- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz
Pepeninho #4443 üzenetére
Nekem 3 hónapja van egy ilyen telefonom. Nagyon ajánlom a CM 7.2-es felrakását a telefonra, ha kell segítek, nekem is fent van 4 napja, azóta még jobban szeretem a telefont, nem is gondolkodok semmiféle cserén.
- telefonálni aránylag keveset szoktam, de nálam jól bírja, majdnem új aksival, napi töltéssel bőven elég, ha nagyon telefonálós nap van magam mögött, mobilnetet is használva, gps-t szintén.
emailt írni nagyon jó rajta, gyors, könnyed, utáltam a 4,3"-os előző telefonomon is írni, fizikai bill. nélkül, ezzel már nem jelent problémát. Olvasás, megjelenítés szépen megy.
- GPS-re nincs semmi panasz, gyors, pontos.
- Net: most UC Browserrel használom pár napja, minden oldal akadásmentes, a mobilverziósok mindenképp, aminek nincs, az is szépen elmegy rajta, de ott már előfordul egy kis akadás, de ahol flash és nagy felbontású képek vannak, ne is várjunk mást, ettől a hardvertől.Bátran ajánlom, én is ezekre a dolgokra használom, nálam a telefonálás kevésbé jellemző, net, e-mail jobban, GPS is sokszor kell, elég sokat járkálok, új helyeken, bár én gyalogosan használom, nagy megelégedéssel.
-
bartucc
addikt
Attól kérdezném, aki használ, vagy használt cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.0 rom-ot, hogy oldotta meg, hogy legyen Play/Market? Hiába raktam fel a megfelelő gapps-ot, a market nem működik.
-
bartucc
addikt
Nekem most állt helyre, a hibás droid 2 global megjött postán. Nekem szerintem marad a 7.2, és "örö és bodottá"
Droid 2 javítás ügyben megy majd egy privát.
wander: ami ötletem lenne, a full gyárit vissza kellene raknod, azzal is van-e ilyen, memória kártya, és minden nélkül. Ha akkor is van baj, akkor alaplapjával lehet talán valami gebasz. Esetleg másik aksival megnézném, ha van rá mód.
-
bartucc
addikt
válasz
tomika-123 #4355 üzenetére
Itt is van pár, de azt az oldalt nem találom most, ahol az összes verzió fent volt, majd megkeresem. (a legelsőtől kezdve a 2.3.6-ig volt minden, és működött is, nem úgy, mint a másik oldal, amit először bedob)
ITT megvan minden verzió, aki keresne ezek után Service ROM-ot, az megtalálja, bármilyen is kell.
-
bartucc
addikt
Épp ezaz, FB chat programmal használom, és azzal van állandó fagyás, mert a BLUR miatt elfogy a memória. Sokszor nem voltam vele elérhető, hívásokat is eldobta, ez a térerőgond nálam a CM óta nem volt meg, de 7.2-t akarok, egyszerűbb verziót... De tuning, meg semmi hasonló nem volt, csak az alap andorid fel.
-
bartucc
addikt
A gyárinál egy flash mentes böngésző, és egy facebook chat (nem a teljes facebook program, csak a chat) együtt megfagyasztotta az egész rendszert, na ezért. A Blur felület nekem teljesen felesleges, a stock android dizájn is megteszi, csak lenne stabilabb inkább az egész. Arról nem beszélve, hogy a gyári romnál nem lehetett kilőni a mobilnetet, csak 2G és 3G hálózatok között választani.
Ezek szerintem elég nyomós érvek, meg, nem hülyegyerek módjára álltam neki, de a CM 10 is csak a gyári rendszer szintjét hozta. A CM7 felrakás ment volna, csak egy lépést kihagytam, tanulság - nem este, fáradtan, kemoterápiás kezelés után kell telefont frissíteni.
Valóban, RSD lite...
-
bartucc
addikt
Nem jött be a Cm10, felraktam a 7.2 V1.3-at: motorola logó után nem lépett tovább, recovery van. Felraktam az 1.0, factory reset, format cache, de így meg logó, utána fekete képernyő.
Mi a teendő? Volt hasonló eset, ahogy visszaolvastam, de nem tudtam egyértelműen értelmezni, most azért is jutottam oda, ahova.
-
bartucc
addikt
Közben sikerült felrakni a CM10-et, nagyon jó, magyar, és jóval gyorsabb mint a MotoBlur-ral a 2.3.4-es gyári, és szerintem letisztultabb, szebb is.
-
bartucc
addikt
Szia!
Az előző hsz-om után kezdtem csak visszaolvasni, erre itt a válasz... Megkérhetnélek, hogy leírod, akkor a 2.34-ről, gyári, európai kártyafüggetlen M2-re, hogy tudom ezt feltenni? Az előző ZTE-m ROM cserélje sokkal egyszerűbb volt, és azt is csak segítséggel mertem megcsinálni. Hiába értek a pc alkatrészekhez, megszerelek bármit, és fejből mondom, az elmúlt 15 év hardvereinek képességeit, teljesítményét, de az android buherálás nem épp az én asztalom.
Aztán nem akarok nekiesni, mint tót az anyjának.
Ez a leírás a 2.34-re is igaz?
"Installation guide for stock roms users
1) Root your phone (you may use SuperOneClick root method)
2) Install Droid2 Bootstrap Recovery
3) Open Droid2 Bootstrap Recovery and tap "Bootstrap Recovery", then "Reboot Recovery" granting root privileges. The phone should reboot into recovery. Use volume buttons to navigate, camera button to accept, power button to go back. You will install files by selecting "Install zip from sdcard".
4) Optionally: create a backup of your data
5) Install latest CM ROM image file.
6) Optionally: install Google Apps
7) Select "Wipe data/factory reset"
8) Reboot and enjoy
9) Optionally: select baseband version corresponding to your country and BPSW version" -
bartucc
addikt
Na, sokadik probléma után, itt az ideje, hogy végleg eltüntessem a gyári 2.34-es ROM-ot, és egy stabilabb, optimalizáltabbal próbálkozzak.
Melyik az a ROM, amit érdemes feltenni, ami gyorsabb, vagy minimum nem lassabb, a 2.34-es gyárinál? Lehetőleg minél frissebb legyen, de nem megy a teljesítmény, és komolyabban az üzemidő rovására. Esetleg valami 4.0-ás, vagy frissebb?
Pár hónapja ajánlották a CM 7.2-öt, de hátha van azóta fejlemény.
-
bartucc
addikt
Na, nekifogok a CM7 telepítésnek. Ha van superuser progim, akkor már root-olva lett a teló, nem?
-
-
bartucc
addikt
Megvettem, megkímélt állapotban (kisebb sérülés két saroknál, csak a sarkot szemből nézve látszik, egyébként hibátlan. 32 ezer forintért!
Már csak a legstabilabb, magyar CM7-es rom nevét, vagy linkjét kérném. Angol nyelvű a telefon, nem is enged magyarra váltani, és ha már van rá magyar nyelv is, szeretném kihasználni.
-
bartucc
addikt
Angol nyelvű lesz, angol bill-el. (az az egy eltérés nem zavar, gyorsan rá fog állni a kezem, más angol bill-nél se okozott gondot a váltás)
Van-e bármi sarkalatos pont, hibalehetőség, amit különösen figyeljek fizetés előtti tesztelésnél?
-
bartucc
addikt
Hali! Ti most vennétek még Milestone 2-t min. egy évre?
Mivel árban semmi hasonló sincs, de 45 fölé nem mennék. Fizikai bill. pedig fontos lenne.
Angry Birds SW zte-n is kilépeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged