- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Digitizert csereltem. Elso tippem, hogy usztatott keszuleket olcsobban kapsz, mint vacsiuj teljes hazat... de egyebkent ebay-en kivul ez a link jart korbe: (hm, mintha a multkor meg a Mile2 is fel lett volna sorolva naluk)
[link]
Figyelj, mert hazban talan a 955-956 mindegy talan, de belsoileg vannak kulonbsegek, raadasul pl. a digitizer a 953-nak pont a 955-tel egyforma, nem a 956-tal. Persze legjobb lenne 953-ashoz valot keresned, de most az ebay-en is csak az a draga egybe digitizer + keret talalhato igy meg (28 dolcsi ha jol remlik).
Persze itthon is biztos van par helyen, azt nem hinnem hogy nem meretpontosat kapsz annyira nem kurrens hogy hamisitsak, de azokon a helyeken ugyis altalaban ugy hozzak meg legtobbszor, hogy ok is szerelik. -
norvik
aktív tag
Kipróbáltam a névjegykártya küldést. magamnak SMS-ben, egy másik telóról küldtem egy darab névjegyet. A küldő teló kijelezte, hogy üzenet kézbesítve. Az M2 viszont nem is érzékelte, hogy kapott volna bármit is.
Viszont mail mellékletként elküldve, a csatolmányra kattintva felismerte, és hozzá adta a címlistához. Memória kártyára másolva szintén felismeri. -
norvik
aktív tag
A haverom telójára két romot is feltettem.
Az egyik ez volt: cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.3
Ezzel voltak gondok, olyanok is, mint amit említettél, spontán újraindulás, stb. bár már nem emlékszem mindre.
Pár nap után cseréltem át erre: cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.0Ez már megfelelő Szépen stabilan megy. A Milestone Toolbox segítségével be lett állítva. hogy automatikusan állítsa magának a frekit, 300 és 1300 között.
Titanium Backup-pal le lett róla takarítva az előretelepített email kliens, meg a gmail, a média lejátszó, és a böngésző.
Helyettük a K9 mail, a Dolphin mini browser, a PowerAmp, és az MX videoPlayer van fenn.
Egyetlen "hibáról" számolhatok be: ha túl sok minden van elindítva, és ilyen állapotban indítja el a Dolphin Browser, az elindul, de egy pillanat után elszáll. Még egy indítás után viszont már megy szépen, anélkül, hogy közben valamit leállított volna.
Kamerával kapcsolatos dolgokról nem tudok nyilatkozni, sem ő, sem én nem használjuk.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de a stabilitás szerintem azon is múlik, hogy milyen appok vannak a telón. Pl. az Aura Sygic ( tört verzió ) nem ment a GB 2.3.4-esen. -
GGMPC
őstag
Nem szeretnek tiszteletlen lenni, de milyen rendszer az ami ujraindulgat amikor feloldod vagy uzenetedet nezed, kamera benazik illetve lefagy!
Az innentol minden csak nem jo es abszolut nem stabil!?.
Nevjegyek meg off!
Ezeket ne szamlazd ki a Blur-nak, mert gyari cuccal ezeknek a dolgoknak meg csak nyoma sincsen!
De mielott meg nekem esik valaki - ez ismet csak a privat velemenyem!
;-)
-
nubreed
veterán
Valamilyen szinten igen. Persze ehhez már root kell. Egy csomó gyári "bloatware" alkalmazást eltávolítottam, de előtte csináltam róluk egy mentést a biztonság kedvéért titanium backuppal. Valahol, azt hiszem talán a droid forumon van egy két post, ami leírja, hogy mi távolítható el biztonsággal a gyári szarok közül. Ha megtalálom a linket, beszúrom ide.
-
norvik
aktív tag
Részben leszedhető, de nem érsz vele sokat, nem lesz tőle sokkal jobb.
Nem ajánlom, de ha kedved van vele játszani, megpróbálhatod.Legyen hozzá rootolt a teló, majd telepíteni kell a Titanium backup nevű progit. Ezzel menthetsz, fagyaszthatsz, vagy uninstallálhatsz előre telepített Motorolás appokat. Ha olyan valamit szedsz le, amit nem kéne, a rendszer összeomlik, és akkor jöhet a gyári visszaállítás.
Annak idején elszórakoztam vele, de szinte csak időpocséklás volta teló nem lett tőle sokkal jobb.
A Ti backup fizetős app, de ha utánajársz találsz hekkeltet is. -
norvik
aktív tag
Szia,
én is azt olvasom, amit te. Vagyis, hogy ingyenes. Az ebay tudtommal megbízható, az eladó, vagyis a kereskedés magasan pontozott, ha ránéztél. Ez persze csak a szállítási kötelezettség betartását jelenti, de ettől még lehet, hogy gagyi az aksi. Tény, hogy túl olcsónak tűnik, ennek ellenére én meg fogom próbálna, ha bejön, jól járok, ha nem , hát így jártam.
Ha van hozzá türelmed, várd meg, amíg én megveszem, s leírom a tapasztalatomat. Erre csak február 18.-a után fog sor kerülni, mikor haza megyek Mo-ra. Most Norvégiában vagyok, ide ahol lakom, nem rendelhetek semmit sajna, mert még egy sima levéllel sem talál meg a csodás Norvég posta.Azt olvasom, hogy Angliában már másnapi szállítást vállalnak. Ez azt jelenti, hogy van raktárkészlet Európában is, talán ezért ingyenes.
elolvashatod, hogy mit írnak róla azok, akik már vásároltak innen.
-
norvik
aktív tag
Csodát azért ne várj tőle. Nálam be van lőve, hogy 300-1300 MHZ között mozog a freki, használattól függően automatikusan vált. Vagyis túl is húzza, ha szükséges. Az akksi idő elsősorban a használattól függ.
Ha valódi, jelentős hosszabb töltés nélküli időt akarsz, vegyél egy spéci aksit, láttam olyat a neten, ami közel 1000 maph-val nagyobb kapacítású, és méretben sem tér el, vagyis nem rondítod el a telódat egy kidudorodó hátlappal. Az ára sem vészes, persze ez relatív. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest