Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz Zsebob #4950 üzenetére

Mar majdnem visszakerdeztem, hogy mi az hogy UGY, de leesett, utangyartott. Nos, valoban nem a hivatalos szervizbol rendelest vettem alapul (megjegyzem, bo egy eve megprobaltam, de a topiktarstol kapott szervizes kontakt azt kozolte, hogy NINCS hivatalosan beszerezheto digitizer MM2-hoz es nem is lesz, tehat vagy o tevedett, vagy az sem az amivel te szamoltal). Kulon erdekes, hogy az en ebay-es digitizertemen fekete filccel le volt takarva a Motorola felirat, mert ugye jogilag nem arulhatja azzal, erdekes kerdes hogy akkor miert nem nelkule gyartjak, ha csak koppintas.
    Termeszetesen azt megertem, ha rossz a tapasztalatod, nekem nem annyira, majd kiderul ha a kabelre raszanom magam, hogy esetleg tenyleg az uj digitizer makkant meg vagy sem (es el fogom mondani itt, ahogy eddig minden mast is, a tevedesemet is).
    Gyanusitani senkit nem gyanusitottam, csak a takarekos megoldast allitottam szembe az altalad szamolttal. Ha azt irtad volna, hogy eredeti alkatreszekkel javitani nem erdemes, akkor nyilvan mindenki szo nelkul alairja. Erre a telefonra ugy kell nezni, mint egy 15 eves Suzukira. Azt is a hasznalati erteke miatt szeretjuk, es nem az eredetiseget tartjuk alkatreszvalasztaskor szem elott... aki meg megteheti, vesz egy 10 evvel fiatalabbat inkabb, ez termeszetes.
    Szoval peace, semmi egymasra licitalas plane gyanusitgatas nem volt a dologban, csak mas a szemleletmod, mert valoszinuleg teljesen mas az eletkorulmeny, amibol szemlelodunk.

Új hozzászólás Aktív témák