Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsebob
senior tag
-
GGMPC
őstag
Vegtaaaghiaaanyooos? Leeepeeeny?
Csipos a nyelved embor!
Baxdki, de legalabb az enyem neve M betuvel kezdodik es nem nehol L-l meg S-el meg a fene tudja, hol (melyik gyartonal) kurvalkodsz eppen!?.
Azt hiszem elinditok 1-2 "Pörsing" raketat a Mammut es kornyeke fele!?.
Amugy nem tudja valaki, hogy melyik lejatszo progi tolja a FLAC-ot?
(kiprobalnam mikent szol) -
GGMPC
őstag
Jaja - jol osszerakta csak a szingapuri felszemu asszony aki egy berelt moto logoval diszitett fa dzsunkan el es dolgozik - szoval o nem tul szepre csiszolta a kamera lencset, de amugy azt leszamitva nem rossz!
Motoland ahol itt elunk, dementormentes sajat allamkent van nyilvantartva, tehat nincs belehuhu senki emberfianak!
Ui: Jah a hatlap meg golyoallo!!!
-
GGMPC
őstag
Papa!
Te csak szegyenkezz tovabbra is, mert soha nem maga a tett szamit, hanem a tett idöpontjanak datuma!
Amikor te atalltal a sotet eldzsi-had oldalra, akkor meg uldoztek az effele eszmeket itt Motoföldön es megbelyegeztek azokat, akik azt tettek M2 keszulekeikkel - amit te tettel vala!
Mivel ma mar szabad gondolkodas engedelyezett a Droid fold barmely szegleteben, ezert beszelek a tanaccsal, hogy feloldozzunk az atok alol es szabad, buszke eldzsi felhasznalo lehess!
Igy jo lesz?
Ui: S legyen matol neved .... Blàjen a Dalololo Droid!
-
GGMPC
őstag
Most mar mindegy kb. egy ora alatt bekoltoztem a Go-ba es eleg jonak tunik - mintha uj telcsim lenne!
Mar csak azt aruld el, hogy hol tudok visszaallni a Blur kinezetre (es vissza Go-ra), ha esetleg nosztalgiazni lenne kedvem?
(Remelem nem kell hozza letorolni?)
Koszi
Jajj - es ha ide-oda kapcsolgatok, attol meg a beallitasok megmaradnak?
-
GGMPC
őstag
Te meg "vedd tudomasul", hogy vedd tudomasul!
Amugy a multkor valahol egy srac azt sem tudta, hogy a gyari romon, hol vannak alap funkciok, de a gyokerfajlok csereje, birizgalasa az ment, mint a huzat!
Persze aztan a siras rivas is jott utana!
Egy fozott rom soha az eletbe nem fogaja rendesen lefedni a telefon gyari rendszeret es ameddig ez igy van, addig egy betegagy az egesz mutatvany!
Itt megjegyeznem, hogy a CM 10.1-nel kizarolag a Motorola Droid 4 volt megjelelove kompatibilitas ugyileg!
-
GGMPC
őstag
Volt Atrix 2-m.
2 het utan konnyes szemmel masztam vissza egy iPhone-ba - marmint a boldogsagtol!
Atrix 2 sajna egy kalap sz@r... :-(
Viszont samsungot ingyen sem szeretnek es majd te is ra fogsz jonni, hogy ez nem a te keszuleked - csak egy atmeneti allapot!
Ha mindenkeppen Androidot kene vennem, akkor HTC One lenne a befuto - iszonyat profi cucc...
-
fasirTTT
őstag
mikor megnyomom x+power gombot ezt a képet dobja ki:
-
GGMPC
őstag
Na akoor mondanam!
Kartya kivesz - kompletten lemasolod a gepedre!Semmit nem raksz vissza! Hanem leformazod az uj kartyat es meztelenul berakod a teloba, majd bekapcsolod!
Ekkor a keszulek megcsinalja a szukseges mappakat magatol.
Ezutan a kepeidet, videoidat visszapakolod a kartyara de ugy hogy teljesen uj Music, Video, Pictures mappakat csinalsz!Semmit ne tegyel vissza elesbe es ami a legfontosabb, hogy a DCIM mappat veletlen se!
Maximum a tartalmat szetszorod a kep vagy video mappakba! Miert?
Mert az uj kartyanal amikor elkeszited az elso fotot/videot akkor akar majd krealni egy DCIM mappat amit ha elozoleg odateszel akkor utkozes lesz es osszecsinalja magat a rendszer!Ha minden okes, akkor torolheted.is a szamitogepre mentett cuccokat!
Jah es 16GB-t javasolnam, mert ha 32 meg van pakolva akkor lassulas is elofordulhat!
-
axioma
veterán
En a kartyat se nevezgettem at emlekeim szerint... tartalom masol, azt jonapot. Sot, ezt Blade-ben is megcsinaltam, ott a progik egy resze is a kartyan volt. Az viszont, hogy a Droid2Global-ban attolom az app-okat arra a kartyara, amit beteszek az MM2-be, nem mukodott, felteszem a telefon valami egyedi azonositojat is taroljak. Par jatekeredmenyt es beallitast vesztettem csak, mert TB a root hianya miatt nem volt lehetoseg.
-
drax2gma
tag
Nyugi pár hónapja ugyanígy voltam én is vele
XDA fórumon kb minden fenn van az alkalmazott eszközökről.
Meg guglin is.De azért nem buzdítok senkit, hogy nekiálljon hekkelni! (ez egy felelősségvállalási nyilatkozat féle)
Viszont akinek Milestone2-je van meg hasonló problémája, azt innentől kb meg tuduk oldani, ez a jó része.
-
norvik
aktív tag
-
GGMPC
őstag
Milyen munkahely az ahol orankent tobbszor is fel kell, hogy ebreszd magad???!!!
Vagy gondolom csak azert kelsz fel, hogy tudjal jatszani es zenet hallgatni... (Aztan alvas tovabb...)
Ha van uresedes, akkor szoljal mindenkeppen!
;-)))
ui: Amugy be lehet allitani, hogy ne kapcsolja le a Hotspot megosztast! (Hotspot settingsbe)
-
szige
tag
Ha már erre járok, app-ok:
AccuWeather: a taskbar-ban írja ki a hőmérsékletet, nem foglal helyet, pontos, nekem bejött.
Booking.com: szállásfoglalás útközben
Business Calendar nekem ez jobban tetszik
Call meter 3G: már kevésbé használom, de nem rossz app, jól paraméterezhető, bár nem teljesen pontos
ColorNote - már volt
Circle Battery Widget - nem csak 10%-onként jelez
Expense manager - kiadások követése, budgeting
Flashlight - a neve beszédes, nekem tökéletesen működik, tud morzét is
Flip4Silence: ha megfordítom, abbahagyja a csörgést
Leo - német - angol szótár
PowerAmp - én is csak ajánlani tudom, megéri az árát
RunKeeper Pro - futáshoz, biciklizéshez, stb
SeriesGuide - sorozatfüggőknek hasznos
Skyscanner - volt már
StopWatch Timer - pl főzéshez
TeamViewer - távoli elérés a laptopomhoz
TED - app az előadásokhoz, csak hang és videó is van
Viber - nekem mondjuk a hívás legtöbbször nem működik, még wifi-n sem
Widgetsoid - sok hasznos widget
XiiA Live - internetes rádió app
Zedge - hátterek, csengőhang, stb.még pár média app
-
axioma
veterán
Koszi, megneztem ezt a sony-t is - mindig tanul az ember -, de nekem a fo bajom minden mas bluetooth-ossal az volt, hogy biciklizes kozben kijon a fulembol ami ilyen bedugos, es nem tartja semmi. Es ezen ez a sony sem segit. Igazan nekem a mono is jo lenne akkor, ha fixen megmaradna, de a fulakasztokbol sem lattam me'g olyat ami az itteni utakat kibirja, es raadasul a sisak pantjaval se akad - ez a sztereo a pantok folott lazan jol megmarad. A zenet ugyis halkan hallgatom most azert, hogy az utca zaja informacionak elerjen a tudatomig.
-
HerrMajor
csendes tag
Tényleg jó, kösz a képeket, így sokkal élethűbb képet nyújt maga a telefon mint a Mobilarenás tesztképek, azok túl fehérek, meg zajosak - egyszóval "mű". Itt viszont elég éles képe is van a telónak, szépek a színei. Most talán én is szétnézek a pH!-n, hátha szerencsém lesz.
Ja és maga az asztali dokkoló mennyi? Kijelzővédőt használsz?
-
axioma
veterán
-
HerrMajor
csendes tag
A gyári 2.3.4 neked upgrade/downgrade-elhető? Mármint teszem azt ha megveszem és frissítem erre, azzal még szoftveresen szabad lesz a MM2? Ja igen, az hogy lockolt a bootloader - pontosan mit jelent? Lehet rá más romot tenni nem? Vagy csak a kezelőfelület lesz hasonló pl. az ICS-re, de az alapok maradnak 2.2-nél? Most ezt azért kérdem, mert akkor érdemesebb gyári 2.3.4-ről moddolni, mint 2.2-ről?
Te most vetted a telódat nemrég, ugye? Hol vetted egész pontosan - mennyiért és milyen tartozékokat kaptál? A filmnézést hogy kell elképzelni? Feliratokat, HD filmeket is meg lehet oldani? Remélem nem kell mindent a telefon szájába rágni, a konvertálás sok és felesleges idő
Nagyjából egyetértek az álláspontjaiddal - akkor nem bántad meg a vételt, ennek örülök. De akkor kb. azt kaptad a pénzedért amire számítottál?
FireFox1996: Kösz az infót, a videós rész jól jött, azt nem tudtam.
Zsebob: Remélem ezt most azért mondtad mert nem lesz okom kettétörni őket.
-
Zsebob
senior tag
Szia,
Megtennéd, hogy megnézed, hogy gyári 2.3.4 alatt ha megosztod a netedet egy másik eszközre WIFIN akkor van-e "3G data lost" hibád ( és a kapcsolat megszakad, kb 10 percenként ) ?
Nekem is munkaeszköz a gép, de ez megakadályozott anno abban, hogy otthon netezzek a teló hálózatáról, miután visszamondtam a nagyszerű Hipernet "szolgáltatást"
-
norvik
aktív tag
Ennek ellenére számít, hogy milyen a kártya. Nem a sebességre gondolok, az természetes, hogy különbözik. De vettem a telóhoz egy nagyobb, 16 gigás kártyát. Kingston, nem a legdrágább, de nem is a legolcsóbb a Kingston 16 gigások között. A pontos típusra nem emlékszem, de most nem is szeretném kikapcsolni a telót amiatt, hogy megnézzem. Amikor üresen beraktam a telóba, minden OK volt. De amikor telepakoltam zenével, teljesen lehalt. A teló látta, hogy mi van a karin, de olvasni már nem tudta. Ekkor döntöttem el végleg, hogy főzött romot teszek fel. És számított is, mert rom frissítés után gond nélkül ment. A gyári valamiért nem kezelte jól ezt a kártyát. 2.3-as előttire gondolok, az utolsó gyárinak már nem volt gondja ezzel a karival.
-
nubreed
veterán
Hát igen, változóak a telefon használati szokásaink és az intenzítás. Én vasárnap reggel töltöttem fel a telót és most szerdán reggel még 49%-on van az akksi. Igaz, hogy alapból 2G-t használok, 3G-t csak akkor ha gyors adat forgalomra van szükségem és nincs wifi a közelben. A data delevery is ki van kapcsolva nálam alapból az emailjeimet is manuálisan szoktam megnézni, hogy van e új. Viszont ha júliustól jön a telekom adó, a lehető legtöbb forgalmamat át fogom terelni skype-ra, így ott már alapból be lesz kapcsolva a 3G és a data is, már előre látom, hogy naponta tölthetem a telót.
Vége a szép időknek.
-
GGMPC
őstag
Ezt most egy kicsit tuldimenzionaltad!
En nem raktam fel semmit es beszelgetek (noha nem sokat), netre is felmaszok, leveleket is nezegetem es ma 3. napja megy a telcsim es meg van 20% kraft!Szerintem nem nyomkorasztad annyit es azert lett ennyi a fogyid.
Egyebkent nekem ha nem buzergalom, akkor magatol 300-on van!
;-)
-
GGMPC
őstag
Ja mar szinte latom is...
Intezet... feher kopenyes bizottsag a bélelt szobadban... es kerdezik: Zsolto - visszaengedhetjuk a tarsadalomba, nem borul ki aprosagokon stb...?
Igen doktor ur, ugy erzem keszen allok.
Noverke... hozzon ide egy Milestone2-t!
(Fuledhez teszik es feloldjak a kepernyozarat... zzz - zzz...)
AAAAAAAAAA k...a eletbe itt rohadok evek ota es nem javitottak ki a szoftvert?!. (Majd nekiugrasz az apoloknak!)
Vigyek a racsos gumis emeletre, de tustent - ez az ember igy nem mehet sehova!
Vegszo... Fogadjatok el az apro "hibakat" , mert ha egy valodi hibaval fogtok talalkozni... nem tudtok majd mit kezdeni vele!
(Es igy jartok mint Zsolto brada a 2 zizzenesevel!)
;-b
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest