Motorola Milestone 2 - a lényeg belül van

Bevezető, tartozékok

A Motorola néhány éve komoly gondok elé nézett, úgy tűnt, a gyártó a biztos csőd felé tántorog. Ám a mobiltelefonok atyja ezt nem engedhette meg magának, úgyhogy összeszorított fogakkal sok és fájdalmas lépést tettek, melyek során az időközben ránk szakadt világválságot is túlélték. Mi több, az Androidban meglátták az újrakezdés lehetőségét és piacra dobták a Milestone készüléket. A szaksajtó és a piac egyaránt jól fogadta a jövevényt, és ennek, illetve a később érkező okostelefonoknak köszönhetően stabilizálódott a Motorola helyzete. A konkurencia sem aludt ám közben, a Milestone-nak pedig egyre keményebb ellenfelei akadtak, nem volt más hátra, jönnie kellett az utódnak.

Motorola Milestone 2
[+]

Erre egészen mostanáig kellett várni, most viszont az XXL GSM jóvoltából egyenesen hozzánk került a hazánkban lévő egyik legelső példány. Én pedig le is csaptam rá, azaz nem kellett csapkodnom, mert jó előre jeleztem igényemet rá. Ennek oka nagyon racionális, mivel február óta használok saját mobilként egy Milestone-t, tehát duplán is kíváncsi voltam az újdonságra. Ebből kifolyólag alaposan össze tudtam vetni őket, ami a tesztelést is segítette, de erről egy külön is írást is tervezek a szerkesztőségi blogba, közös fotókkal.

Motorola Milestone 2
[+]

A doboz összement, a készüléket és tartozékait még kisebb helyre préselték össze. Az ötletesen kihúzható és felnyitható, de nem szétszedhető dobozkában a telefon alatt a töltőfej, egy adatkábel és a sztereó headset bújik meg. A hátlap felhelyezése előtt észrevehetjük, hogy egy 8 GB-os memóriakártya is ott lapul a számára kialakított helyen.

Motorola Milestone 2
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés