- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
tomika-123 #4514 üzenetére
Keszits be tobb kulonbozo videot, mert van ahol a csavarok szamat mondjak rosszul, van ahol egy keret lefejtese nincs benne, vagy hogy pattintani kell... nekem egy olasz nyelvu volt a fo forras, amikor elakadtam, akkor volt egy angol is.
Ja es az a trukkos, hgoy a kesz panelt hogyan csatlakoztatod ossze es csukod le egyidoben, csak disassembly van videon, osszeszereles nincs
Nekem a kovetkezo maradt meg a szetszedes-osszerakas utani problemanak: amit irtam res maradt (de lehet hogy jobban kellett volna takaritani a keretet, csak nagyjabol szedtem le az elozo ragacsat, mondvan ragacsra biztosabban megragad mint a teljesen sima feluletre), a home gombnak a vilagitasa (de csak aze) nem megy, a qwerty resz oldalan igen enyhen latszik a ket muanyag kozott egy kis feszegetesi nyom (ez a hianyzo csavarkicsavarasi info miatt lett eroltetve), de mivel ugye azota leejtettem es elol is serult, ennek jelentosege nincs...
Minden mas okesnak tunik. En melegfuvast nem is hasznaltam, inkabb nagyon lassan leszedtem a ragacsokat (de egy hajszarito is megteszi).
Ja viszont fontos, hogy kell hozza torx csavarhuzo, ket kulonbozo meret, anelkul ne kezdj neki! T3 az biztos, en T4-et hasznaltam masikat, de nem istenbizony, hogy nem a T5 lett volna az igazi. Ebayen mindegyik 1 dolcsi per darab. (Persze en is kolcsonadom, ha a digitizer megvan es nem akarsz varni a szerelessel, csak idoben es terben be kell hatarolni.) -
axioma
veterán
válasz
tomika-123 #4511 üzenetére
Sarki gsm, ha van neki alkatresze, tudtommal mashogy mar nem megy. Ha azt most kezdi rendelni kinabol, te is megcsinalhatod, vagy legalabb berendelheted.
Arra figyelj, hogy a Droid 2, Droid2 Global es Milestone2 elvileg elegge azonos hardveru telok kozott ket kulonbozo csatlakozomeret letezik, nehogy melleloj. Ellenorizd majd meg egyszer, de a keskenyebb kell neked, a sima Droid 2-evel egyezo (A955), ami nem jo, az a Global A956-hoz tartozo.
Peldaul: [link], csak a digitizer. Kerettel egyutt - nekem attol volt nehez szetvalasztani es vissza se sikerult tokeletesre, a notif.led van amikor kivilagit a resen - nemigen talalni, csak joval tobbert ([link]. Esetleg nezz korul ebay-en kivuli kinai webshopokban is.
Jaa, es itt volt a link valamelyik nap, itt is van alkatreszaruhazban, mondjuk itt a szallitas nem tudom hogyan van. Kerettel es anelkul is, de a keret ha jol latom itt mindenkepp Verizonos. [link] -
bartucc
addikt
válasz
tomika-123 #4355 üzenetére
Itt is van pár, de azt az oldalt nem találom most, ahol az összes verzió fent volt, majd megkeresem. (a legelsőtől kezdve a 2.3.6-ig volt minden, és működött is, nem úgy, mint a másik oldal, amit először bedob)
ITT megvan minden verzió, aki keresne ezek után Service ROM-ot, az megtalálja, bármilyen is kell.
-
Zsebob
senior tag
válasz
tomika-123 #2567 üzenetére
CM7
-
FireFox1996
őstag
válasz
CM7
-
Zsolto
őstag
válasz
A gyári 2.3.4-re nincs panaszom
-
törölt tag
válasz
tomika-123 #1227 üzenetére
lásd korábbi hozzászólásom: katt
válassz egy olyan GB romot, aminek neked megfelelő a bill kiosztása, ha nem akarsz főzött romokkal játszani.
K!LLer: passz.
-
GGMPC
őstag
válasz
tomika-123 #1039 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=ZQe6VsHv8GQ
Ilyet lenne jo levadaszni valahonnan!?.
:-(
-
GGMPC
őstag
válasz
tomika-123 #1039 üzenetére
Speedshop...
En ott vettem ra Case-Mate tokot es iszonyat cool!
Annyira meretpontos a Case-Mate minden tokja, hogy jajj!
;-)
http://www.speedshop.hu/termekoldal/50298_vedotok_motorola_milestone_2_barely_there_fekete_cm013044_case-mate_kepernyovedo_foliaval_es_torlokendovel_.html
-
levisboy
tag
válasz
tomika-123 #973 üzenetére
De azelőtt Blade-m volt és a barátnőmnek is az van de azzal mindenütt lehet beszélni. Érdekes Az 20 ezres kategória...
-
GGMPC
őstag
válasz
tomika-123 #967 üzenetére
Vegreeeeeeee nem vagyok egyedul!!!
:-))))))))))))))
-
levisboy
tag
válasz
tomika-123 #963 üzenetére
Akkor honnan?
-
törölt tag
válasz
tomika-123 #961 üzenetére
pesti vagy?
-
GGMPC
őstag
válasz
tomika-123 #959 üzenetére
Ahol ujraelesztettek ott nem tudnak segiteni ezugyben?
Amugy gyarit vagy egyeb romot szeretnel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest