Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Most szereltem eppen ossze. Megprobalom a kiutest, de a D2G mar bevitt egy talalatot nekem: annyira tuti voltam, hogy a kijelzo a rossz, most osszeraktam az ujjal, es a szelso savban me'g mindig nem jo... (ill. valami csatlakozot is kihagyhattam, mert nem jo a giroszenzor, bill. kihuzasra valt, de oldalra fektetesre nem). Epp ezert jottem fel panaszkodni, hogy egyelore nem nyert... me'g az is lehet, hogy amit kiszedtem, az mint digitizer jo, csak persze hasznalt. Illetve hat hianyzik a ragasztojanak egy resze is (ami a kereten ragadt, azt csavarhuzoval letoltam, hogy ne legyen az a pici elallas sem, ami a Mile2-nel maradt. Porra, ujjlenyomatokra most jobban vigyaztam, az is latszik rajta.
Droid 4 mar csak cserevel johet a haztartasba... pedig erdekelne.Ja, a kikodolast ettol fuggetlenul koszonom, mindjart nekifutok, hogy legalabb az meglegyen, aztan kitalalom, mit csinaljak a masik bajaval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest