- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Hahaha!
Vettem egy vadi uj Milestone 2-t!!!
(Na jo US verzio - Motoroloa Droid Global 2)
-
csibe2zy
csendes tag
SOS!
Milestone 2-m megmakacsolta magát a legutóbbi újraindítási kísérletem óta, és nem hajlandó bebootolni, a "M" logon nem lép tovább. Már nem ez az elsődleges telóm, csak beállításokat, alkalmazásokat, na meg csak root-al elérhető funkciókat tesztelek rajta, úgyhogy annyira azért nem estem kétségbe a történtektől. Gondoltam egy factory reset majd segít, de még azt sem tudom elérni, a felkiáltójeles androidfigura nem reagál semmilyen gombra. Remélem nem nyírtam ki teljesen szegényt -
szenka
csendes tag
sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni !!!
Van nekem egy Motorola DROID4-es telómXT894 sajnos egyszer csak "kiment a fényerő" benne.. vagyis nagyon sötét az érintőfelülete, épphogy alig látom, szoftveresen működik, hardveres problémája lehet, valaki tud ebben segíteni ???? -
DuDieHUN
aktív tag
A következő problémám akadt, a telefonom magától kikapcsol, függetlenül attól, hogy mennyire van feltöltve az akkumulátora, és utána nem tudom bekapcsolni, de ha kiszedem és visszateszem az akksit egyből bekapcsol (a telefon pár hetes, az akkumulátor is ennek megfelelően új, Motorola Photon Q-ról van szó)
-
DuDieHUN
aktív tag
kerek olyan emberkét, lehetőleg Bp-en, aki Motorola Photon Q SIM módositást tudna csinálni (adott egy új photon q + a hozzá való SIM foglalat)
-
ugyeletes
tag
DROID2-m elado, nincs sim slotja.
Donornak, vagy "tabletnak" kivalo.Pecs
-
randomway
csendes tag
Sziasztok! A Milestone 2-m mar egy ideje megadta magat, a szerviz annak idejen alaplap cseret javasolt, de en csak nem nyugszom
Szerettem ezt a telefont, most eloszedtem. Egyszeruen nem kapcsol be, feher toltesjelzo vilagit, de amugy se kep se hang. Ha megprobalom bekapcsolni, egyszer elkezdi a laptop keresni a drivert, aztan hallatszik, hogy levalik az eszkoz. Csak akksi ki-be utan lehet ujra ugyanigy megprobalni, amugy nem tortenik semmi. A power+le gombbal mindig hallatszik, hogy megtalalja a windows, de ugyanugy levalik. Van egy gyari akksim, amin a fesz 2.8V, ezzel felismergeti a win. Vettem utangyartott akksit, azon 3.7V van, de azzal nem csinal semmit, a toltesjelzo led sem vilagit.
Egyebkent nem rootoltam soha, mielott meghalt, csak gyorsan lemerult a telefon es kesz. Kis akksi dorzsoles utan nehany napig meg beindulgatott, ezert gondolom, hogy az lehet a ludas, nem az alaplap.
Latom, volt korabban masnak is hasonlo problemaja, talaltam itt egy leirast is http://prohardver.hu/tema/re_motorola_milestone_2_a_lenyeg_belul_van/hsz_2751-2800.html
Nekem ez nem mukodik, es nem tudom, az utangyartottal miert nem is indul. Van valakinek otlete?
Kosz!
-
szenka
csendes tag
sziasztok!
Van egy Droid4 nagyszerű telefonom, mostanában eléggé hamar merül, legfrissebb cm11-et felraktam rá, teljes akku mellett is: android OS 35% android rendszer 15%..... miért van kettő android?????????,
ezt nem értem!!!!Ja amúgy 2db droid 4 telóm van, az egyik eladó, ha esetleg érdekli valakit, nagyon szuper teló!!!
-
norvik
aktív tag
válasz
FireFox1996 #5011 üzenetére
Szia. Igen, olyan szinten, hogy hónapok óta gond nélkül használom. Ezt a CallRecorder-re értem, nem a 4.4.3-ra, hiszen az egészen új, de azzal sincs gond.
-
norvik
aktív tag
válasz
FireFox1996 #5008 üzenetére
Van a Droid 4-re tökéletesen működő telefon beszélgetés rögzítő. Fizetős, de próbaverzió letölthető az XDA-ról. Nekem is D4-em van már, és 4.4.3-as CM 11-el száguld, nem is vártam tőle ilyen gyorsaságot.
-
szenka
csendes tag
válasz
FireFox1996 #5008 üzenetére
megtaláltam közben, mappába mentette el belső memóriába...
-
szenka
csendes tag
sziasztok!
egyszerű kérdésem lenne, a hangrögzítő programmal felvettem egy 15perces beszélgetést, másnap le akartam játszani de semmi nem hallatszott ki. és az volt kiírva hogy "elvetés" és "kész", én a kész-re kattintottam, azóta nem találom ezt az 1 fájlt.... Mi történhetett??? Hogy tudom "visszavarázsolni" hogy meg tudjam hallgatni???
amúgy droid 4-esem van, és sose használtam a hangrögzítőt eddig :-)
kérlek írjatok!!
-
norvik
aktív tag
A Czhehop féle CM11 telepítése a a legfrisseb gyári UK romról kiindulva.. Tedd fel RSD lite-al a legfrissebb gyári romot, azt hiszem 2.3.4 a verziószám. Nem vagyok benne egészen biztos, de valami ilyesmi..
Aztán csináld ezt végig, majd jöhet ez.
Egyébként, ha visszaolvasol itt a fórumban, minden infó megvan itt is. Más is, és én magam is leírtam már őket.
-
norvik
aktív tag
válasz
Darthforce92 #5004 üzenetére
Pár hónapja már nem használom az M2-met. Nem ismerem az EngleMars féle romot, de azt tudom, hogy a Czehop féle jól működik. Pontosabban december tizennyolcadikai változat meg jó. A későbbiek már eldobják a hálózatot félóránként. Ebben is a TWRP van, de gond nélkül megy.
De előtte vissza kell tedd a gyári romot. Kapcsold ki a telót, majd a kamera, hangerő fel, és a bekapcs gombok egyidejű megnyomásával indítsd el a telót bootloader módban. A pc n indítsd el az Rsd lite-ot, csatlakoztasd az usb kábelt a telóhoz, így indítsd el a gyári vissza állítást. Ha nem menne, az a gépen levő driver hiba. Akkor vagy egy kölcsön gépet használj, vagy le kell gyaluld előtte az xp-t. Ha esetleg ezen kívül a segítségemet kéred, írj privit, nagyon ritkán nézek be ide. Ha ragaszkodsz az M2-höz, láttam vadi újat az Aki expressen, 52 dolcsiért. De tudom javasolni sokkal inkább a Droid 4 et, amit megvehetsz Zsebob fórumtárstól, vagy rendelhetsz az Ebay-ről is. Remélem, hogy segítettem. -
Darthforce92
tag
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. Az m2-re az eddig cm10.2 helyett Engle_Mars KitKat (AOSP 4.4.2) verzióját telepítettem. A telepítés rendben is volt de végig nem volt érintő kijelző és azóta sincs , csak bill. Ennél viszont nagyobb probléma, hogy hogy az eddig stabilan használható openrecovery helyére team view recovery került ami semmire nem reagál(bill,érintő,menügombok,oldalgombok). Próbálkoztam motorola recovery-ben update zippel de nem igazán találtam jó forrás fájlt ,mert semelyiket nem tudta telepíteni. A másik, hogy nem érzékeli a telómat a gép(win8,xp). Hiába raktam fel külön drivereket is. A főzött boot menüben az usb módok kapcsolgatásával max az sd kártyát tudom beolvastatni,ami meggátolja az rsd liteos megoldást.
Valakinek ötlet? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne,hogy a Droid 3-m ha bekapcsolom akkor tökéletesen mükszik az érintője,és a billentyűzete,de ha bekapcsol,vagy bekapcsolom az érintő kijelző lezárását,akkor ha feloldom az érintőkijelző lezárását,akkor nem müxik az érintőkijelző,csak a qwerty használható,ha kikapcsolom,és újra vissza kapcsolom megint müxik minden,de csak addig amig nem zár az érintőkijelző,cseréltem flex kábelt,de nem az a hibája.
Tudom,hogy ez a Milestone 2-s fórum,de hátha valaki találkozott már ezzel a problémával itt,nekem Droid 2-m volt de ott nem volt ilyen meghibásodás
Előre is köcce a segítséget -
szenka
csendes tag
sziasztok!
Van nekem egy droid4 telóm (XT894), szuper minden, de sajna ugy lett véve hogy kicsit recseg a telefon, nekem meg elég halk. CM11-el (márc.3 verzió) még halkabb. gyárival jobb lett, de még igy sem az igazi. Gondolom hangszóró hibás. Van vki aki ért hozzá? Esetleg szerelésben jártas?
Kérem aki bármi tud írrjooon -
Ákos007
csendes tag
Köszönet FireFox1996 kollégának , a szájbarágós levezetést! Örök hála érte
-
Ákos007
csendes tag
válasz
FireFox1996 #4993 üzenetére
köszi
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #4992 üzenetére
-
FireFox1996
őstag
-
Ákos007
csendes tag
Szia!
Hát nem hiszem...elmagyaráznád mit takar??? És te melyik root-olót ajánlanád?
-
Ákos007
csendes tag
válasz
FireFox1996 #4988 üzenetére
Szia! Köszönöm a képeket! De sajna igazad volt nem root-olta.. de mi lehet ennek az oka?
-
Ákos007
csendes tag
válasz
FireFox1996 #4985 üzenetére
Öszinte leszek nem...
nem ismerem a progit... mit kell írnia ha helyes..?
-
Ákos007
csendes tag
válasz
FireFox1996 #4983 üzenetére
Elvileg igen Superoneclik-el ... nem értemm.....S
:S
-
Ákos007
csendes tag
Szép napot! "mileston2" Kérdésem a következő volna..droid2 bootsrapper föltelepítem .. rámegyek hogy "bootstrop recoveri" és hibaüzit dob..:errorruning exec command su-c/data/com. koushikduta droid2 bootstrope/file/surunner,sh) working .Directori :null environement:null .......ez miért lehet?
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen mobilt venni, nagyon teszik.
Találtam 1-et, az eladó azt írja hogy a mikrofonja egy kicsit halk.
Ez normális ennél a telefonnál, vagy ez már valami hiba jelenség? -
Ákos007
csendes tag
Köszi szépen az infót!
-
-
Ákos007
csendes tag
válasz
FireFox1996 #4973 üzenetére
Köszönöm szépen a linket!
-
Ákos007
csendes tag
válasz
FireFox1996 #4973 üzenetére
Szia! Sikerült életet lehelnem belé..
Elindúl
de sajna nem magyar menüs... android 4.0xxx valamit tolnék mellé magyar lenne ugye? De előtte rootolnom kell ha jól értem.. de mivel is
ha ez megvan akkor sd karira mehet az android és
ha jól gondolom! Pontos útmutatót kaphatnék??? Örök hála előre is
-
Ákos007
csendes tag
Szép napot!!
Segítséget szeretnék kérni....Adott:Motorola Milestone 2 (A953) "állítólag" szoftverfrissítés közben aksi kiesett...most csak a motorola logóig jut el néha bepislan.... rekoveri menüben reset.stb.. ugyan az..memókarira romot rakok de instal közben failed..mi az oka valaki segíteni?? PLSne igazán vagyok otthon a dologban
rsd litle-vak is próbáltam de 2.3.4 de azt írja nem kontabilis.. sd kariról miért nem megy föl a romm....mindennel hibát dob..
-
DuDieHUN
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2647838
[4.2.2][MIUIv5 4.2.7] Droid 4
ez elég újnak néz ki
-
DuDieHUN
aktív tag
Xt894-nel melyik romot ajaljatok?, fo cel a stabilitas es korrekt mukodes es nem a sebesseghajhaszas
lattam cm 10.2bol jott ki februar elejen stable verzio probalta valaki?
-
Jahneee
újonc
Sziasztok!
Milestone 2-nél lenne olyan problémám, hogy nem enged fel 3g-re, csak wifi-vel tudok netezni. Tud valaki valamilyen megoldást? Előre is köszönöm!
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
régen fenn volt ez az anysofkeyboard nevű app amit azért használtam ,mert volt 1 olyan opció, hogy ha pl az "a"-t 2x meg nyomtam gyorsan egymás után akkor "á"-t írt, vagy az "e"-ből "é"-t. de most tegnap szedtem le teló formázás után az appot és most nincs benne ez. Valami ötlet? vagy beállítás, vagy egyéb hasonló progi ? mert ez nem is kell mondanom, h mennyire praktikus volt.....más.:
van már 4.4-es rom rá, ami jó is ? vagy melyik a leggyorsabb rom a telóra és a leg aku takarékosabb? -
Adamyno
tag
Nekem is meghalt az érintőpanel bal felén kb. 60 pixel. Szétszedtem, összeraktam, semmi. Másik rommal semmi. Milestone 2.. kínából 2 ezeré' lehet venni hozzá érintőt, gondolom az nem Gorilla Glass. De lehet, hogy nekem is a szalagkábel lesz, nem tudom.. szerintem véletlenül megnyomódhatott inkább a panelre gyanakszom de az meg ragasztott
Mondjuk nem lehetetlen kicserélni.
Viszont lenne egy kérdésem az itt jelenlévőkhöz:
Van valakinek eladó Motorola Droid 4?Ha valakinek lenne, légyszi írjon egy privátot, arról kapok értesítést is. Köszi!
-
NeonFox
csendes tag
Hello, nagy szükségem lenne egy kis segítségre!
Felraktam ezt a romot, ahogy leírták, de a rom-on belül nem lehet google-fiókot hozzáadni!
Leszedtem rá a Google Playt - nem működik. Gmail - nem működik. Semmi ami google nem működik, rajta se voltak.
Ez a kisebb gond.
A probléma inkább az, hogy felrakta a TeamWin recovery touch verzióját, ami viszont nem érzékel.
Így gyakorlatilag nem tudom lecserélni a rom-ot!
Próbáltam felrakni ClockWork Mod-ot, de mindig a TeamWinbe dob be.
A motorola stock recovery-ben is próbáltam felrakni az update.zip-et, de nem tudja.
Nem vagyok tapasztalatlan de konkrétan fogalmam sincs mit csináljak.Légyszi szánjon meg valaki, aki ért hozzá !!
-
Zsebob
senior tag
Örülök, hogy Te is "hozol vissza" Moto készülékeket a végkimerülésből...
Lehet annyiba került, mint egy használt, viszont most van egy új burkolatú készüléked
"ízlés szerint".
Ezt az beszerzési forrást ajánlom, ha még nem ismered, minden alkatrész gyári OEM:
http://www.etradesupply.com/motorola/android-models/motorola-xt615.html -
Novakg
csendes tag
Bocs hogy kisebb vitát váltottam ki köztetek.
Egyébként van egy Motoluxe-om is amit törött kijelzővel vettem. Ebayről rendeltem hozzá érintő panelt és a fekete ház helyett fehéret és úgy építettem újjá viszont az érintő panel amit kaptam felső része nem működött lebeszéltem az eladóval hogy visszaküldöm és ő küld másaikat az már jó volt.
Igaz ez a történet kb 1,5 hónapig tartott, de az idő nem számított annyira. Persze a teljes újraépítéssel és a megvásárlásával már elértem azt az árat amennyiért lehet venni jobb állapotú ugyan ilyen telefont viszont nem fehérben, amit itthon ne is árultak.Számomra az idő nem fontos csak az hogy visszaálljon a teljes működő képesség és még sokáig használható maradjon.
-
Zsebob
senior tag
Ezek a "gondolatok" Nálad milyen esemény hatására jönnek elő?
-zsebét tömje
-saját haszna érdekében
-arra ment ki a játékGondolod, hogy ezen a fórumon( vagy bármelyiken) valaki a Te forintjaidat akarja megszerezni? Ha ismernél bárkit innen személyesen, belátnád, hogy ez badarság. ( bár most már kétlem, ez úgy sem "jönne át" , néhol annyira erős a rosszindulatod. Sajnálom )
Ui: Te a Parlamentben vagy szoftveres?
A politikusoknak van meg az a különleges készsége, hogy bármikor meg tudják indokolni valamelyik véleményük ellenkezőjét, valamint abszolut nem zavarja őket, hogy régebbi szavaikat írásban rögzíti az utókor.Ui2: örülök legutolsó elhatározásodnak, igaz ez nem szép tőlem.
-
axioma
veterán
Tok vicces, hogy betolod azokat a hsz-eimet, ahol ot VEDTEM, hogy nem sajat haszna erdekeben a "mindenbol az eredetit" nyomja, csak azt mar nem idezted, hogy az elozmenyben vele kotozkodtek, hogy ez nala csak reklam a sajat dragabb eladasanak, a tesco + unlock helyett.
A magyar szerviz meg nem magyar hanem semmilyen hivatalos beszerzest nem tudott (arra ment ki a jatek, hogy utangyartottat nem hajlando beepiteni, igy hozott anyagbol se hajlando mert ki tudja mennyire eredeti es az nem vallalhato, nem az volt a kerdes hogy a magyar kereskedo zsebet tomje). Es senki nem vallalt at volna semmi koltseget, ezt hogy honnan vetted (nem is remlik hogy szoba kerult volna, vagy ha lehet humor szintjen kiesett, az tuti hogy amikor felhivtam a szervizest, akkor pont hogy forintokrol lett volna szo, csak nem mondott semmit, a beszerezhetetlenseg miatt).
Ne haragudj, de azt hiszem, eppen elegge sikerult kiforgatni minden szavamat ahhoz, hogy ezentul lehetoseg szerint nem valaszolok ebben a topikban semmire, max. maganban, ha masvalaki kerdez. -
Zsebob
senior tag
Ki beszél itt magyarországi szerviz alkatrészről? ( a hívószavak: DHL, vám stb)
Azt hiszem, néha Te csak írsz, írsz, írsz, de nem olvasol.Gábor ( GGMPC ) felajánlotta a segítségét a szervizes ember által, azért, hogy ne b@zd szét a telefonod, legutoljára könyörgött, hogy inkább átvállalja a szervizköltséget, csak hogy jó legyen Neked.....erre Te így tolod egy másik fórumon??? Idézem, de ide berakhatnám az itteni megnyilvánulásaid is, de annyira beh@nyok tőle, hogy inkább kihagyom.
"
A
Nem az o zsebe... meggyozodesbol tolja, a garancia miatt, ami neki epp szamit.
Igy aztan a reklam besorolas is hatareset.G
Kedves Axioma semmi kozom a szervizhez - azon kivul, hogy egy baratom regen a Motoker szervizeben dolgozott, ugyhogy halas lennek ha nem okoskodnal te is, hanem ha ennyire raersz, akkor szedd szet sokadszorra a Moto Global telefonodat!
Koszi!A
Kozben rajottem, hogy most konkret darabrol is szo van. Ettol fgtl is a leheto legjobban hivatalosat szokta vedeni, ezert adott esetben nem esett le, hogy most epp nem az expansys_bol_ hanem a tole expansys_os_ keszulek vasarlasat nyomatja ... csak mire idaig eljutottam, azt gondoltam senkit nem erdekel hogy javitsam egy uj hsz-szel, es 5 perc utan voltam.Valaki
Sziasztok!
En is csatlakoztam a Moto G tulajok boldog klubjahoz GGMPC forumtars segitsegevel. ( Ezuton is koszz szepen GGMPC!)"
Ez valami beragadt dolog nálad?? Valamelyik GSM szervizben átvertek, vagy milyen okból/jogon vagy ilyen rosszindulatú másokkal szemben??
Ui: " más az életkörülmény " ? Mire gondolsz? Villával forgatom a húszezreseket?? Hát nem.
Viszont más az " életkörülmény " ez igaz, de ennek azért én igazán örülök. -
axioma
veterán
Mar majdnem visszakerdeztem, hogy mi az hogy UGY, de leesett, utangyartott. Nos, valoban nem a hivatalos szervizbol rendelest vettem alapul (megjegyzem, bo egy eve megprobaltam, de a topiktarstol kapott szervizes kontakt azt kozolte, hogy NINCS hivatalosan beszerezheto digitizer MM2-hoz es nem is lesz, tehat vagy o tevedett, vagy az sem az amivel te szamoltal). Kulon erdekes, hogy az en ebay-es digitizertemen fekete filccel le volt takarva a Motorola felirat, mert ugye jogilag nem arulhatja azzal, erdekes kerdes hogy akkor miert nem nelkule gyartjak, ha csak koppintas.
Termeszetesen azt megertem, ha rossz a tapasztalatod, nekem nem annyira, majd kiderul ha a kabelre raszanom magam, hogy esetleg tenyleg az uj digitizer makkant meg vagy sem (es el fogom mondani itt, ahogy eddig minden mast is, a tevedesemet is).
Gyanusitani senkit nem gyanusitottam, csak a takarekos megoldast allitottam szembe az altalad szamolttal. Ha azt irtad volna, hogy eredeti alkatreszekkel javitani nem erdemes, akkor nyilvan mindenki szo nelkul alairja. Erre a telefonra ugy kell nezni, mint egy 15 eves Suzukira. Azt is a hasznalati erteke miatt szeretjuk, es nem az eredetiseget tartjuk alkatreszvalasztaskor szem elott... aki meg megteheti, vesz egy 10 evvel fiatalabbat inkabb, ez termeszetes.
Szoval peace, semmi egymasra licitalas plane gyanusitgatas nem volt a dologban, csak mas a szemleletmod, mert valoszinuleg teljesen mas az eletkorulmeny, amibol szemlelodunk. -
Zsebob
senior tag
Első és egyben utolsó ratyi-f@s UGY 2 darab D4 digitzer rendelésem eredménye:
6 hét a frísipping
1 db digi ami felül nem érzékel
1 db digi ami alul nem érzékel
1 db kinai elküldve a p--csába
1 db negativ feedback amivel kitörölhetemCsak normális helyről szabad rendelni, OEM alkatrészt!!
És mielőtt meggyanúsítasz, nem, nem vagyok részvényes annál a cégnél és nem is kapok jutalékot tőlük.
( Álá, mikor ezt sugalmaztad GGMPC-ről, mikor annyit segített Neked, mint senki más .....)Keret nélkül? El van neki repedve-törve! Simán lehet, hogy az is közrejátszik a hibában valamint nem mindenki tudja elviselni, hogy úgy néz ki a készüléke, mintha a kutya szájából...
Nem, nem lesz vámhatár alatti, ha megrendeli korrekten mindazt, ami kell hogy szép is legyen a tel, tapasztalat, DHL-el jön, korrektül csomagolva, nem úgy mint a ratyi kinai megoldóemberek pufiboritékja ( remek megoldás egy érzékeny alkatrésznek ) rábassza az áfát a vámcsoport, ha okoskodsz akkor is.
Ui: Ki mondta, hogy vegyél másik készüléket? Nem Neked írtam. ? ?
-
axioma
veterán
Kabel 9-10 digitizer 10 vagy kerettel egyutt 16 segedanyag 1 db 1 dollaros cs.huzo ami megmarad... nalam nem jon ki a 70 fele se, harmada ha szepitkezteted is, es egyben rendelve is vamhatar alatti, de ugyis darabonkent free shipping. Vagy ha ugy nezem, keret nelkul otode a keszulekcsere aranak, amiben raadasul a digitizer ismeretlen allapotu (marmint elettartama melyik reszen van).
Persze, en is szivesebben vennek masik keszuleket, de most nem fogok... -
Zsebob
senior tag
Kábel+keret+digi+segédanyag+megakkormáreztiskicserélem= 70 dodó szállítással, amire jöhet áfa, normális helyről rendelve ( nem ebay-es kinai UGY vacak, aminek a fele rossz gyárilag, tapasztalat, free shipping de 6 hét, mire megjön)
Szerintem nem éri meg a jav.
Újszerű M2 ~100 dodó
használt Droid 4 ~ 100 dodó -
Novakg
csendes tag
Az érintő panel haldoklásával én is tisztában vagyok hogy mondhatni idő kérdése mikor adja megmagát
Úgyhogy majd szerintem rendelek hozzá érintőpanelt kerettel hogy az is szép legyen és szalagkábelt pedig hogy működjön is
De előbb még egy jó csavarhúzó készletet is vennem kell mert még nincs T3as csavarhúzóm így csak a billentyűzetig szedtem szét hogy nem-e valami kábel lazulás.
-
axioma
veterán
Bocs, de ezt most nem ertem...
1. a szalagkabel minden csatlakozoja teljesen korrekten vagy bepattano, vagy becsusztatas+pocok atkapcsolas elven mukodik
2. legalabbis a szetszerelesi folyamatban a digitizerhez, nem pedig az lcd-hez kapcsolodo resz (ott a hangszoro korul) ami kerdeses lehet, az lcd-t nem is feltetlen kell elvalasztani az alaplaptol (bar fizikailag "lifeg"); mondjuk a digitizer-szalagkabel csatlakozo igen trukkosen hozzaferheto helyen van (szetszedni konnyu, de osszerakni... vagy persze lehet hogy nem kellett volna elobb a keretbe az ujat beragasztanom), igy nalam se tuti hogy nem az okozza a hibat (egyebkent teljesen hasonlo a jelensegem, a vissza gomb feletti sav es a kepernyo legjobboldalan par pixel nem erzekel, igaz nekem kozte igen, igy altalaban tudom megfeleloen forgatni es/vagy billrol vezerelni, amig egyszer ra nem szanom magam a szetszedesre...)
A szalagkabel erosen gyanus a leirt esetben, de en nem feltetlen vetnem el a teljes szett rendeleset, ha me'g az eredeti digitizerrel fut, mert ugyanazt kapja mint en pepitaban: en a digitizert csereltem a kabel nelkul es kezdhetem majd ujra, o meg megcsinalja a kabelt es sajnos a statisztika szerint nemsokara szedheti szet a digitizer miatt (mondjuk ettol meg azt ketlem, hogy elore azon a ponton osszecsatolt allapotban kuldenek a szettet, sztem akkor is ket kulon alkatreszben). -
Zsebob
senior tag
Szia, a szalagkábelre tippelek. Sajnos én nem láttam módját az egyszerű kábel-LCD elválasztásnak. Értem h rendelhető külön, de nem jöttem rá h kéne károsodás nélkül elválasztani őket.
Szvsz kidörzsölödött a kábel a csúszka találkozásánál, vagy a pattanó fém fedélnél elnyirodhatott félig. Én ezeket csekkolnám, plusz dobnék a kábelre egy jól ragadó szigcsót... -
Novakg
csendes tag
Sziasztok
Egy kicsit segítségeteket kérném. Egy olyan problémába hogy a milestone 2-esem érintő képernyőjével vannak problémák.
Időnként elveszti az érintés érzékelést, ezt leginkább akkor csinálja amikor teljesen kitolom a billenytűzetet, viszont néha amikor visszatolom működik. illetve amikor teljesen érzéketlenné válik akkor egy ujraindulás után ismét jó. Amikor teljesen érzéketlen akkor a billentyűzeten lévő visszanyíl és a kereső gomb se reagál.
Két dolog közt gondolkodok hogy flexi kábel vagy érintő panel. A telefon párszor már találkozott a talajjal és telefon kerete is kicsit meg van repedve.Gyári viszaállítás csináltam és más romokon is meg van ez a hiba,
Vettem egy THLw100s-s hogy legyen másik telefonom helyette, de megszeretném tartani tartalék és navigációs eszközként.
Remélem egy kis ötletelgetéssel tudtok segíteni hogy miket szerezek be ebayről a javításhoz.
-
Zsebob
senior tag
válasz
FireFox1996 #4939 üzenetére
Nekem 3 darab van, én nyertem
-
FireFox1996
őstag
Van egy eladó Motorola Droid 4 XT894 telóm, Milestone 1/2/3 utódjának tökéletes
Bővebb infó: ITT
-
ted_mosby
senior tag
Wifi problémával mit lehet kezdeni?
-
axioma
veterán
Napi grafikon - legalabbis ami kepeket linkeltel - azon nincs. Pedig azt nezem surubben. itt az elso kep. Es mondom, elerheto, csak a widget modban nem latom a heti elorejelzest, es eggyel tobb klikk. Na bumm. Csak jo lett volna, ha sikerul a regi modon mukodesre birni...
-
axioma
veterán
Keresgeltem me'g egy kicsit, a 4.4.2 gapps-hoz kulon signed apk-kent letezik a geniewidget, letoltheto innen (ide mutat az xda Nexus 5 gapps ugyben).
Nem teljesen ugyanaz, mint ami a play-en van, de meg mindig fix 5x1-es, amin alapbol alig latni valamit
Azt viszont nem tudom, hogy erdemes a regi widgetet signed-kent keresni, vagy az nem fog a mostani gapps-ommal egyuttmukodni?Zsebob: ez norvik-ot erdekelheti, engem az idojaras. De abbol kimondottan az, amit a genie tud (napi e'gke'p+minmax par napra elore, es a kov. 24 ora gorbekkel). Mivel ha nem is widget-kent de mar el tudom erni, kevesebb infos nem erdekel.
-
axioma
veterán
Nos, megtalaltam, de nem tokeletesen ugyanaz a mukodese. Genie widget-kent kell keresni.
Eloszor a gapps-bol akartam kiszedni, de onnan nem telepult. (Bar most hogy belegondolok, lehet hogy probalni kellett volna tobbszor.) Aztan megkerestem play-en, onnan felrakhato, elsore ott se sikerult, de masodikra igen. Es ugyan kulon van news meg weather vagy kombi, de fix 5x1 widget, ami csak az aktualisat mutatja, es eyg katt utan nyitja ki ugy ahogy regen kb. a widget volt, es +1 a napi reszletek.
Tegyel egy probalt elobb a gapps korabbi valtozatabol, aztan ha az nem megy, akkor a play-rol. -
DuDieHUN
aktív tag
gyari jbvel tmobile halozaton ugy tunik nem megy fel 3gre nincs mobilnet
melyik romot ajaljatok, mert a gyari tele van szemetelve mindennel
,
-
Zsebob
senior tag
Köszi Facebook ezt a tegnapi frissítést!! Ne frissítsétek, mert el sem indul.
Ui: Hogy lehet visszarakni a régit? Ez egy láma kérdés...
-
axioma
veterán
Koszi az infokat. A widgetet bele tudom rakni-hoz gondolom kene tudni, hogy honnan szedjem. Es miert is fontos a belerakas, nem eleg a kulon install?
K9 emlekeim szerint mikor probaltam, allitotta magarol hogy tud exchange-et, de nem lehetett a ceges cimemmel osszeloni. Ezt igen. Ja es a tobbit meg imap hasznalom, es ehhez ragaszkodnek is. Meg a (legalabb) harom fiokhoz, keresztbe forwardok nelkul. Ha ezek mennek, akkor teszek vele egy probat.
Frissitest szerintem max. akkor, ha speci hireket hallok az ujrol. Mar leszedtem de me'g nem raktam be a wifi megosztas allitolag mukodo megoldasat... azt me'g talan.
Amugy szerintem par dolog hianyzik a menubol, ami korabbi cm-ben volt, bar lehet hogy csak en nem talalom. Peldaul pinkod feloldasnal (muszaj a gyerekek miatt, igy nem probalnak jatszani es barmolnak el valami nekem fontosat) ki lehetett kapcsolni, hogy kerjen a vegen OK-t, a 4 jo szamjegyre belepett. Vagy hogy tok jo volt hogy lehetett usb modot a redonyon levo statuszinfon valtoztatni, most meg megint itt van a folyamatosan kint levo robot... Meg van me'g par ilyen.Zsebob: de, van ora+idojaras widget, de az az aktualisat mutatja, a cm10-ben levo meg egyreszt napi szintre mutatott egy hetre elore, plusz - eleg jol - megmutatta az adott napot is grafikonon. Nem is a fooldalon volt nekem, hanem eggyel mellette, amikor erdekelt, megneztem. Vegulis mehetne igazabol widget helyett sima alkalmazasbol is mert ugy hasznaltam, csak nem tudom, hogy ez kinek-minek milyen app-ja volt. Azt remeltem meg lehet valahogy nezni.
-
DuDieHUN
aktív tag
na felment a gyári rom, kérte a pin kódot, de megint kiírta a SIM-es szöveget és utána belépett rendesen a menübe, és simán tudtam hívni, tehát úgy látszik jó
köszönöm, mindjárt megnyomkodom milyen
szerk: folyamatosan fc-zik az android.process.media, még nézem mi lehet a gond...
-
-
Zsebob
senior tag
Ne beszéljünk egyszerre Norvik kolléga :-) :-)
És "szóóóóól a rádió, óóóó óóóó " a Droid4-en...köszi Norvik a tippet!
-
DuDieHUN
aktív tag
-
DuDieHUN
aktív tag
kérnék egyx kis segítséget droid 4 témában
Adott egy Droid 4 valószínűleg gyári 2.3.6-al, sajnos nem tudok belépni a menübe mert SIM kártya nélkül enged, illetve sim kártyával is hibát ír ki.
Hogy tudnám frissíteni JB-re, illetve mi a teendő, hogy itthon is üzemeljen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest