- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
migabi24 #2501 üzenetére
XDA n van hackelt kamera app. Talán azt nézd meg. Én mindig elismertem amúgy S2 kameráját. Nem véletlen volt nekem annyiszor. Amúgy romfrissítés után csináltatok hard resetet? 4X kamerája HOX nál jobb, és xperia 12 mp nél is. Samu 8 mp kamera el van találva nagyon. Nehéz annál jobbat találni.
-
R2D20208
addikt
válasz
migabi24 #2499 üzenetére
Én nem tudok ehhez hozzászólni. Nekem tele van a gépem S2 képekkel is, meg 4X - el is, és nincs semmi jelentős különbség. Makróban talán jobb, videóban ez. De ezt tényleg vegyétek úgy, mintha nem írtam volna. Olyan érzésem van, nektek S-3 való akkor. Meg ugye a Romolás is hiányozni fog.
-
toto0569
addikt
válasz
migabi24 #2473 üzenetére
Azért mert ha megnézed az S2 általában 3-3.5 Mb-os képeket csinál,amíg a 4X csak max. 2 Mb.(ezért fakóbb a 4X,a tömörítés miatt)+ a video a Samunál tű éles itt egy kicsit mosottabb a kontur.Én is ezt írtam nem olyan rég.Nekem meg van mind a kettő,szóval nem a levegőbe beszélek...De ezt a telót is imádom!Majd javítják később,remélem.Ami fényképező progikat próbáltam azoknál nem mindig működik a fókusz rendesen
Ui:felejtsük már el az amoled tulszaturáltságát! semmi köze ahhoz ha monitoron nézed.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
migabi24 #2473 üzenetére
nem fakó, csak sokkal színhűbb, mint a samoled a túlszaturált színekkel. a feketét megadom, abban tényleg jobb a másik technológia.
az otthoni tv-m be lett kalibrálva és bár még mindig elég messze van a tökéletestől (sajnos a panel nem egy világbajnok típus), de az összes ismerősöm, aki átjön megkérdi, hogy mitől ilyen fakók a színek. pedig nem fakók, csak nagyjából olyanok, mint a valóságban. persze mindnek samsung led tv-je van...
-
jooker82
nagyúr
válasz
migabi24 #2473 üzenetére
Kijelzője,nem az LG-nek fakóbb,hanem az S2-nek túlszaturált...A 4x szinhelyessége a megfelelő,feketéje az kontrasztosabb az s2-nek..azzal nem tud versenyezni az IPS,de nézd meg a fehéret....
És nézd meg nagyitva a betűket pl egy weblapnál...
Képeknél,inkább makróban,v közeliben jó a 4x... a videóval,szerintem nincs gond... -
Badboys
őstag
válasz
migabi24 #2384 üzenetére
Én a saját belső frissítővel frissítettem.Egymás után tette föl a frissítéseket.
Nekem sem porszem sem pixel hiba,de ami nem volt vagy nincs az még lehet.
Először vaciláltam,hogy mit vegyek SGS3-Sony Ion vagy ezt.Nagyon elégedett vagyok vele és nem adnám oda semmiért.Nálam ez nagy szó ebben az évben ez az 5.telefon idáig.Ez marad sokáig. -
Gergi
senior tag
válasz
migabi24 #2355 üzenetére
Hát igen, nekem is pont ez volt a véleményem a Partneroról, amit pár hozzászólással előrébb leírtam.
A Partnero azért olcsóbb mert ázsai készüléket adnak, a Nextel pedig európait és gondolom ezért is drágább.
Az expansys jónak tűnik de a garról ezt érdemes tudnod: [link] és erre még rá kell kalkulálni a szállítási költséget Mo-ra. -
R2D20208
addikt
válasz
migabi24 #2200 üzenetére
Ez egy közeli videó a kutyámról alap beállítás, beltérben.
(#2204) jooker82 nincs most folyamatos szinkronom, mert folyamatosan gép előtt vagyok szinte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest