- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika-123
csendes tag
Hello sikeresen kicseréltem a digitizert a telon
hálistennek tökéletes lett.
Egy kérdésem viszont lenne, cm10röl h lehet visszaállni gyári romra? ugyanis meghalt az egész nem jön be semmi. rsdlite nem ismeri fel nem lát a telóból semmit vmi ötlet?
-
tomika-123
csendes tag
Hallobello, mai napon megállt a telefonom fél érintöje. Valaki megtudná nekem csinálni?
-
tomika-123
csendes tag
Hello, ilyen ROM-ot keresnék: Germany Vodafone MILS2_U6_4.1-22 900/2100 Not directly , aki rendelkezik ilyennel kérem dobjon egy linket róla, nagy szükségem lenne rá köszönöm
-
tomika-123
csendes tag
Hali, mi mostanság a legjobb, leggyorsabb, legmegbízhatóbb ROM?
-
tomika-123
csendes tag
sziasztok van már vmi tuti megoldás 2.3.4 rom cserére? speciel ugyan ilyen romot szeretnék... csak a Hw billel van bajom mert qwertz helyett qwerty ... :/
-
tomika-123
csendes tag
hali fénykép minőség javítására tudtok valami megoldást?
-
tomika-123
csendes tag
Hello, tudja valaki, hogy honnan tudok szerezni szilikon tokot? ( vagy plasztik tok) Előre is köszönöm. Linket is adhattok.
-
tomika-123
csendes tag
hello ha minden igaz van már vmi kokány magyar nyelv de nem tom motorola super one click nevü progit keress 1 katt és kész a root
-
tomika-123
csendes tag
nekem is előfordul, vastag falu vályogház lehet az ok ha kis faluban vagy ... vagy csak simán a vastag fal... ezeket a telefonokat már 2 cm-es falvastagságú amerikai házakhoz tevezik...
ami szart se ér csak ugye gyorsan újraépíthető egy hurrikán után és kb 20 ezer FT felhúzni
UI.: vagy csak simán a világ végén vagy ahol még a szivárvány is fekete fehér
-
tomika-123
csendes tag
a blur sztem teljesen okés, én nem killodnék a rom cserével ha nem lennék ilyen kiváncsi én teljesen meg vagyok vele elégedve... nem is tudnék magamnak más telefont elképzelni... mindig is motorolás voltam a szivem mélyén
elegáns, jól kezelhető, sokat tud, és nem néptelefon... föleg nem SE vagy samsung
én 100%-osan meg vagyok vele elégedve!!
-
tomika-123
csendes tag
sziasztok, szükségem lenne egy olyan emberre aki segít megoldani az MM2-m romolását... egyszer már belefogtam de tégla lett a kicsiből majd szervizben élesztették újra... ezért sem szeretném csak magam csinálni egy szimpla leírás után... ha van jelentkező kérem irjon a tomika-123@freemail.hu-ra vagy ide PM-et köszi előre is
-
tomika-123
csendes tag
Hello, lenne egy hatalmas problémám... uj romot telepítettem az MM2-m re és valami miatt (nem figyeltem oda) nem megfelelő rom települt rá.. a telefon meghalt nem kapcsol be nem csinál semmit... USB kapcsolat van bár a gép nem érzékeli de RSD lite-al látom h csatlakozott... semmilyen gombra nem reagál nincs recovery se semmi. Ha valaki tud megoldást kérem irjon... minden érdekel. köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest