- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz
Pepeninho #4443 üzenetére
Nekem 3 hónapja van egy ilyen telefonom. Nagyon ajánlom a CM 7.2-es felrakását a telefonra, ha kell segítek, nekem is fent van 4 napja, azóta még jobban szeretem a telefont, nem is gondolkodok semmiféle cserén.
- telefonálni aránylag keveset szoktam, de nálam jól bírja, majdnem új aksival, napi töltéssel bőven elég, ha nagyon telefonálós nap van magam mögött, mobilnetet is használva, gps-t szintén.
emailt írni nagyon jó rajta, gyors, könnyed, utáltam a 4,3"-os előző telefonomon is írni, fizikai bill. nélkül, ezzel már nem jelent problémát. Olvasás, megjelenítés szépen megy.
- GPS-re nincs semmi panasz, gyors, pontos.
- Net: most UC Browserrel használom pár napja, minden oldal akadásmentes, a mobilverziósok mindenképp, aminek nincs, az is szépen elmegy rajta, de ott már előfordul egy kis akadás, de ahol flash és nagy felbontású képek vannak, ne is várjunk mást, ettől a hardvertől.Bátran ajánlom, én is ezekre a dolgokra használom, nálam a telefonálás kevésbé jellemző, net, e-mail jobban, GPS is sokszor kell, elég sokat járkálok, új helyeken, bár én gyalogosan használom, nagy megelégedéssel.
-
axioma
veterán
válasz
Pepeninho #4445 üzenetére
Azert az akku az hasznalattol is fugg, meg akkutol is. Meg aka'r ROM-tol is, ha hajlando vagy mokolni vele. [Altalanos megjegyzes, ne kerj reszleteket, mert nem tudok.]
Milestone-bol nincs tovabb. Droid3 es Droid4 letezik az USA-ban, illetve van a photon 4g q, de utobbi hardveres modositassal fogad csak sim kartyat (hiaba van eu gsm benne), a droid-ok meg ha tudsz eu-gsm szempontbol fuggetlenul szerezni akkor jo (de figyelj, mert a clean esn tok mast jelent, es ami nem tul jo, az ebay eladok egy resze keveri ezt az unlocked jelzovel), es hat nem egeszen erre a vonalra epultek (GGMPC szokta szidni a kijelzojuket tobbek kozott, hiszek neki).
Q10 es Q5, dragan, nem slider, nem droidkent. Vagy valami joval alsobb szegmensu hardver. Ez a kinalat, sajna...
Vagy veszel tetszoleges telefont, es keresel hozza kihuzhatos bt bill-es kabatot. [Persze kulon billt is lehet, de az mar sztem olyan kenyelmetlen, hogy nem is hasznalnad, kulon elovenni, kulon tartani...]
Bar bill-es kabat is sztem csak korlatozott fajta mobilhoz van, elukon az iphone-nal. -
axioma
veterán
válasz
Pepeninho #4443 üzenetére
Telefonkent nagyon jo (tegnap a hivott fel nem hallotta, hogy tolem kevesebb mint 100 meterre hangszorokbol ment az amator zenekar kertipartin, aminek a hangerejet kb. az jelzi jol, hogy a mellette duborgo HEV-et - jo, akkor kozelebb voltam - elnyomta).
Email olvasas iras teljesen OK, en nagyon szeretem a bill-jet, persze email app-tol fugg.
A mellekletek megnezhetok, de a sebesseget passzolom, nekem altalaban az lassu (de lehet a mobilnet korlatozottsaga miatt is, wifi kozelben meg ritkan akarok mobilon levelezni).
GPS epp most meseltem a waze topikban, hogy egy szoban belul is 1 percen belul beallt.
Bongeszes meg szerintem leginkabb a bongeszetol fugg. Ha ugy nezed, hogy ez egy egymagos, 512 ramos keszulek, akkor remelhetoleg nem varsz egy S4 teljesitmenyt tole.Akku: na itt lesz kompromisszum. En ugy hasznalom, hogy a cegnel is meg itthon is van egy asztali dokk, es amikor nem rohangalok, altalaban abba belerakom. Ez azt jelenti, hogy en nem csak estenkent toltom. Sot, nekem a gps nem szokott bekapcsolva lenni, csak amikor navigalni akarok, a bluetooth is alig. Es a telefonalas neha rendesen fogyasztja. De tegyuk hozza, hogy az enyem azert hasznaltan vett, az akku is, ki tudja mivel hasznalta es hogyan az eredeti tulaj.Ha az asztali dokk-os (meg van autos profi is) trukk nalad nem jon be, en azert meggondolnam egy powerbank hozzacsapasat.
Mondjuk jo helyen kerdezed, sztem aki me'g mindig MM2-t hasznal, az nem fog mashogy csak pozitivan nyilatkozni rola. A htc telefonod nem ismerem, hogy milyen kategoria, de teny, hogy ma is van mar ennyiert qwerty nelkuli jobb alternativa. Viszont a qwerty szerintem nagyon sokat szamit, ezert maradtam en ennel.
Ja, egyre figyelj, hogy lassan mindegyiknek doglodik az erintoje, ez a tipushibaja (vagy ugy, hogy nem erzekel, vagy ugy, hogy fantom bokdos). Itthoni szervizben hivatalosan nem tudnak hozza beszerezni. Ebayrol van, de figyelni kell, hogy nehogy D2G-hez valot vegyel az MM2 helyett (utobbinak keskenyebb a csatlakozoja). Szerintem - hacsak nem egy mar cserelt digitizerut veszel - esszeru egy cseret eleve betervezni, sot akar az alkatreszt elore beszerezni, nem egy egetvero osszeg (es altalaban azert van ido, mert nem egyik naprol a masikra buggyan meg, hanem folyamatosan, terulet szerint vagy ilyesmi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest