Új hozzászólás Aktív témák
-
tittipecci
csendes tag
Kicsit felbosszantott a 720-am.
Szépen elkezdett magától újraindulni. Először csak naponta 1-2x, aztán a végére gyakorlatilag óránként.
Állati jó volt beszélgetés közben.Közben indíthatatlanná váltak alkalmazások is, pl a Skype "beavatkozást igényelt", de ez kimerült abban, hogy nem indult el, ill. ha frissíteni akartam, akkor hibaüzenetet írt ki. Próbáltam volna újratelepíteni, de letörölni nem engedte magát, hosszan a parancsikonra nyomva a helyi menüben nem jelent meg a "törlés" . Aztán egyre több app-pal történt ugyanez.
A telefon újraindulás után a legkülönfélébb dátumot és időt mutatott, hiába volt bekapcsolva az automatikus frissítés.
Ha rádugtam a töltőt, nem indult el a töltés. Ha sokadik rádugás után mégis, akkor amikor lehúztam, ott maradt a töltőszimbólum az akkujelzőn. Vagy egy egész estés töltés után azt mutatta: 60%.
Ha hidegindítást csináltam, akkor újraindulás közben újraindult. Többször.
Ha kikapcsoltam, magától vissza bekapcsolt. Mindig. (ilyenkor a töltő nem volt rajta)Végül a telefon alaphelyzetbe állítása mellett döntöttem. Elsőre ez sem sikerült: " A telefon alaphelyzetbe állítása nem lehetséges. Próbálja újra" 3. kísérletre sikerült (közben persze negyedórákat váratott "homokórázással", majd jött a hibaüzenet) Ráment egy délelőttöm, mire ez végigment és betöltötte a biztonsági mentésből az adataimat.
Most "jó", kb 3 napja nem önállósította magát semmivel, leszámítva egy spontán újraindulást.
-
tittipecci
csendes tag
Nem tudtok véletlen egy olyan app-ot, amivel be lehet állítani az ébresztés hangerejét?
-
tittipecci
csendes tag
Az létezik, hogy a 720-as egy kifutott tipus?
Felhívtam egy Nokia Care üzletet, rákérdeztem van-e nekik (most akartam kettőt venni), s az volt a válasz, hogy már nincs és nem is lesz - kifutott modell.
Azt látom, hogy pl a vodafone webshopjában még megvehető és egy-két "sarki-boltigaranciás-jóárasító-nullaáfás" okosban megoldós boltban még rendelhetőként van fent, de azért az furcsa, hogy a hivatalos Nokia képviseletnél már kifutottként kezelik - vagy csak én vagyok lemaradva, persze, ez is lehet.
Mindenképp szolgáltatófüggetlent szeretnék, és semmiképp nem az imént említett intézmények egyikéből.
-
tittipecci
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest