- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Norbi88hun #4379 üzenetére
Nem érdemes, vedd tudomásul, hogy az Android ilyen. Amiről úgy gondolja, hogy majd kelleni fog neked, azt betölti és az ott figyel a ramban. Ha majd másnak kell a hely, kilövi amiről úgy gondolja, hogy mégsem kell pillanatnyilag. Lehet ez ellen hadakozni task killerekkel, de ez az oprendszer alapelve, magyarul minden task killer széllel szemben... fújja a szappanbuborékot
Sajnos amúgy főleg emiatt hasítanak jobban a több rammal és gyorsabb procival szerelt vasak
-
rKrisi
csendes tag
válasz
Norbi88hun #4376 üzenetére
Énis a Milestone-on kívül a legújabb iPaden tolom (szerintem 4.generációs, de sokan azt mondják, hogy csak három van
) és egy teljesen más világ mint az android.... Jó és rossz szempontból is.
Szerk: Norbi: az appok szerintem semmivel se mások mint androidnál árban se tudásban. Egy két app van ami fizetős, és talán pár vmivel drágább... Viszont minden héten van App of the week, amikor egy héten keresztül fizetős appok ingyenesek. ( van hogy elég komoly appok lesznek ingyenesek)
-
GGMPC
őstag
válasz
Norbi88hun #4375 üzenetére
Ez a Droid 2 Global - nagyobb processzor orajel es uzleti eletre kielezve - ennyiben masabb a sima 2-nel...
Meg talan kicsit szigorubb a style!?.
Ha az ingyenessegre gyursz, akkor az IOS platform nem a te mufajod lesz!
Viszont az iPad mininek az uzemideje 4 nap keszenlet es 10 ora hasznalat 4G-n (gondolom wifi-n is ugyanaz), ugyhogy eleg jo kis cucc!
En nem tudok perpill csillagaszati arert sem rendes qwerty-s telefont, olcsoert meg egyaltalan.
Nem veletlenul lottem magamnak sokadszorra Moto M2-t!
-
GGMPC
őstag
válasz
Norbi88hun #4371 üzenetére
Ha ezt nekem irtad? Csak mert onmagadnak cimezted!
Szoval a keszulek, gyari feher dokkoloval, potaksival, autos tartoval+autos tolto, aux kabel cakk pakk egy 52ezerbol meglett...
Nekem ez megeri, mert kedvenc telefonom volt, imadtam es kell nekem egy ilyen - noha masodik telefon lesz, de a tudat, hogy igy kompletten megvan - szoval az jo erzes.
Az uj Razr csaladert (Maxx, HD, Atrix) egy forintot nem adnek, mert egy rakas szar mindegyik illetve az ICS es tarsai egyaltalan nem jottek be nekem.
Amugy a fo keszulekem egy iPhone 4S ami makulatlan es mellette van egy iPad mini 32GB, WiFi+4G LTE szinten makulatlan - szoval ez nalam csak a nosztalgiarol szol es a gyujtoszenvedelyrol...
Nem beszelve a Motorola V9 es V8 keszulekekrol amik a vitrinben vannak es megcsak porszem sincsen rajtuk - full tartozek arzenallal!
-
Norbi88hun
csendes tag
válasz
Norbi88hun #4370 üzenetére
Érnek ezek a telefonok 50-60e Ft ot? Nem rosszindulatból. csak már olyan elavultnak tűnnek és használtan 30ért sem lehet eladni.. Nekem egy bajom van vele az akku idő... Ha facebookozom vele vagy netezem 2.5-3 óra alatt lemerül 25%os fényerőn is.. Ha nem piszkálom 1-2 napot talán kibír.
-
axioma
veterán
válasz
Norbi88hun #4365 üzenetére
Az csak azokra muxik, amelyikek nem kaptak meg a felhasznalo szamara lathatatlan halozaton keresztuli frissitest, az enyem meg igen. Ugyhogy vissza is adta az urge az arat a kodnak, es mondta hogy tok folosleges a tobbit probalgatnom, mert csak az inicializalasi lista van kilopva.
Nalad mukodott? Vagy me'g nem probaltad?p1.csaba: eloszor neztem, hogy milyen? de rajottem, hogy Verizont akartal irni
Nem igaz, hogy csak halon belul, de hacsak nem a dobozbol kerul hozzad, akkor bizony jo esellyel nem megy mar a kod. (A vicc az, hogy amelyik elado utananezett, az tudhatta, hogy ingyen kifuggetlenitik - sot, pont ez a lenyeg, nem megcsinaljak, hanem adnak hozza kodot, hogy eu-fuggetlen legyen, es amugy offline lehet megcsinalni -, ha az elmult 3 honapi szamlamultja rendben van... de tobb me'g mikor kertem ra is inkabb ugy dontott, hogy masnak adja el. Ja es kismillioan arultak a clean esn telojukat ugy, hogy unlocked, mert naluk ugye a ketto, foleg aki soha nem forgalmazott gsm halozaton csak cdma-n, keveredik.)
-
Pistu77
csendes tag
válasz
Norbi88hun #4365 üzenetére
Azert arra figyeljetek, hogy ha horizonos akkor nem fog mukodni a kodos unlockolas, mert azt csak halozaton belul ok tudjak unlockolni. En az elso droidommal igy jartam...
-
axioma
veterán
válasz
Norbi88hun #4362 üzenetére
Kintrol fillerekert adjak fel a postai kuldemenyeket, kilora megy. Fel dolcsis is van - csak eppen nem usa dollar, hanem hongkongi. Amibol 1 db 28 Ft. A 1.5 usd-s cuccokra a 3-4 hkd koltseg se jelentos (ilyenek vannak itt korulottem ki nem dobott boritekok).
-
GGMPC
őstag
válasz
Norbi88hun #4337 üzenetére
Szerintem nem - mert a leirtak alapjan a folia is ugyanigy fog mukodni.
Jah es mar most boritekolom, hogy nem fogod tudni felrakni ugy, hogy bubimentes legyen!
-
GGMPC
őstag
válasz
Norbi88hun #4334 üzenetére
Menj a Speedshop-ba, ott van, 1-2 ezer forint felrakassal egyutt!
Semmit nem ereznel a dual-core-bol - legalabbis az M3-nal, de az anyaghasznalat az fajna, mert visszaeses!
-
GGMPC
őstag
válasz
Norbi88hun #4332 üzenetére
Papa!
A Droid 3 gyengebb cucc emennel! Muanyag kacat es nem sikerult olyan jora mint ez a Global 2!
Ne akard!
Amugy nincs mit...
-
GGMPC
őstag
válasz
Norbi88hun #4330 üzenetére
Apn nel menu gomb - new apn - es az elso ket rublikaba beirod, hogy internet es ennyi!
-
GGMPC
őstag
válasz
Norbi88hun #4326 üzenetére
Pontosan mit ertettel felre a hirdetesben?
Unlocked volt irva vagy valami mas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest