Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Mar majdnem visszakerdeztem, hogy mi az hogy UGY, de leesett, utangyartott. Nos, valoban nem a hivatalos szervizbol rendelest vettem alapul (megjegyzem, bo egy eve megprobaltam, de a topiktarstol kapott szervizes kontakt azt kozolte, hogy NINCS hivatalosan beszerezheto digitizer MM2-hoz es nem is lesz, tehat vagy o tevedett, vagy az sem az amivel te szamoltal). Kulon erdekes, hogy az en ebay-es digitizertemen fekete filccel le volt takarva a Motorola felirat, mert ugye jogilag nem arulhatja azzal, erdekes kerdes hogy akkor miert nem nelkule gyartjak, ha csak koppintas.
Termeszetesen azt megertem, ha rossz a tapasztalatod, nekem nem annyira, majd kiderul ha a kabelre raszanom magam, hogy esetleg tenyleg az uj digitizer makkant meg vagy sem (es el fogom mondani itt, ahogy eddig minden mast is, a tevedesemet is).
Gyanusitani senkit nem gyanusitottam, csak a takarekos megoldast allitottam szembe az altalad szamolttal. Ha azt irtad volna, hogy eredeti alkatreszekkel javitani nem erdemes, akkor nyilvan mindenki szo nelkul alairja. Erre a telefonra ugy kell nezni, mint egy 15 eves Suzukira. Azt is a hasznalati erteke miatt szeretjuk, es nem az eredetiseget tartjuk alkatreszvalasztaskor szem elott... aki meg megteheti, vesz egy 10 evvel fiatalabbat inkabb, ez termeszetes.
Szoval peace, semmi egymasra licitalas plane gyanusitgatas nem volt a dologban, csak mas a szemleletmod, mert valoszinuleg teljesen mas az eletkorulmeny, amibol szemlelodunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest