- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsebob
senior tag
Ezek a "gondolatok" Nálad milyen esemény hatására jönnek elő?
-zsebét tömje
-saját haszna érdekében
-arra ment ki a játékGondolod, hogy ezen a fórumon( vagy bármelyiken) valaki a Te forintjaidat akarja megszerezni? Ha ismernél bárkit innen személyesen, belátnád, hogy ez badarság. ( bár most már kétlem, ez úgy sem "jönne át" , néhol annyira erős a rosszindulatod. Sajnálom )
Ui: Te a Parlamentben vagy szoftveres?
A politikusoknak van meg az a különleges készsége, hogy bármikor meg tudják indokolni valamelyik véleményük ellenkezőjét, valamint abszolut nem zavarja őket, hogy régebbi szavaikat írásban rögzíti az utókor.Ui2: örülök legutolsó elhatározásodnak, igaz ez nem szép tőlem.
-
Zsebob
senior tag
Ki beszél itt magyarországi szerviz alkatrészről? ( a hívószavak: DHL, vám stb)
Azt hiszem, néha Te csak írsz, írsz, írsz, de nem olvasol.Gábor ( GGMPC ) felajánlotta a segítségét a szervizes ember által, azért, hogy ne b@zd szét a telefonod, legutoljára könyörgött, hogy inkább átvállalja a szervizköltséget, csak hogy jó legyen Neked.....erre Te így tolod egy másik fórumon??? Idézem, de ide berakhatnám az itteni megnyilvánulásaid is, de annyira beh@nyok tőle, hogy inkább kihagyom.
"
A
Nem az o zsebe... meggyozodesbol tolja, a garancia miatt, ami neki epp szamit.
Igy aztan a reklam besorolas is hatareset.G
Kedves Axioma semmi kozom a szervizhez - azon kivul, hogy egy baratom regen a Motoker szervizeben dolgozott, ugyhogy halas lennek ha nem okoskodnal te is, hanem ha ennyire raersz, akkor szedd szet sokadszorra a Moto Global telefonodat!
Koszi!A
Kozben rajottem, hogy most konkret darabrol is szo van. Ettol fgtl is a leheto legjobban hivatalosat szokta vedeni, ezert adott esetben nem esett le, hogy most epp nem az expansys_bol_ hanem a tole expansys_os_ keszulek vasarlasat nyomatja ... csak mire idaig eljutottam, azt gondoltam senkit nem erdekel hogy javitsam egy uj hsz-szel, es 5 perc utan voltam.Valaki
Sziasztok!
En is csatlakoztam a Moto G tulajok boldog klubjahoz GGMPC forumtars segitsegevel. ( Ezuton is koszz szepen GGMPC!)"
Ez valami beragadt dolog nálad?? Valamelyik GSM szervizben átvertek, vagy milyen okból/jogon vagy ilyen rosszindulatú másokkal szemben??
Ui: " más az életkörülmény " ? Mire gondolsz? Villával forgatom a húszezreseket?? Hát nem.
Viszont más az " életkörülmény " ez igaz, de ennek azért én igazán örülök. -
Zsebob
senior tag
Első és egyben utolsó ratyi-f@s UGY 2 darab D4 digitzer rendelésem eredménye:
6 hét a frísipping
1 db digi ami felül nem érzékel
1 db digi ami alul nem érzékel
1 db kinai elküldve a p--csába
1 db negativ feedback amivel kitörölhetemCsak normális helyről szabad rendelni, OEM alkatrészt!!
És mielőtt meggyanúsítasz, nem, nem vagyok részvényes annál a cégnél és nem is kapok jutalékot tőlük.
( Álá, mikor ezt sugalmaztad GGMPC-ről, mikor annyit segített Neked, mint senki más .....)Keret nélkül? El van neki repedve-törve! Simán lehet, hogy az is közrejátszik a hibában valamint nem mindenki tudja elviselni, hogy úgy néz ki a készüléke, mintha a kutya szájából...
Nem, nem lesz vámhatár alatti, ha megrendeli korrekten mindazt, ami kell hogy szép is legyen a tel, tapasztalat, DHL-el jön, korrektül csomagolva, nem úgy mint a ratyi kinai megoldóemberek pufiboritékja ( remek megoldás egy érzékeny alkatrésznek ) rábassza az áfát a vámcsoport, ha okoskodsz akkor is.
Ui: Ki mondta, hogy vegyél másik készüléket? Nem Neked írtam. ? ?
-
axioma
veterán
Keresgeltem me'g egy kicsit, a 4.4.2 gapps-hoz kulon signed apk-kent letezik a geniewidget, letoltheto innen (ide mutat az xda Nexus 5 gapps ugyben).
Nem teljesen ugyanaz, mint ami a play-en van, de meg mindig fix 5x1-es, amin alapbol alig latni valamit
Azt viszont nem tudom, hogy erdemes a regi widgetet signed-kent keresni, vagy az nem fog a mostani gapps-ommal egyuttmukodni?Zsebob: ez norvik-ot erdekelheti, engem az idojaras. De abbol kimondottan az, amit a genie tud (napi e'gke'p+minmax par napra elore, es a kov. 24 ora gorbekkel). Mivel ha nem is widget-kent de mar el tudom erni, kevesebb infos nem erdekel.
-
norvik
aktív tag
Gratula
Ez a widget nekem is hiányzott. De ha van kedved szöszmötölni vele, be tudod integrálni a telepítőbe. (nekem nem volt). De engem inkább a hírek miatt érdekelt...
Email kliens. Gondolom, a beépítettet használod. Ha igen, ajánlom figyelmedbe a K9-et. Évek óta ezt használom, van kitkat frissítése, és borzasztóan jól testre szabható. Jó belakást az új rendszerhez, és csak óvatosan a frissítésekkel. A srác ígért még, de már csak jövőre lesz belőle valami, de érdemes megvárni az xda-ás visszajelzéseket. Pl- én felraktam egy frissítést, a a play áruház lehalt, egyébként minden ment. Szerencsére, nem volt éppen semmire szükségem onnan...
Jó éjt -
norvik
aktív tag
Egyetértek veled, a jel ezt jelenti, vagyis ezt kéne jelentse. Mivel úgy vártam a kitkatra, mint a messiásra, végig figyelemmel kísértem az xda-s írásokat, mert kíváncsi voltam, hogy mikor lesz már napi használatra alkalmas verzió belőle, hiszen nem akartam kínlódni egy állandón vacakoló rendszerrel. Így olvastam erről. Az a format ext4 biztosan nem fog megártani, csináld úgy, az a biztosabb. Talán én is úgy csináltam, nem emlékszem rá pontosan. Sikerülni fog, biztos vagyok benne. Te is eléggé gyakorlott rom csereberélő vagy... :-)
-
norvik
aktív tag
Még jó, hogy nem egy későbbire tetted fel. Az XDA-n olvastam, hogy valaki csak úgy simán feltette, és persze nem működött, lehalt a teló, és előlről kellett, hogy kezdje. Gyári rom, rsd lite, a szokásos vacakolás. D4 az sem utolsó dolog benne, hogy simán csereberélhetem a romokat rajta, pontosabban egyidejűleg vannak fenn.
és már majdnem mindet kipróbáltam...
-
norvik
aktív tag
Még valami. Még egy okom volt arra, hogy visszatérjek a MIUI-ra az M2-n. Van, hogy úgy adódik, hogy töltés közben is matat(nám)om a telót. Ez 10.2-n szinte lehetetlen, minden elindul, csak az nem amit én akarok. CM11-nél jobb a helyzet, de csak valamivel, az is elég idegesítő tud lenni. Emlékeim szerint a CM7-en ez nem fordul elő. és a jelenlegi, nem emlékeken alapuló tapasztalatom alapján a MIUI-n sem történik meg. OK, aláírom, egy pár friss app nem fut rajta, nem megy csak néhány élő háttérkép (ami lehet hogy szép külsőt ad, de lassít, zabálja az aksit, és a memóriát). Akinek meg nem tetszik a MIUI-s kinézet, tehet rá egy launcher-t, meg ízlés szerinti témát.
És ha valaki ezt választja, hát olyan beállítási lehetőségekben lesz része, amit egyetlen CM, vagy gyári rom sem támogat. Alapból telefonálás rögzítés (jó minőségben), billentyűzet fényereje teljesen testreszabva, és még sok más okosság. VPN-ek, ha a szolgáltató blokkolná a sip (voip) telefonálást, ezel simán kikerülhető. És bolond lennék nem ezt használni, amikor a beszélgetések így percenként 4,50Ft körül mozognak, ideértve a nemzetközi hívásokat is (Európán belül), a vezetékes hívása pedig teljesen ingyenes. -
norvik
aktív tag
Szívesen. és remélem, hogy menni fog. Vigyázat, a 10.2- ből a 2013 november hetedikei verzióról indíts.
Annak ellenére, hogy az M2 már csak másodkészülék, egy darabig még meglesz, különben nem invesztáltam volna be új aksira. A Motorola ezzel a készülékkel egy minőségi darabot hozott létre. Jól működik ma is, a mechanika hibátlan, szalagkábel, digitizer gondom nem akadt vele. Vsak egyetlen egy negatívumot tudok említeni: a billentyűzet 3 év alatt rendesen bekeményedett. Kifejezetten erős nyomást igényelnek a gombok, és ez lelassítja az írást. Talán rendelek hozzá egy újat. De gépelni D4-el igazi élvezet. Csak az tudhatja, akinek már volt a kezében. Igazi álom... -
norvik
aktív tag
Viszont kívánom Neked, és minden idelátogatónak.
Az emlékeimre kell hagyatkozzak, ugyanis az M2 immár csak másodkészülék, és visszatettem rá a MIUI 2.5-öt, amin csak alap dolgok vannak fenn, sok a szabad memória, gyors, és főleg nem zabálja az akkut.
Eddig eljutottál: Install my CM10.2 version >= 07.11.2013 first
Fontos, hogy valóban ez a 10.2-es verzió legyen fenn.
Az új TWRP garfikus felület jobb, könnyen kezelhetőbb, és nagyobb tudású, mint CWM
Nem kell a tools-ba menned. WIPE, és ott kiválaszthatod, hogy mit akarsz törölgetni. Tehát Wipe, advanced wipe, ott kipipálod, ami szükséges neked, én a systemet, a data-t, cache-t, dalvik cache-t választottam (ha nem csalnak az emlékeim) azt back, és install. Először a CM11-est, majd, még újraindítás nélkül a core gapps-ot, majd wipe megint, factory reset, wipe dalwik, reboot. Lassan áll fel a rendszer, erre készülj fel. Nálam fenn volt az utolsó december 18.-i verzió, és amikor engedélyeztem vele az ART-t, elszöszölt vele jó háromnegyed óráig, az újraindulással. De nem volt az igazi, maga a rendszer is leállt (com.core.system, valami ilyesmi, vagy hasonló üzenettel) Jó sok kínlódás után tudtam visszaállítani a Dalvik-ra, azzal viszont tökéletesen ment. Az ART használatát jelenleg nem javaslom, várni kell még néhány frissítésre. A CM11-et Dalvikkal, viszont ajánlom, mert gyors, messze a leggyorsabb rom, és mindennapos használatra is megfelelő. WIFI thether kivételével minden megy rajta. Az akku használatról nem tudok sokat mondani. Öreg, hároméves aksival épp, hogy néhány órát (talán hármat négyet bírt). Ezt megelégelve vettem Karácsonyra neki egy gyári új eredeti aksit, de az mire megérkezett, már a MIUI volt rajta, vagyis nem tudok beszámolni ez irányú tapasztalataimról. Mellesleg a kínai extended, noname, 3400mah-aksiról csak jót mondhatok. Na jó, egy rosszat is. Egy évig bírja, aztán feladja, vagyis nagyon leesik a kapacitása. De ezzel együtt megéri megvenni, mert dupla időt kapok vele, és árban jóval alatta van a gyári, 1400 mah-osnak. Igaz, olyan vele a teló, mint egy mikulás, nagy puttonnyal.
Remélem, segítettem. -
norvik
aktív tag
Most már érdemes feltenni a CM11-et. Elég stabil, és gyors. Mielőtt átváltottam volna az ART-re, lefuttattam egy Antutu-t, az eredmény 5000. Art-tal ugyanez 5800, és persze semmilyen beállításon nem változtattam közben. Ilyen jó eredményt még semmilyen, se gyári, se főzött rommal nem produkált. De - csodára ne számítson senki. A memória hiány sajnos érezhető, a magam részéről én tovább lépek, D4-re. A czehop-féle CM11-et raktam fel, a másikról nem tudok véleményt mondani. Javaslom, hogy telepítsd a romot, a Gapp-okat, csinálj egy-két újraindítást. Ne kezd el belakni, hanem válts át az ART-ra. Az ART első indulása így is csigalassú, de ha felpakoltad rá a szokásos dolgaidat, pár ősz hajszállal több lesz, mire feláll az ART-os rendszer. Néhány alkalmazás nem fut rajta, de ennek az oka, hogy még nincs macskás-Art-s frissítés. Nálam pl- az Apex launcher nem indult, szóval semmit sem tudtam csinálni az elém táruló nagy feketeséggel. Már épp le akartam takarítani, amikor beugrott a megoldás: a felső gyorbeállítási csempék működtek. Így elértem a beállítás menüt. Ott bementem a lock screen beállításokba. A képernyőzáron elérhetővé tettem a PlayStore-t, onnan meg feltettem a Nova launcher-t, ami müxik. Két hibát találtam eddig benne (egy hét alatt) : Bekapcsolásnál elindítja a wifit, de sehol nem jelzi ezt ki, csak az akkuhasználatból derül ki. Megoldás, bekapcsolás után "elindítom" a wifit, majd kikapcsolom. A másik hiba, hogy bejövő hívásnál nagyon lelassul, pár csengetés után jelenik meg csak a szokásos telefonálós kép, vagyis egy-két csöngés után nem tudod felvenni a telót. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.
-
Zsebob
senior tag
" Sajna a budget kb. nulla, mar persze az otos azert elegge kb., de csak tuti hasznalatba veheto allapotban tudnek mit kezdeni vele, csak ha a tobbit nem tudom hasznalni. "
Huhh, ezt nem értem, pedig többször elolvastam.
SIM lock.
Passz, én nem foglalkoztam vele, amúgy is Te vagy a fórumunk SIM lock és
Turbo SIM kihelyezett igazságügyi szakértője! -
norvik
aktív tag
Üdv újra. Régen nem jártam itt, pedig még mindig M2-m van, de ennek oka az alternatíva hiány. A Kittkattot még nem érdemes feltenni, sajna. Nekem fenn van az egyik M2-ön, de még tele van hibával. Az ART sem működik jól, érdemes várni további frissítésre. A másik M2-ön CM10.2 fut, elég gyors, nincs vele gondom. És ez az utolsó verzió, amin még megy a wifi hotspot, a kitkatton ez már nem támogatott, úgy értem, hogy ez a teló nincs, és nem is lesz támogatva.
Az M2 számomra már idegesítően lassú, a kitkattól lehet csodát várni, de a türelmem elfogyott. 3 éve pont, hogy megvan, és ez már matuzsálemi kor egy telónál. Ha visszatekintek, ez volt a legjobb ezideig, és nem is hiszem, hogy akad ehhez hasonló. A Droid 4 is csak kényszermegoldás, mivel ragaszkodom a Qwerty-hez, de afelett is eljárt már az idő, csak hát, nincs jobb... -
Zsebob
senior tag
Én a Droid4-re írtam a ROM verziókat. MM2-re is van macska, keresd Kriksi kollégát, ő teszteli.
Wifi tether ott sem egy ( mivel már nem támogatott a TI csipszett macska alatt M2 és D4-n sem )Nincs Áfa és vám sem, vannak Droid4-ek itthon is. Bár lehet, hogy csak nálam... :-)
" D4-et kiprobálnám eredetiben "
? rutinnal olvasom a posztjaid, de ez most mit jelent? gyári ROM-al?
Ha így értetted, gyári ROM-on nem sok térerő van GSM-en, csak 3G-n tudsz beszélni, recseg
" menj arrébb " figura -
axioma
veterán
Erdekes fejlemeny, inkabb megfigyeles.
Az tuti, hogy nem halott a telefonom legszelso csikja: ugyanis csak egyes szituaciokban tudok ott akciokat kivaltani!
Peldaul van a Flow free nevu jatek, ott a jatek teruletehez tartozo egesz jobb oldali sav halott a 6x6 mereten is.
Viszont ha az appdrawer-ben vagyok, a legszelen erintest is erzekeli. Meg a fokepernyon is, kiveve az also gyorsindito savot, ott mindig a masodikat talalja el az 5-bol. Meg ha elforditom a kepernyot, akkor nem tudom lehuzni a redonyt (persze csak ha a jobb oldala van felul, a bal oldal eseten siman).
Szoval gyanitom, valami hibas app vagy egyeb beleszemetelt nekem valami nem tul jo helyre. Idonkent erthetetlen lassulasai is vannak. Ujrahuznam a telefont, a rom-olosok kozott mi most a best choice? A 4.3-as androidos CM? -
axioma
veterán
Volt par honap amig ment a tavoli kikodolas es egyesek ingyen is segitettek, de sajna a szoftverbol kivettek ezt lehetoseget. Ha valaki ismer olyat, aki nem horror aron megcsinalja (van neki Sigmakey dongle-je, vagyis olyan aki ezzel foglalkozik), az irjon privit legyen szives. Most mar csakazertis jo lenne...
-
axioma
veterán
Ja, a giroszkop az jo, most fordult, nem tudom a fooldalon miert nem akart, bar me'g az is lehet hogy anno letiltottam.
Sajna az appdrawer-be meneshez szukseges ikon elforgatva is pont abban a savban van... meg a dialer is csak elforgatva tudna 3-6-9-et. Asszem be kene probalkozni masik kabellel, aratol fugg, de ha az unlock sikerul, akkor vszinu megprobalom. -
ugyeletes
tag
nekem az mm2-m van szervizben, amiert elcsesztem ugye a flexikabelet, amiatt vettem a droid3/4-eket usabol...
a droid4-emen 4.3.1-es slimbean van, es LTE nem muxik, mivel azt mondjak az okosok hogy 700mhz-es LTE van az usaban, itt meg ugye 1800... tehat fizikai korlatai vannaktehat eladosorba kerul az mm2, tovabba van egy mm1-em és a955-os droid2-m is, valaki megszabadithatna...
a droid3/4-rol egyelore meg nem beszelek!
-
Tim82
félisten
Szerk. most nezem, ez nem is szedte darabokra, de szokas szerint az osszeszereles nincs is meg.
Az iFixit-es guide-ok szinte mindig csak a szétszedést tartalmazzák, az összeszerelésre annyit szoktak írni, hogy ugyanezekkel a lépésekkel, csak fordított sorrendben kell elvégezni. "Ez nem bug, hanem feature!"
A legnagyobb mutatvany pont ott kezdodik, ahol befejezi, ugy csatlakoztatni az uj digit, hogy mikor visszahajtod, akkor is teljesen jol erintezzen.
Nemrég vettem egy Nokia N9-et törött kijelzővel. A kijelzőt én cseréltem benne (eBay-ről gyári eredeti, digitizerrel), ott egy dologra nem tért ki az amúgy teljesen Youtube-os videó: ahhoz, hogy a fényérzékelő kábelje a helyén maradjon, ragasztani kell. Ezt leszámítva meglepően könnyen meg lehetett oldani, az N9 a Milestone 2-höz képest a szerelhetőség csúcsa: leszeded a micro USB védőfedelét, kihúzod a SIM tálcát, kicsavarozol 2 db Torx T5 csavart, majd simán (persze óvatosan) kipattintod a kijelzőt és lehúzod az alaplapról a kijelző szalagkábelét és a fényérzékelőét. Nekem kb. 2 órába tellett, ebből 1 óra volt a T5-ös csavarok kiszedése (nagyon nehezen lehet beletalálni), fél óra meg olyan ragasztó keresésével telt a fényérzékelő kábelének rögzítésére, ami nem marja szét belül az N9-et.
Na meg itt nem szedte le a keretrol a digitizert, ugy eccerubb persze
A cím alapján a teljes keret + digiziter (front panel) cseréjére vonatkozik a guide, szóval nem is volt szvsz célkitűzés ezek szétszedése.
GGMPC: rá kell állni mentálisan, én pl. szigorúan akkor vagyok hajlandó szerelni, ha épp nem érzem magam lefáradtnak, türelmetlennek stb., egyébként nem nyúlok hozzá. Laptopot is, mobilt is szereltem már magam, úgy bizonyult sikeresnek a dolog, hogy ha bármikor úgy éreztem, hogy fáradok vagy türelmetlen vagyok, akkor leálltam és akár csak napokkal-hetekkel később nyúltam újra hozzá. Ezzel együtt inkább magam szerelek, mert azzal is tanulok, pénzt meg nem szeretek olyasmire költeni, amit magam is el tudok végezni (a megfelelő házi feladat - utánanézés - elvégzése után). Nem vagyok különösebben ügyes, de alapos azért igen, szóval eddig sikeresnek mondható a ténykedésem.
-
Tim82
félisten
Csak kíváncsiságból: az iFixit-es Droid 2 útmutató jó-e a Milestone 2-höz is? (Nem tudom, ezt ismered-e, illetve alkalmaztad-e a saját telefonod szerelésénél.)
-
GGMPC
őstag
En ha raneznek egy kiszurodo led fenyre stb... inkabb sirva fakadnek, hogy minek nyultam hozza egyaltalan - mintsem orulnek!
Nekem volt olyan Milestone aminek a sarka megserult es azzal a lendulettel ment is fel az expresszre!
Jooo mondjuk az en allapotom az orvosilag igazolt.
Bator vagy, hogy mered piszkalgatni az ilyen dolgaidat!
En egyszer szedtem szet egy Apple Magic Mouse-t es a budos eletbe tobbet nem lehetett osszerakni rendesen - azota (mondjuk elotte sem nagyon) nem nyulok hozza semmihez ami szakiranyu tudast igenyel!
Hat ennyi...
-
-
Tim82
félisten
-
Zsebob
senior tag
Nekem is munkaeszköz, jobban dolgoztatom mint gondolnád.
De ettől függetlenül nagyon zavar ha gányolt egy eszközöm ( nem csak elektronikai )
M2 -n nyilván nem árt egy jó fólia, de nem szükséges. Nekem másfél évesen olyan mintha most gyártották volna a készüléket. Pedig hard use... -
Zsebob
senior tag
-
GGMPC
őstag
Fuuu te asszony - most mar banom, hogy felraktam!
Ez nem a felvagos auto kategoria, ugyhogy hidd el - csak a szine miatt raktam fel, de valo igaz - eleg lett volna a sarvedot lefotoznom...:-/
(Mellesleg nem stilusom az ilyesmi)
Nem kell az akku? Ha kell el is viszem neked!?.
;-)
-
Zsebob
senior tag
CM 10.2
Changelog & History2013-08-23
1. Fix the Bluetooth (except the A2DP).
2. Add SELinux support (permissive model).
3. Synchroized CM code to 2013-08-23.2013-08-16
1. Fix the WIFI tether.
2. Add GPU performance adjustment. You can use system setting->performance setting->GPU Settings to change the GPU max work frequence.
3. When the phone stand by, decrease the GPU frequence to 8M to save battery.
4. Synchorized code to CM 2013-08-16.Alakul....
-
Zsebob
senior tag
na hát ez jó nagy magaslabda leütés volt..
CM 10 rulez
Szoktam nézni én is 10.1 10.2 verziókat, tolom fel rögtön, ha megy a tetherA hibát nekem is csinálja, random, kb. kéthetente egyszer.
Egy hívásnál csinálja-két hét szünet. Nem foglalkoztam még vele, nem tartom gondnak,
nemúgy mint gyári ROM tether készségeit, vagy a naponkénti többszöri újraindulást.Ha állandósul a hiba, próbáld a Alkalmazások/Összes/Telefon/ gyorsítótár-adatok törlése.
Esetleg Davlik törlés -
GGMPC
őstag
Szerintem az Optimus 4X tol felfele Optimus G es tarsai, mind rendben lesznek frissitesugyileg is - Nexus meg nem is kerdeses...
Ha ugy allnek anyagilag - biztos berantanek egyet - marcsak azert is, hogy megismerjem egy eddig szamomra ismeretlen gyarto gepezetet...
Jah kerdes! Feltettem D2G-re a Go Launcher-t ami szepnek szep volt, foleg a screen lapozgatasi lehetosegei, de valamiert bonyolultnak tunt es letoroltem.
Hulye voltam es csak szokatlan volt vagy tenyleg nagyon agyonbonyolitott a lehetosegek tarhaza eme launcher-nel?
-
norvik
aktív tag
Ha jól emlékszem, ezt rendeltem meg: [link]. Úgy értem, hogy ilyen amit vettem, csak nem biztos, hogy ugyanezektől volt rendelve. Arra viszont emlékszem, hogy tavaly Karácsony előtt forintban számolva 1700 forintnak megfelelő összeget fizettem érte. Elvben 3500mah. Persze, ez azért nem igaz, de a Battery Monitor Vidget nekem 2800 mah aksinak kalibrálta be néhány napi használat után. Ha elviseled az esztétikai változást, és azt, hogy valamennyivel kényelmetlenebb kézben tartani a hátsó "púpja" miatt, akkor ajánlom. A hátlap műanyag, nem fém, de hasonló tapintású anyag, mint az eredeti, és szinben sincs eltérés.A körmök fémek, mint az eredetiben, persze, nem olyan masszívak. De ha nem szedegeted ki naponta, akkor hosszú életű lesz.
-
GGMPC
őstag
Es te most a D2G-t hasznalod CM-el vagy sima MM2-t?
Amugy az en D2G telcsimet is meg lehetne CM "varazsigezni"?
Kiwi lennek ra, de a MAC szamitogepemmel nem vallalkoznek ra es mellesleg ZSEBOB ur egy hete tett kijelenteseben leszogezte, hogy a D2G-hez meg Ö sem merne hozzanyulni!
Szoval?
-
Pepeninho
őstag
Húúú, köszönöm szépen a nagyon korrekt és kielégítő választ. ez az akksi téma necces lehet. Szezonban motorral járok, kelek és nem nagyon tudom így tölteni.
Elég nehéz jó qwerty-s telefont találni. Ha ez a HTC tudna qwerty-t akkor nem is gondolkodnék a scserén. Nehéz kenyér... Talán a Milestone 3..... -
Tamy
őstag
Az enyém is rootolt, de a telefonon lévő dolgokhoz nincs írásjogom, gondolom biztonsági okokból, mint pl. a routereknél (OpenWRT).
A kártyán lévő zenéket csengőhangnak, vagy bármi másnak be tudom állítani, de a naptár hangjánál nem tudok tallózni, csak az általa felkínált listából választhatok.
MOD: most olvasom amit utána írtál, azt mindjárt kipróbálom.
-
bartucc
addikt
Nekem most állt helyre, a hibás droid 2 global megjött postán. Nekem szerintem marad a 7.2, és "örö és bodottá"
Droid 2 javítás ügyben megy majd egy privát.
wander: ami ötletem lenne, a full gyárit vissza kellene raknod, azzal is van-e ilyen, memória kártya, és minden nélkül. Ha akkor is van baj, akkor alaplapjával lehet talán valami gebasz. Esetleg másik aksival megnézném, ha van rá mód.
-
rKrisi
csendes tag
-
Norbi88hun
csendes tag
Enyém verizon- os és kipróbáltam azóta telenoros a kicsike.
De szerintem a viber összekutyulta az agyát rendesen.. Nem tudtak hívni és én sem tudtam hívni. És ez a hiba random volt. Letöröltem a vibert azóta jónak tűnik. Remélem így is marad. Furcsa, hogy eddig tabletként használtam wifizni most meg már rendes telefon lett -
GGMPC
őstag
Ezzel az uj frizuraval mar meg sem ismerlek!
Ha tudom az elejen, hogy te vagy az, akkor ki sem nyitom a szamat...
Jah megvalami!
Ha a Speedshop rakja fel a foliadat, akkor garanciat is vallalnak ra es ha benan tennek fel, akkor kezdik ujra illetve ha elkezd lejonni magatol, akkor change - ha a szamlad is el van rakva rola...
En nem tudom ki hogy van vele, de:
1, nekem meger ennyit, hogy szep legyen.
2, azert mas is keressen penzt - en nem sajnalom toluk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest