- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi88hun
csendes tag
Köszönöm.
És hogy picit visszatereljem a fórumot a rendes kerékvágásba :
Androidos telón azt tapasztalom, hogy feltelepítek bármit akár egy játékot mindegy. ki be kapcsolás után is ott figyel a háttérben és csinál valamit. Memóriát zabál. Kérdés, hogy ez befolyásol valamit pl üzemidő? vagy lassítja a telefont ha pl 170mb helyett 70Mb ram van szabadon? Task killer sokmindent kilő, de a fele visszatér. Érdemes autokill-t beállítani? és ha igen akkor mindenre vagy csak azokra amik nem jönnek vissza egyből? Gondolom az újboli elindulásuk is használ procit és nem éri meg kilőni egyes dolgokat 10percenként.Bocsi a sok kérdésért
-
Norbi88hun
csendes tag
Lehet nekem is lesz egy ippd minim. Nem volt még ilyen cuccom csak egy androidos dualcoros kínai tabletem. Adatokban kevesebb az ibod, de a szám az csalóka. Kíváncsi vagyok mennyire lesznek rá ingyenes programok stb. Egy fehér Droid2 ben én is gondolkozom. Esetleg milestone ban. Nagy különbség csak nincs.. Egyedül az akuidő idegesítő a kwerty viszont egy szuper dolog amit nem sok telefon tud. Vagy azok hardvere gyenge. esetleg az ára csillagászati..
-
Norbi88hun
csendes tag
válasz
Norbi88hun #4370 üzenetére
Érnek ezek a telefonok 50-60e Ft ot? Nem rosszindulatból. csak már olyan elavultnak tűnnek és használtan 30ért sem lehet eladni.. Nekem egy bajom van vele az akku idő... Ha facebookozom vele vagy netezem 2.5-3 óra alatt lemerül 25%os fényerőn is.. Ha nem piszkálom 1-2 napot talán kibír.
-
Norbi88hun
csendes tag
Enyém verizon- os és kipróbáltam azóta telenoros a kicsike.
De szerintem a viber összekutyulta az agyát rendesen.. Nem tudtak hívni és én sem tudtam hívni. És ez a hiba random volt. Letöröltem a vibert azóta jónak tűnik. Remélem így is marad. Furcsa, hogy eddig tabletként használtam wifizni most meg már rendes telefon lett -
Norbi88hun
csendes tag
Megrendeltem a fóliákat. Azthiszem
Kicsit hadilábon állok az Ebay-al. 300ft ot megér 5 db fólia. Hogy ebből nekik hogy jön ki a szállítás is én nem értem.. Mivel regel fél 8 tól délután fél 4 ig dolgozom +utazom napi 3-4 órát nem nagyon van kedvem speedshop-ba mászkálni..
-
Norbi88hun
csendes tag
Hát ti tudjátok. Ráadásul baromira drágának is tűnik. Csak mégis ott az a dualcor..
Kijelzőre milyen fóliát ajánlotok? Ha van konkrét hirdetés amiről tudni lehet, hogy jó akkor kérem a linkjét
Autószervizben dolgozom akárhogy törölgetem a kezem bebolondul a kijelző még ha kézmosás után picit nedves az ujjam akkor is. Gondolom egy fólia levenne ebből az érzékenységből és akkor nem kell sterilizálnom a kezem mielőtt hozzáérek -
Norbi88hun
csendes tag
Elírtam. szóval az APN nél nincs semmi csak a szürke háttér mikor rányomok. Ott kéne beállítani a telenor netet, de semmi sincs benne.
Rootolásra tegnap elvileg rájöttem.
Rom ot most nem tudok letölteni, mert a hétvégén csak mobilnetem van.
Félre értettem az eladót. Írta, hogy turbosimmel független és telenorral használja. Az meg hogy verizon akkor még nem tudtam, hogy mit jelent.. Mindegy azóta már független rendesen. csak szerintem belepiszkálhattak a menüjébe vagy én nem jövök rá valamire. Mindenesetre akarok rá egy gyári rom ot csak közben kiderült a millestone2 rom nem is jó a droid2 re. Jó, hogy nem próbáltam ki. Ha nem jövök rá akkor cserélem egy xperia ray re, de jobb szeretnék ennél maradni a qwerty miatt. Más qwerty-s hasonló kategóriájú telefont nem is nagyon találok ami 30körül van. -
Norbi88hun
csendes tag
sziasztok. 1 éve vettem egy Motorola droid 2 global telcsit. Sajnos félre értettem a hirdetést és verizor-os volt. A héten vettem függetlenítő kódot ebay on 1000ft ért. Ez eddig szép és jó, mert végre nem csak tabletnek tudom használni, de a netes beállítások nincsenek sehol. vpn be beléek és tök üres szűrke háttér sehol semmi. Mi lehet az oka? vagy ez is a verizor-os szoftver műve? Ha végre sikerül rootolnom és teszek fel másik romot ez megjavul vagy felejtsem el a netet? Eddig WM6.5 ös telóim voltak.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged