- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rKrisi
csendes tag
válasz
Pistu77 #4288 üzenetére
elindítod és azt írja ki hogy leállt? mert ha igen akkor pár oldallal vissza megtaláltuk arra a megoldást. Amikor felteszed a romot (normális eljárással, factory reset, cache stb) utána elindítod a telód, megvárod még betölt meg minden és utána kikapcsolod. Belépsz recoverybe és csak akkor telepíted a gappokat
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #2348 üzenetére
Fel se tunt, hogy a muszerfalra is fel lehet rakni... en is szelvedore tettem.
Mas: most akkor aktualis lett: a gyari beepitett zenelejatszon nalam nem mukodik a .nomedia-val a konyvtarak (pl. lanyom szorakozasbol onmagat felveszi... meg IGO hangok pl.) kizarasa a listabol. Van ra mas megoldas? Csak az app-on beluli erdekel, masikat fel tudok tenni, bar nem sokat ment de volt deadbeef es mortplayer is fent korabbi telomon; csak preferalnam a gyarit a felulet egysege miatt. Hatha csak en vagyok vak es nem veszek eszre valamit.
-
Zsolto
őstag
válasz
Pistu77 #2345 üzenetére
Jaja, tényleg jó. Egyetlen kifogásom van, a műanyag korong, amit fel lehet ragasztani a műszerfalra, nagy hőségben időnként elválik a ragasztótól: a ragasztófolt ott marad a műszerfalon, és az egész miskulancia leesik. Ha visszatapasztom, egy-két napig megint fenn marad, de eddig már háromszor leesett, mikor egész nap a napon állt az autó. Ezért amikor eszembe jut, jól rányomkodom a korongot a ragasztóra, így most nem vacakol.
-
norvik
aktív tag
válasz
Pistu77 #2237 üzenetére
Az infóm nem a legújabb, néhány hónapja már működik a dolog a superoneclick-kel. Innen le lehet szedni. A legújabb MM2-es frissítéssel, a 2.3.4-el is megy, de ez nem jelenti azt, hogy a Droid Globallal is működni fog. Ha jól emlékszem rá, akkor azt hiszem, hogy rootolás előtt usb hibakeresési módba át kell állítani a telót.
Ja, és a telót pc-re kell kötni, usb-n keresztül, szóval ez nem egy automatizál apk. -
FireFox1996
őstag
válasz
Pistu77 #2136 üzenetére
Nem tudom, mert sosem tudtam kipróbálni a MIUI-t
Feltettem a MIUI 2.4.20 és 2.5.25-öt is, de flash-elés után az első bootolásnál megáll az M feliratnál
nem találtam még rá megoldást. Így kénytelen voltam visszaállni a CM7-re (Full backup, restore módszerrel). Ebből ki is derült, hogy működik a Recovery-es full backup és restore módszer
-
FireFox1996
őstag
válasz
Pistu77 #2123 üzenetére
Titanium backup nem jó ?
-
Zsebob
senior tag
válasz
Pistu77 #2044 üzenetére
Gyári ROM:
Nálam nem ment az internet wifi megosztás, "data lost" hibával dobált el
Lassú, instabil volt, hetente 2-szer legalább magától újraindult.CM7:
Minden tökéletesen működik, kivéve a Youtube ( akiket kérdeztem, náluk ment )
iGo ( Motonav ) lassú, de fut. Aura OK.
Nincs kijelző touch problémám.
Beépített lejátszónál FLAC OK. -
norvik
aktív tag
válasz
Pistu77 #2047 üzenetére
Saját tapasztalatom szerint zenehallgatásra a MIUI a legjobb. Alapból ismeri az .ape és .flac kiterjesztésű lossless fájltípusokat a saját zenelejátszója, ráadásul nálam legalábbis, ha terhelve van a proci, akkor is folyamatosan, jó minőségben döcögés nélkül játssza le a zenéket, ezt sajnos a többi romra már nem tudom elmondani. Terhelés nélkül persze azokkal sincs gond. De már egy email szinkronizálást is észrevett.
-
törölt tag
válasz
Pistu77 #2044 üzenetére
nekem a telefonálással nincs gond.
Sajnos a touchscreen érzékenysége miui/cm7 alatt nem tökéletes, részben ez magyarázhatja, ha valaki nem tudja felvenni. De ha tudod, hogy ez gondot jelenthet, akkor hozzá tudsz úgy nyúlni, hogy ne legyen bajSms-el szintén nincs gond (hw keyboard + anysoft... villámgyors gépelés, akár ékezetekkel is
gps: igo-ra tökéletes. Ládát keresni nem annyira
kb 2-3 méteres pontosságot tud, a tapasztalataim szerint.
wifi-vel sosem volt gondom, főzött romokkal van hotspot funkció is.
bluetooth: nekem a laptoppal is megy, kihangosítóra is szó nélkül csatlakozik. Ez már nem a razr v3 időszaka, amikor a motorola még önmagával sem volt kompatibilis
-
norvik
aktív tag
válasz
Pistu77 #2044 üzenetére
Igazából a lényeges különbség a fözött és a gyári romok között a sebességben és a testreszabhatöságban van. A bluetooth-röl nem tudok nyilatkozni, nem használom. A GPS gond nélkül megy a főzött romokon. A Sygic Aurát használom, ennek a crackelt változata nem ment a gyári 2:3:4-esen, előtte igen. Egyik főzőttnél sincs vele gond. Az üzenetküldés olyan alap dolog, hogy kizzárt, hogy valahol ne működjön.
IGO tapasztalatom kevés van, de ment mindenhol. Wifi sem gond, hacsak nem régi romnál. Spportify, nem nyilatkozom, mert azt sem tudom, hogy az mi -
norvik
aktív tag
válasz
Pistu77 #2042 üzenetére
Erre a kérdésre a legjobb indulattal sem lehet egyértelmű választ adni. Tökéletes ROM nincs, sem főzöttben, sem gyáriban. Mindenképpen kompromisszumot kell köss. Az igényeidnek megfelelően. Nem tudom, hogy miket akarsz használni, az igényeid adják igazán a választ. Én például nem használok kamerát, BT-t, ezért nem is érdekel, nálam nem hátrány, ha ezek nem mennek megfelelőképpen. A CM9 még nem igazán kiforrott, a CM7 és a MIUI gyorsak, stabilak, de mindkettőnek megvannak a hátrányai a másikkal szemben. Mindkettőt bátran merem ajánlani. Hogy melyiket választod, az a felhasználásaid prioritásain múlik. Igen, mondtam már olyat, hogy a CM7 szinte tökéletes. Legalábbis számomra az volt. De néhány dolog engem teljesen hidegen hagyott. MIUI-ra azért váltottam, mert alapból felveszi a beszélgetéseket. Közben azt is tapasztaltam, hogy jobb minőségben játssza le a zenét, lejátszó alkalmazástól függetlenül. De ennek is megvannak a hiányosságai a CM7-tel szemben. Nálam ma is gondot okozott például a telefon felvétel, márpedig ez elég fontos lehet mindenkinél. Remélem, majd elmúlik egy reset után ez a hiba. A CM7 az általam kipróbált és néha használt élő háttereket kivétel nélkül, gond nélkül futtatta. Igaz, memória zabáló dolog, ezért nem is tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. A MIUI-n többnyire ezek vagy nem telepíthetőek, vagy egyszerűen el sem indulnak. Ha felsorolod, hogy mi fontos számodra, akkor talán tudok benne segíteni. Feltéve, ha olyan dolgok fontosak számodra, amiket magam is kipróbáltam. Ha nem, akkor neked kell a saját bőrödön kikísérletezni, illetve más fórumozónak feltenni ugyanezt a kérdést. Nem lerázni akarlak, a legjobb tudásom szerint válaszoltam
Ja. A magyar nyelvet minden általam ismert főzött romban megtalálod.
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #2010 üzenetére
Hat igen, en is gondoltam, hogy kb. szerezni kene egy USA verizon felhasznalot, aki hajlando par napra aktivva tenni a sajat teloja helyett ezt, kikodoltatni, majd visszavaltani a sajat telojara. Kerdes, hogy a valtogatas milyen surun ingyenes arrafele.
Viszont en nem fogok kint jarni, hogy barkit meg tudjak erre kerni.
Egyebkent ha a tieddel sose mukodott a turbo sim, elegge az elado sara is... en ha szerzek sima unlock-oltat, es ezt eladom, tuti ugy adnam, hogy adom a turbo sim-et es ha keri ki is probaljuk (= beleegyezik hogy megvagdossuk ott helyben a kartyajat). Ha nem, csak akkor "as is".
Amugy szerintem ha meghirdeted EU eladasra ebay-en, persze ugy hogy NEM unlock-olt, akkor lehet hogy lesz ra vevod - tekintve hogy D2G nemigen van fent csak nagyon keves amit ide is elszallitanak, es valoban kevesen tudjak, hogy ezt nemtrivi kikodoltatni. Hazudni meg nem hazudsz, tehat nincs money-back, te szoltal hogy Verizon-os. Igy aztan valamennyit van eselyed visszakapni belole, es probalhatsz ujra masikat venni. (Azert irtam ebay-t, hogy ne itthoniakat szivass... bar latod, nekem megy itthon is szamomra egyelore elfogadhatoan. De ahogy a dolgok allnak, nem mostansag lesz mobilnetem, hogy gond lehessen...) -
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1998 üzenetére
Webformulajuk van kapcsolatfelvetelre (me'g nem ugyfeleknek is), talan masolatot is kapsz rola (elotte behazudtam valami iranyitoszamot, es beleirtam a szovegbe, hogy sorry de anelkul nem engedett tovabb, de en Hu vagyok). Majd este otthonrol meg tudom mondani, hogy milyen cimrol jott 2 het mulva az automatikus valaszlevel, igaz oda irva a masodikat arra sem jott reakcio.
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1996 üzenetére
Ja, azt hittem, te magad hoz(at)tad kintrol!
En meg flottas telenoros, raadasul a Verizon az voda kartyat ad az Europaba utazo ugyfeleinek, me'g eselyesebb is lehetne. Azert irtam, hogy itthon telenorral muxik, mert azzal hasznalom, de most hogy mondod, valami mas (vagdosasra vett) kartyat is beleraktam, de mar nem tudom pontosan. Postafon kartya 500 Ft es voda-s igazabol, teszteld azon... bar a Voda asszem kuld ingyen proba vitamax kartyat is valahol a weboldalan.
Verizonnak irtam, nem mondjak azt hogy nem, de nem jon a valasz, halogatnak, 2 het utan automata level hogy irj ha me'g mindig aktualis, masodjara azt hiszem mar ilyen irj ha aktualis se jott toluk. De nem segitenek, miert lenne erdekuk? Ha nem unlock-olhato, akkor nem fogjak tudni eladni.... Pedig fizettem volna (persze ertelmes hatarig) erte. -
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1989 üzenetére
Egyebkent: aktivalas az a cdma telefonhoz rendelese (ott nem a sim hanem az ESN hordozza az elofizu-infot), az neked nem kell.
Masreszt: az unlock kodot tudjak a Verizon-nal on the air modositani, azok amiket arulnak az ebay-en, az az elso kiadaskor ervenyes csak.
Amugy ha nem titok, mennyiert vetted, es csak a telot vagy ha nem, miket vele? -
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1992 üzenetére
Turbo sim van, ami muxik vele, ITTHON, telenornal, nekem biztonsagosan csak 2G only-ban. Viszont Nemetorszagban sajnos olyan anomalia volt (nem bizonyithato, de valoszinu hogy attol), hogy a sim a regi teloba visszarakva se mukodott. Ezert vadaszok most teljesen unlock-oltat...
A turbo sim vagast igenyel a sim kartyan, es kicsit ossze is kell celluxozni, hogy ne seruljon mint az enyem (eleg rossz a fiokja "ehhez").
NEM minden turbo sim jo hozza!
Tudok adni ebay linket, amivel mukodik (270686865877). Hatranya, hogy vagy 4-6 het mire ideer.
Vagy tudok adni, mert nekem van egy tartalek, de akkor nekem necces mert egy forrasztgatott sajatom van, ugyhogy a tartalekot azert felarral adnam csak oda (es persze rendelnek magamnak masik tartalekot). Mondjuk ismerve a vaterasok arreset, annal vszinu nem tobb...
Amugy ezt az egeszet siman kiolvashattad volna a topikbol, ha hamarabb idetalalsz...Szerk. keresztposzt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest