- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
válasz
Shyciii #14581 üzenetére
Ez nem egy app, hanem egy script, csak aroma telepítőbe csomagolva, recovery-ből lehet futtatni.
Egyébként működik 5.1-el is, használhatod nyugodtan és igen, ha a használata után a play store-ból telepíted a neked kellő dolgokat, akkor azok már a data partícióra települnek.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Shyciii #3976 üzenetére
nem értem, miért kell a Nexus készülékekről ennyire általánosan fogalmazni. a megjelenésekor a többségük felsőkategóriás készüléknek számított, komoly hw-rel, ami viszont nem feltétlenül jelentette az akkori non plus ultrát, de ezt szerintem nem is nagyon lehet vitati. volt viszont Nexus S, amit jóval lejjebb pozícionáltak, meg volt/van Nexus 4 és Nexus 5, amik legnagyobb erősségük az áruk. a Google az évek során ide-oda tologatta a Nexus nevet, jelenleg a legjobb ár/érték arányú referencia készüléket jelenti, ami nyilván kompromisszumokra kényszeríti a usert, ugyanakkor több előnnyel is jár.
mellesleg: a Nexus 4 megjelenésekor melyik hasonszőrű társa rendelkezett kisebb mérettel azonos képátló mellett?
-
acura13
aktív tag
válasz
Shyciii #3976 üzenetére
"Kivétel ha kellőképp sok embert meg tudnak hülyíteni a semmiért (lásd Apple)."
erre irtam hogy az Apple megteszi.....mármint eléggé sok embert meghülyít.-))) amíg lósz...r van veréb is lesz.-)))
Az autos hasonlatot meg azért tettem hogy a N5 tulajok többségének a hozzáállását szemléltessem...csak a gyorsaságot emlegetik...ugy mint a strici az utszélen a Merci az Merci csávókám.-))).
Ha van egy kopasz Androidod ugyan miért ne lenne gyors?? üres windows is villámsebes....de nincs semmi extra benne!! akkor meg mi értelme?? Nem az exrákért, a tudásáért veszed meg a telot??? bármilyen márka...............benchmarkokat pörgetni?? vagy mutogatni a menüket milyen gyorsan nyilnak meg??
elmondom a Xen is 4.4 van és ugyanolyan gyorsan lapozhatok én is....vagy calendart nyitok meg...sőt a fényképezőt pl gyorsabban megnyitja vagy hangparancsot gyorsabban teljesiti, és előbb tudom meg pl ki irt mailt vagy sms-tmint egy N5 tulaj:-)))))))))))))))))))))))Robo...nekem is 4.4 van fent, eddig még nem volt problémám a térerővel....sem a G-n, sem a Nexuson.
Fecske: csucshardver :-)??? s800 ok..de 8Mp? fako IPS?( vs G2....) marandjunk annyiban hogy felső kategoria közepe?
.......
-
acura13
aktív tag
válasz
Shyciii #3859 üzenetére
tévedsz...nem ébresztgeti az X a kijelzőt! csak az aktuális okot jeleniti merg..pl sms ikon, email ikon, elmulasztott hivás ikon....NEM a képernyőt! mivel ugyanazon az oldalán van atelonak mint a LED volna igy nincsen értelme mindkettöt üzemeltetni..az AD elegánsabb....egyedibb
Al3XT --Szifon 5s képeit ne hasonlitsd a Nokiához...tény hogy az a király, de a szifoné egyáltalán nem odavalo..egyezzünk ki középszerüben ..
Nexus pedig miben jobb az Xnél?ne a hardverrel gyere..mert azt nem használod ki hétköznapokban.....volt mindkettő,szerinted miért a N5 repült 2 hét után?? -
robagp
tag
válasz
Shyciii #3855 üzenetére
Hello!
S2 minden részletében jobb a g-nél, 8Mp vs 5Mp. Kamera szoftja is veri..stb.FragMaster:
ez a kép válaszol helyettem -
-Faceless-
őstag
válasz
Shyciii #3855 üzenetére
A moto X-nek sokkal jobb van, mint egy értesítő led...
Active Display
Különben az SII csinál a 3 közül a legjobb képeket, de ha van lehetőséged X-et venni, akkor azt választanám helyetted, mert egy nem régi csúcsmodell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám