- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsebob
senior tag
Természetesen működik.
De csak a gyári ROM-al. A CM 10.2 -n amit most használok sajnos nem megy ( másik főzött ROM-okon sem )
de van egy patch, amivel némi terminál pötyögés után megindul.
Ja, Droid 4 et használok, ISTEN!!! ( becseréltem az M2-t hüpp-hüpp )
Csak azért nem hiányzik, mert a 4 sokkal jobb, gyors, szép, és ez a bil......úgy képzeljétek el mint egy gumi feltekerős billt, kicsiben. Klattty-klattty. Brutál jó!
Mostanra ( egy hete van meg ) mindent tudok a "lelkéről"
Kérdezzetek nyugodtan.UI: decemberben három darab Droid 4 lesz eladóm, full új készülékházzal.
( Zsebob refurbished ) -
GGMPC
őstag
Nekem is van erzekem stb... De nem nyulkalnek bele az tuti!
Raadasul Motorolahoz van specko Moto palca es az a ragaszto sem valami hetkoznapi ami fogja az elemeket, arrol nem is beszelve, hogy ha egyszer elenged, akkor mar tobbet nem fog ugy - tehat cserelni kell.
Foleg a multkor a "kiszurodo led feny" amit Axioma kollega emlitett - az nalam tuti a szemetesben vegezne illetve rohannek egy szakemberhez!
De hat nem vagyunk egyformak...
-
axioma
veterán
Ket masik youtube videot hasznaltam. Az egyik olasz volt, a masik legalabbis angol nyelvu, de nem verizonos keszulek volt rajta, az a lenyeg. Mindkettoben voltak itt-ott kimaradt lepesek, a ketto egyutt mar hasznalhato volt...
A Droid2Global es a Mile2 (ez a ketto van nekem) szerelesben is kulonbozik. A sima Droid2 nem tudom, mihez hasonlit jobban, ami biztos a digitizere a Mile2-evel kompatibilis (csatlakozomeret).Szerk. most nezem, ez nem is szedte darabokra, de szokas szerint az osszeszereles nincs is meg. A legnagyobb mutatvany pont ott kezdodik, ahol befejezi, ugy csatlakoztatni az uj digit, hogy mikor visszahajtod, akkor is teljesen jol erintezzen. Na meg itt nem szedte le a keretrol a digitizert, ugy eccerubb persze
GGMPC: ja akkor ezt a Razr I topikbol szedtem. Valahogy egyszer szoltam benne, azota ott van jobb oldalt es kovetem... pedig mint keszulek nem erdekel, de az se egy rossz kozosseg.
-
axioma
veterán
Altalaban az ujsaghirben az, hogy "nem lesz gsm valtozat" azt jelenti, hogy nem lesz olyan keszulek, ami (csak?) eu gsm frekiket tud. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne mukodhetne az adott keszulek itthon. A gond altalaban ott van, hogy a Moto se sajat otlettol vezerelve gyartja ezeket, hanem a kinti szolgaltatok megrendelesere, es ugy szerzodnek, hogy fuggetlent ne forgalmazzon mellette - azaz ki kell okositani... Persze a Moto gyarthatna' eu gsm-mel eu piacra, de eddig altalaban nem jutnak el sajnos, legalabbis az utobbi evekben, a mi mobilunk az utolso ami meg volt igy... (tudtommal a droid2 es a d2g kint Verizon only).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged