- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Na igen ott van a tuning lehetősége és a Froyo-val meg még gyorsabb lehet/lesz.
Nálam is bejövős a Desire, de ami nekem fontos az a qwerty bill. többet nem veszek csak érintő képernyővel rendelkező telefont az biztosLehet benne akármilyen szuper érzékeny kijelző a fizikai gombokat nem helyettesíti semmi.
De hát eltérő igények ugyebár -
n0_gAboR
őstag
Desire CPU-ja majdnem 2x gyorsabb (1GHz) mint a Milestone (550MHz). Ez masszivan megerzodik a kezelofelulet es a bongeszo sebessegen is.
Pl. ameddig tolt az oldal, a weblapok scrollozasa, nagyitasa akadozik rendesen Milestone-on, Desire-n jo sebesseggel tortenik mindez.
A Droid 2 lesz majd pariban sebessegben a Desire-vel, de az meg USA-ban sem jelent meg.
-
Phoenix0523
tag
Én most is épp multitouch-ozok a böngészöben es olyan gyorsan szaggatas nelkul csinalja... android 2.1update1-el, smmi root...
de persze nem tudom milyen a desire es ez az elsö multitouchos telefonom, de nagyon tetszik.
DVlad: az is lehet, hogy az mms sozlgáltatast be kell kapcsolnod.(nem tudom, hogy megy a pannonnál(hoppá, az már telenor))
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest