- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nos, megtalaltam, de nem tokeletesen ugyanaz a mukodese. Genie widget-kent kell keresni.
Eloszor a gapps-bol akartam kiszedni, de onnan nem telepult. (Bar most hogy belegondolok, lehet hogy probalni kellett volna tobbszor.) Aztan megkerestem play-en, onnan felrakhato, elsore ott se sikerult, de masodikra igen. Es ugyan kulon van news meg weather vagy kombi, de fix 5x1 widget, ami csak az aktualisat mutatja, es eyg katt utan nyitja ki ugy ahogy regen kb. a widget volt, es +1 a napi reszletek.
Tegyel egy probalt elobb a gapps korabbi valtozatabol, aztan ha az nem megy, akkor a play-rol. -
axioma
veterán
Koszi az infokat. A widgetet bele tudom rakni-hoz gondolom kene tudni, hogy honnan szedjem. Es miert is fontos a belerakas, nem eleg a kulon install?
K9 emlekeim szerint mikor probaltam, allitotta magarol hogy tud exchange-et, de nem lehetett a ceges cimemmel osszeloni. Ezt igen. Ja es a tobbit meg imap hasznalom, es ehhez ragaszkodnek is. Meg a (legalabb) harom fiokhoz, keresztbe forwardok nelkul. Ha ezek mennek, akkor teszek vele egy probat.
Frissitest szerintem max. akkor, ha speci hireket hallok az ujrol. Mar leszedtem de me'g nem raktam be a wifi megosztas allitolag mukodo megoldasat... azt me'g talan.
Amugy szerintem par dolog hianyzik a menubol, ami korabbi cm-ben volt, bar lehet hogy csak en nem talalom. Peldaul pinkod feloldasnal (muszaj a gyerekek miatt, igy nem probalnak jatszani es barmolnak el valami nekem fontosat) ki lehetett kapcsolni, hogy kerjen a vegen OK-t, a 4 jo szamjegyre belepett. Vagy hogy tok jo volt hogy lehetett usb modot a redonyon levo statuszinfon valtoztatni, most meg megint itt van a folyamatosan kint levo robot... Meg van me'g par ilyen.Zsebob: de, van ora+idojaras widget, de az az aktualisat mutatja, a cm10-ben levo meg egyreszt napi szintre mutatott egy hetre elore, plusz - eleg jol - megmutatta az adott napot is grafikonon. Nem is a fooldalon volt nekem, hanem eggyel mellette, amikor erdekelt, megneztem. Vegulis mehetne igazabol widget helyett sima alkalmazasbol is mert ugy hasznaltam, csak nem tudom, hogy ez kinek-minek milyen app-ja volt. Azt remeltem meg lehet valahogy nezni.
-
axioma
veterán
Mar megvan, csak szorakoztam vele
Siman felment, ez mar tok jo allapot hogy kabel sem kell. Baromi gyors, az igaz, egyelore visszaraktam az app-okat amiket tenyleg hasznaltam, de a feluletet ujra be kell allitani, meg visszarakni a menteseket. Az email widget nem akarta az utolso lepes utan az igazsagot (nem lepett ki), de vegulis home-mal kilepve mar be volt allitva.
-
axioma
veterán
Erdekes, mert me'g egyszer megneztem, es az bizony a leirasban legalabbis nagyobb egyenlo. De ezen mar ne muljon, inkabb nem olvasom vegig a teljes hozzaszolaslistat.
Viszont a format ext4 az megvan! En voltam a bena, nem a recovery-ben van, hanem a boot menu-ben, amiben en eddig nem is jartam, nem is lathattam. De msot megcsinaltam, visszateszem akkor a novemberit, es hajra kitkat. Majd beszamolok persze ha sikerult!Szerk. na most 2.6.32.9-AeroKernel czechop@ubuntu #1 Thu Nov 7 09:20:16 PST 2013, remelem ez mar a jo.
Korabbi hsz-odra: en tolteni az asztali toltoben szoktam, es ha valamit csinalnek, akkor kikapom belole ugyis. -
axioma
veterán
Kernel verzioja 2.6.32.9-AeroKernel czechop@ubuntu #1 Mon Dec 16 09:29:25 PST 2013, gondolom ez eleg, de onnan raktam fel xda-rol az urge nevere kattintva kerestem 10.2-t.
Vegulis a lenyeg, hogy akkor nem kell a format ext4. Mert en azt gondoltam itt fontos lepesnek, es azt nem talaltam, ezert nem mertem tovabbmenni. (Full wipe mehet, azzal semmi gondom, ami kellhet azt reg mentettem.) Raadasul oda van irva valahol a recovery menuben, hogy a wipe nem is formaz, csak rm -rf (lehet, hogy opciokent, de erre van allitva).
Koszonom a sok infot! -
axioma
veterán
Boldog karacsonyt!
Nekikezdtem vegre, de sajna nem trivialis a dolog.
Azt mondta az altalad javasolt cm11 telepito, hogy elobb rakjak fel cm10.2-t. OK, nezem azt, az ugy kezdodik, hogy elobb rakjak fel tezet-fele cm10-et, na legalabb az van, onnan csinalom. Addig OK, hogy install zip from sdcard, el is indul a telefon, de nem tudtam bevinni a vol down -nal recovery-be, igy eloszor elindult. Na nagy nehezen kikerestem a menubol hogyan tudom elerni a reboot into recovery-t, nyomtam is neki, de ezen mar grafikus recovery van, nem a vol up/down + pow iranyitasu karakteres. Viszont a leiras azt keri, hogy az - emlekeim szerint abban levo - tools-ban csinaljam meg a format data+cache ext4-et. De ezt en nem talalom az ujban sehol, vagy nincs vagy bena vagyok.
Most akkor installjam a cm11-et, ne foglalkozzak ezzel, vagy varazsoljam vissza azt a korabbi allapotat a recovery-nek, vagy mit kene? A 10.2 nekem alapbol nem kell, csak az install instr. miatt raktam fel.
Koszi elore is, ha tudsz valaszolni! -
-
axioma
veterán
Szuper, koszonom az infot! A hetvegemet mar megint szetvertek, de most mar eljutok eddig.
Az nem baj, ha picit lassu, most is az. De mar csak az is hasznalna neki, ha elkezdenem ujra belakni, nem biztos hogy mindent visszaraknek. Eddig ugy voltam vele, hogy ami kellhet meg jonak tunik, az legyen rajta. Most mar inkabb ugy, hogy azt fogom felrakni - most epp a mobilnet se gond, kulfoldre meg nem megyek -, amit eppen akkor hasznalni is szeretnek.
A hetvegen megint bogarasztam egy masik telefonon, nem volt billje, katasztrofa. Pedig mar elotte reszben elkezdett csorogni a nyalam a moto g-re. De rajottem, hogy nem nekem valo, a bill fontosabb, mint az ujabb-jobb hw. -
axioma
veterán
OK, akkor most nem kiserletezek, megy fel a CM10.2, amint lesz idom.
Igen, nalam is lassu most, de csak miota ezeket a hulyesegeket csinalja, eselyes hogy bug, vagy kodserules, foleg hogy dalvik cache torles utan egy ideig mintha jobb lenne. Persze nem lehetetlen, hogy a hatterben igazabol egy hardveres hiba all mar, mondjuk a belso tarhely eri el az eletciklusa veget, de egy probat me'g tennek.
Ha nem sikerul, akkor hasznalom a Blade-et, az a 2.5 eves kora ellenere 5 honapot ha ment eddig. Kozben hatha valahogy a 2-bol tudnek egy mukodot osszedobni. -
GGMPC
őstag
Enyem az ULTRA, tied a Maxx - mar lestipistopiztam!
Azt en is remelem, hogy jo lesz benne a DAC, mert a RAZR szeria hangja botranyosan szar volt...
Vagyis nalam iPhone 4S hangja az nagyon ott van 9 pont csak azert, mert lehetne erosebb is.
Milestone 2 hangja 8 pont, de eros 8, mert kib....tt jol szol es van benne ero is, de megse Apple hangzas.
Viszont a Razr az max 5pont, mert oriasi csalodas volt nekem amikor meghallottam - igazi gagyi erotlen feeling amin meg a kulonbozo (semmire nem jo) eq beallitasok sem segitettek!
Viszont ugy nez ki, hogy ha ezek lesznek europaban, akkor egy ismerosom fogja arulni oket webaruhazan keresztul - hivatalos europai garanciaval!!!
Es akkor megszorjuk vele magunkat is!!!
Megjegyzes: 1-2 hete fogtam es nyomkorasztam egy LG Nexus-t, eleg rendbe volt a keszulek - noha nem sikerult behatobban tanulmanyoznom.
Viszont sokkal szimpatikusabb az LG, mint a Samsung, Huawei es tarsai... (Nincs akkora arcuk) -
szige
tag
Üdv, norvik.
Nekem 2,5 éve van meg a M2, nekem is a legtartósabb telefonom eddig. Már jó pár hónapja CM7-tel fut (amit még norvin és a fórumtársak segítettek feltenni
). A legjobb benne az, hogy korábban max 5-6 naponta újra kellett indítani, míg manapság heteket elmegy és észre sem veszem, h mióta megy gond nélkül. Nemrég pl 1000 óra felett járt már.
Ezzel együtt én már gondolkodom a cserén, és ha igaz, amit szivárgotatnak róla, akkor a Moto X lesz a befutó. De a M2-t is biztos megtartom második/harmadik telefonnak. -
axioma
veterán
-
GGMPC
őstag
Tenkjuverimaccs!
Tudjatok min agyalok mostanaban?
Egy Motorola S11-Flex HD Stereo Bluetooth fulesen - azt irjak mindenhol, hogy nagyon szigoru cucc.
Mit gondoltok rola?
Egyebkent a minap zenet hallgattam a D2G-n es meg kell mondjam, nagyon jo hangja van - konkretan a Razr szeriat alazza rendesen, mert azokhoz volt szerencse(tlensege)m es bun gyengen szoltak - neztem is nagyot!
Jah kint a Verizon gyari csomagban nincsen fules (nem ertem miert), de vettem egy JVC felvevogombos for Android fulest (ilyen futos, bedugos, fulreakasztos, cseppallo) es eleg jol is szol!
-
axioma
veterán
Honnan rendeltel erosebb akkut, es szabvany hatlap ala fer vagy extended? Epp ma gondoltam, hogy egy frissebb aksit az erosebb hasznalatom miatt elbirna, bar jo szolgalatot tesznek a dock-ok. Persze 6 dolcsiert utanzat akkuban nem bizom... Nekem az is jo lenne ha az eredeti szintet vinne, az nem izgat hogy ezt ugy csinalja hogy a valos teljesitmeny vagy nagyobb van rairva. De sztem ma mar nem gyartjak az eredetit, ugyhogy allottak azok mind ha gyariak akkor is, ezert inkabb 2000 korulinek behazudott kinaiban gondolkodtam...
Billes mobil ugyeben tok egyetertek. Miert nem kepesek egy ketmagos 1GB legalabb qhd vagy hd (nem full) 4-4.7 kozti androidos csuszka qwertyt csinalni? Meg a BB is kihagyta a ziccert...
Kinai kapcsan ferjemnek nemreg jott meg a thl w100, azert gyengebb mint te nezel, de boven uti az itthoni lehetosegeket, meg also kategoriat, es szokasosan szerencses vammal (0-val) 32332 Ft-ba kerult. -
-
nubreed
veterán
Az az utángyártott töltő amit mondtam, hibás volt, megy vissza gariba. Most egy másik ugyanolyannal próbáltam, tökéletes, szóval jó lesz ez.
Más: használja valaki a Twisted Home Manager progit, amivel a default launchert lehet cserélgetni? Kérdés: jelenleg Launcher Pro-t használok, de ki akarom próbálni az ADW Launchert, ha lecserélem ADW-re a jelenlegit, akkor a Launcher Pro attól még megmarad úgy ahogy beállítottam, "belaktam" az elmúlt kb másfél évben?
-
Zsebob
senior tag
A gyári browser be sem tölti az inda videokat nálam.
A króm hibátlan ( csak ezt használom telón , az Xoom2-n meg maxtort meg delfint )
A króm sokat gyorsult a mostani frissites óta.
Nálam a youtube nem megy normálisan ( szaggat, elmegy a hang, stb )
de az ROM fuggetlen nálam, nem jövök rá a miértjére.... -
axioma
veterán
Epp most kerestem meg a fuggetlen droid4-eket. Persze mivel ujak, duplaja az atlag hasznalt araknak... a 430$+szall+afa azert mar nem kis vegosszeget ad. Es egy picit az 5. sor billt irigylem, meg persze az 1G ram-ot, a tobbi szinte elhanyagolhato, de nekem szemelyesen ennyi arkulonbseget ez se er meg. Ha lehetne hasznaltat fuggetlenitve kapni, akkor talan elgondolkoznek.
-
axioma
veterán
Opsz, elnezest, valoban figyelmetlen voltam, a photonra gondoltam.
Droid 4 fuggetlenitest a Droid2 tapasztalataim alapjan nem vallalnam beHacsak nem tudsz egyutt elni a turbo sim-mel, bar en ugye a mobilnet miatt (az - allitolag - meg tudja fozni a t.sim-et) mondtam le rola.
A verizon azt csinalja (gondolom ebben mindegy, hogy d2 vagy d4), hogy a jol fizeto ugyfeleknek kiadja a fuggetlenito kodot, es d2g eseten volt is egy kilopott lista a kezdeti kodokkal, ellenben azt idonkent OTA modositjak... igy nem sikerult az enyemet megszabaditani. Szoval mindenkepp csak (gsm-ileg) fuggetlent vegyel meg, de ha van kinti verizonos elofizuval rendelkezo ismerosod, akkor valoszinuleg el tudja intezni. (Kicsit maceras ugye, mert ott a cdma-n nem a sim azonositja, hanem a keszulek ESN-je amit cserekor at kell jelenteni, es nem tudom milyen surun, azaz pl. egy regi telo - remenybeli d4-ed - fuggetlenito kod kerese - regi telojara vissza megoldast mennyi ido es nyug lezavarni.) -
szige
tag
Ezt nem hiszem el. Újra SIM-et cseréltem, most nem csak a hívást próbáltam, hanem minden internetes app-ot is a régi Nokia E72-esemen. Ment minden. Aztán SIM vissza, airplane módban indult a Milestone, engedte kikapcsolni és most megy. Tudok váltani a 2G-3G között, airplane módot kapcsolni, megy a net, a play is.
?????
Lehet, h mégis a SIM volt rossz és a másik tel "kimozgatta"?Köszönöm azért a tippeket! Remélem így marad, de azért most fél szemem rajta lesz egy darabig...
A smart keyboardot mindjárt felteszem.
Ja, csak a biztonság kedvéért, van rajta ékezetes betűkiosztás, vagy a nyomva tartós módszerrel mennek az ékezetek?
-
szige
tag
Biztos, h nem az az app a hunyó, mert még nem volt a telefonon.
Ezt tehát kizárhatjuk.
Szal, ha visszaflash-elem a gyárit, az segíthet? Egyszerűen RSD Lite-tal visszateszem a mentést (még jó, h csináltam)?
És hogy tudok majd visszajönni erre a ROM-ra?
Uaz a tortúra, mint először, tehát downgrade, stb?GGMPC, sajnos nem hálózat és nem is SIM, mert másik telefonnal uott működik. A play-t sem hiszem, mert ok, h az nem jön be, de semmi (Opera, gyári browser, FB, Skype, Gtalk, stb) más sem..?
-
GGMPC
őstag
Nem Maxx volt az hanem csak a sima Razr. (es csak neked ajanlottam a Maxx-ot)
Viszont mivel te filmnezegetsz es zenelsz is rajta, ezert azt javallom - felejtsd el!
Ha a most megjeleno HD szeria is ilyen lesz, akkor el kell felejteni a Motorola-t, mert amit fapasztaltam - az kritikan aluli!
Ilyet meg egy gyartonal sem lattam!
Szoval Norvik ur - orulok, hogy nem koveznek meg! ;-) -
-
szige
tag
Jó írás, köszi érte! Egyetértek, még akkor is, ha én inkább csak olvasom ezt a fórumot.
Egy dolgot vettem észre, ami miatt most írok: hol láttad, hogy Razr Maxx HD kapható Európában? Tudtommal még mindig verizon only.A másik, ha már belekezdtem: a CM7 ROM-on szívózik velem az Anysoftkeyboard. Ha gyorsan egy másik karakter után gépelem be az z-t, v y-t (márpedig a flashelés óta mindig gyorsan gépelek, mert lehet
), akkor fordítva írja, mint kéne, z helyett y-t, stb. Német QWERTZ kiosztású a bill és igen, Anysoftban a megfelelő kiosztás van kiválasztva. Ez abból is látszik, h ha várok 1 másodpercet, akkor a jó karaktert írja. Ötlet, megoldás esetleg valakitől?
-
bartucc
addikt
Megvettem, megkímélt állapotban (kisebb sérülés két saroknál, csak a sarkot szemből nézve látszik, egyébként hibátlan. 32 ezer forintért!
Már csak a legstabilabb, magyar CM7-es rom nevét, vagy linkjét kérném. Angol nyelvű a telefon, nem is enged magyarra váltani, és ha már van rá magyar nyelv is, szeretném kihasználni.
-
GGMPC
őstag
Ezek mindig ilyen kis fergek voltak!
Aki ennel a brigadnal van az szamoljon ezekkel a huzasokkal illetve azzal, hogy a technikai feltetelek amit "nyujtanak" az a nullaval egyenlo!
En egy hasonlo mutatvanynal (evekkel ezelott) eltortem a simkartyat a pultjukon es azzal a lendulettel bepockoltem a pult tuloldalara es viszlat!
Ezek a gyokerek eltevesztik a huseg fogalmat - a falhoz szoritunk egy alairasoddal!
WELCOME HUNGARY!
Itt ezt is lehet! ;-b -
-
GGMPC
őstag
Rosszul latod!
A Razr I vagy USA megnevezesben M kap 2000-s aksit!
A sima Razr HD 2530 es a MAXX HD az ugyanugy 3000 feletti lesz!
Viszont a leirasban ott van, hogy alapban ezek az aksik (marmint a sima keszulekeknel - tehat nem a MAXX!) 40%-al tobbet birnak, mint hasonlo vetelytarsaik!
Skacok! A Moto most ra fog huzni mindenkit a ........!!! (megint)
iPhone 5 meg mint a 3GS egy esztetikai csod lesz - mar most sirnak, hogy lejon a festek...
szarszung meg mindig egy nagy huhaaa aztan 2 honap mulva beolvad a kornyezetebe!
HTC meg unalmas modon sokadszorra klonozza onmagat - azaz semmi xtra!
Sony-t meg nem dicserte nekem senki - ugyhogy ok nem is szamitanak, mivel mar kovethetetlen az a majdnem egy tucat uj megjelenesu xperia ami szinte nem kulonbozik egymastol!Tehat mi marad? Na MMMMMMi? ;-)))
-
GGMPC
őstag
http://www.expansys.hu/s.aspx?search=razr
Tessek! En megmondtam! ;-)))
(Amugy igen mindegyiknek az a hibaja, hogy az ikonok pixelesednek - de igazabol ez nem hiba, hanem az alkalmazott technologia velejaroja!)
De ezeknek az ara novemberre merseklodik es akkor moccanjatok ra!
A Maxx HD is hamarosan ott lesz ezek mellett! -
GGMPC
őstag
A Milestone 3 szerintem esztetikai visszalepes (foleg anyaghasznalatban) es minimalis technikai elorelepes - ami nem indokolja a cseret!
D4 akkor lenne az itteni regiora love, amikor a neve Milestone 4 lesz, de erre sajnos nincsenek kilatasok. (Pedig nagyon jo lenne!)
Majd csak lesz valami azzal a tavaszi lendulettel, amikor a gugli tenyleg megvillantja a Moto fenyet!
Addig meg elvagyunk ezzel a napjainkban is komoly felhasznaloi elmenyt nyujto M2-vel!
;-) -
axioma
veterán
Photonban csak a Q betuvel a neveben levo a bill-es, es mint irtam korabban, annak nem cserelheto a sim-je. Sajna ez az egy betu elteres van csak a sima photon-tol, ami viszont fuggetlenitve hasznalhato lenne itthon... de hat bill nelkuli valasztek meg motobol is van itthon is.
Droid 4-gyel nem az van, hogy csak usa gsm van benne? Ezt irja a moto oldala:
Networks CDMA800, CDMA1900, LTE B13
Szoval legjobb tudomasom szerint csak a droid 3 van ami bill-es, moto, az MM2 utani, es itthon hasznalhato - de az annyira kicsivel tobb, hogy sztem nem eri meg a cseret. A samsung captive glide-ot hozzak be paran fuggetlenitve, de nem tunik dicshimnuszt zengeni a topikja. -
GGMPC
őstag
Ezzel most teljesen biztos lettem abban, hogy maradok a gyari 2.3.4-nel!
Nem veletlenul van az kitalalva ra! (foleg, hogy semmi bajom vele!)
Viszont valaki reagalja mar le a kontaktkepes problemamat!!!
Halas lennek erte - igy sokadikra!
Koszi
Viszont csak nekem van ilyen gondom vagy masoknak is - csak nem foglalkoznak vele?
-
szige
tag
Köszönöm a tippet, kipróbáltam a smart-ot, de nem tetszik. Most egyelőre maradok a gyárinál. Most tűnt fel, h sosem használtam, anno, amikor vettem, azonnal ment rá anysoft. Aztán ha meguntam, megy vissza megint az anysoft.
Összességében így is sokkal jobb, a billentyűzet is, az általános sebesség is, teljesen megérte újrarakni.
@HerrMajor: mi lenne, ha factory reset után csinálnál egy új blur accountot? Én is azt csináltam pár napja és így teljesen előről tudtam kezdeni mindent.
-
norvik
aktív tag
Végre így már tudom használni a belső tárhelyet is. Eddig is próbáltam átírni mappa jogosultságokat, de sikertelenül. Mindet azért nem próbálhattam ki. Ebbe a mappába viszont gond nélkül másolhatok. Persze, az örömöm nem teljes, mert a PowerAmp nem éri el ezt a mappát, de legalább már tudom a belső helyről az SD-re másolni
-
szige
tag
Rendben, bar azon is gondolkozom, h igy hagyom. Bezavar az valahol, ha 2 acc van fent? Igy, h atraktam a Play-t a regi acc-ra, elerem a megvett. Cuccokat is.
A bill nem tokeletes, ebben az uzenetben 2 dupla karakter volt eddig, de sokkal jobb, mint volt. Korabban szavankent volt ennyi. Asszem par billentyunel fizikailag is gond van, pl p, space. A tobbi viszont tenyleg jobb.
A masik gond, a hivasinditas lag meg teljesen eltunt, megy mint a villam. -
szige
tag
Kész vagyok.
Kétszer újra flasheltem, aztán factory reset. Az első tapasztalatok jók, sokkal gyorsabbnak tűnik, a hívásindítás szempillantás alatt megy, a 2.,3.,4, stb is. A gépelést ennyiből még nem tudom biztosra mondani, remélem, az is javul. Holnap még tesztelgetem, aztán visszarakom rá a rendes accountomat meg visszatelepítem az appokat.
Ettől függetlenül most már kipróbálok majd egy főzött ROM-ot, most már érdekel, milyen az. De egyelőre élvezem az újra friss stock ROM-ot.
Köszönöm szépen a segítségedet!
-
szige
tag
Persze, 2.3.4. Mást is írjak?
Valószínűleg igazad van, nem is írtam, h gagyi lenne a MS2, több mint 1,5 éve használom és csak az utóbbi időben jelentkeztek a problémák. Ezért is kezdtem a ROM csere gondolatával foglalkozni.
Újratelepíteni hogy kell? Vagy az uaz, mint a factory reset? -
axioma
veterán
Ezen mar a masik forumon tortent eletemben is poenkodtak.
Egy releasegyartas peldaul kb. 6-10 perc, ha valamit elszurtam elotte a tancrendjeben, akkor ujra. Ilyenkor szoktam netezni... varakozas helyett. Meg ma pl. tobbszor tesztelesi eredmenyt kellett varnom. Attol meg nincs annyi idom, hogy egy beszelgetes-darabkan kivul (marmint hsz. irasa) tobbet csinaljak, hiaba erdekelne. -
axioma
veterán
Inkabb attol felek, hogy onnan inkabb kiszivaroghat, mint mashonnan. Nem attol, hogy folyamatosan hasznaljak... Na meg elvbol, nem jo ha nagytestver mindent lat, most sokan tudnak egy-egy szempontbol sokat rolam, de ez szet van jelentosen tagolva.
Betemet a melo, sztem het vegen lesz csak idom kiserletezni. Megvan a mobilnetem is, ugyhogy eleg surgos lesz egy igazi MM2 beszerzese most mar -
axioma
veterán
Nem az app megtalalasaval hanem a fizetes egyaltalan beallitasaval gondoltam hogy problema lehet. Jobb lenne paypal vagy valami mas virtualizacios penztarca, ne egybol a kartyaszamomat kapjak meg... ja meg azt se neztem meg, lehet hogy azt is lehet, eddig nem foglalkoztam vele, de most par napig betemet a munka, nem is fogok.
-
axioma
veterán
Koszi a tesztet. Megnezem majd a smart-ot en is. Emlekeim szerint volt fent az is, csak nem ezen a telomon, hanem me'g a Blade-en, es mintha a virtualis billjere nem lehetett volna valamit megoldani, ami az anysoft-on megvan. De azt mostansag ugyse hasznalom!
Ha tenyleg jo, en ratolom az 500Ft-ot, ezen ne muljon (ugyse vettem me'g a play-en semmit, ezt is ki kell egyszer probalni). Bar nem szivesen adok meg nekik semmi adatomat (tok ures gmail fiokhoz van kotve az android), majd megnezem hogy megoldhato-e anelkul valahogy... -
axioma
veterán
De hat nem kell osszecsukni ahhoz, hogy anysoft-tal a nagy hosszu betuket beird!
En ilyenkor nagybetusitek (ha nem magatol allt at, ezt imadom benne hogy megteszi a legtobb esetben), es nem tobbszor kicsit nyomkodom az ekezettelen parjat, hanem 1x hosszan. Ekkor - nyitott bill mellett - feljon a tapizos reszre a valasztek a NAGY betus ekezesetes valtozataibol az adott betunek (es csak az). Persze kenyelmetlen, hogy tapizni kell, de becsukni, teljes billt felhozatni vele emiatt nem kell. -
-
szige
tag
Uhh, kösz a választ, akkor maradok a régebbi rom-oknál.
A gond az, h a fizikai bill teljesen rendszertelenül 2-szerezi a karaktereket. Baromi idegesítő, elvégre emiatt vettem a telt, erre nem használható, annyira pontatlan. Ezért akartam felrakni ezt a javítást.
És ha visszatérek a gyári romra, akkor a hd is működni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest