Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny70
tag
válasz
Sawyer_ #4379 üzenetére
Nekem is ez a bajom, kb. 2 hete, a múltkori kánikula óta, csak még nem volt időm szervizbe vinni. Nekem 2 dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy tartóban volt a kocsiban a teló, és mivel elég sokat érte a nap közvetlenül a melegtől az autofókusz elszállt. A másik, hogy előtte 2-3 nappal jött egy Lumia Camera frissítés....
(ja és a harmadik, bár szerintem ennek semmi köze, hogy szintén pár nappal előtte feltettem a re-focust).
A 720-nak van olyan szerviz menüje amiben meg lehetne nézni a kamera működését? -
Johnny70
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3904 üzenetére
Én nem érzek ott lassulást, az első pár újraindításnál dolgozott vmit nagyon, a jelszó beírása a ős Windows-os időket idézte (beír, vár, majd végre történik is valami). Viszont a wifi mintha jobb lenne, letöltések gyorsultak érezhetően. Ma a telefon belakásával (meg a régi csengőhangjaim összevadászásával) és minimális telefonálással 70%-on volt az akku, egyelőre jó.
A térkép viszont úgy befagyott nálam, mint ahogy sokaknak a Black frissítésekor, hiába mentem a beállításoknál a térkép kezelésére, már dobott is ki a csempékre. Apropó csempék: én végül a legkisebb csempéket hanyagoltam, a normál és a dupla széleseket használom, így még pont olvasható minden úgy nagyjából.. -
Johnny70
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3876 üzenetére
Nekem is gondom volt a navigációval, de úgy behalt, hogy a térképeket sem tudtam elérni, hogy kitöröljem, HR lett a vége, azóta lekopogom, minden OK.
-
Johnny70
tag
válasz
saiyajin #2667 üzenetére
Nekem is csinálta az első napon. Bár akkor még új volt a WP, BB-ről álltam át, de így utólag mintha a frissítések után indult volna újra. Elképzelhető, hogy akkor indul újra, amikor nem sikerült a frissítés/telepítés rendesen? (nem mezei alkalmazásokra gondolok, hanem a WP részeire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest