- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
R2D20208 #4881 üzenetére
Irtam egy pár dolgot Az euro gsm-be nem találtam 4x-et,ha neked meglenne liinkeld hozzá...
Előnyeit hátrányait meuiner kollégára bizzuk,ő már fentebb belekezdett.... Én lehet elfogultan irnám...
Az általad,leirtakat jónak találtam,bár majd a kdz frissitési menetet újrairom később,ha jön új szoft,megpróbálom egyszerűbbé tenni..
-
TrueWhitee
tag
válasz
R2D20208 #4872 üzenetére
Na ez aztán odaverne a többi topik nyitó hozzászólásának rendesen.
Beszállnék én is segíteni, de a tegnapi telefonnal való elfoglaltság miatt, akkor a kupi itthon, mint egy "..." putriban... úgyhogy el takarítani.
Ui.: A Dead Trigger mekkora állat játék..
Na meg az új Angry Birds Star Wars se guta... És egyáltalán nem lépked ki, mint ahogy egyesek írják pár fórumban.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
R2D20208 #4869 üzenetére
Csináld meg ahogy gondolod (az eredeti hozzászólás maradjon meg csak egy vízszintes vonallal legyen elválasztva attól amit alárakatunk), aztán tedd be ide átolvassuk (eset helyesírási hiba ilyesmire gondolok).
Így gondolom:
Mostani hozzászólás tartalma
========================================
Új rész tartalma
-
törölt tag
válasz
R2D20208 #4869 üzenetére
Egy kis privát vélemény egy hónapi használat után a 4X-ről.
1 - Külalak: nekem veszettül tetszik ez a téglalap! Nem árulok el nagy titkot vele, de elsőre megfogott. Nekem a lekerekített sarkú telefonok sohasem tetszettek.
2 - Az ips nagyon szép képet generál. Tetszik az almoled is, de a színei nekem kicsit túlszaturáltnak tűnnek, természetellenes hatást keltve. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy itt inkább érzelmi okok döntenek.
3 - LG UI3. Ez egy főnyeremény! Igaz ugyan, hogy lehetne még javítani a testreszabhatóságán, ennek ellenére veszettül tetszik. Mellette még fent van az Apex is. Na, az sem kutyafasza, de azért ez röccen, nem is kevésszer.
4 - Akkumulátor nagyon jól bírja. Átlagos használat mellett 2-3 napot is elmegy. Ez pedig több, mint kellemes. A többi okostelóm estére mindig lemerültek, ezzel még akkor sem, ha nyúzom, mintha muszáj lenne.
5 - El is felejtettem, mi az az újraindítás, mert nem lassul be, nem akadozik, nincs force close.
6 - Remélem, az LG a szoftverfrissítés terén is kitesz majd magáért, mert ez a készülék megérdemli.Szvsz, de most ez a telefon a Best Buy!
-
Badboys
őstag
válasz
R2D20208 #4590 üzenetére
Sajnos nem pedig mint írtam tegnapi napot erre szántam. Az LG től kérdeztem és ők írták vissza,hogy csak a szolgáltatóknál érhető el 2 évvel.
Jooker:
Az kamu mutasson már végre valaki LG garancia füzetet egy zug gsm nél vásárolthoz sem kapott senki. Az ,hogy oda írják a két évet attól még az kamu. Vidd már be az LG szervízbe azzal amit a zug gsm be kaptál elhajtanak a francba.
-
Quqesz
nagyúr
-
rgeorge
addikt
válasz
R2D20208 #4567 üzenetére
Ha elég az egy év: Expansys garancia-infó. Ott most 112 709 Ft (94 238 nettó), és FRA régióst adnak (gondolom, nekem olyat küldtek, igaz NFC tagot nem). 09.28-án rendeltem, 10.03-kor meghozta a DHL (+~6000).
-
toto0569
addikt
válasz
R2D20208 #3530 üzenetére
Gyönyörű a kijelzője ,ugye!?Viszont az LG -ben biztos nem kell kijelzőt cseréltetni
egyezzünk ki döntetlenben,előny -hátrány ,nehéz választani nekem a Samu a kedvencek közé tartozik,az LG pedig a formájával megnyerő és ami fontos nem akad.Jól összerakták .Nem bántam meg,hogy megvettem.
-
válasz
R2D20208 #2728 üzenetére
ja meglestem az elso hszt
tegap masik topikot olvastam ezert nem talaltam...
felig johir
il felig az is meggyozott hogy ha mar te is ezt hasznalod rossz vetel nem lehet a lu 6200 utan meg az ips panel vegkep meggyozott:-) ionon sokat gondolkoztam de technologiat tekintve szokas szerint csak a designal akar tarolni a sony:-) 1 honapon belul remeljuk meglesz v esetleg meg a kinai csodamobilt bevarom
-
tybsen
addikt
válasz
R2D20208 #2683 üzenetére
Nagyon szepen koszonom a reszletes (es megnyugtato) valaszokat!
A napokban elmegyek megnyomkodni aztan meglatom, hogy mi lesz, mert eddig nem neztem meg "eloben" az LG-t, ugyhogy nyilvan azert majd az donti el. Mindenesetre a valaszaidnak orulok es meglatom a napokban, hogy mi legyen.
Szerk: a fekete kerettel kapcsolatban: peldaul erre a videora gondoltam
-
jooker82
nagyúr
-
FragMaster
addikt
válasz
R2D20208 #2643 üzenetére
Dehogynem, de ebben se írtam, hogy jooker bármit állított volna a glonassról
Jooker: nem tudom, hogy ebben mi volt az off, mert a telefonról volt szó, ami olyan volt azt szürkébe tettem. A #2639-es hozzászólást még mindig nem értem. Kérlek, menj nyugdotan a modkerbe, csak ne személyes sértődésből, hanem indokoltan.
-
jooker82
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged