenetére
Na akkor aszem' maradok még a 9.0.4-nél
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
szpali
addikt
válasz thomasvold #29041 üzenetére
Nekem a Smart lock-ba belépve csinált ilyet az OP5, hogy üres volt a menüpont.
Már nem emlékszem, hogy mi lett a megoldás.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz thomasvold #29039 üzenetére
Kipróbáltam a feleségem telefonján, készülék felemelésre rendben működik
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
TomMusic
őstag
válasz thomasvold #28073 üzenetére
Jéé tényleg, megtört a jég!
Kérdés, vajon minden beállítás meg minden megmarad?
Próbálta már valaki? (Nem a németet, hanem magyar címről!)Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Rick4
félisten
válasz thomasvold #27569 üzenetére
Bocsi, autós töltőre gondoltam először.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PartyShan
aktív tag
válasz thomasvold #27569 üzenetére
Hello!
Ha van lehetőséged külföldről rendelni. Töltő
Visszajelzések alapján működik vele a dash charge[ Szerkesztve ]
-
thomasvold
őstag
válasz thomasvold #27568 üzenetére
Lejárt a garanciám augusztusban...
Most nézem, 20 euro a töltőfej, plusz szállítás. Az szép.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz thomasvold #27565 üzenetére
Gyanús a töltőfej meghibásodás, nekem volt egy oppo töltőm aliról egyik nap gondolt egyet és nem töltött többet.
-
HSM
félisten
válasz thomasvold #27375 üzenetére
Én azért ilyen nagyteljesítményű telefon + nagyteljesítményű töltő +egyedi kialakítású akku (dash töltés) esetén nem kockáztatnék vele. Nem vicces, ha tüzet fog, mert nem bírja.
-
liba1
tag
válasz thomasvold #27375 üzenetére
Garanciában elküldtem akkucserére, gyönyörűen megúszta, semmi karc nem keletkezett. 8.-án vitték el és ma 16.-án jött vissza.
-
veterán
-
gezatata
aktív tag
válasz thomasvold #24902 üzenetére
Én magam több üveget is kipróbáltam de fölöslegesem.
Legjobban az általad is leírt ultimate shield fólia vált be.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
nutfile
aktív tag
válasz thomasvold #24902 üzenetére
gyakorlatilag nincs jó...
-
kapcs-R
tag
válasz thomasvold #24752 üzenetére
Szia, nem ajánlom, bemegy alá a por, oldalról nézve olajmintás és nagy fény alatt pöttyök látszódnak rajta, amik nem annyira zavaróak, de azért látja az ember.
-
MrSealRD
veterán
válasz thomasvold #24187 üzenetére
Az pont a fele annak amiről szó van...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Banán.hun
csendes tag
válasz thomasvold #21662 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
hard74
senior tag
válasz thomasvold #21338 üzenetére
Másik telóban próbáld ki a kártyát.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Ralond
tag
válasz thomasvold #21336 üzenetére
A T-s kártya támogatja a 4G-t ?
-
szpali
addikt
válasz thomasvold #21334 üzenetére
és rendbejött a mobilnet kapcsolat?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz thomasvold #21332 üzenetére
Tegyél fel egy Opera VPN-t és keress úgy frissítést
-
UberMutant
őstag
válasz thomasvold #21328 üzenetére
gyári a rendszer?
mert ha nem, az is okozhatja -
K82
őstag
válasz thomasvold #21326 üzenetére
Innentől adódik a kérdés: A3000 vagy A3003?Nem szóltam, ha a Telenor megy 4G-n.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
flegga92
senior tag
válasz thomasvold #21324 üzenetére
-
ToniSlow
senior tag
válasz thomasvold #21019 üzenetére
Meg.
-
Avicularia
veterán
válasz thomasvold #20788 üzenetére
Nekem 3T-m van, de tudja a gombokkal az előző-következő számot akár poweramp alatt? A sima hybrid nem tudja, nem lehet vele váltani számok között semmilyen módon. Oneplus One-al szépen működött, de a 3T-vel nem megy.
-
Boli77
tag
válasz thomasvold #19584 üzenetére
OTA szedtem le semmi mokolás nincs benne . De valami nem oké . De ahogy írtad nem olyan jó így nem biztos ,hogy akarom . Nekem a mostani is kicsit vissza lépés 6.0 képest. Van kisebb hiba ami előtte nem jött elő több száz üzem óra futás ellenére sem .
-
Boli77
tag
válasz thomasvold #19582 üzenetére
Igazából nem is tudom frissiteni mert kell hozzá kis angol nyelv .Én sajnos nem tudok . Úgy csinál mint amikor rotolt. Minden féle menün végig kell menni ami nekem magas .:-( :-( .
-
B@ldrick
aktív tag
válasz thomasvold #18693 üzenetére
Én használom, a hosszan érintésre azonnal zár, nem rezeg, ugyan olyan mint MM-en volt.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Voyager • Proxmox • OpenMediaVault ▌
-
Boli77
tag
Én használom és használtam 6.0 is de nekem semmi bajom nincs vele . Viszont a hangerő fel és le halkítás fél siker . Fel lehet hangosítani hívás közben viszont le nem . :-( .
-
metal01
őstag
Miért nem a dupla koppintást használod a lezárásra ugyanúgy az ujjlenyomat olvasón? Be lehet azt is állítani. Azzal nincs gond.
-
Rick4
félisten
válasz thomasvold #18644 üzenetére
Hagyom fent, hátha másnak is kell. Egsézségedre.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz thomasvold #18630 üzenetére
Én letöltöttem a régieket, és felmásoltam a telóra, nekem is az volt a jó, viszont már nem megy az a link. Feltoltam ide: [link]
-
kcs73
aktív tag
válasz thomasvold #18567 üzenetére
Sikerült? Nekem se jön össze!
Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
pampika
őstag
válasz thomasvold #18565 üzenetére
Nincs vmi értesítésed? Nekem akkor csinálja ezt, ha van, de nem reagálok rá (nem nyitom meg, v törlöm)
-
thomasvold
őstag
válasz thomasvold #18563 üzenetére
Nemcsak LED-es értesítésem nincs, de az ambient display is felvillan kb 30 másodpercenként csak úgy brahiból Ez mi ez? Ikonok nem változtathatóak, mint a 3.2.8-ban... Egyelőre megbántam a váltást.
[ Szerkesztve ]
-
seven7
aktív tag
válasz thomasvold #18558 üzenetére
Ez így jó, a cache nem is lesz f2fs.
-
sto1911
veterán
válasz thomasvold #18558 üzenetére
Szerintem a data-nak kell valtoznia csak, de majd megerositi valaki.
-
PistiSan
addikt
válasz thomasvold #18524 üzenetére
Után, mivel csak az OOS4-ben van benne az új fájlrendszer, ezért előtte hiába nyomkodod a törlést.
-
dominating
tag
-
YAS-dude
őstag
válasz thomasvold #18287 üzenetére
Zárójelben jegyzem meg, hogy a "H" az a hsdpa, tehát a 3G jele.
-
Colos1
őstag
válasz thomasvold #18287 üzenetére
Tudtommal a trénél csomagfüggő, hogy van-e LTE, míg a Telenornál mindenkinek engedélyezett. Nem ez a probléma, hogy a csomagodhoz nem engedélyezett az LTE?
Illetve a másik lehetőség az, hogy a teló csak az egyik kártyán engedi az LTE-t, azon, amelyiket kijelölöd mobiladatra. Ha a Telenoros van kijelölve, akkor sosem lesz a másikon LTE.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
ToniSlow
senior tag
válasz thomasvold #17383 üzenetére
Nekem az egyik kártyám telekomos, egész nap működött a 4G.
-
TomWexX
addikt
válasz thomasvold #15136 üzenetére
Én rendeltem hozzá gyári tokot is, és így együtt volt a karton dobozban, és az egész le volt fóliázva. (kívül fehér, belül fekete csomagoló fólia) DHL hozta, nem pedig a posta.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
StarDeLuxe
tag
Nekem is így jött mint neked, kartondobozban volt, és hivatalos oldalról rendeltem. Egyébként én is mindent videózok.
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
törölt tag
Nem. Nekem csak telefon jött, bubisban.
-
tarat
tag
válasz thomasvold #14035 üzenetére
Es tenyleg ossze visza ugral.
Sikeult megrendelni.. -
Bibby
addikt
válasz thomasvold #14035 üzenetére
"Most importantly, the OnePlus 3 is no more as the phone has reached the end of its life in terms of official availability (this also means no more Graphite color option)."
.Ελευθερια η θανατος
-
tarat
tag
válasz thomasvold #14018 üzenetére
Hol rendelhető a sima 3 as? Én mindenhol out of stock ot látok...
-
S.ATi
tag
válasz thomasvold #14025 üzenetére
Az enyém meg már 2. napja késik, a rendelés meg felveszik, a support meg nem győz elnézést kérni, gondolom már gyorsbillentyűkkel kérnek elnézést.
-
S.ATi
tag
válasz thomasvold #14018 üzenetére
Már megint nem érhető el.
-
Bibby
addikt
válasz thomasvold #13768 üzenetére
Lehet a tok semmit nem jelentett, mert simán a neoprén is megmentette.
Ελευθερια η θανατος
-
hyperspace
őstag
válasz thomasvold #13768 üzenetére
Lehet neki is hasonló kellett volna.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
randras_83
addikt
válasz thomasvold #11637 üzenetére
a kérédés jogos, de szerintem ebben nem kellett még. abban egyetértek bárkivel hogy a tuti az, ha ki van kapcsolva.
https://www.flickr.com/randras83/
-
bl0ck
tag
válasz thomasvold #10665 üzenetére
Megkaptam az Otterboxot. Nekem fura, hogy két részes, illetve nagyon puha a körbe ölelő szilikon része, és alul az aljzatoknál könnyen elmozdul, elkezd lefordulni szerintem. A Spigen után nekem még fura, hogy sokkal robusztusabb, teltebb a kijelző körül, meg vastagságra is. Elsőre így ennyi, itt egy pár kép.
Telefonnal
Telefonnal1
Telefonnal2
Telefonnal-hátulról
Telefonnal oldalról
Csak Box
Csak Box1 -
Potrien
senior tag
válasz thomasvold #11115 üzenetére
Ugyanezt vettem észre én is!
Az újjal jobb az üzemidő. -
Rick4
félisten
válasz thomasvold #11054 üzenetére
Kérdeztem is, hogy tölt, de nem jött válasz. Egy sima töltő is tudja azt a funkciót, hogy tökéletesen működik..
-
agent_k
őstag
Miért gondolná bárki is, hogy a QC = DASH...
-
PowerBuldog
veterán
a QC aztán oly mind1, úgy se fog menni.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
rezadam81
csendes tag
válasz thomasvold #10958 üzenetére
Megtennéd, hogy Ampere-rel leteszteled? Úgy olvastam, hogy az O3-atnem tudja fast charge-al tölteni.
-
Rick4
félisten
Az egy dolog, hogy jó minőség, de hogy tölt?
-
Ofmega
tag
Tudsz mérni áramerősséget,hogy ténylegesen mennyivel tölt?
Melegszik a töltő? -
Bigemperor
senior tag
-
jaysee13
tag
válasz thomasvold #10735 üzenetére
Nekem is ilyen van. Tökéletesen működik.
-
Madoc
veterán
válasz thomasvold #10735 üzenetére
Minőségi töltő, a quick carge felejtős ennél a telefonnál max 1500al fog tölteni. Én ebböl a fix kábel nélkülit venném mert az csak +1 hibaforrás.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
bl0ck
tag
válasz thomasvold #10665 üzenetére
Ha nem felejtem el, teszek majd. Fekete minden amit rendeltem, nem szeretem az arany,piros színű dolgokat, a fehéret meg munka miatt fél perc alatt összecseszném.
-
bl0ck
tag
válasz thomasvold #10597 üzenetére
Ezer bocsánat a képek miatt,hogy nem csak linkeltem, meg voltam zavarodva már.
Ebayről rendeltem, egy Görög sráctól, lehet pont övét linkeltem. 6000 ft vagy picit felette volt úgy, hogy rendelés után 5-6 nappal már bontottam ki, hibátlan, sértetlen, új, szerintem elég jó minőségű tokot.
Tény nem olcsó, de olvasgattam, és aki ilyen 1-2e-ért rendelt.....nem jön be nekik, nem takar, nincs fogása benne a telefonnak, tök nem szimmetrikusan takarja a telefont, ha takarja egyáltalán stb.
Gyári bőr kinyithatós is van, minőséggel nincs baj, csak az nekem nem jön be annyira. Ezt kaptam, meg rendeltem egy otterboxot még spigen mellé, arra kíváncsi leszek milyen....az is valami 6200 vagy mennyi volt. -
Madoc
veterán
válasz thomasvold #10167 üzenetére
Vitezlejszlo kollégát nem kell erröl meggyőzni hiszen régi és aktiv motoros oneplus-éknál. Csak ironia volt.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
vitezlejszlo
őstag
válasz thomasvold #10159 üzenetére
Ha ujabb xposed van fent, akkor szeret ujra indulni a telefon pl a waze futasanal, vagy ingressel, majd reboot utan par percel megint, egeszen mig nem kap egy rendes rebootot. FreedomOS-be pl integralt az xposed,de ha minden igaz a 20-as xposeddel nincs gond. Amugy meg nem olyan regi ez a SD820, hogy ne legyenek bugjai a kernelnek na. kulonbenis kinai vacak nem?
[ Szerkesztve ]
-
válasz thomasvold #9966 üzenetére
Újratelepítés nem segít, és a shelfen sem frissül az időjárás (ami ugye nem widget, hanem beépített funkció), szóval valami gubanc van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
K82
őstag
válasz thomasvold #9101 üzenetére
Spigen tok olcsón: [link]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
dan_sxc
csendes tag
A hivatalos Spigen oldalról szerintem nem éri meg rendelni, múltkor számolgattam, mivel USA-ból jönne, pont rámenne a vám is, így meg már valahol 15-20ezer között lenne mindennel együtt.
Itthon a speedshop pl. forgalmaz spigen tokokat, még kb 2 hete írtam nekik, hogy lesz-e oneplushoz, azt válaszolták nem tudják. Szerintem ha elegen csesztetjük őket, akkor rendelnek, az úgy kb 7-8 ezerből meglenne, sokkal olcsóbb mintha te kezded el magadnak rendelgetni
http://www.speedshop.hu/hirek/20/Spigen-SGP-tokok.html
Persze samuhoz, meg szifonhoz van bőven[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Haver OP3-ján van ilyen. Nekem még nincs OP3. Majd, ha az új Nexus (Pixel) rohadt drága lesz, akkor rendelek ilyen telefont. Jelenleg Nexus 5-öm van. Azon is ilyen tok van. Nagyon fasza.
-
derrik
őstag
válasz thomasvold #8555 üzenetére
[link]
..... Szerintem állítva nem egy 7" tablet még oldalra döntve bele megy -
k810
aktív tag
válasz thomasvold #8541 üzenetére
@thomasvold: Telenornál még az sem kell (néven lévő szerződés. Elég volt, hogy tudom a jelszót.). Vagy csak csiniben voltam.
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
derrik
őstag
válasz thomasvold #8516 üzenetére
Bocsánat. Nem fogalmaztam érthetően.
Olcsóbbb. Kevesebb fáradozással feltehető. És két darab...... -
Laci.M
senior tag
válasz thomasvold #8516 üzenetére
En ilyet rendeltem reggel, eredeti Nillkin akkor ez sem az igazi rá? Próbálta már valaki? Még nem adták fel, vissza tudom mondani a rendelést.
Bármi lesz a G4 bootlooppal már tuti veszek egy OP3-at 12-én, de már most rendelek hozzá pár dolgot, hogy minél előbb ideérjenek.
T-mobile ugye ingyen cseréli a microsimet nanora?
Aláírás
-
Macika66
őstag
válasz thomasvold #7936 üzenetére
Ez még jobb, ebből kicsúszni sem tud.
A Note4-et kell választani méretben, a színt meg....ami van...fekete épp nincs... -
Macika66
őstag
-
pècsimunkás
addikt
válasz thomasvold #7936 üzenetére
Köszi szépen !
Rendelek mindjárt kettőt . Ma vettem egy külső vinyót , azè lesz a második .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
xenom0rph
őstag
-
pècsimunkás
addikt
válasz thomasvold #7930 üzenetére
Nem baj ,ha nem cipzáros végül is ... Linket adnál esetleg ?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Macika66
őstag
válasz thomasvold #7930 üzenetére
12.-étől a megnövekedett keresletre való tekintettel 125 ezer ft helyett 140 ezer ft lesz az új induló ár ...
Nem hiszem, eddig is tudták, hogy mennyire beletaláltak az árral, valamint eddig sem emeltek a korábbi 3 típusnál sem árat.
Azon kívül pedig semmivel nem kisebb haszonnal dolgoznak, mint pl. a Samsung. -
Carvus
senior tag
-
veterán
válasz thomasvold #7807 üzenetére
No, megnéztem. A fentebb linkelt típusú XIAMI töltővel tudod tölteni a gyári Dash kábellel is, de természetesen nem Dash sebességgel. Nillkin kábellel ugyanez a töltő szintén megy, bár nekem nem kombó Nillkin-em van, hanem egyszerű USB-C.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest