- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
Na igen, nekem is az volt a benyomasom, hogy neha mintha kikapcsolna a debounce es akkor ujra duplaz. Erre irtam, h neha nem art ranyomni az unload, majd load gombra. Kicsit fapados, de jobbat nem tudok.
Javaslom, hogy ird meg a szoveget es a vegen nezd at a duplakat egyben, igy nekem picit gyorsabb volt a gepeles, de nem idealis, az teny.Axioma, M3 kaphato latin betus valtozatban is, a nagyobb gond az antennaval lenne.
Ha jol tudom, Kinaban is mas rendszert hasznalnak, mint nalunk.
-
szige
tag
Hello mindenki. Nem tudom, aktuális-e még a probléma, csak GGMPC privátjából láttam (akinek ezúton is bocs, hogy eddig nem reagáltam, de régen jártam erre), hogy másnál is előjött a duplázódás. Nekem annyi volt a megoldás, hogy telepítettem a Milestone 2 Debounce (beszerezhető xda-ról) nevű cuccot (root kell hozzá), aztán be kellett állítani a HW key késleltetést, mondjuk 15-re, vagy ami tetszik, lényeg, hogy ne nulla legyen, és kész. Egy-két hetente újra kellett tölteni az unload, majd load gombbal, mert visszajött a duplázódás.
Amit nem értek, hogy a CM10 ROM-ban ez miért nincs benne alapból. Amikor ugyanis lecseréltem a gyárit a CM7-re, abban már eleve benne volt, a ROM-mal települt a debounce, nem is kellett újra beállítani. Lehet, hogy a 10-ből már kihagyták?
Ezzel együtt én már nem használom a qwerty-t, van vmi bug-om, ami miatt kizárólag magánhangzók után megfordítja az y-z kiosztást. Egyszer a fejlesztőnek is írtam emiatt, de nem tudott segíteni, úgyhogy szép lassan átszoktam az on-screen bill-re. Ja, anysoft van fent.@Axioma: annyiban módosítanék, hogy Milestone 3 még készült, de Európába már nem jutott el, ázsiai lokalizációval talán még beszerezhető, ha valakinek olyanja van.
-
Tamy
őstag
Megoldódott, köszönöm. A telefon bugyraiban (megint emlékezetből: system/media/audio mappán belül) van többek között a ringtones, és a notifications mappa is. Eddig alapból a ringtones mappát néztem, de most, hogy írtad ránéztem a notifications tartalmára is. Gondoltam megpróbálom bemásolni, hátha oda engedi, és némi gondolkodás után a TC közölte, hogy felcsatolja újra, írható/olvasható partícióként, és láss csodát be is tudta másolni. Kellett neki egy újraindítás, de megjelent a listában.
Mellékesen ezek a mappák mind megtalálhatók az SD kártyán is, csak nagy kezdőbetűvel (nem én hoztam létre őket).
Most már csak az nem világos, hogy eddig miért nem csatolta fel így? Ezzel még kísérletezek, lenne mit törölnöm.
-
GGMPC
őstag
Kellett neked CM10!?.
Gyarinal krealsz egy sajat Ringtones Mappat az SD kartyan es amiket abba dobalsz, azokat latni fogod a kivalasztas pillanataban - legyen az naptar, ebreszto, vagy hivasazonosito.
Ha ledig a CM10 keptelen erre, akkor az csak engem igazol meg a velemenyemet ezekrol a fozott szarokrol!?.
-
GGMPC
őstag
Dede nagyon sok embernek csinalja es ahogy olvastam, nem csak Milestone hanem mas telefonok is csinaljak!
Mondjuk nekem volt egy asia.retail milestone 2 telefonom es az pl. nem csinalta viszont a gb.retail keszulekekbol majdnem mindegyik.
Amugy egy factory reset utan egy ideig nem csinalja, mert torlodik az a tar ami krealja ezt a hibat!
-
Tamy
őstag
Bemásoltam egy fájlba a lap alján látható kódot, elmentettem debounce.ko néven a telefon /tmp mappájába, bár nem írták, de adtam neki futás jogot is, majd terminálból kiadtam az "insmod /tmp/debounce.ko" parancsot, de ezt a hibaüzenetet kaptam:
insmod: init_module 'tmp/debounce.ko' failed (Operation not permitted) -
GGMPC
őstag
A problema ismert es en is felidegeltem magam rajta majd tobbek kozott ezokbol el is adtam!
Viszont utana megjott a megoldas is... (Megkesve ugyan...)
Szoval - a keszuleket mindenkeppen rootolni kell, megha a gyari szoftot is hasznalod vagy barmi mast!
A lenyeg ezutan, hogy van egy fajl amit be kell masolni a telefon "gyokerebe" es onnantol nem csinalja ezt a duplazast-triplazast.
Zsolto kollega telefonja german volt es az a szoftver nem csinalja ezt a hulyulest!
Nekem mivel kesve erkezett az info, ezert dobtam a kerdest es fajlt is.
Ezert itt kene megkerdezni hatha valaki emlekszik ra, hogy mi volt a munkamenet!
Keress ra a forumon en megnezem a privat uzeneteimbe hatha ott irtak meg nekem a megfejtest es majd ...
VISSZAJOVOK!
-
-
rKrisi
csendes tag
Szerintem a legbiztosabb amikor először rootolod a telót (SuperOneClickRoot működik ezen a telón is) és felteszed a droid2bootstrappert, így kapsz egy clockworkmodos recoveryt ahol már bármilyen zipet tudsz telepíteni... ez az update mappába tesszük át ez szerintem felejtős, mert úgy csak az eredetiket lehet feltenni. Amúgy nekem a tezet féle CM10 van a telómon. Ez a legbiztosabb ami felmegy rá.
-
enigmawutash
tag
karbantartó programnak én a Mobile Care progit javaslom, nekem nagyon bejött.
A rootolást azt nem tudom mert nekem az amcsis verzió van meg (droid 2 global), amin ha felfrissitettél a legujabb hivatalos romra akkor a rootolás nehezebb, de igy is megoldható. De a többiek biztos elmondják h az M2-n hogy kell, ha ezzel megvagy (root) akkor a titanium backup-pal szépen ki lehet pucolni a sallangot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest