- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen volt, csak én másik úton tudtam eddig előhozni ezt a menüt:
tárcsázóba beírod: *#*#6484#*#* (a 6484 a MIUI szóból megjegyezhető)Mindenkinek javaslom ezt a szerviz menüt, jól lehet vele tesztelni a telefont + mutatni tudod vele a szervizben, hogy "nem, nincs minden rendben!"
-
Milestone2
nagyúr
November 24 új készülékmegjelenés
Bár úgy gondolom hogy ez a készülékdömping azt eredményezi, hogy semelyik telefonra nem marad elég idejük...
-
GoZoL
senior tag
Szia!
Nekem a V6 óta elég érdekes működik a gmail és a céges e-mail is. Gmail esetében többször tapasztaltam WIFIN elfelejt szinkronizálni a készülék mailt. Ilyet még soha nem láttam androidos készüléknél. A céges levelezés pedig hol jön levél, hol nem, ha jön egyszerre több is pedig push fogadás van beállítva. Esetleg még aki activesyncet használ az melyik protokollt használja? 12.1 vagy 14.1? 12.1-el mint ha jobban működne.
-
tolvaj!
őstag
Ez azért nem igaz, mert az 5.5.8 ota-ból ment fel nekem, 2.7-es twrp vel. Minden második frissítést teszem fel, az 5.1 kimaradt, ahogy ez is ki fog.
Más
Wsm szépen működik 5.5.8 alatt, de MiTools nincs, csak v5. Hiányosságok vannak sajnos,de sok fő funkció így is megy. Pl a hangerő figyelmeztetés kikapcsolható, de a redőnyről nem tüntethető el a lejátszó vezérlés.
-
Milestone2
nagyúr
-
Nálam a full install sem több, mint az OTA. Mondjuk én google installerrel raktam fel a google progikat, így nem kell gappsal még egy kört futni.
Bár gondolkozom rajta, hogy belerakom a gapps csomagot a magyarított ROM-ba, úgy akkor azzal se lenne gond. Plusz ki lehetne szedni szerintem a recovery nyakonverését is az installer scriptből.
Csak ez mind automatizálandó feladat lenne, de ha a jbartolást kézzel kell csinálnom, akkor tök mindegy, hogy bemásolok pár fájlt vagy sem. Majd hétvégén kigondolom mi legyen. -
Nem baj, ha van visszajelzés, bár én ezt magamnak (páromnak) fordítgatom leginkább.
Most csinálok egy bash scriptet, ami a visszafejtett ROM-ból kiszed minden magyar nyelvi fájlt, aztán utána kiderül javult-e valamit a helyzet.
A "gyári" google pigdin bill valamelyik 5.3.x ROM-ban még tuti jó volt, mert asszonynak azzal állítottam be a telefonját újratelepítés után. -
_ak_
addikt
Illetve nincs opció a meglévő értesítési hangok kiválasztására, tehát nincs local vagy helyi menü, egyből a online letöltős lista jön be, az ott letöltöttnél ugyan megkérdezi, hogy akarom-e, de pl. nem is tudom, hogy utána, hogy tudnám visszaállítani az eredetit.
Másik meg a beállításokban, nem lehet belépni az email tulajdonságok közé, ami lehet annak a következménye, hogy nincs fiók beállítva, de ezt nem jelzi sehogy.Ezeket leszámítva gyorsnak, talán még gyorsabbnak is tűnik, mint az előzőek, végre nem szól folyton, hogy nincs kártya a 2-ik foglalatban.
-
Passzolom, nekem fent van a swiftkey. V5-re simán rátelepítettem még anno az első V6 betát, azóta azt updatelem
Amikor asszonynak újrahúztam valamelyik beta-val a sajátját, volt benne billentyűzet.
Ezt rakta fel alapba: google pinji bevitel, van benne qwerty felület, a ROM-ban benne van:
system\priv-app\GooglePinyinIME.apk -
Milestone2
nagyúr
"...(#7715) Milestone2: Hogy mondod?
Mond ez valakinek valamit?..."
Sajnos a google fordítónál én nem tudok jobban kínaiul.
Szerintem ezért nem volt nyílt a tegnapi 5.3.5 frissítés.
Valamit ki kellett próbálniuk a tesztereknek s szavazni az eredményről.
És ennek a függvénye a mai update?
Mondjuk az érdekes, hogy több mint 2000-en voksolhattak...
Hol is van (hogy is van) az a 30 beta teszter? -
Milestone2
nagyúr
Nem.
1.2GHz x 8 Snapi410-es processzorú
4LTE 2SIM
kistestvér.
De hogy mikor adták ki, kinek adták ki, még sosem hallottam róla.
De a RÖHEJES AZ, HOGY STABIL V6-TAL RENDELKEZIK!A legérdekesebb, hogy marcus_keong (MIUI.com moderátor) a #2 hozzászólásban február 28-án azt írja sosem látott/hallott még ilyen készülékről, és azt sejteti, hogy akkor ez hamis, majd egy hétre rá a letöltőoldalon megjelenik hozzá az official letöltőlink...
Na ezek sem tudják mit csinálnak...
-
Milestone2
nagyúr
Most meg az XDA-ra kikerült egy szerintem NEM Redmi NOTE link mint tegnapi frissítés, kíváncsi vagyok hányan téglázzák a készüléküket. Üvöltözök, hogy szerintem nem nekünk való, de már kínai oldalakon is látom megjelenni a hibás linket...Remek, türelem új ROM-ot terem....
-
ggeleven
őstag
Nekem ezeket az alkalmazásokat akarja frissíteni a Mi Appstore (3.2.15 ROM): Clean master (kínai), Mi Home (kínai), Messenger, Poweramp, Facebook, Total Commander, Whatsapp, MiFit (kínai), Security (kínai)
Eddig nem engedtem neki egyrészt amiatt, amit írtál, hogy félhivatalos lenne-e valamint azért, hogy nehogy kínaiak legyenek az update után.
-
Milestone2
nagyúr
Èrdekes, mert 2.8.4.0-val (meg 2.7.0.0-val) eddig mindent telepítettem.
Remélem megoldódott.
Leírtam már sokszor, de inkább 100-szor, mint egyszer se. Működő rendszer alatt mindenképp ellenőrizzétek, hogy átíródott-e az UBOOT vagy sem. Mert műkődő rendszer alól vagy recoveryből könnyű javítani, de ha átíródott és már nincs fönn rendszered, nem fogsz tudni többet recoverybe menni, mert átírja a gombsoros (hangerő le+power) indítást! -
Milestone2
nagyúr
Ma nekem 5.2.10 60%-on elindított frissítés után 1%.
Majd gyorsan rebootoltam recoverybe, ott 100%~ot jelzett, ezután az újbóli reboot után 100%-ról indult megint. Mostanra 46%, ami kb a valós érték, mintha a frissítés elõtti 60 %-ról folyamatosan használtam volna.Illetve amit mindenki észrevett, hogy 5.2.10 frissítés után a szolgáltatók nevének kiírása helyett "no service" felirat látható, pedig müködik mindkét kártya.
-
Milestone2
nagyúr
Hivatalos MIUI link:
http://bigota.d.miui.com/5.2.6/miui_HMNoteW_5.2.6_c169b28816_4.4.zip -
Milestone2
nagyúr
Új infó, hogy az összes oldal, ahonnan eddig az infókat szereztem, meg a ROM-ok letöltési linkjeit, reggel óta mind halottak, nem elérhetők, túlzsúfoltak.De még a saját BAIDU mappáimat is alig érem el (vagy el sem érem)...
Tegnap egy kínai srác mondta, hogy ami ki volt írva az hogy vége a zárt tesztelésnek a tegnapi utolsó OTA-val.
De azt mondta, hogy az nincs odaírva, mikor kezdődik a nyílt, nyilvános tesztelés.
Mindenki reménykedik/reménykedett, hogy ma, hiszen pénteken szoktak a ROM-ok frissülni.De eddig semmi sem elérhető...
-
Szerencsés vagy, mert nem basz..ik az aksid
Az enyém is kb. 3 naponta eszik, pedig azzal aztán csinálok mindent (persze módjával)Én is elvagyok a V5-el, de annyiból örülnék a V6-nak, hogy abba ugye már 4.4-es droid van, amihez play-on vannak jó toolok, amikkel végre az SD kártyára is tudnék telepíteni nagyobb sufni tuning nélkül is
-
Sir Sparrow
tag
...korábban már írtam erre a problémádra, hogy sztem ez "természetes". A kamera lencséi, ahogy mozognak, fókuszálnak, - kamera ki-be kapcsolás, váltás előlapi és hátlapi kamera között és váltás videó és fényképező mód között -, ezeknél mind-mind nálam is hallat egy halk hangot.
Weeman1: Nálam is v37 és nem működik (nem mintha hiányozna, de kíváncsi voltam) Ha frissességtől függ, akkor nem tudom mi lehet a gond.
...btw azt hittem ez csak a 4G-s új ROM-oknál működik!
Vagy most megint a 4G-s "rokonok" párbeszéde zajlik?!
-
Sir Sparrow
tag
A időzített automatikus hangbeállításokra én a Timeriffic nevű alkalmazást használom, nálam bevált (talán, ha újraindítod a telefont utána nem indul el a rendszerrel automatikusan, pedig be van kapcsolva az aut. indítás, de most már fel sem tűnik ez sem, ha egyszer elindítom utána már megy).
A visszajelzésre, pedig a Light Flow-t javaslom kipróbálásra, hátha megoldja a problémát, de én még ezt nem teszteltem. -
_ak_
addikt
Na meg az appok jelzései is össze vissza vannak. A Viber notification küld, a faceb. üzenet ként küldi, a messenger meg azt hiszem, hogy hívás ként adja tovább az üzenetek...
Más. Múlthéten alkalmam volt kipróbálni a GPS-t és elég csalódott voltam benne, mert simán ugrált 20-30 métert a helyzetem, erre pár napja vettem észre, hogy be sem volt kapcsolva a tényleges GPS, csak gondolom mobiladattal pozicionált körülbelülre. Fogtam is a fejem, hogy ez elég amatőr volt magamtól
.
Meg megérkezett nekem is a rendelt a tokom.Konkrétan ez az. Egész passzentosan illeszkedik és már matt felületű, hiába bíztam abban, hogy ettől majd jobban a kezembe tapad a telefon, az a helyzet, hogy talán még annyira sem, mint enélkül.
Igaz most már legalább meg tudom úgy fogni a telefont, hogy ne kapcsoljam be egyből a kijelzőt, valahogy mindig a power gomra kerülnek az ujjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest