- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
Remek, összejött a kapcsolat, de streamelésnél vmelyik videónál van hang, vhol meg nincs, de főként nincs.
Ha simán a microSD-ről nézem ugyanezeket a videókat ott simán van hang.
Milyen videó lejátszót használsz a telefonon?
Nekem az MX Player van fent, de stremelésnél a HW decoder-rel nem megy a hang, a HW+ és a SW decoder-nél meg azt írja, hogy nem lehetséges vagy nem támogatott (vagy vmi hasonló). Az AC3 külső kodek fent van! Lehet rossz az MX Playerem beállítása, de nem értem mi a gond, már sokféle beállítást próbáltam!
BSPlayerrel is próbáltam, de az le se játsz a streamelt videókat, hibával kilép!
A mi telefonunk amúgy ARM V7 Neon-os?
-
Visszavonom amit írtam
Én arra gondoltam, hogy alap esetben, mikor valakit hívni szeretnék telefonon, ki kell oldani a zárat, rá kell menni a névjegyekre, kiválasztani a hívni kívánt embert... ez már alapból sok pötyögés, nem értettem, miért baj, ha még egyszer hozzá kell érned a kijelzőhöz
De a te esetedben tök érthető...
-
Ez a note egy ilyen kis különc gyerek
Nekem is néhány dolog máshogy van, mint a korábbi kínaimnál, pl:
-- csak akkor jelzi ki a hívó nevét, ha +36-al kezdődik a száma
-- Nem enged telepíteni az SD kártyára alapból (A 4.2.1-es Jiayum engedett)
-- Néhány beállítást újra indítás után vissza áll az "eredeti" állapotába. Pl. processzor energiatakarékos módját kikapcsolom, aztán reboot után be van kapcsolva. -
Milestone2
nagyúr
Teljesen OFF. Milyen bocsánatkérést vársz? Magyarországon? December közepén "karácsonyi ajándékként" kaptam a rendőrségtől egy kellemes 30ezres gyorshajtásos csekket. Olyan időpontról, amit igazolt a munkahelyem, hogy bent ültem (igaz az autót oda is adhattam volna valakinek, de nem) a fényképen, amit mellékeltek egy elmosodott rendszám, ami akár az enyém is lehetett volna. Olyan szinten megrökönyödtem, hogy négy nap kellett, hogy észrevegyem, a fényképen a rendszám elmosódott ugyan, de az én autóm SX4 a képen pedig NEM SX4 ismerhető fel. Elküldtem nekik a reklamációt, a végzést és a büntetést visszavonták, de szerinted mellékeltek akár egy sort, hogy elnézést, figyelmetlen volt a munkatársunk, aki a büntetést kiszabta, mert nem nézte meg, hogy a rendszám egyezik-e a képen látható autó tipusával...Neeeeem, semmi elnézéskérés... Ilyen országban élünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest