- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
elvileg ha van egy nandroid backup a "tezet féle" 10-esrol akkor gyorsan vissza lehet allni. ha minden jol megy.
a "mars féle" cm10.1 mar ext4et hasznal, igy ha valaki felrakja, majd downgradel "nem nandroiddal", akkor sziv a /cache particio miatt (mert ext3nak akarja kezelni a tezet féle cm10).de nekem nagyon stabil a tezet cm10, tegnap kellett egy akku ki-be -t tennem, elotte honapokig ment folyamatosan reboot nelkul.
-
Pistu77
csendes tag
En is ezert akartam kiprobalni, de ennyit meg akkor se szivtam mikor eloszor alltam neki hekkelni a gyari allapotu telot. Majd idovel lehet ujra megprobalom de egyenlore elvezem, hogy semmi baja es tokeletesen mukodik.
ezt hasznaltam: MILS2_U6_4.1-22_SIGNED_UCAMILESTONE2B1B80E1014.0R_UCXMILE2GBQWRTGB_P016_A006_HWp2a_Service1FF.sbf
De tenyleg az a legerdekesebb az egeszben, hogy mind a 4 10es ROM amibol az egyik az ami az alapja volt a mostani allapotnak is szar. Pedig nemvol az mikor annak idejen feltettem. Es a tobbi is ugyanugy hibasan futott. Viszont a backup ami elvileg az utolso kiadott ROM allapota meg mukodik minden hiba nelkul.
-
Pistu77
csendes tag
Probaltam mindenhogy. Raadasul 4 kulonbozo ROMal. Mindenhogy szar volt pedig elotte nem volt gondom vele. De most hogy a sbf flash helyrerakta az internal store-ot most lefutott a 10.1es elotti bacup visszaallitasa. Es lass csodat fut hiba nelkul. Hozza nem nyulok mostanaban azisbiztos
-
bartucc
addikt
Szia!
Az előző hsz-om után kezdtem csak visszaolvasni, erre itt a válasz... Megkérhetnélek, hogy leírod, akkor a 2.34-ről, gyári, európai kártyafüggetlen M2-re, hogy tudom ezt feltenni? Az előző ZTE-m ROM cserélje sokkal egyszerűbb volt, és azt is csak segítséggel mertem megcsinálni. Hiába értek a pc alkatrészekhez, megszerelek bármit, és fejből mondom, az elmúlt 15 év hardvereinek képességeit, teljesítményét, de az android buherálás nem épp az én asztalom.
Aztán nem akarok nekiesni, mint tót az anyjának.
Ez a leírás a 2.34-re is igaz?
"Installation guide for stock roms users
1) Root your phone (you may use SuperOneClick root method)
2) Install Droid2 Bootstrap Recovery
3) Open Droid2 Bootstrap Recovery and tap "Bootstrap Recovery", then "Reboot Recovery" granting root privileges. The phone should reboot into recovery. Use volume buttons to navigate, camera button to accept, power button to go back. You will install files by selecting "Install zip from sdcard".
4) Optionally: create a backup of your data
5) Install latest CM ROM image file.
6) Optionally: install Google Apps
7) Select "Wipe data/factory reset"
8) Reboot and enjoy
9) Optionally: select baseband version corresponding to your country and BPSW version" -
-
Tamy
őstag
Mégiscsak visszaraktam a CM10-20121228-NIGHTLY-t, de most még a Google apps-ot nem telepítettem. Érdekes, mert eddig még nem jött elő a hibaüzenet, pedig máskor azonnal előjött. Viszont azt mindenképp telepítenem kéne. Én a 20130301-et szoktam felrakni hozzá, Te melyikkel használod?
-
Tamy
őstag
Ezzel állítottam vissza. Igen, A953, és gyárilag 2.3.4 volt rajta, mármint így került hozzám. Még arra gondoltam, hogy én ez alapján a leírás alapján csináltam, ő azt írja, hogy mindenképp fel kell tenni a Google Apps-ot is, lehet, hogy az kever be? A Rom és a Google Apps között mondjuk nem törölgettem semmit (cache, dalvik), esetleg ott is kéne? Most felraktam amit az előbb linkeltem, kíváncsi vagyok ezzel mi lesz.
Mod: Na ehhez nem raktam fel a Google Apps-ot, de a menüje nagyon nem jön be, talán ipfone-os, és az angolon kívül csak valami kétféle kínai nyelv van benne. Ez se fog maradni.
-
-
Tamy
őstag
Köszi, de ez ugyanarra az oldalra irányít, ahonnét én is leszedegettem őket, de ott a 10-es verzióknál mind előjött az a bizonyos "AOSP leállt" hiba, amit pl. ezen a Defy fórumon is emlegetnek. Ezek szerint nálad nem csinálja?
-
Tamy
őstag
Köszi, közben sikeresen felraktam ezek közül egy rakás 10-est, de mindnél előjött az "AOSP leállt" hiba, így fel akartam tenni a 9-est, amibe majdnem belehalt. A Motorola logó után csak világított a kijelző, de tök fekete volt. Most ezen túl vagyok, sikerült találnom egy sbf kiterjesztésű romot, RSD-vel szerencsére felment, most viszont mégis a CM9 lett rajta. Ezzel úgy tűnik minden rendben, csak a magyarja hiányos egy kicsit. Az a tezet féle CM10, az micsoda? Stabil, és jól "beszél" magyarul?
-
axioma
veterán
Aha, koszi. Na jo, akkor ezek szerint jobban jarok, ha felrakom ra a legujabb CM-et.
Olyan szervizest nem tud valaki, aki megprobalja azt a szalagkabelreszt szigetelni, ami linkelve szerepelt itt korabban? Inkabb fizetnek erte, minthogy nekiessek magam... (bar ha hazakerul a Droid, megnezek egy szetszedos videot, es ha azzal stimmel az alkatresz, akkor nekiallok).
-
ugyeletes
tag
utanaolvastam mindenfele forumon a dolgoknak es:
a fantom nyomkodas az azert van, mert a kepernyo es a telefon kozotti madzagok szigetelese kampec, es igy ossze-vissza adja az inputot a szerencsetlen telefonnak a kijelzo.
lattam hogy valaki szetszedi es leszigeteli, ezzel megoldodott a problemaja. tehat HARDVERES problema!viszont arra nincs otletem, hogy ha a kepernyo jobb szeletol szamitott kb 1 centi erzeketlen, igy nyitott bill-lel (ugye akkor fenn lesz ez a jobb szel) a status bart nem tudod lehuzni... :S s a kereses "hw" gomb se mukodik emiatt.
ez vajon kesobbi teljes digitizer halalt jelent majd? tapasztalt valaki mar ilyet? -
Milestone2
nagyúr
Most hazamegyek és megint megpróbálom úgy tölteni, mint tegnap. Ugyanis most legutoljára a Te romoddal Finished-et írt ki, remélem lesz belőle valami.
Az amit legjobban nem értek, hogy mindenki azt mondta, hogy x-et nyomvatartva beindítani és amikor a felkiáltójel (igaz nekem a felkiáltójel egy fehér 3szögben volt és mellette egy robot állt) megjeleni nyomjak @-ot és akkor ott a recovery menü, de nekem ilyen soha nem jött elő... csak a háromszöges kép a robottal, vagy a nagy piros animált Motorola logo...szóval itt valami nagyon nem stimm...
-
Milestone2
nagyúr
Nekem gyanús a dolog, volt olyan amikor finished-et írt ki a végén és volt olyan, amikor -értelmezésem szerint- azt, hogy Most kézzel indítsd újra a telefont... (nem mintha máskor nem kézzel indítanám) szóval nem a kéz a lényeg, hanem hogy most én indítsam újra.
Bár mindegy, mert a Finished és a másik esetében is ugyanaz volt az eredmény, azaz a nagy semmi!
-
Milestone2
nagyúr
Hát nekem azt a párat amit leírtam simán engedte az RSDLite...az a baj, hogy a legtöbb telefonbolt bunkó (jó, legyen elővigyázatos) hiába megyek be hogy adjanak már 1 percre egy akku-t, hogy megnézhessem azzal van-e a baj, vagy már a teljes telefonnal, úgy el fognak hajtani melegebb éghajlatra, mint annak a rendje...marad majd otthon a buhera...
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
Zsebob
senior tag
koszi az infokat. az a fura, hogy gyari romon jo volt az irodai TPLINK. CM ota, azt csinalja, ha kimegyek az irodabol az utcara, csatlakozik a halora, bejovok, neha meg is tartja, de instabil. ha bent probalom, fel sem megy, vagy "rossz minosegu kapcsolat" vagy "mentve" szoveget dob....csak lesek erre a hibara, mint Rozi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest