-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
batai15 #11397 üzenetére
olvastam, hogy ő is sajnálta..
én nem adtam még tovább egyik telefonomon sem (kivéve egy Nokiát), ezért tartom valószínűnek, hogy sokáig megmarad a MotoG is
viszont meg kellene hirdetnem nekem is egy-két dolgot
(x10 mini pro, Galaxy 3, ZTE U950. Csak porosodnak itthon
)
-
-
protegeone
tag
-
w333
félisten
válasz
batai15 #10506 üzenetére
Ez így van ... a Snapshot 6 és 7 még android 4.4.2 Link !
Majd a Snapshot 8 már 4.4.3, végül a Snapshot 9 az már a friss 4.4.4 !
Ahogy a többiek is írták, a legfrissebb Nightly -t kell felraknod az már 4.4.4 androidra épül ... simán van olyan stabil mint egy Snapshot, csak az a kérdés hogy GPE -romtól mennyire lassúbb vagy bugosobb, én legutóbb Nexus 4 -n próbáltam, a gyári 4.4.4 sebességben köröket vert rá !
-
lordyka
aktív tag
válasz
batai15 #10506 üzenetére
először is tudom h falcon, az m a milestone rövidítése tudtommal,bár lehet h az csak aokpnál van.
másodszor egy szóval se mindtam h az m6 nem 4.4.2, annyit mondtam h hiába nincs kint m7, m8, m9, a nightlyk ott vannak, stabilabbak mint az m6, és azok már 4.4.4.
de ha mindenképp ragaszkodsz az snapshotokhoz, akkor maradj stockon, mivel már 4 hónapja nem jött ki snapshot, mert a szerver amikor generálná, hibába fut. viszont nightlyk jönnek rendesen.ennyi. -
lordyka
aktív tag
válasz
batai15 #10500 üzenetére
az h milestoneból csak az m6 van kint teljesen tök mind1 egy nem nexus telefonnál, mivel itt a snapshotok is ugyan olyan bugosak mint a nightly-k. viszont a nightlyk már nagyon rég óta 4.4.4.
példának okáért a az m6ban benne van a lagos bootanimáció bug, az nightlykban már rég nincs. -
ronin79
addikt
-
heidricha
őstag
válasz
batai15 #10477 üzenetére
A grip végülis nem tok, inkább hátlap...
Természetesen karcolódhat. Én a "szokásos helyeken" tartok egy egyszerű nagyobb gumigyűrűt az asztalon, arra teszem a telefont. nem billeg, nem csúszkál.
A grip-ben arcra is lehet, ha sima az asztal, a peremen fekszik fel - persze így nehezebb pl. tárcsázni
-
r.endruu
tag
válasz
batai15 #10412 üzenetére
Én csak olyan leírást találtam hozzá ahol custom recoveryből kell flashelni a supersu-s zipet, ezért írtam.
Megnéztem milyen verzió van most fent, töltöm le az összefoglalóban linkelt oldalról a stock fájlokat. Ha sikerült/nem sikerült majd írok, köszi az eddigi segítséget.
-
r.endruu
tag
válasz
batai15 #10408 üzenetére
Köszönöm ezt a hosszú választ..
Rányomtam hogy telepítse az OTA-t, majd újraindult a teló TWRP recoveryben. Itt mit kéne csinálnom? Látszólag nem csinál semmit. Ha rebootolom a telót akkor kb 10-15mp után mondja hogy Shutting down és újra recoverybe rak.
A /cache-ben ott a letöltött zip. Azt flasheljem fel TWRPből? Most gyorsan gugliztam egyet, azt találtam OTA + custom recovery nem a legjobb ötlet.
-
heidricha
őstag
válasz
batai15 #10285 üzenetére
Az IMEI rontásból ment el, de a downgrade eddigi info-k szerint (főleg XDA, nem kevés topic) nem lehetséges - pontosabban nem ilyen egyszerűen. Ha sima ismétléssel megoldódott volna, részemről még bejegyzés sem keletkezik sem itt, sem máshol.
És nem kell elrontani, minden szabályosan ment. Érdekes, hogy ennek ellenére tudott valakinek sikeres is lenni. Nem irigykedem, csak kicsit
-
catroot
veterán
-
r.endruu
tag
válasz
batai15 #10160 üzenetére
Én is próbáltam a Lux-ot, amit előttem linkeltek, de 2 nap után nem jött be. Tűző napon véletlenszerűen levitte 0ra a fényerőt, ez volt vele a legnagyobb gondom, bár elképzelhető hogy valami beállítást figyelmen kívül hagytam. Azóta viszont (kb 2 hónap) én a Velis Auto Brightness-t használom, kell egy kis idő mire beállítod tökéletesre, de semmi bajom nem volt még vele, mindig pont annyi állítja a fényerőt amennyi kell nekem.
-
Kodiak88
tag
válasz
batai15 #10071 üzenetére
Ezek a heavy duty tokok kifejezetten tetszenek, csak előző telómon ilyet használtam csak most már inkább irodában dolgozok mint terepen és sokszor kényelmetlen, de ezek adják a legjobb védelmet. Ezért vettem most a Grip Shellt (meg főleg azért mert gyári tartozék). Igyekszem minél jobban óvni a telefonokat, és perpill ez tűnt a legjobb kompromisszumnak a "normális teló" és a strapafon között.
-
Kodiak88
tag
válasz
batai15 #10065 üzenetére
Nemrossz, de nekem a carbon felület nem tetszik anynira, egy korábbi telenomon használtam ilyen Nillkin tokot. Egyáltalán nem csúszik, szépen védte a telefont (sajnos a sarkokat nem takarja, ezért most inkább a grip shellt vettem meg, de lehet itt is beruházok egy ilyenre.
-
fatorzs
tag
válasz
batai15 #9975 üzenetére
Inkább ezt használd szerintem, ha nem akarsz a parancssorba pötyögni.
Én ezzel tettem fel a twrp-t és ezzel is rootoltam. -
heidricha
őstag
válasz
batai15 #9960 üzenetére
most 4.4.4 van?
Akkor costom recovery feltesz neked bármit ami ugyanolyan verzió, még lehet, hogy a régebbieket is.
Csak a factory image a szopás. Az is csak, ha jelenleg 4.4.4 van. Még az is lehet, hogy csak a 4.4.4 GPE a gáz.Vannak recovery-ben telepíthető gyári ROM-ok is (GPE-t nem tudom, de stock tuti van), vagyis amíg nem cseszed el, mint én a factory mániámmal, addig csereberélhetsz a recovery-vel bátran!
-
randras_83
addikt
válasz
batai15 #9943 üzenetére
Leginkább a gpe Stock vonal a problémás mármint amikor gpe-t csinálsz a sima moto ból. Ha jól emlékszem a partíciós tábla más a gpe esetén illetve a 4.4.4 gpe vel új bl is van és innen jönnek a downgrade problémák.
Amióta foglalkozom telefonokkal eddig csak a motorolakkal szívtam. Mondjuk az igaz hogy ha elolvasol mindet és körültekintően csinálod akkor nagy baj nem lehet. Van már Stock 4.4.4 image? Az esetleg megoldás lehet
-
heidricha
őstag
válasz
batai15 #9937 üzenetére
Persze. Kizárólag szabályos adb/fastboot parancsokat használtam.
Nem kicsit gáz szerintem, hogy az 5 éves Blade-benm, amit hetente kétszer flash-eltem két évig, semmi baja a flash drive-nak, ez meg kb. a 20. alkalommal elpukkan. Ha tényleg ez a baj.
[Megjegyzem, a Blade, és utána a GXI is céges telefon volt, bár sajátként nyúztam - soha nem volt semmi baja egyiknek sem. Az első saját egy Nexus 4 volt, GPS hardver hibával, és most ez a Motorola... Azt hiszem, céges telefont kell szereznem megint.]
Ráadásul, ahogy olvasom, hiába van egy eMMC forrasztva az alaplapra, ami cserélhető lenne, a régi még használható tartalmát (nem saját cuccok, csak a rendszer) át kellene vinni, ami vagy összejön, vagy nem.
Aki tud ilyesmiről, nem kíméljen az info-kkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged