- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
ugyeletes #4796 üzenetére
A kodoson tulvagyok, az nem mukodik nalam, mert elt a verizon halozataban akkor, amikor a modositast rakuldtek.
Ez a sigmakey mukodik, xda stb. igazolta, egyetlen gond, hogy ez egy usb kulccsal masolasvedett program, mert sokat (sot, tul sokat - pl. imei birizgalasa) is tud, es aki nagyuzemben csinalja, annak megeri megvenni. Maganemberkent nem, mert 120 dolcsi koruli ara van. Anno a tavsegitseg is ugy ment, hogy egyszerre volt gepnel a hardverkulcs tulaja meg a telefon tulaja, es nem a gepre hanem masik gepre dugott usb madzagon keresztul online megcsinalta. De ezt az ip-n keresztuli meghosszabbitast azt bizony kivettek kesobb a programbol, nem veletlen... igy jobban fogy, fizikai kozelseg kell. -
Zsebob
senior tag
válasz
ugyeletes #4762 üzenetére
Köszi, elvileg csak 700-as LTE-t tud, de reméltem, hogy valamelyik XDA okoska csinált rá egy patch-et...hátha, nem tudom elképzelni hogy egy rádiómodul csak 700-on menne.----
Te, ez a Slimbean durván jól néz ki!
Esetleg ki tudnád próbálni a következőket?-wifi tether
-USB tether
-BT tether
-HDMI ( van rá patch ? ) -
GGMPC
őstag
válasz
ugyeletes #4747 üzenetére
Ha jol ertem - begyüjtöttél egy Droid 3-t es Droid 4-t?
Ejha - az nem semmi... Föleg napjainkban...!
Minden szinten müködnek a hazai hàlózaton? Mennyire vagy elégedett velük?
Rakhatnàl fel képeket!?.
Én is többet hasznàlom kostanàban a Droid 2-t és tényleg pótólhatatlan feeling ez a qwerty billentyüzet!
Kàr hogy elavult vasakon talàlható efféle attrakció...
-
axioma
veterán
válasz
ugyeletes #4614 üzenetére
Hat ez gyakorlatilag a bill es a kijelzo kozotti szalagkabel. Azt tudom (mindkettot szedtem szet), hogy mashogy van befuzve magaba a keretbe, tartoba a ketto modellnel, jelentosen kulonbozik ez a resze a szetszedesnek. Hogy maguk az alkatreszek kompatibilisek-e, nem tudom.
Digitizer most melyik, D2G-s vagy MM2-s csatiju? Ha D2G es a telo elmegy anelkul, akkor az ebay-es aron (nem fillereskedve) a digitizert en atveszem toled, ugyis rendelnek. Nem volt igazan egyertelmu a hsz-edbol, hogy melyik van, most meg nem keresnek vissza (korlatozott mobilnet van itt csak). -
axioma
veterán
válasz
ugyeletes #4094 üzenetére
Hm, azt mondod, lehet hogy szerviz, de nem fog kelleni a vacsiuj digitizer hozza? Hiheto, hogy egy ilyen gondot mint mellektermeket megold a digitizer csere. Az is jo lenne, akkor lehet hogy raszannam magam a Droid2 felelesztesere... mert az erzeketlen, az gondolom tuti dig. hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest