- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsebob
senior tag
Természetesen működik.
De csak a gyári ROM-al. A CM 10.2 -n amit most használok sajnos nem megy ( másik főzött ROM-okon sem )
de van egy patch, amivel némi terminál pötyögés után megindul.
Ja, Droid 4 et használok, ISTEN!!! ( becseréltem az M2-t hüpp-hüpp )
Csak azért nem hiányzik, mert a 4 sokkal jobb, gyors, szép, és ez a bil......úgy képzeljétek el mint egy gumi feltekerős billt, kicsiben. Klattty-klattty. Brutál jó!
Mostanra ( egy hete van meg ) mindent tudok a "lelkéről"
Kérdezzetek nyugodtan.UI: decemberben három darab Droid 4 lesz eladóm, full új készülékházzal.
( Zsebob refurbished ) -
GGMPC
őstag
Nekem is van erzekem stb... De nem nyulkalnek bele az tuti!
Raadasul Motorolahoz van specko Moto palca es az a ragaszto sem valami hetkoznapi ami fogja az elemeket, arrol nem is beszelve, hogy ha egyszer elenged, akkor mar tobbet nem fog ugy - tehat cserelni kell.
Foleg a multkor a "kiszurodo led feny" amit Axioma kollega emlitett - az nalam tuti a szemetesben vegezne illetve rohannek egy szakemberhez!
De hat nem vagyunk egyformak...
-
axioma
veterán
Ket masik youtube videot hasznaltam. Az egyik olasz volt, a masik legalabbis angol nyelvu, de nem verizonos keszulek volt rajta, az a lenyeg. Mindkettoben voltak itt-ott kimaradt lepesek, a ketto egyutt mar hasznalhato volt...
A Droid2Global es a Mile2 (ez a ketto van nekem) szerelesben is kulonbozik. A sima Droid2 nem tudom, mihez hasonlit jobban, ami biztos a digitizere a Mile2-evel kompatibilis (csatlakozomeret).Szerk. most nezem, ez nem is szedte darabokra, de szokas szerint az osszeszereles nincs is meg. A legnagyobb mutatvany pont ott kezdodik, ahol befejezi, ugy csatlakoztatni az uj digit, hogy mikor visszahajtod, akkor is teljesen jol erintezzen. Na meg itt nem szedte le a keretrol a digitizert, ugy eccerubb persze
GGMPC: ja akkor ezt a Razr I topikbol szedtem. Valahogy egyszer szoltam benne, azota ott van jobb oldalt es kovetem... pedig mint keszulek nem erdekel, de az se egy rossz kozosseg.
-
axioma
veterán
Altalaban az ujsaghirben az, hogy "nem lesz gsm valtozat" azt jelenti, hogy nem lesz olyan keszulek, ami (csak?) eu gsm frekiket tud. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne mukodhetne az adott keszulek itthon. A gond altalaban ott van, hogy a Moto se sajat otlettol vezerelve gyartja ezeket, hanem a kinti szolgaltatok megrendelesere, es ugy szerzodnek, hogy fuggetlent ne forgalmazzon mellette - azaz ki kell okositani... Persze a Moto gyarthatna' eu gsm-mel eu piacra, de eddig altalaban nem jutnak el sajnos, legalabbis az utobbi evekben, a mi mobilunk az utolso ami meg volt igy... (tudtommal a droid2 es a d2g kint Verizon only).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Mini-ITX
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest