Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Zsolto
őstag
Hát, tényleg elég jó most nekem, ne félj, körül is jártam, hogy mibe fájna valami értelmes kompromisszummal belépni a wp8-ba. A 625 nem tűnik rossznak, de azért fílingre nagyon nem ugyanaz. Úgyhogy asszem lehiggadok majd, most élvezem, gyűjtöm az anyagot, pár dolgot megírok majd róla (ld. aláírásom), aztán visszaadom és kivárom, amíg elérhető árba kerül a 925. Addig meg azért csak "kihúzom" valahogy ezzel a vacak 4+1 magos LG-vel
Na befejeztem az offot, bár úgy látom, ez a topik már főleg inkább a baráti csevegésről, mint szigorúan az M2-ről szól. -
Zsebob
senior tag
Fater!
A tájékozódási futás lényege, hogy először tájékozódunk, aztán futunk!Lehet kéne venni egy leharcolt unlockedet, aztán....
http://www.ebay.com/itm/Full-Housing-Faceplate-Chassis-Back-Cover-Keyboard-For-DROID-4-XT894-/350872379536?pt=US_Cell_Phone_Faceplates_Decals_Stickers&hash=item51b19fa090 -
Zsolto
őstag
-
ugyeletes
tag
Szia-sztok!
Droid3 es 4:
Nagyon jol viselkednek a halozatunkban szerencsere, kepek feleslegesek, tele van veluk a youtube meg a "net".
Usabol lehet venni jopenzert (csak az afa ne lenne!) ebayon, hasznaltan.A droid4-et "alkatreszkent" vettem, mert a hangszoroja kicsit zizeg, de a 75 usd-s araval megfogtam az istenke labat, ugy erzem.
Beleraktam a telenoros kartyat es rogton mukodott vele, hat igen, ez a globalis vilag... Gyari rommal hasznalom, rootoltam, satobbi. Van hozza 4.3.3 -as JB is akar, de a gyari is 4.1.x -es!
A droid3 IS szep es jo, de eladtam, mert minek legyen annyi telefonom. Droid3 erdekesseg: CM-mel nincs kamera! Csak gyari rommal... Ezt a pechet!
2.3.4 -es a gyari rom!
Erdekesseg: a droid3 egy usa ugyvede volt, aki nem szedte le a ceges es guglis accountjat a telcsirol, igy siman szinkronizalt minden... Irtam neki egy mailt, hogy EJNYE, es utana removeoltam az accountokat.
Eljen a QWERTY!
u.i.: es kikerem magamnak az elavult vasakat, a droid4 specifikaciojat lattad mar?
de a 3 is tok jol megy!
-
Zsolto
őstag
Persze, jó az, nagyon, de ha nincs modernebb qwerty-s teló, akkor marad a képernyő-tapicskolás...
Amúgy múlt héten külföldön voltam, és nem vittem más IT-eszközt, csak a telómat, szóval hosszabb (pár bekezdéses) szövegeket is kellett írnom rajta, pár sor után egész jól belejöttem.
-
Zsebob
senior tag
-
Tim82
félisten
Konkretan legyalultam az egeszet, uj keszulekkent beaktivaltam es a kib@szott QuickOffice b@szik felmenni ra ugyanazzal a szoveggel!
Egy gyors keresés alapján nekem úgy tűnik, hogy ez az app és nem pedig a rendszer hibája. Érdemes ebbe a fórumba beleolvasgatni.
Megegyszer senki ne fikazza az almat, mert ott se ilyen, se ehhez hasonlo mutatvanyok nincsenek
iOS 7-re váltás után ma azt vettem észre az iPad Mini-men, hogy a Gmail app a megnyitása után pár másodperccel összeomlik. Újra megnyitom, újra összeomlik... App törlés és újratelepítés megoldotta, úgy néz ki, de azért ez nekem bőven "hasonló mutatvány"-nak tűnik. Androidon velem hasonló utoljára 2011-ben fordult elő, amikor gyári 2.2 (Froyo) volt az SGS-emen. Se gyári 2.3-mal (Gingerbread), sem az utána feltett és rendszeresen frissített CM 10 -> 10.1-gyel (Jelly Bean) sem volt semmilyen app-telepítős, app-összeomlós problémám.
-
axioma
veterán
Wipe dalvik cache valoszinuleg megoldana, de neked nincs rajt ilyen menu ha jol sejtem... (a 8GB hely fut tul a nem lathato, nem elo, de ott valami hiba miatt helyet foglalo leforditott apk-k miatt).
Persze mas is lehet a gond, de ez lenne az elso tippem.Varj, toltom en is, mar ugysincs sok a honapombol vissza, nem gond ha korlatoznak.
Na csak 20% sms-t kaptam, de siman felment, a google drive csatolast is engedtem, es most mar tudok doksikat is csinalni, szoval a kutyu biztos alkalmas ra. -
axioma
veterán
Nem cikizni akartalak, bocs ha annak vetted, csak sajnalkoztam hogy nem tudok benne gyonyorkodni, pedig biztos jol esne. A munkatarsaim - jellemzoen x ferfi plusz en egyutt setalunk ebedelni - idonkent elkezdenek autokrol beszelni, es probaljak elmagyarazni, hogy ez milyen szep az milyen jo...
Akku: uton van a pot-digitizer a d2g-hez, ha jol sikerul osszerakni, mukodik minden, akkor kell. De most nem tudom elore megmondani (bar bizakodok).
-
axioma
veterán
-
axioma
veterán
Hat en sajnos nem tudom ertekelni a kocsikat, ugyhogy ezt most nem tudom kellokeppen megcsodalni. Konkretan sztem 10-bol 10 topiktars korusban mondana, hogy ez x evjarat koruli y gyartmanyu z tipusu kocsija, de en vagyok a 11. Szoci kocsikat, meg par 10+ eves legkisebb meretut talan felismerek... na jo, ha a logo latszik, akkor a gyartmanyt.
Fehernek feher, azt latom -
Zsebob
senior tag
Capo,
....megszégyenülve tértek vissza az embereim a sárga negyedből, pedig vittek magukkal sportszereket és hegedűtokot is.
Megtalálták a kínait aki az M2 4.3 ROM-okat készíti ( éppen kotyvasztott valamit a dokkolója mellett egy sötét, dohos, étteremnek álcázott pincében ) de azt mondta nem tud segíteni. Ekkor hűséges embereim megropogtatták az ujjait a billentyűzeten, ekkor kiabált valamit kínaiul fájdalmában. Az egyik fiatalabb segédem, aki ért valamennyit a mocsok nyelvén ( most házasodott be a Cyanogen klánba ) szerint azt mondta, hogy csak CM10 van az amerikai vonalhoz, de az sem tökéletes.
Nem jártunk sikerrel Capo, talán komolyabban felkészült csapatot kellett volna kiküldenem.Mentségemül szolgáljon, hogy minden spicli és piti kis alkohol dealer azt rebesgeti, hogy ezeknek a kínai
bevándorlóknak valami területi viszályuk van a Verizon családdal.... -
axioma
veterán
Miattad irtam bele, hogy az nem megoldas, hogy hasznaljam a gyarit
Egyebkent 1 azaz egy db hiba siman van a gyariban is, csak a megkeresesehez nem rakom vissza; ES ez nem a CM hibaja ugy altalaban, mert eddig ez nem volt. Szoval valami osszekapcsolodott vagy elallitodott, ezert kerdeztem hatha valaki mar megfejtett ilyet.
-
szige
tag
A gsmarena akku tesztje azért jó, mert uazt a folyamatot hajtják végre minden telefonnal. Persze nem feltétlenül a normál napi használatra vonatkoznak az egyes számok, de arra jók, hogy azonos rendszerben összehasonlítsuk a telefonokat. És a jelenlegi legjobbak 50 óra felett tudnak. A részidők amúgy nem rosszak, de az ember viszonylag ritkán netezik vagy videózik egyben 8-10 órát, ezért másodlagosak. Szal szép dolog az always listening, meg a smart notification, de eszik az akkuidőt rendesen. Nekem ez így nem jó sajna.
-
axioma
veterán
A 4586-ban levo linken egy ugyan pletyka szintu, de droid 5 (verizon) telefon esetleges megjelenesere utaltam.
Akku akkor kene, ha eljutnek odaig, hogy osszerakom a D2G-t is ujra mukodore, de semmire nincs idom. Nyar elejen aktualis papirokat nem inteztem me'g el, mindig csak ami akutt volt... de epp tegnap merult fel, hogy kene rendelni digitizert es osszerakni, a lany orulne neki, megse egy 2e Ft-os butafon. Ha van ra mas jelentkezo, add neki, en meg szolok ha eljutok odaig, azt vagy megvan me'g, vagy nincs. -
Zsebob
senior tag
A One mini, minden csak nem mini, mondjuk fasza hardver. Droid Mini, még esélyes lehet, bár az a fényes carbon elég bazári. Jut eszembe jött ki Neked billes LG, hamár olasz helyett koreaiul fogsz ....
http://www.engadget.com/2013/08/22/lg-enact-launches-on-verizon/Az a hátlap...pfff
-
-
Zsolto
őstag
Légy megértő és kegyes hozzám, Don Corleone.
Ennyi év vágyakozását, beteljesülését, örömét és bánatát nem tudom gyökerestül kitépni a szívemből. Engedd, hogy legalább lássam, hallgassam, amiről a Család beszél, és néha hozzászóljak, ha nagy ritkán közös pontot vélek felfedezni a sorsunkban...
Hűtlen lettem, de tudom, hogy te sem veted meg a dúskeblű Leona, a hosszú combú Gina és a
sűrű bajszú Manoloszőrös lábú donna Rozalia bájait, még ha esténként a fehér bőrű Albinával térsz is nyugovóra. -
Tamy
őstag
Tudom Te más véleményen vagy, de nekem más a tapasztalatom. Az összes eddigi Motorolámon lecseréltem a gyárit, illetve ez így nem teljesen igaz, mert volt, hogy a szolgáltatóit cseréltem le a gyári sw-ra. Pl. a mostani VE66-omon azzal, hogy moddolt sw-t tettem rá, be tudtam állítani, hogy használjon swapot, így hosszabb szöveget (hsz., e-mail) tudok írni, mint nélküle. Aztán persze lehet, hogy ennek nem mindenki örül
Emellett persze más funkciókkal is gazdagodott. Persze említhetném még az asztali dvd lejátszómat is, amivel szó szerint csodát művelt a moddolt fw, vagy a routerem, esetleg az mp3 lejátszómat. Nyilván ezekre az extra funkciókra nincs mindenkinek szüksége. Mellesleg valószínűleg ezt a hsz.-t sem bírtam volna megírni swap nélkül, amihez ugyebár a gyári sw.-nak mennie kellett. Persze tudom, hogy úgysem tudlak meggyőzni, nem is akarlak, csupán a tapasztalataimat írtam le.
-
Tamy
őstag
Köszi, de jelenleg még nem szeretném szervizbe vinni, RSD Lite látja, így szerintem egy megfelelő rommal menthető lenne házilag is, olyan nagyon meg nem is sürgős, úgyse bírom megszokni, már-már fontolgattam, hogy eladom, persze nem így, hogy hibás. A rom cserét is inkább mint utolsó esélynek szántam, szeretnék azért megbarátkozok vele, meg a végtelenségig a VE66 se húzza, lassan meg már használtan se fogok tudni mást venni, mint okostelót
A szerviz gondolom Pesten lenne? Nem kizárt, hogy foglak majd még keresni ez ügyben, de ez ősznél előbb biztosan nem lesz, mivel nemsokára hosszabb időre elutazom, úgysem lesz időm/lehetőségem ezzel foglalkozni, addig meg inkább még házilag próbálkoznék. Mondjuk máskor is jól jött volna, ha egyébként is javít Motorolákat, és még alkatrészt is tud szerezni, nekem is van pár cím a tarsolyomban, de általában az utóbbival már probléma szokott lenni, viszont most még bízok benne, hogy valaki tud segíteni.
-
nokiaguru16
csendes tag
Most alcatel 995-öm van de nekem ez túl nagy! Kb 1 éve volt egy sima motorola milestone 1-em amit imádtam amíg el nem romlott teljesen( szervízbe meg szerintem rá se néztek).Pont jó volt a mérete,az anyaghasználat, a qwerty ,kamera ...mindene! Szóval elhatároztam hogy lecserélem rá a mostanit és nagyon remélem hogy nem fog előjönni semmiféle hiba és jó hosszú ideig boldog tulaja leszek!
Mik a gyakori hibák a készüléknél amúgy? Sok/jó custom romok vannak rá?
-
Zsolto
őstag
Nem macera, a GO-ban van egy gomb, "Save Settings" vagy hasonló. Megnyomod, elmentette. Utána leszeded, ez újabb három kattintás. Örülsz a Blurnek. Kéne megint a GO? Play Store, Install, majd Restore. Megéri
Ja, és addig is biztos lehetsz, hogy nem akad össze a két launcher
-
axioma
veterán
En a beszerzest mondtam, hogy jobb ha megejti, mert ha hivatalosan nem beszerezheto, es a sufnis berendel neki egy D2G csatlakozosat, akkor hiaba nem fizeti, tobb hete ramegy.
Aztan o irta hogy megoldja, ha meg meg akarja oldani, akkor ahhoz miert ne adnek segitseget a hogyanhoz. Mondjuk orulok, hogy mukodik az enyem, es igazabol bizalmatlan voltam azert nem adtam a szervizesnek, de siman lehet, hogy legkozelebb nekiadnam.Szerk. ha en ossze tudtam az emlegetett aprobb hibakkal rakni mukodore, akkor mindenkinek menni fog, akinek minimalis muszaki erzeke van hozza. Mondjuk konnyen vagyok, mert ha nekem nincs is, a melohelyemen vannak elektronika osszeszerelesben jartas kollegak, ugyhogy volt tartalek tervem, kozuluk valakit megkerni.
-
Zsolto
őstag
Hát az tényleg olyan élmény, mintha új telód lenne
Nekem a "kilépés a GO-ból" parancs (gomb) soha nem működött, de el tudod menteni a Go beállításait, és ha letörlöd, azok akkor is megmaradnak, így egy Uninstall/Install művelettel gyorsan megoldható az ide-oda kapcsolgatás. -
Zsolto
őstag
Nekem az M2-n pont a GO Launcher volt fenn, és nagyon szerettem, sok apró finomság volt benne, amit a gyári nem tudott, de tény, hogy rá kell szánni fél órát, hogy mindent megismerj és berendezz rajta. Nekem gyorsabbnak is tűnt, de főleg az volt az előnye, hogy kicsit újjávarázsota a gépet, ha már ngyon untam a Blőőőrt
. Az utolsó pár hónapban pár hetente váltottam a Blur és a Go között. Szerintem egy kicsit alaposabb próbát feltétlenül megér.
-
axioma
veterán
Lehet, akkor ugy mondom, hogy az 1-2 eves modelleken szerzett tapasztalat miatt en LG-t nem vettem volna, de jott a kivetel hogy hat van nexus.
Hat igen, anyagilag legfeljebb ha usa ismeros berendeli ottani aron, meg szolgaltatonal se elfogadhato. Mondjuk inkabb kedvezo hasznaltpiacos arra gondoltam eredetileg, marmint azt kivarni, de jo ez a thlw100.Launchereket en nem nagyon piszkaltam, megmondom oszinten, rom-mal egyutt ugyan volt hogy csereltem, marmint nem is a D2G-n, de annyira a mukodes nem hoz lazba, hogy pont milyen, tul nagy kenyelmetlenseg meg eddig nem utotte fel a fejet. Vagy csak nem emlekszem ra.
-
axioma
veterán
LG egyetlen baja a frissitesek mondhatjuk teljes eliminalasa, ugyhogy toluk viszont szinte csak a nexust erdemes. Szemeztem vele en is, hogy az legyen a ferjem uj telefonja, mert az LG OB mar nem volt eppen a top-on, de vegul harmadarban lett egy kinai dzsunka, ami tetszik neki, eddig ket negativumbol az egyik hogy kicsit nagyobb a keret mint a draga csucsmodelleknel, masreszt nem tudom miert, de pont az otg ki van optimalizalva belole (microsd van, csak egeret probaltunk volna, meglepett hogy van ma me'g otg nelkuli modell).
-
Zsolto
őstag
Mondjuk nem vitás, nekem is baromira tetszik, imádom a clamshell telókat, és ez funkcióban mindent tud, amit a többi droid, szóval én szívesen tennék egy próbát vele, mondjuk második készüléknek, a változatosság kedvéért. Ahogy a híreket olvasom, nem a prémiumkategóriában fog versenyezni, szóval akár elérhető is lehet majd mondjuk valami előfizetéssel vagy hűségre.
-
axioma
veterán
Nekem S9 utangyartott van, ami korabbi modell, vagy lehet hogy S10, mar nem tudom. Szep Moto felirat meg minden, a moto kezelesije alapjan mukodik, de amennyit fizettem erte eleg valoszinu hogy nem eredeti.
Es nekem bejott, de van akinek ez a tipus nem kenyelmes.
Akku: gyanitom az neked tenyleg eredeti... erdekelhet, de most epp a kocsit megnyomta egy gls-es futar, ugyhogy majd kesobb tudnek csak erte menni. (A legegyszerubb teszt hogy a feliratokat osszehasonlitom. 99%-a az ebay akkuknak nem ugy rendezi a feliratot, ahogy az eredetin van, es raadasul nem hologrammos a hatulja. Az is jo, csak tudni kell, hogy annyit er, pl. 10 dolcsiert 2 akku plusz kulon tolto tok mas kategoria.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest