- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beegee
csendes tag
motonav-ból, ahogy igo-ból is van exit, tehát csak akkor marad háttérben, ha te is akarod.
Térképeket összességében kell nézni, nem lehet 1-1 helyet kiragadni, amiben az egyik jobb, mint a másik. Általában véve a navngo térképei pontosabbak kelet-európában, köszönhető a térkép készítő felvásárlásoknak.üdv
BG -
beegee
csendes tag
válasz
n0_gAboR #1687 üzenetére
ezzel azért vitatkoznék,mivel license szempontból igo nem egyenlő a motonav-val.
(attól,függetlenül, hogy skin-en kivül nem különbözik attól).
Csak gondolj vissza, amikor az IGO futott a Mio navigációs készülékein, ott pont ez volt a helyzet. Amikor pedig a Mio és a Navngo összerúgta a port, megszünt a Mio navigációs támogatása, csak a hazai forgalmazó tudott valamit intézni, de nagy volt a hiszti.Itt pedig ugyanez a szitu előjöhet, a problémát inkább az okozza, ha veszel egy IGO-t androidra, nem tudod felrakni a Milestone-ra, mert ott a Motonav, amivel ütközik (tapasztalat, nem engedte felrakni).
-
beegee
csendes tag
én is úgy voltam vele, hogy csak emiatt nem fogom hackelni, aztán nem volt más választás.
A többi navi sw-rel nem volt különösebb gond (max erősen törik a magyart a hangos navigálás alatt, amelyikben van egyáltalán), de a térképek minősége elsősorban Mo tekintetében sajna csak igo-ban tökéletes, bár a konkurencia is kezd fejlődni ezen a téren.A többi navit töltsd le a marketból, ki is próbálhatod, van 1-2 hasznos, ami azokban jobb (pl. a sávasszisztens sokkal élethűbb), aztán döntsd el, melyik tetszik. Általában azok olcsóbban is, mint az igo vagy a motonav. Motonavot nem vennék, mert ha bármi gond lesz a navngo és a motorola között, akkor nem lesz semmilyen frissítésed a navigációhoz.
üdv
bG -
beegee
csendes tag
hello,
motonav mellé sajna nem lehet LEGÁLISAN i-go verziót tenni. Ha mégis fel akarod tenni az i-go-t, akkor root-olni kell a telefont, ezt itt korábban kitárgyaltuk, de sem hazai, sem külföldi fórumon nem találtam legális megoldást.
Nekem azóta i-go van fenn, és én személy szerint meg vagyok vele elégedve, a GPS pedig elég gyors, mobil net nélkül is max fél perc alatt talál jelet.üdv
BG -
beegee
csendes tag
nekiállok rootolni, érdemi megoldás nincs, a többi navigáció megse elég jó...
-
beegee
csendes tag
nem vagyok abban biztos, hogy ne legyen nyoma a rootolásnak, és ha lenne értelmes okom, akkor nem vacilálnék, de ez a Motonav eltávolítása miatti szarakodás bosszant.
Motonav: kapsz egy trial verziót, ami 60 napig működik, és nincs benne magyar térkép.
Ha meg megveszed, ki garantálja, hogy később a navngo nem fogja összerúgni a port a Motorolával, és nem szűnik meg a támogatás a sw-hez, térképekhez? (ahogy volt erre példa a Mioval nem is oly rég)Ugyanennyiért a rendes IGO is megvehető androidra, ezen problémák nélkül.
üdv
BG -
beegee
csendes tag
nem zavarna a root-olás, ha nem érintené a garanciát :-)
bepróbálkozom a szerviznél, hogy igo-t szeretnék felrakni, de az ő progijuk miatt ez nem megy .-)
vagy tényleg keresek olyan firmware-t, ami nem tartalmazza, ez mondjuk nem jutott eszembe. egyelőre nem adom fel, de ha egyik sem megy, marad a többi navigáció, egyre firssebb és jó térképek vannak Mo-ról azokon is.üdv
BG -
beegee
csendes tag
sziasztok!
Friss Milestone tulaj vagy, jónéhány ötletet, segítséget kaptam innen a fórumból is (azzal, hogy átolvastam :-) ), viszont se itt, se angol nyelvű fórumokon nem láttam egy problémára legális megoldást.
A gondom az, hogy a Motonav-ot szeretném eltüntetni, de emiatt nem akarom root-olni a gépet, egyéb okom meg nincs rá. A motonav uninstall nélkül viszont az igo amigo nem megy fel, ami elég gáz szerintem. Ha valakinek van esetleg köztes megoldása, akár külső fórum linkkel is, megköszönném, bár túl sok reményem nincs, legfejjebb marad más navigáció.
üdv
BeeGee
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest