- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
bálint0520 #15361 üzenetére
Nem értem a problémád,mivel laposról kábelen kersztül akkora fájlt teszek föl amekkorát akarok és sosem problémázik.Tegyed föl így mennie kell.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
bálint0520 #15359 üzenetére
Semmit. Csak FAT32-t fog felismerni, annál pedig a 4GB a maximális méret... Ami ennél nagyobb azt a belső memóriába kell pakolni.
Vagy próbáld meg telefonból formázni közvetlen, de akkor is FAT32 lesz azt hiszem.
-
Naras
őstag
válasz
bálint0520 #14616 üzenetére
Tolj egy HR - t, ha mostanában ment fel a JB, és nem volt, lehet, hogy az a baja...
zsömpi: Sajna csak az előttem szólókhoz tudok hozzászólni, a HR darálja a belső memet, azaz, ha oda lett mentve, akkor az is a múlté
Meg lehet próbálni valami file recovery cuccot, keress neten, én anno vissza tudtam hozni a képeim többségét a sírból, de a backup file - nak pontosan egyeznie kell, hogy jó legyen, szal necces... nehogy addig bármi is kerüljön a belső memre... -
amduser
tag
válasz
bálint0520 #14611 üzenetére
Érdekes nálam flottul megy a N.O.V.A 3 - nem szaggat
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
bálint0520 #14611 üzenetére
Add el és vegyél S3-at...
Zsömpi!
Told a resetet én sem nyomtam, de most kezd lassúzniszóval nekem is érik a HR...
-
belua27
tag
válasz
bálint0520 #9317 üzenetére
tegrán az akadni is fog de nálam csak a rendőrkordonok előtt egy 10-15 mp ig aztán ha elhagyom siklik tovább de az sem minden pályán ha a legujabb verziót töltötted le az már szebben fut de ez a kis akadás mindig meg fog maradni mert nincs rendesen tegrára optimalizálva. Most a NOVA 3 at nyomatom hát valami elképesztő... én ilyen gyönyörű grafikát izgalmas játék menetet még nem láttam androidra és szépen fut ha sok az effekt néha picit laggol de nagyon élvezhető ajánlom minden játék buzinak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest