Hirdetés
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Boldog karacsonyt!
Nekikezdtem vegre, de sajna nem trivialis a dolog.
Azt mondta az altalad javasolt cm11 telepito, hogy elobb rakjak fel cm10.2-t. OK, nezem azt, az ugy kezdodik, hogy elobb rakjak fel tezet-fele cm10-et, na legalabb az van, onnan csinalom. Addig OK, hogy install zip from sdcard, el is indul a telefon, de nem tudtam bevinni a vol down -nal recovery-be, igy eloszor elindult. Na nagy nehezen kikerestem a menubol hogyan tudom elerni a reboot into recovery-t, nyomtam is neki, de ezen mar grafikus recovery van, nem a vol up/down + pow iranyitasu karakteres. Viszont a leiras azt keri, hogy az - emlekeim szerint abban levo - tools-ban csinaljam meg a format data+cache ext4-et. De ezt en nem talalom az ujban sehol, vagy nincs vagy bena vagyok.
Most akkor installjam a cm11-et, ne foglalkozzak ezzel, vagy varazsoljam vissza azt a korabbi allapotat a recovery-nek, vagy mit kene? A 10.2 nekem alapbol nem kell, csak az install instr. miatt raktam fel.
Koszi elore is, ha tudsz valaszolni! -
axioma
veterán
Szuper, koszonom az infot! A hetvegemet mar megint szetvertek, de most mar eljutok eddig.
Az nem baj, ha picit lassu, most is az. De mar csak az is hasznalna neki, ha elkezdenem ujra belakni, nem biztos hogy mindent visszaraknek. Eddig ugy voltam vele, hogy ami kellhet meg jonak tunik, az legyen rajta. Most mar inkabb ugy, hogy azt fogom felrakni - most epp a mobilnet se gond, kulfoldre meg nem megyek -, amit eppen akkor hasznalni is szeretnek.
A hetvegen megint bogarasztam egy masik telefonon, nem volt billje, katasztrofa. Pedig mar elotte reszben elkezdett csorogni a nyalam a moto g-re. De rajottem, hogy nem nekem valo, a bill fontosabb, mint az ujabb-jobb hw.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Iphone XR világoskék szinben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest