- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
DROID2-m elado, nincs sim slotja.
Donornak, vagy "tabletnak" kivalo.Pecs
-
ugyeletes
tag
INNEN VETTEM
mondtam neki, 10 usd-t adok erte, elfogadta. nemtom mennyi lehet az alja.
most szerelik epp be... nem tudom, mikorra lesz kesz, nem surgetem a szakit. -
ugyeletes
tag
nekem az mm2-m van szervizben, amiert elcsesztem ugye a flexikabelet, amiatt vettem a droid3/4-eket usabol...
a droid4-emen 4.3.1-es slimbean van, es LTE nem muxik, mivel azt mondjak az okosok hogy 700mhz-es LTE van az usaban, itt meg ugye 1800... tehat fizikai korlatai vannaktehat eladosorba kerul az mm2, tovabba van egy mm1-em és a955-os droid2-m is, valaki megszabadithatna...
a droid3/4-rol egyelore meg nem beszelek!
-
ugyeletes
tag
LTE-t hiaba kapcsoltam be, csak H betut irt... android 4.3.1 -es slimbean 1.8-at tesztelek, eddig jol viselkedik!
ha mar itt vagyok, majdnem milestone 2:
Motorola A955
DROID2 elado, a gps asszem nem megy rajta, mas minden tokeletes. Atlatszo kemenytokban. Sim slot nincs rajta! Gyari rommal.
Jo dolog az erintokepernyos billentyuzet, de egy qwertyn az igazi gepelni.
Ugy lehet netre hasznalni, hogy tetheringelsz a "sajat" telefonoddal, s szorsz neki wifit vagy bluetoothot, vagy meglevo /otthoni vagy free/ wifi kozeleben vagy.
Ugyebar vettem egy droid4-et igy feleslegesse valt, de nagyon szerettem. Pecsett megtekintheto, tovabbi infokert privi! -
ugyeletes
tag
-
ugyeletes
tag
Szia-sztok!
Droid3 es 4:
Nagyon jol viselkednek a halozatunkban szerencsere, kepek feleslegesek, tele van veluk a youtube meg a "net".
Usabol lehet venni jopenzert (csak az afa ne lenne!) ebayon, hasznaltan.A droid4-et "alkatreszkent" vettem, mert a hangszoroja kicsit zizeg, de a 75 usd-s araval megfogtam az istenke labat, ugy erzem.
Beleraktam a telenoros kartyat es rogton mukodott vele, hat igen, ez a globalis vilag... Gyari rommal hasznalom, rootoltam, satobbi. Van hozza 4.3.3 -as JB is akar, de a gyari is 4.1.x -es!
A droid3 IS szep es jo, de eladtam, mert minek legyen annyi telefonom. Droid3 erdekesseg: CM-mel nincs kamera! Csak gyari rommal... Ezt a pechet!
2.3.4 -es a gyari rom!
Erdekesseg: a droid3 egy usa ugyvede volt, aki nem szedte le a ceges es guglis accountjat a telcsirol, igy siman szinkronizalt minden... Irtam neki egy mailt, hogy EJNYE, es utana removeoltam az accountokat.
Eljen a QWERTY!
u.i.: es kikerem magamnak az elavult vasakat, a droid4 specifikaciojat lattad mar?
de a 3 is tok jol megy!
-
ugyeletes
tag
a digitizer csere: van egy elado milestone2-m, meg egy uj digitizerem... erdekel valakit?
EZ a kabel elszakadt sajnos...
van valakinek ilyen felesleges? kompatibilis ez a kabel a milestone2-vel?bar lehet eladom az egeszet, van vallalkozo szellemu?
-
ugyeletes
tag
elvileg ha van egy nandroid backup a "tezet féle" 10-esrol akkor gyorsan vissza lehet allni. ha minden jol megy.
a "mars féle" cm10.1 mar ext4et hasznal, igy ha valaki felrakja, majd downgradel "nem nandroiddal", akkor sziv a /cache particio miatt (mert ext3nak akarja kezelni a tezet féle cm10).de nekem nagyon stabil a tezet cm10, tegnap kellett egy akku ki-be -t tennem, elotte honapokig ment folyamatosan reboot nelkul.
-
ugyeletes
tag
Jóregg.
Kerestem vagy 5 percig, de majd max ledolgozod...
-
ugyeletes
tag
utanaolvastam mindenfele forumon a dolgoknak es:
a fantom nyomkodas az azert van, mert a kepernyo es a telefon kozotti madzagok szigetelese kampec, es igy ossze-vissza adja az inputot a szerencsetlen telefonnak a kijelzo.
lattam hogy valaki szetszedi es leszigeteli, ezzel megoldodott a problemaja. tehat HARDVERES problema!viszont arra nincs otletem, hogy ha a kepernyo jobb szeletol szamitott kb 1 centi erzeketlen, igy nyitott bill-lel (ugye akkor fenn lesz ez a jobb szel) a status bart nem tudod lehuzni... :S s a kereses "hw" gomb se mukodik emiatt.
ez vajon kesobbi teljes digitizer halalt jelent majd? tapasztalt valaki mar ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest